2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfiimm sizi gidi yaramazlar sizi...

kan tahlili nezaman yaptırıyosun...

Dünden şeyden sonra canım çok yandı ama ya belki bi rahatsızlığım vardır resmen yanıyordu :)

Cumartesiye kadar beklicem bugünde karnım ağrıyordu belkim hastalanırım bugün

zuzu mideni üşütmüş olabilirsin. Ay bilirim o midenin boşken öğürmenin nasıl olduğunu. Bendede sık sık olur

bebiş diycem ama reglsin :44: mideni mi üşüttün acaba :44:

evet hastayım canım :)

dünde midem kötüydü ya soda içtim ,zaten ondan sonra baktım gelmiş :)
bugünde öyle uyandım sabah..üşüttüm heralde gece klima açıyoz belkim o yaptı:26:

akşam sahile indik, çay bahçesinde oturuyoruz...orda birileri de hamburger yiyodu, ay nasıl canm çekti ( daha yeni yemek yiyip indik ) hemen banada sölei eşim yedim k.validem eşim ablam böle bakıyolar bana

evdedir o canım, çıkacak üzülme :26: canta değiştirdin mi yakın zamanda, tüm çantalaraına felan baksaydın..

geçen ay gelemedi ama erken, bu ay gelir
inşallah nigarım ya bütün çantalarımı aradım yok:96:aklıma gelebilecek her yere baktımvalla ya sorma canım
Yok canım aldık duş geçte kalmıştık ama 10 dk. da çıktık duştan.
yanlış anlamışım ozaman canım
canım yatak odasında klima açık ya mideni üşütüyo olabilirsin dikkat et sıcak şeyler iç bide tuzlu çubuk kraker ye
Dünden şeyden sonra canım çok yandı ama ya belki bi rahatsızlığım vardır resmen yanıyordu :)

Cumartesiye kadar beklicem bugünde karnım ağrıyordu belkim hastalanırım bugün

idrar yollarında iltihap falan varsa ondanda olur canım

kızlar çok mutsuzumbilekliğimi kaybettim sanırım dün evin her yerini alt üst ettim yokçıkardımmı onu bile hatırlamıyorum çok dalgınlaştım bendüştümü acaba ya

canım ya olumlu düşün, çıkar bir yerlerden mutlaka. nekkin de dediği gibi, çanta değiştirdiysen onlara falan da bak. bozma moralini canım

evet, ve yeni nick altı yazısı - güneş
tatil olayım muallakta canım, değiştim çizelgemi

bizim de tatil olayı yatacak gibi bu sene, çok istemiştim oysa. İzmir'e gitmekle yetincez sanırım.

sabah eşinle arka arkaya duşa girerken kayınvalidenden çekinmiyor musun elfim, ay ben çoook utanırım, alışamam sanırım:78::78::78:

canım bence de mideni bozmuş olabilirsin. bi doktora görünsen:44::44:

Ayşa yok kaç gündür :44:
evet ya onun için daha albümü kaldırmadım
sağol bebikim inş çıkar çıkmazsada artık napalım yapacak bişey yok 1000 tl üzerine 1 bardak su içicemkızlar 3 tanecik siparişim var giriyim hemen geliyorum oki

sabah eşinle arka arkaya duşa girerken kayınvalidenden çekinmiyor musun elfim, ay ben çoook utanırım, alışamam sanırım:78::78::78:

İlk zamanlar çekiniyordum ama napıyım ki şimdi akşam duş alıp yatsam dicem öylede geç oluyor saat bu seferde uykusuz kalıyorum. Kendiside bizimle kalıyorsa alışacak yapacak bişey yok. Sabah banyoda işin varmı dedim yok dedi girdim duşa. Aslında sormamın nedeni hala çekiniyor olmamdır

günaydın herkese

dün akşam çok güzel geçti yedi buçağa gelirken eşimle buluştuk sultnahmetten yavaş yavaş yürüyerek geçtik çok güzel ahşaptan küçük kulübeler yapılmış ışıklandırma yapılmış.akşama yemeğim yoktu zaten balıkçıya gittik ve dün son günümdü 12saat bitti.ordan geze geze eve gittik yatıp uyudum ama 10,30gibi geri uyandım yattığımda 1,du

günaydın kızlar,
ayy yatamadım hiç dün aşı olmuştum ya kolum çok ağrıdı sola dönemedim bile dün hep sağda yatıncada uyuştu kolum kötü bi geceydi yani hala ağrıyo kolum..

elfiiiii varya dayaklıksın haaaaa kız bak iltahap falan oldu bende bak ii bişe değil iltahap yanma var diyosun allah korusun bebek olmasına bile engel bu bence hiç bekleme cmtsiye kadar sen bilirsin yinede..

fundacım yaa kötü olmuş ama belki evdedir benim kuzenim pırlanta yüzüklerini kaybetmişti 1 yıl sonra taşınırken buldu okadarda bakmasına rağmen kısmetinde varsa bulursun bence:)

zuzuşum geçmiş olsun tatlım nane limon falan içsen belki ii gelir.

fundam işallah bulursun bilekliğini muhakkak evde düşmüştür temzilik falan yaparken çıkar evde düşdüyse anlamazsın ses çıkarmadıysa

zuzum geçmiş olsun regl döneminde mide bulantısı falan olur ama sen mideni üşütmüşsün sanırım

elfim yanma var demişsinya belki mantar falan vardır ben en son doktora gittiğimd ehem test sonuçlarını gösterdim herşey temiz çıktı ama muayene etti içerde ve dışarda mantar varmış onuda akıntın varmı diye sordu (yaramazlıktan sonra) kaşınma yanma varmı diye sordu evet dedim tek kullanımlık fiitl verdi birde merhem ama cimdi iyiyim

oo süper valla iyi olmuş canım değişiklik olmuş sanadaistanbulda gezilecek çok fazla yer var
inşallah canım benim öyle o benim kısmetimde varsa çıkar yoksa gitti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…