evet canım iyi oldu eşim diyor aaa hayat varmış gündüzüde gördüm diyor kıyamam hep geceyi gördüğü için iyi geldi patronlarda yok şimdi ona hesap soranda yok oda tatil modunda .
Evet canım çok yer var ama ben bile çoğu yeri gezmedim
ben çok beğeniyorum bu kolyeyi :)))))))Kızlar bu kolye çok hoşuma gidiyo sizce nasılEki Görüntüle 231320
kendini beğenmiş seniayyy avatar, imza, nick altım çok güzel geliyo gözüme bu defa, çok sevimli oldum ben
elfim yanma var demişsinya belki mantar falan vardır ben en son doktora gittiğimd ehem test sonuçlarını gösterdim herşey temiz çıktı ama muayene etti içerde ve dışarda mantar varmış onuda akıntın varmı diye sordu (yaramazlıktan sonra) kaşınma yanma varmı diye sordu evet dedim tek kullanımlık fiitl verdi birde merhem ama cimdi iyiyim
Kızlar bu kolye çok hoşuma gidiyo sizce nasılEki Görüntüle 231320
kızlar topikimizde kimler oruç tutuyor/tutacak?
Yarına randevu alayım ya sen hangi hastaneye gittin yakınız ya bende ona giderim belki
Ben her sene tutarım bu sene saatler çok geç ama allah sabrını veriyo
ben geçen sene son 10 gün tutmadım galibaallah nasip ederse
Geçen sene bırkmadım, tuttum
YAVAŞ YAVAŞ GEZİN CANIM BEN BİLE İSTANBULDA YAŞAMADIĞIM HALDE Bİ ÇOK YERİNİ GÖRDÜMİSTANBUL ÇOK GÜZEL Bİ ŞEHİR GEZMEK İÇİN ÖZELLİKLE AMA ÇOK BÜYÜK BEN ORDA YAŞAYAMAZDIMBOĞULACAK GİBİ OLURUM
işe başlamadan gezebildiğimi gezdim canım ama işten sonra zor oluyor biraz 1gün iiznle bişe yapılmıyo 3te çıktığımda gezeyim diyorum yorgun yorgun olmuyor en çok istediğim ve kalan kız kulesine gittim kapalıydı giremedim birde dolmabahçe sarayı diğer bilinen yerleri gezdim.bende öyle diyordum eşimle tanışmadan sadece gezmek için gelinir diye yaşamam kalabalık gürültülü havası kirli eşimi tanııdktan sonra aklıma gelmedi şimdide sabah 6,30da evden çıkıyorum iş çıkışı eve anlamıyorum bişe
evet bende çok beğeniyorum çok hoş duruyoYarına randevu alayım ya sen hangi hastaneye gittin yakınız ya bende ona giderim belki
Geçende bu kolyeden bahsettim çok güzel kolye.
Ben her sene tutarım bu sene saatler çok geç ama allah sabrını veriyo
allah nasip ederse
Geçen sene bırkmadım, tuttum
Kızlar bu kolye çok hoşuma gidiyo sizce nasılEki Görüntüle 231320
Yarına randevu alayım ya sen hangi hastaneye gittin yakınız ya bende ona giderim belki
canım ben çapa özele gittim bayan doktora çok ilgisizdi beğenmedim bahçelievlere medical parka gittim suat beye bayan istiyodum suat beyden önce orda bayan doktora gittim oda hoşuma gitmedi suat bey ilgiliydi
sağlığın el vermiyosa tutma canımben geçen sene son 10 gün tutmadım galibadayanamadımdı :/
tansiyonum çok düşük benim, halsiz kaldım hastanelik oldum :/
bu sene deniycem bakalım, inş sorunsuz olur
ama ben 6 da kalkıyorum, 8e kadar 14 saat bakalım napıcam :/
daha ordasınız canım gezersiniz üzülmeişe başlamadan gezebildiğimi gezdim canım ama işten sonra zor oluyor biraz 1gün iiznle bişe yapılmıyo 3te çıktığımda gezeyim diyorum yorgun yorgun olmuyor en çok istediğim ve kalan kız kulesine gittim kapalıydı giremedim birde dolmabahçe sarayı diğer bilinen yerleri gezdim.bende öyle diyordum eşimle tanışmadan sadece gezmek için gelinir diye yaşamam kalabalık gürültülü havası kirli eşimi tanııdktan sonra aklıma gelmedi şimdide sabah 6,30da evden çıkıyorum iş çıkışı eve anlamıyorum bişe
çok hoş bir kolye eminim senin boynundada güzel durur
elfi geçen yine sormuştun ben sana topik linki vermiştim, bakamdın galiba değiştirmedin..Nekk avatarları nerden buluyon ya benimde değiştirme zamanım çoktan geldi :))))))
daha nekadar erken çıkacaksınız yaa zaten 6 da çıkıyosunuzsağlığın el vermiyosa tutma canımbana herkes dediki geçen yıl buraya ilk geldiğimizde biz bile dayanamıyoruz bu kız nasıl dayanacak bu sıcakta tutmaya kayseri sonuçta buraya göre baya serin tutma falan dediler ama ben tabisi tuttum hepsini inşallah bu yılda tutabilirim bide biz ramazanda erken çıkacakmışız
daha ordasınız canım gezersiniz üzülmeben büyük adayı çok beğenmiştim
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?