2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy olsun süper bişe kızının gelesi varmış demekki bolcum Ilk öğrendiğin günü hatırlıyorum

ayyyyyyyy evt ya hem diyorum olabilir hem diyorum yokya bir kerede olurmu hiç günüm geçmemişti ben tam regl tarihinde yapmıştım vayy be 6 ay geçti görüyomusun hiç unutamam yapar yapmaz anında çıktı ya bide çift çizgi dedim yanlıştır bidaha yaptım bozuk çıktı bidaha bozuk en son kanda ayy ne gündü ya:))

bol, belki biliyosundur.. yumurtaları ılık suda bekletip kullan, soğuk yumurta keki kabartmıyo :108:
bitane çiklatlı kek yediydim, şimdi bunu gördüm..

akşam gelsin kızıcam kocama, önceden sık sık alırdı bana mjoy, bitter falan....bi haşlayım onu gelsinde
benimkisi o tür şeyler alıyo, söprayslıyo beni
evet azcık ipucu ver, o alır zaten

şeker ve yumurtayı çırpıyoruz
bi tavada tereyağı ve bir çikolatanın yarısını eritiyoruz (pişirmeden, kısıkta)
iyice çırpılmış yumurtaya ekliyoruz, karıştırıyoruz

nigoş bunlar piştikten sonramı unu falan ekliyoruz ?yok cnm bilmiyodum tşk ettim.

Son düzenleme:
bizde heyecanla beklemiştik sonucu eşin hiç tepki vermemişti dimi öyle hatırlıyorum hiç hazır değildiniz allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinbebeği heycanla bekliyoruz vallasevimli bişe olcak ben sana söyleyim annesi gibide güzel olucakadı belli olmadımı daha:44:
bol, belki biliyosundur.. Yumurtaları ılık suda bekletip kullan, soğuk yumurta keki kabartmıyo :108:

Benimkisi o tür şeyler alıyo, söprayslıyo beni
Evet azcık ipucu ver, o alır zaten

çok bilmişben bilmiyodumdenerim

bende deneyeceğim browniyi çok güzel gözüküyodu

benşmde bu hafta yumurtlama haftam çarşamba cuma pazar ama ne halim var randevuya ne dermanı çok yorgunum ama nasip işallah bu ay regl olmam bu ay bebişim gelir

tereyağı ve çikolatayı pişirme canım, en küçük ocakta çok kısıkta erit sadece
çırpılmış yumurtaya ekle, sonrada unu felan katıp kek kalıbına döküyosun

üzeri için ayrı çikolata eritiyosun, sadece çikolata

süt, yoğurt katacaksanız kek/tart gibi şeylere ılıtın, kabarması için püf nokta

yaa evt aradığımda müşterinin yanındaydı hiç tepki vermemişti ne sinir olmuştum oda ne şok olmuştu ama ya tabi ne konuşmuşuz böle bişeyi ne planlarımızda var en az 1 sene yoktu kısmet işte:)) amin inşallah canım allah isteyen bekleyen herkese versin biran önce zeynepcim sanada inşallah:)bu arada gerçekten inşallah bana benzer allahım lütfennnnnn:18:isimde bulamadık hala canım eşim en son nidaya takmış bende istemedim:)

nida nın anlamı

1. Çağırma, bağırma, seslenme. 2. Ses verme.

:26::26::26:

amin işallah sedacığım herkese tattırsın bu duyguyu bizde 1seneyi geçince diyoduk zamnı geldi hayırlısıyla artık

nigoş son soruuuuu 200 gram tereyağ kaç kaşık olur göz kararı
canım yaa ben 250 gr almıştım, çoğunu kullandım misal
ama 500 gr felansa ben şöyle hesaplıyorum.. elimdeki tereyağını gözümde 5 e bölüp öyle 5 te 2 sini ekliyorum
yada 400 se 4 te 2 sini :26:

Ilahi zuzu sen adamı öldürürsünorta parmağını sanırım:26:
Nida neymiş ya hiç beğenmedim olaya hemen el atmalısın sen bul ve ikna et kocişini
Topiğin şefi nigar hanım buda madalyası2 tarifini deneyip beğenmiş bulunmaktayım

böyle tarifler verelim birbirimize, güzel oluyo

smileyler, karikatürler 4 parmaklı oluyo işaret parmağını götürüyo ağzına bence

offffffffffff çok sıkıldım yaaaa :84: :84: :84: :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…