2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

4 gibi sanırım ama tam belli değil dün müdür öyle bişeyler dedi erken çıkalım ya yemek yapmamız lazım iftara
maşallah allah razı olsun ne kadar erkene almışlar öyle
eşim diyokisenin yemeklerine ve misafir ağırlamana bayılıyorum diyo

evet bende hatırladım
çok sevimliler ya
evett

4 mü bizim de iftar erken oluyoken 4 te çıkıyoduk en eski iş yerimde seneler evvel
ama onun yerine de cumartesi 4 e kadar çalışıyoduk
süpermiş canım, afferim patronuna
bizimkiler 6 yapsa çok mutlu olucam

işçilerde sabah 5 öğlen 1 sanırımdün öyle deniyodu bakalım artık pazartesine herşey belli olacakyaparlar inşallah nigoş ya
bu arada power türk dinliyorum çok güzel şarkılar var

işçilerde sabah 5 öğlen 1 sanırımdün öyle deniyodu bakalım artık pazartesine herşey belli olacakyaparlar inşallah nigoş ya
bu arada power türk dinliyorum çok güzel şarkılar var
ay nasıl yaa sabah 5 te iş başı mı, sahurdan kalkıp yetişecekler mi 1 de çıkmak süper olur ama

ayy süper yaa 4 te çıkmak

dün geldimi cnm miasfirlerin nasıl geçti?

dün geldimi cnm miasfirlerin nasıl geçti?

geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan düzenli geçer bendede vardı geçti ve üşütmemeye dikkat et ayakalrdan

kızlar topikimizde kimler oruç tutuyor/tutacak?

ben tutmuyorum canım, hem sağlığım açısından doktordan yasaklıyım, hem de sinir konusundan tüm çevremden yemek yemeyince en yakınımda kim varsa ona saldırıyorum ben resmen, içimden canavar çıkıyor sonra da ağlamaya başlıyorum:84::84::84: o yüzden deneyemem bile 16 saat aç kalmayı.

ben geldim yeni arkadaşınız şimdi fotoğraflarımı yüklemeye çalışacağım umarım beni beğenip aranıza alırsınız

herzaman gelirim kendimi önce bi tnıtabilsem:)))
valla o kadar yazıyorr bende anlamdım ki

canım yanlış anlaşılmadım umarım, foto yüklemesen de gelebilirsin. seni beğenirsek değil yani biz sadece biraz meraklıyız o kadar

tamam tamam yükledim yarenay çok şükür sanırım yüklendi yani

Dün geldimi cnm miasfirlerin nasıl geçti?

biz keşke daha erken çıksak diyoruzya iş olmazki ramazanda bu sıcakta hele bura aşırı sıcak olur ağustosta allahtan klimalar var olmasa ölürüz heralde
Geldi canım çok hoş geçti müdürün oğlu katmeri bi yedi anlatamam çok sevdim ben bunu diyo müdürde şaşırdı dediki herkesin yaptığı yemez her yerde yemez dedibazılarının ekmeği cidden yeniyo deditatlımda çok süper olmuştutek hatam kahveye şeker atmayı unuttum heycandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…