2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar.........gittim aile hekimine bebik yokmuş.... içim rahatladı denize girmiştim ya şilede mikrop kaptım heralde iltahap varmış bir sürü ilaç verdi sabahın 9 unda kapısına dikildim hafiften başladı kanamamda zaten dün çok korkmuştum :18: doğumkontrol hapınada başlıyorum bugün rahat edicem artık...elfiş bazen benimde oluyodu yaramazlıktan sonra bi kadındoğuma git derim mantar veya enfeksiyon olabilir

yavaş yavaş gezin canım ben bile istanbulda yaşamadığım halde bi çok yerini gördümistanbul çok güzel bi şehir gezmek için özellikle ama çok büyük ben orda yaşayamazdımboğulacak gibi olurum

Son düzenleme:
ayyy avatar, imza, nick altım çok güzel geliyo gözüme bu defa, çok sevimli oldum ben

Yarına randevu alayım ya sen hangi hastaneye gittin yakınız ya bende ona giderim belki

Kızlar bu kolye çok hoşuma gidiyo sizce nasılEki Görüntüle 231320

Geçende bu kolyeden bahsettim çok güzel kolye.

kızlar topikimizde kimler oruç tutuyor/tutacak?

Ben her sene tutarım bu sene saatler çok geç ama allah sabrını veriyo

Yarına randevu alayım ya sen hangi hastaneye gittin yakınız ya bende ona giderim belki

Ben her sene tutarım bu sene saatler çok geç ama allah sabrını veriyo

allah nasip ederse

Geçen sene bırkmadım, tuttum
ben geçen sene son 10 gün tutmadım galiba dayanamadımdı :/
tansiyonum çok düşük benim, halsiz kaldım hastanelik oldum :/
bu sene deniycem bakalım, inş sorunsuz olur
ama ben 6 da kalkıyorum, 8e kadar 14 saat bakalım napıcam :/

evet bende çok beğeniyorum çok hoş duruyo
allah nasip ederse

Geçen sene bırkmadım, tuttum

bende varımm41-45 derece sıcağa rağmen ama başlarını tutamaya bilirim regl oluyorum ya

ayy kızlar bu sıcaklarda dayanılacak gibi değil bide okadar uzun allah yardımcınız olsn şimdiden..

sağlığın el vermiyosa tutma canım bana herkes dediki geçen yıl buraya ilk geldiğimizde biz bile dayanamıyoruz bu kız nasıl dayanacak bu sıcakta tutmaya kayseri sonuçta buraya göre baya serin tutma falan dediler ama ben tabisi tuttum hepsiniinşallah bu yılda tutabilirimbide biz ramazanda erken çıkacakmışız
daha ordasınız canım gezersiniz üzülmeben büyük adayı çok beğenmiştim
çok hoş bir kolye eminim senin boynundada güzel durur

teşekkür ederim canım

Nekk avatarları nerden buluyon ya benimde değiştirme zamanım çoktan geldi :))))))
elfi geçen yine sormuştun ben sana topik linki vermiştim, bakamdın galiba değiştirmedin..
ben bunu netten buldum, hoşuma gitti pc'me kaydetmiştim şimdi avatar yaptım

daha nekadar erken çıkacaksınız yaa zaten 6 da çıkıyosunuz
bizimkini ramazanın başında 18:30, sonlara doğru 18:00 yapacaklarmış sanırım, daha konuşulma aşamasında pazartesi netleşir ancak
Burda ramazan ayı boyunca yemek yok, kapalı yemekhane..ama zaten olsa da çıkıp yemem..
tutmayı deniycem bakalım nasıl olucak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…