2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben şimdi çoğu kişiyi merak ediyorum herkes ne işle meşgul nerede yaşıyorlar örneğin sen yarenay bu topkin mimarı kim??*

Ama dün de içtim...
izin alamazmısın zuzum :26:

ben de bunların aynısını uykum geldiğinde yapıyorum, yani uykum gelmişse aynen dediğin gibi içimden canavar çıkıyo, çok agresif oluyorum

geçmiyosa ne yapabilirsinki canım kıvranmaktan iyidirçok mu ağrıyo sende havuzda mikropmu kaptın acaba iltihap mı var acaba:26orta parmak değil,ama sen öyle kabul edebilirsin)

aaa bak olabilir, havuzdan:26:

Heheeh olsun onlarda kıtlama içseydi :)))

kızlar geçem hafta limangodan 2tane tşört aldım yeşil ve mavi güzel çıktı hoşuma gitti daha fazla alıcaktım cesaret edemedim her renk vardı 10,00tl

birde ben saçlarımı boyatmak istiyorum sizce bana ne renk gider koyu kahve saç rengim

bayanlar merhaba aranıza yeni katıldım fotoğraflarımı merak edenler için yükleme yaptım beni tanımanız açısından yarenay biz biraz merkalıyız demişti ondan bakmak isteyenler buyursun daha sonra sileceğim iyi sohbetler şimdiden herkeseee:)))

topikteki arkadaşlarda tanımak açısından ne işle meşgul olduklarını yaşlarını ve de nerede ikamet ettiklerini yazabilirlerse çooookk sevineceğimmm....

canım çok hoş fotolarınız :)))
arkadaşlık isteğimi kabul edersen, benim profilimdeki fotolarımı da görebilirsin

günaydın kızlar...

ebuş bak seni gezenti ilan ettiklerinden kızmıştın, demek ki içlerine doğmuş

.

ayh evt kabul etmem lasım sanırım. okdr yogun bir haftaki ve hala devam ediyor yogunluk.. sbh bi msj geldi baktım kaynanam görümcem ve oğlu gelioyrr biri beni durdursun

ben sana sölemiştim şiley gidiyordm derken özel msjda mikrop kaparsın dikkt et diye

kızlar topikimizde kimler oruç tutuyor/tutacak?

inş bu sene tutcam cnm..

fot. çok guzel bilgemadam.aramıza hoşgeldin. merakın gitsn tanıştırayım kendimi adım ebru yaş 25 evliyim ve 1 çocuk annesiyim ev hanımıyım çkalede yaşıyorum

Son düzenleme:

Bilgemadam fotoların çok hoş seni gördüğüme sevindimarkadaşlık isteğini yanıtladım albümümden fotoma bakabilirsin

topikteki arkadaşlarda tanımak açısından ne işle meşgul olduklarını yaşlarını ve de nerede ikamet ettiklerini yazabilirlerse çooookk sevineceğimmm....
Nigar ben de, 26 yaşındayım geçen hafta 27 oldum ama neyse
Yönetici asistanı, santral sekreteri hangisi olduğumu bilmiyorum, her işi ben yaptığımdan İstanbuldayım..

senin isim neydi :))

kızlar bana fikir verin saçlarım konuusnda ne renk yakışır koyu kahve saçlarım
ben saçlarımı boyamadığımdan bilmiyorum çok öyle numara, renk felan bu konuda eşine danış ama, en önemli onun fikri :112:

ben de saçlarımı kestirmeyi istiyorum, sıkıldım çok uzun
her sabah duş aldığım için yarım saat sırf kurutma olayı eşim izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…