ayy olsun süper bişe kızının gelesi varmış demekki bolcumIlk öğrendiğin günü hatırlıyorum
bol, belki biliyosundur.. yumurtaları ılık suda bekletip kullan, soğuk yumurta keki kabartmıyo :108:ya tabi ama bilemiyosunki tam gününe rast gelmiş bide daha önce hiç olmamıştı öle bişey olmaz diyosun bikerede falan ama bal gibide gelmek istiyosa bebiş beklemiyomuş,oluyomuş:)
nigarım denicem tarifini inşallah..
benimkisi o tür şeyler alıyo, söprayslıyo benibitane çiklatlı kek yediydim, şimdi bunu gördüm..
akşam gelsin kızıcam kocama, önceden sık sık alırdı bana mjoy, bitter falan....bi haşlayım onu gelsinde
bizde heyecanla beklemiştik sonucu eşin hiç tepki vermemişti dimi öyle hatırlıyorum hiç hazır değildiniz allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinayyyyyyyy evt ya hem diyorum olabilir hem diyorum yokya bir kerede olurmu hiç günüm geçmemişti ben tam regl tarihinde yapmıştım vayy be 6 ay geçti görüyomusun hiç unutamam yapar yapmaz anında çıktı ya bide çift çizgi dedim yanlıştır bidaha yaptım bozuk çıktı bidaha bozuk en son kanda ayy ne gündü ya:))
bol, belki biliyosundur.. Yumurtaları ılık suda bekletip kullan, soğuk yumurta keki kabartmıyo :108:
Benimkisi o tür şeyler alıyo, söprayslıyo beni
Evet azcık ipucu ver, o alır zaten
tereyağı ve çikolatayı pişirme canım, en küçük ocakta çok kısıkta erit sadeceşeker ve yumurtayı çırpıyoruz
bi tavada tereyağı ve bir çikolatanın yarısını eritiyoruz (pişirmeden, kısıkta)
iyice çırpılmış yumurtaya ekliyoruz, karıştırıyoruz
nigoş bunlar piştikten sonramı unu falan ekliyoruz ?yok cnm bilmiyodum tşk ettim.
bizde heyecanla beklemiştik sonucu eşin hiç tepki vermemişti dimi öyle hatırlıyorum hiç hazır değildiniz allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinbebeği heycanla bekliyoruz valla sevimli bişe olcak ben sana söyleyim annesi gibide güzel olucak adı belli olmadımı daha:44:
çok bilmişben bilmiyodum denerim
topikin şefiyim artık, her gün tarif dağıtıyorumçok bilmişben bilmiyodum denerim
yaa evt aradığımda müşterinin yanındaydı hiç tepki vermemişti ne sinir olmuştum oda ne şok olmuştu ama ya tabi ne konuşmuşuz böle bişeyi ne planlarımızda var en az 1 sene yoktu kısmet işte:)) amin inşallah canım allah isteyen bekleyen herkese versin biran önce zeynepcim sanada inşallah:)bu arada gerçekten inşallah bana benzer allahım lütfennnnnn:18:isimde bulamadık hala canım eşim en son nidaya takmış bende istemedim:)
nida nın anlamı
1. Çağırma, bağırma, seslenme. 2. Ses verme.
:26::26::26:
topikin şefiyim artık, her gün tarif dağıtıyorum
..
dene zeynepcim, süper tadı hem çok kolay :)))
canım yaa ben 250 gr almıştım, çoğunu kullandım misalnigoş son soruuuuu 200 gram tereyağ kaç kaşık olur göz kararı
:26::26::26: ya bu smile hangi parmağını koyuyo acınaa:44:
böyle tarifler verelim birbirimize, güzel oluyoIlahi zuzu sen adamı öldürürsünorta parmağını sanırım :26:
Nida neymiş ya hiç beğenmedim olaya hemen el atmalısın sen bul ve ikna et kocişini
Topiğin şefi nigar hanım buda madalyası2 tarifini deneyip beğenmiş bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?