elfi geçen yine sormuştun ben sana topik linki vermiştim, bakamdın galiba değiştirmedin..
ben bunu netten buldum, hoşuma gitti pc'me kaydetmiştim şimdi avatar yaptım
elfi geçen yine sormuştun ben sana topik linki vermiştim, bakamdın galiba değiştirmedin..
ben bunu netten buldum, hoşuma gitti pc'me kaydetmiştim şimdi avatar yaptım
daha nekadar erken çıkacaksınız yaa zaten 6 da çıkıyosunuz
bizimkini ramazanın başında 18:30, sonlara doğru 18:00 yapacaklarmış sanırım, daha konuşulma aşamasında pazartesi netleşir ancak
Burda ramazan ayı boyunca yemek yok, kapalı yemekhane..ama zaten olsa da çıkıp yemem..
tutmayı deniycem bakalım nasıl olucak :)))
samimi bir sohbet için her zaman bekleriz canım
o kadar küçük mü ya? yanlış yere yüklüyor olmayasın???
evettevet bende hatırladım
çok sevimliler ya
4 mü4 gibi sanırım ama tam belli değil dün müdür öyle bişeyler dedi erken çıkalım ya yemek yapmamız lazım iftara
maşallah allah razı olsun ne kadar erkene almışlar öyle
eşim diyokisenin yemeklerine ve misafir ağırlamana bayılıyorum diyo
evett
4 mübizim de iftar erken oluyoken 4 te çıkıyoduk en eski iş yerimde seneler evvel
ama onun yerine de cumartesi 4 e kadar çalışıyoduk
süpermiş canım, afferim patronuna
bizimkiler 6 yapsa çok mutlu olucam
ay nasıl yaa sabah 5 te iş başı mı, sahurdan kalkıp yetişecekler miişçilerde sabah 5 öğlen 1 sanırımdün öyle deniyodu bakalım artık pazartesine herşey belli olacak yaparlar inşallah nigoş ya
bu arada power türk dinliyorum çok güzel şarkılar var
Karnımmm ağrıyooooo:84:
kız ne oldu sana bu aralarüşütmüşün sen iyice ya ilaç iç bişey olmaz yoksa duramazsın
4 gibi sanırım ama tam belli değil dün müdür öyle bişeyler dedi erken çıkalım ya yemek yapmamız lazım iftara
4 gibi sanırım ama tam belli değil dün müdür öyle bişeyler dedi erken çıkalım ya yemek yapmamız lazım iftara
Ama dün de içtim...
günaydın kızlar.........gittim aile hekimine bebik yokmuş....içim rahatladı denize girmiştim ya şilede mikrop kaptım heralde iltahap varmış bir sürü ilaç verdi sabahın 9 unda kapısına dikildim hafiften başladı kanamamda zaten dün çok korkmuştum :18: doğumkontrol hapınada başlıyorum bugün rahat edicem artık...elfiş bazen benimde oluyodu yaramazlıktan sonra bi kadındoğuma git derim mantar veya enfeksiyon olabilir
kızlar topikimizde kimler oruç tutuyor/tutacak?
ben geldim yeni arkadaşınız şimdi fotoğraflarımı yüklemeye çalışacağım umarım beni beğenip aranıza alırsınız
herzaman gelirim kendimi önce bi tnıtabilsem:)))
valla o kadar yazıyorr bende anlamdım ki
geçmiyosa ne yapabilirsinki canım kıvranmaktan iyidirçok mu ağrıyo sende havuzda mikropmu kaptın acaba iltihap mı var acaba:26 orta parmak değil ,ama sen öyle kabul edebilirsin )
Ama dün de içtim...
ben tutmuyorum canım, hem sağlığım açısından doktordan yasaklıyım, hem de sinir konusundan tüm çevremdenyemek yemeyince en yakınımda kim varsa ona saldırıyorum ben resmen, içimden canavar çıkıyor sonra da ağlamaya başlıyorum:84::84::84: o yüzden deneyemem bile 16 saat aç kalmayı.
canım yanlış anlaşılmadım umarım, foto yüklemesen de gelebilirsin. seni beğenirsek değil yanibiz sadece biraz meraklıyız o kadar
ayy süper yaa 4 te çıkmak
Dün geldimi cnm miasfirlerin nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?