kızlar çok mutsuzumbilekliğimi kaybettim sanırım dün evin her yerini alt üst ettim yok çıkardımmı onu bile hatırlamıyorum çok dalgınlaştım ben düştümü acaba ya
evet, ve yeni nick altı yazısı - güneşnigarım yeni güne yeniliklerle başlamışsın, avatar, çizelge falan:98::98:
ay Allahım :44: lavaboda da düşürmüş olabilirsin, pantolonunu düzeltirken felan olur çok böyle şeylerkızlar çok mutsuzumbilekliğimi kaybettim sanırım dün evin her yerini alt üst ettim yok çıkardımmı onu bile hatırlamıyorum çok dalgınlaştım ben düştümü acaba ya
regl olucaksın, gerginsin bence ElfimGünaydın Kızlar
Aydancım bencede ilaçlar geciktirmiş olabilir.
Bizde akşam eşimde cumartesi günü kan testi yapmaya karar verdik çünkü benim karnım bu sabahta ağrıdı ara ara ağrıyor sanki her an olacakmışım gibi ama şuan sancı gitti
Dün yemekten sonra eşim dedi bırak mutfağı gel ya biraz oturalım 10 dk. müsade istedim tam 10 dk sonra gittim yanına sözde birlikte koltukta uzanıp tv izlicektik baktım k.validem uzanmış açmış küstüm show u ay allahım hiçte sevmem. Anneanneme ne kızardım bunu izliyor diye onlar izleyince başka odaya giderdim. Eşimede dedim büyük konuşunca hep başıma geliyor neye kızdıysam onlar başıma geliyor gel biz balkona gidelim dedi balkonda oturduk baya sohbet ettik. Sabahta şarkılar söyleyip duruyordu
Sabah sabah ay bi sinir oldum ki sormayın. Kendi annen olsa bi sus dersin bişey dersin ama işte diyemiyorsun k.valideye bişey
inşallah canım ya düşse hissetmemmi acaba:44:kelepçeli bileklikÜzülme canım ya evde düşürmüş olabilirsin çıkar ortaya
evet, ve yeni nick altı yazısı - güneş
tatil olayım muallakta canım, değiştim çizelgemi
ay Allahım :44: lavaboda da düşürmüş olabilirsin, pantolonunu düzeltirken felan olur çok böyle şeyler
inş evin içinde bir yerde çıkar canım :26:
regl olucaksın, gerginsin bence Elfim
Nektarım aşırı deerecede gerginim bide sabah uykuda kaldım banyoya girmem lazımdı akşam yaramazlık yaptık hemen 10 dk. çıktım eşimi uyandırdım o da hızlıca girdi çıktı yatak odasında savaş çıkmış gibi şu an. Öyle bırakıp çıktık :))
Fundacım kısmetinde varsa bulursun yoksada üzülme cana geleceğine mala gelsin
:80: :98: :128:
misal 4 parmağı belli olan smileylerzuzuş aklın nerde
İyi geceler kızlar ay çok gezenti oldum ya bendeeşimin annanesi ümreye gitti bugun onu uğurladık inanılmaz bi atmosferdi çok duygulandım.Rabbim banada nasip etsn inş. eşimde diyor bu akşam ümreye bizde gideriz vakti gelince.
sabhda misafirlerim vardı teyzem ve dedem kahvaltıya geldi..
bilgemadam hoşgeldn aramıza.. sohbetimizeee
iyi geceler kızlar kocamı kuzeninin evine kovaladım azcık git otur dedimbilgisayar bana kaldı.. .bu akşam ebruşu yakaladım burda....bütün gün canım sıkıldı zaten...ebruşa mesajda anlatmıştım sizede anlatayım.... dün sistit sancım yüzünden aile hekimine gittik eşimle...9gündür adet te olmadığımı söyleyince hamilelikten şüphelendi kan aldılar yarın belli olucakmış öğlen gidip alıcam sonucu ama ilaç vermedi bana bol bol su iç dedi eğer gebelik varsa bebeğe zarar verir diye ama ben 4 gündür ilaç içiyordum zaten evde purinol le apranax vardı söyledim sakın içme dedi bana bende kestim ama bugün kahverengi akıntım vardı şimdi biraz daha çoğaldı ve sancım var ya düşükse diye korkuyorum inşallah regl olmuşumdur bebişse eğer ve kaybedersem kendimi çok suçlarım sancım çoğaldıkça çoğalıyo dayanamazsam eşim acile gideriz dedi kayınvalidemede çaktırmamaya çalışıyorum o hiç hazır değil bebek olayına gerçi ben ne kadar hazırsam...offfffffffff offfffffffffffffffffff offfffffffffffffffffff
kızlar çok mutsuzumbilekliğimi kaybettim sanırım dün evin her yerini alt üst ettim yok çıkardımmı onu bile hatırlamıyorum çok dalgınlaştım ben düştümü acaba ya
Nektarım aşırı deerecede gerginim bide sabah uykuda kaldım banyoya girmem lazımdı akşam yaramazlık yaptık hemen 10 dk. çıktım eşimi uyandırdım o da hızlıca girdi çıktı yatak odasında savaş çıkmış gibi şu an. Öyle bırakıp çıktık :))
Fundacım kısmetinde varsa bulursun yoksada üzülme cana geleceğine mala gelsin
evdedir o canım, çıkacak üzülme :26: canta değiştirdin mi yakın zamanda, tüm çantalaraına felan baksaydın..inşallah canım ya düşse hissetmemmi acaba:44:kelepçeli bileklik
çok hoş olmuş canımdüşürsem ses çıkar duyarım aslında ayy deli olucam eşimde boşver diyo çıkacağı varmış demekki hiç üzülme dedi ama çok seviyodum
geçen ay gelemedi ama erken, bu ay gelirbende hasta oluyorum yanımda pedde yokyine erken geliyo benimki 6gün öne geliyo ya hep benimki duş alamadınızmı elfim ondan huzursuzsundur yaramazlar sizi:89:
dimi öyle napalım yapacak bişey yokama çok üzüldüm
bende hasta oluyorum yanımda pedde yokyine erken geliyo benimki 6gün öne geliyo ya hep benimki duş alamadınızmı elfim ondan huzursuzsundur yaramazlar sizi:89:
dimi öyle napalım yapacak bişey yokama çok üzüldüm
bebiş diycem ama reglsin :44: mideni mi üşüttün acaba :44:bu arada günaydın....
kızlar benm midem bulanıyo yaa..afedersiniz ağzım dolu dolu....sabah mide bulantısıyla fırladım yataktan, az durdum yok dedim kusucam...koşa koşa gittim wc ye bekledim bekledim kusmadım ama (gene afedersiniz) sürekli tükürdüm midemde bişey olsa kuscaktım yani
kahvaltıda da bastırsın diye sadece küçük bi dilim ekmek yedim tek başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?