Bilgemadam fotoların çok hoş seni gördüğüme sevindimarkadaşlık isteğini yanıtladım albümümden fotoma bakabilirsin
ben zeynep 26 yaşındayım turizmciyim istanbuldayım ve evliyim
canım çok hoş fotolarınız :)))
arkadaşlık isteğimi kabul edersen, benim profilimdeki fotolarımı da görebilirsin
ayh evt kabul etmem lasım sanırım. okdr yogun bir haftaki ve hala devam ediyor yogunluk.. sbh bi msj geldi baktım kaynanam görümcem ve oğlu gelioyrrbiri beni durdursun
ben sana sölemiştim şiley gidiyordm derken özel msjda mikrop kaparsın dikkt et diye
inş bu sene tutcam cnm..
fot. çok guzel bilgemadam.aramıza hoşgeldin. merakın gitsn tanıştırayım kendimi adım ebru yaş 25 evliyim ve 1 çocuk annesiyim ev hanımıyım çkalede yaşıyorum
bayanlar merhaba aranıza yeni katıldım fotoğraflarımı merak edenler için yükleme yaptım beni tanımanız açısından yarenay biz biraz merkalıyız demişti ondan bakmak isteyenler buyursun daha sonra sileceğim iyi sohbetler şimdiden herkeseee:)))[/QUOTba
baktım canım fotolarına güzelsin fotolarınızda çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin
ilahi Zeynotopikin başlığından belli olmuyo çinkim
Funda ben yönetici asistanlığı yapıyorum 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim
ben saçlarımı boyamadığımdan bilmiyorum çok öyle numara, renk felanbu konuda eşine danış ama, en önemli onun fikri :112:
ben de saçlarımı kestirmeyi istiyorum, sıkıldım çok uzun
her sabah duş aldığım için yarım saat sırf kurutma olayıeşim izin vermiyor
Başlıktan belli olmuyodu bu da
belli olmuyo tabi hepimizin ne kadarlık evli olduğu bellimiayrıca ben tazecikim daha yeni kutladım yıldönümümü
Zeynepsen beyaz tenlisin sana açık renkler gider kumral gibi
selam
nasılsınız kızlar ???
ya kızlar bızım fatma nerelerde aranızda konusan oldu mu hıc ???
Merak ettım ne yapıyor dıye.
en fazla 1 yıllık, 2010 geliniyiz ya ondan, ay tamam triplenme.. öpyorumbelli olmuyo tabi hepimizin ne kadarlık evli olduğu bellimiayrıca ben tazecikim daha yeni kutladım yıldönümümü
Zeynepsen beyaz tenlisin sana açık renkler gider kumral gibi
Bilgemadam fotoların çok hoş seni gördüğüme sevindimarkadaşlık isteğini yanıtladım albümümden fotoma bakabilirsin
Nigar ben de, 26 yaşındayım geçen hafta 27 oldum ama neyse
Yönetici asistanı, santral sekreteri hangisi olduğumu bilmiyorum, her işi ben yaptığımdanİstanbuldayım..
senin isim neydi :))
Funda ben yönetici asistanlığı yapıyorum 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim
ben saçlarımı boyamadığımdan bilmiyorum çok öyle numara, renk felanbu konuda eşine danış ama, en önemli onun fikri :112:
ben de saçlarımı kestirmeyi istiyorum, sıkıldım çok uzun
her sabah duş aldığım için yarım saat sırf kurutma olayıeşim izin vermiyor
bilgemadam biizde görebilrisin kızımla albümdeyis albümümüz açık herkese :)
Bilgemadam senin düğün tarihin neydi canım, ben de 9 aylık evliyim
23.10.2010 benim :108:
biz silelim madem yazdımızı bizimle tanıştığına memnun olan yokmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?