2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kocişim yine mesai kalıyor. ablama dedim akşam çıkın gelin annemle. yemekten sonra uğrarız belki dedi. sıkılıyorummm

uff ( benımde canım sıkıldı annem ananemın yanına gitti.

esımde amcasına gıttı bende kaldım yanlız (

İyi geceler kızlar ay çok gezenti oldum ya bendeeşimin annanesi ümreye gitti bugun onu uğurladık inanılmaz bi atmosferdi çok duygulandım.Rabbim banada nasip etsn inş. eşimde diyor bu akşam ümreye bizde gideriz vakti gelince.
sabhda misafirlerim vardı teyzem ve dedem kahvaltıya geldi..

bilgemadam hoşgeldn aramıza.. sohbetimizeee

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar kocamı kuzeninin evine kovaladım azcık git otur dedim bilgisayar bana kaldı...bu akşam ebruşu yakaladım burda....bütün gün canım sıkıldı zaten...ebruşa mesajda anlatmıştım sizede anlatayım....dün sistit sancım yüzünden aile hekimine gittik eşimle...9gündür adet te olmadığımı söyleyince hamilelikten şüphelendi kan aldılar yarın belli olucakmış öğlen gidip alıcam sonucu ama ilaç vermedi bana bol bol su iç dedi eğer gebelik varsa bebeğe zarar verir diye ama ben 4 gündür ilaç içiyordum zaten evde purinol le apranax vardı söyledim sakın içme dedi bana bende kestim ama bugün kahverengi akıntım vardı şimdi biraz daha çoğaldı ve sancım var ya düşükse diye korkuyorum inşallah regl olmuşumdur bebişse eğer ve kaybedersem kendimi çok suçlarım sancım çoğaldıkça çoğalıyo dayanamazsam eşim acile gideriz dedi kayınvalidemede çaktırmamaya çalışıyorum o hiç hazır değil bebek olayına gerçi ben ne kadar hazırsam...offfffffffff offfffffffffffffffffff offfffffffffffffffffff

günaydın kızlar...

ebuş bak seni gezenti ilan ettiklerinden kızmıştın, demek ki içlerine doğmuş

aydanım sıkma canını, bildiğim kadarıyla düşüklerde kanama falan oluyor, hep görürüz ya filmlerde. kahverengi akıntı belki üstüne görme dedikleri şeydir ya da regl olacaksındır gecikince koyu renkte falan gelir benimki de. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım. Allah'tan hep hayırlısını dile.

sinem sen niye gitmedin ki ikisinden biriyle:44::44: evde canın sıkılmazdı tek başına.

Aydancım bence de regl oluyosun canım, ilaçlar da ertelemiş olabilir bir-kaç gün :44:

Günaydın herkese

nigarım yeni güne yeniliklerle başlamışsın, avatar, çizelge falan:98::98:

kızlar çok mutsuzumbilekliğimi kaybettim sanırım dün evin her yerini alt üst ettim yokçıkardımmı onu bile hatırlamıyorum çok dalgınlaştım bendüştümü acaba ya

Günaydın Kızlar

Aydancım bencede ilaçlar geciktirmiş olabilir.
Bizde akşam eşimde cumartesi günü kan testi yapmaya karar verdik çünkü benim karnım bu sabahta ağrıdı ara ara ağrıyor sanki her an olacakmışım gibi ama şuan sancı gitti

Dün yemekten sonra eşim dedi bırak mutfağı gel ya biraz oturalım 10 dk. müsade istedim tam 10 dk sonra gittim yanına sözde birlikte koltukta uzanıp tv izlicektik baktım k.validem uzanmış açmış küstüm show u ay allahım hiçte sevmem. Anneanneme ne kızardım bunu izliyor diye onlar izleyince başka odaya giderdim. Eşimede dedim büyük konuşunca hep başıma geliyor neye kızdıysam onlar başıma geliyor gel biz balkona gidelim dedi balkonda oturduk baya sohbet ettik. Sabahta şarkılar söyleyip duruyordu
Sabah sabah ay bi sinir oldum ki sormayın. Kendi annen olsa bi sus dersin bişey dersin ama işte diyemiyorsun k.valideye bişey

nigarım yeni güne yeniliklerle başlamışsın, avatar, çizelge falan:98::98:
evet, ve yeni nick altı yazısı - güneş
tatil olayım muallakta canım, değiştim çizelgemi

kızlar çok mutsuzumbilekliğimi kaybettim sanırım dün evin her yerini alt üst ettim yokçıkardımmı onu bile hatırlamıyorum çok dalgınlaştım bendüştümü acaba ya
ay Allahım :44: lavaboda da düşürmüş olabilirsin, pantolonunu düzeltirken felan olur çok böyle şeyler
inş evin içinde bir yerde çıkar canım :26:

regl olucaksın, gerginsin bence Elfim

Üzülme canım ya evde düşürmüş olabilirsin çıkar ortaya
inşallah canım ya düşse hissetmemmi acaba:44:kelepçeli bileklik

çok hoş olmuş canımdüşürsem ses çıkar duyarım aslında ayy deli olucam eşimde boşver diyo çıkacağı varmış demekki hiç üzülme dedi ama çok seviyodum

Nektarım aşırı deerecede gerginim bide sabah uykuda kaldım banyoya girmem lazımdı akşam yaramazlık yaptık hemen 10 dk. çıktım eşimi uyandırdım o da hızlıca girdi çıktı yatak odasında savaş çıkmış gibi şu an. Öyle bırakıp çıktık :))

Fundacım kısmetinde varsa bulursun yoksada üzülme cana geleceğine mala gelsin

bende hasta oluyorum yanımda pedde yokyine erken geliyo benimki 6gün öne geliyo ya hep benimkiduş alamadınızmı elfim ondan huzursuzsundur yaramazlar sizi:89:
dimi öyle napalım yapacak bişey yok ama çok üzüldüm

:80: :98: :128:
misal 4 parmağı belli olan smileyler zuzuş aklın nerde

bebik biliyom 4 parmak olduğunu...ben bize göre hangi parmağı diye sordum

yaa baakkk ben sana boşuna mı en gezentisi dedim

ay canım hadi hayırlısı...merakla beklemedeyim :)

fundam inş.evden biyerde çıkar

elfiimm sizi gidi yaramazlar sizi...

kan tahlili nezaman yaptırıyosun...

evdedir o canım, çıkacak üzülme :26: canta değiştirdin mi yakın zamanda, tüm çantalaraına felan baksaydın..

geçen ay gelemedi ama erken, bu ay gelir

Yok canım aldık duş geçte kalmıştık ama 10 dk. da çıktık duştan.

bu arada günaydın....

kızlar benm midem bulanıyo yaa..afedersiniz ağzım dolu dolu....sabah mide bulantısıyla fırladım yataktan, az durdum yok dedim kusucam...koşa koşa gittim wc ye bekledim bekledim kusmadım ama (gene afedersiniz ) sürekli tükürdüm midemde bişey olsa kuscaktım yani

kahvaltıda da bastırsın diye sadece küçük bi dilim ekmek yedim tek başına....

bebiş diycem ama reglsin :44: mideni mi üşüttün acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…