elfiimm sizi gidi yaramazlar sizi...
kan tahlili nezaman yaptırıyosun...
bebiş diycem ama reglsin :44: mideni mi üşüttün acaba :44:
zuzu mideni üşütmüş olabilirsin. Ay bilirim o midenin boşken öğürmenin nasıl olduğunu. Bendede sık sık olur
Dünden şeyden sonra canım çok yandı ama ya belki bi rahatsızlığım vardır resmen yanıyordu :)
Cumartesiye kadar beklicem bugünde karnım ağrıyordu belkim hastalanırım bugün
inşallah nigarım ya bütün çantalarımı aradım yok:96:aklıma gelebilecek her yere baktımevdedir o canım, çıkacak üzülme :26: canta değiştirdin mi yakın zamanda, tüm çantalaraına felan baksaydın..
geçen ay gelemedi ama erken, bu ay gelir
yanlış anlamışım ozaman canımYok canım aldık duş geçte kalmıştık ama 10 dk. da çıktık duştan.
canım yatak odasında klima açık ya mideni üşütüyo olabilirsin dikkat et sıcak şeyler iç bide tuzlu çubuk kraker yebu arada günaydın....
kızlar benm midem bulanıyo yaa..afedersiniz ağzım dolu dolu....sabah mide bulantısıyla fırladım yataktan, az durdum yok dedim kusucam...koşa koşa gittim wc ye bekledim bekledim kusmadım ama (gene afedersiniz) sürekli tükürdüm midemde bişey olsa kuscaktım yani
kahvaltıda da bastırsın diye sadece küçük bi dilim ekmek yedim tek başına....
Dünden şeyden sonra canım çok yandı ama ya belki bi rahatsızlığım vardır resmen yanıyordu :)
Cumartesiye kadar beklicem bugünde karnım ağrıyordu belkim hastalanırım bugün
Napıyım zuzum her an hastalanacakmışım gibi oluyor. Cumartesi tam 10 gün olacak
kızlar çok mutsuzumbilekliğimi kaybettim sanırım dün evin her yerini alt üst ettim yok çıkardımmı onu bile hatırlamıyorum çok dalgınlaştım ben düştümü acaba ya
evet, ve yeni nick altı yazısı - güneş
tatil olayım muallakta canım, değiştim çizelgemi
Nektarım aşırı deerecede gerginim bide sabah uykuda kaldım banyoya girmem lazımdı akşam yaramazlık yaptık hemen 10 dk. çıktım eşimi uyandırdım o da hızlıca girdi çıktı yatak odasında savaş çıkmış gibi şu an. Öyle bırakıp çıktık :))
Fundacım kısmetinde varsa bulursun yoksada üzülme cana geleceğine mala gelsin
bu arada günaydın....
kızlar benm midem bulanıyo yaa..afedersiniz ağzım dolu dolu....sabah mide bulantısıyla fırladım yataktan, az durdum yok dedim kusucam...koşa koşa gittim wc ye bekledim bekledim kusmadım ama (gene afedersiniz) sürekli tükürdüm midemde bişey olsa kuscaktım yani
kahvaltıda da bastırsın diye sadece küçük bi dilim ekmek yedim tek başına....
evet ya onun için daha albümü kaldırmadımAyşa yok kaç gündür :44:
sağol bebikim inş çıkar çıkmazsada artık napalım yapacak bişey yok 1000 tl üzerine 1 bardak su içicemcanım ya olumlu düşün, çıkar bir yerlerden mutlaka. nekkin de dediği gibi, çanta değiştirdiysen onlara falan da bak. bozma moralini canım
bizim de tatil olayı yatacak gibi bu sene, çok istemiştim oysa. İzmir'e gitmekle yetincez sanırım.
sabah eşinle arka arkaya duşa girerken kayınvalidenden çekinmiyor musun elfim, ay ben çoook utanırım, alışamam sanırım:78::78::78:
canım bence de mideni bozmuş olabilirsin. bi doktora görünsen:44::44:
sabah eşinle arka arkaya duşa girerken kayınvalidenden çekinmiyor musun elfim, ay ben çoook utanırım, alışamam sanırım:78::78::78:
oo süper valla iyi olmuş canım değişiklik olmuş sanadagünaydın herkese
dün akşam çok güzel geçti yedi buçağa gelirken eşimle buluştuk sultnahmetten yavaş yavaş yürüyerek geçtik çok güzel ahşaptan küçük kulübeler yapılmış ışıklandırma yapılmış.akşama yemeğim yoktu zaten balıkçıya gittik ve dün son günümdü 12saat bitti.ordan geze geze eve gittik yatıp uyudum ama 10,30gibi geri uyandım yattığımda 1,du
inşallah canım benim öyle o benim kısmetimde varsa çıkar yoksa gitti artıkgünaydın kızlar,
ayy yatamadım hiç dün aşı olmuştum ya kolum çok ağrıdı sola dönemedim bile dün hep sağda yatıncada uyuştu kolum kötü bi geceydi yani hala ağrıyo kolum..
Elfiiiii varya dayaklıksın haaaaa kız bak iltahap falan oldu bende bak ii bişe değil iltahap yanma var diyosun allah korusun bebek olmasına bile engel bu bence hiç bekleme cmtsiye kadar sen bilirsin yinede..
Fundacım yaa kötü olmuş ama belki evdedir benim kuzenim pırlanta yüzüklerini kaybetmişti 1 yıl sonra taşınırken buldu okadarda bakmasına rağmen kısmetinde varsa bulursun bence:)
zuzuşum geçmiş olsun tatlım nane limon falan içsen belki ii gelir.
oo süper valla iyi olmuş canım değişiklik olmuş sanadaistanbulda gezilecek çok fazla yer var
evet canım iyi oldu eşim diyor aaa hayat varmış gündüzüde gördüm diyor kıyamam hep geceyi gördüğü için iyi geldi patronlarda yok şimdi ona hesap soranda yok oda tatil modunda .
evet canım çok yer var ama ben bile çoğu yeri gezmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?