ben tutmuyorum canım, hem sağlığım açısından doktordan yasaklıyım, hem de sinir konusundan tüm çevremdenyemek yemeyince en yakınımda kim varsa ona saldırıyorum ben resmen, içimden canavar çıkıyor sonra da ağlamaya başlıyorum:84::84::84: o yüzden deneyemem bile 16 saat aç kalmayı.
izin alamazmısın zuzum :26:Ama dün de içtim...
ben de bunların aynısını uykum geldiğinde yapıyorum, yani uykum gelmişse aynen dediğin gibi içimden canavar çıkıyo, çok agresif oluyorumben tutmuyorum canım, hem sağlığım açısından doktordan yasaklıyım, hem de sinir konusundan tüm çevremdenyemek yemeyince en yakınımda kim varsa ona saldırıyorum ben resmen, içimden canavar çıkıyor sonra da ağlamaya başlıyorum:84::84::84: o yüzden deneyemem bile 16 saat aç kalmayı.
geçmiyosa ne yapabilirsinki canım kıvranmaktan iyidirçok mu ağrıyo sende havuzda mikropmu kaptın acaba iltihap mı var acaba:26 orta parmak değil ,ama sen öyle kabul edebilirsin )
biz keşke daha erken çıksak diyoruzya iş olmazki ramazanda bu sıcakta hele bura aşırı sıcak olur ağustosta allahtan klimalar var olmasa ölürüz heralde
Geldi canım çok hoş geçti müdürün oğlu katmeri bi yedi anlatamam çok sevdim ben bunu diyo müdürde şaşırdı dediki herkesin yaptığı yemez her yerde yemez dedibazılarının ekmeği cidden yeniyo dedi tatlımda çok süper olmuştu tek hatam kahveye şeker atmayı unuttum heycandan
canım çok hoş fotolarınız :)))bayanlar merhaba aranıza yeni katıldım fotoğraflarımı merak edenler için yükleme yaptım beni tanımanız açısından yarenay biz biraz merkalıyız demişti ondan bakmak isteyenler buyursun daha sonra sileceğim iyi sohbetler şimdiden herkeseee:)))
günaydın kızlar...
ebuş bak seni gezenti ilan ettiklerinden kızmıştın, demek ki içlerine doğmuş
.
günaydın kızlar.........gittim aile hekimine bebik yokmuş....içim rahatladı denize girmiştim ya şilede mikrop kaptım heralde iltahap varmış bir sürü ilaç verdi sabahın 9 unda kapısına dikildim hafiften başladı kanamamda zaten dün çok korkmuştum :18: doğumkontrol hapınada başlıyorum bugün rahat edicem artık...elfiş bazen benimde oluyodu yaramazlıktan sonra bi kadındoğuma git derim mantar veya enfeksiyon olabilir
kızlar topikimizde kimler oruç tutuyor/tutacak?
bayanlar merhaba aranıza yeni katıldım fotoğraflarımı merak edenler için yükleme yaptım beni tanımanız açısından yarenay biz biraz merkalıyız demişti ondan bakmak isteyenler buyursun daha sonra sileceğim iyi sohbetler şimdiden herkeseee:)))
bayanlar merhaba aranıza yeni katıldım fotoğraflarımı merak edenler için yükleme yaptım beni tanımanız açısından yarenay biz biraz merkalıyız demişti ondan bakmak isteyenler buyursun daha sonra sileceğim iyi sohbetler şimdiden herkeseee:)))[/QUOTba
baktım canım fotolarına güzelsin fotolarınızda çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin
ben şimdi çoğu kişiyi merak ediyorum herkes ne işle meşgul nerede yaşıyorlar örneğin sen yarenay bu topkin mimarı kim??* ben tutmuyorum canım, hem sağlığım açısından doktordan yasaklıyım, hem de sinir konusundan tüm çevremdenyemek yemeyince en yakınımda kim varsa ona saldırıyorum ben resmen, içimden canavar çıkıyor sonra da ağlamaya başlıyorum:84::84::84: o yüzden deneyemem bile 16 saat aç kalmayı.
madam ben 27 yaşındayım, KKTC'de yaşıyorum ama İzmirliyim. grafikerim burda. seni eklemiştim ben fotolarıma bakabilirsin canım. size de maşallah, eşin de sen de çok tatlısınız, Allah ayırmasın
topiğin mimarı süper87 diye bir arkadaş ama şu aralar çalışmıyor, iş arıyor. evinde net olmadığından katılamıyor aramıza.
unutmadan bunlar da hoşgeldin çiçeklerin
izin alamazmısın zuzum :26:
ben de bunların aynısını uykum geldiğinde yapıyorum, yani uykum gelmişse aynen dediğin gibi içimden canavar çıkıyo, çok agresif oluyorum
topikteki arkadaşlarda tanımak açısından ne işle meşgul olduklarını yaşlarını ve de nerede ikamet ettiklerini yazabilirlerse çooookk sevineceğimmm....
Nigar ben de, 26 yaşındayım geçen hafta 27 oldum ama neysetopikteki arkadaşlarda tanımak açısından ne işle meşgul olduklarını yaşlarını ve de nerede ikamet ettiklerini yazabilirlerse çooookk sevineceğimmm....
ilahi Zeynoben zeynep 26 yaşındayım turizmciyim istanbuldayım ve evliyim
ben saçlarımı boyamadığımdan bilmiyorum çok öyle numara, renk felankızlar bana fikir verin saçlarım konuusnda ne renk yakışır koyu kahve saçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?