2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkür ederim fundacım hemen bakıcam ...
Bilgemadam fotoların çok hoş seni gördüğüme sevindimarkadaşlık isteğini yanıtladım albümümden fotoma bakabilirsin

memnun oldum zeynepçim istanbulun neresi bende istanbuldayım üsküdar
ben zeynep 26 yaşındayım turizmciyim istanbuldayım ve evliyim

tamam nektarcım hemen kabul edip bakıcamm:))
canım çok hoş fotolarınız :)))
arkadaşlık isteğimi kabul edersen, benim profilimdeki fotolarımı da görebilirsin

ebrucum süper bir yaşta anne olmuşsun gerçekten özeniyorum genç annelere evlendiğim yaştan memnunum ama çocuk için 20 yaşında evlenmek isterdim valla ben şuan 28 yaşındayım :)
çok teşekkürler canımm siiznle tanışmakta güzell

eşimd ebilmiyor beni hep koyu renkle gördüğü için sadece aralara balyaj attırmıştım ozamn yaşımdan büüyk gösterdim kapattırdım sonra koyu renkle

değişiklik istiyorum bende saçalrımı kestiricem okuldayken kestirmiştim ondan foto vars eklerim albüme

kızlar bu arada süper çalışmıyomu ben çalışıyo sanıyodm ne olmuş?

Son düzenleme:
seduşum süper çalışmıyor. bi yeri onaylamıştı, başka bir yerden de olumlu sonuç bekliyordu. işten ayrılırken onaylanan yere başlayacağını, diğerinden haber gelirse oraya geçeceğini söylemişti. ama onaylanan işe başlamamış, diğerini beklemiş. diğerinden de ses çıkmamış. en son tatilden geldiklerini söyledi. yine iş aramaya başlamıştır sanırım.

ya kızlar bızım fatma nerelerde aranızda konusan oldu mu hıc ???

Merak ettım ne yapıyor dıye.

canım bildiğim kadarıyla bebişini kaybettikten sonra haber alan yok Fatma'dan normalde Eylül başı katılırım aranıza demişti ama bu olaydan ne kadar etkilenir, ne zaman döner bilemiyoruz. biz de merakla bekliyoruz onu.

belli olmuyo tabi hepimizin ne kadarlık evli olduğu bellimiayrıca ben tazecikim daha yeni kutladım yıldönümümü
Zeynep sen beyaz tenlisin sana açık renkler gider kumral gibi
en fazla 1 yıllık, 2010 geliniyiz ya ondan, ay tamam triplenme.. öpyorum

sinoş a.s canım sana küsüz biiiiiz, 1 aydır tatil yapıyosun bitane bile foto eklemedinn

fundacım fotoğrafınıza baktım amma velakin çok minnaktı bişi göremedim diyebilirm sadece gelinlğin çok güzel görünüyyordu mutluluklar...
Bilgemadam fotoların çok hoş seni gördüğüme sevindimarkadaşlık isteğini yanıtladım albümümden fotoma bakabilirsin

çok çok memnun oldum güzel kız bende öyle kendimi bilmem denetçiyimiyim katip mi bilemiyorum arada benimde kafam karışmıyor değil hani:))benim adım esen tatlım
Nigar ben de, 26 yaşındayım geçen hafta 27 oldum ama neyse
Yönetici asistanı, santral sekreteri hangisi olduğumu bilmiyorum, her işi ben yaptığımdan İstanbuldayım..

senin isim neydi :))

yarışmacı arkadaşlara başarılar der gibi olmuş hanii:))) bende kamu kuruluşunda çalışıyorum 28 yaşım henüz bebiş yok vardı düştü 5 haftalıkkene 9 aylık evliyim bende
Funda ben yönetici asistanlığı yapıyorum 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim

benimde uzundu çok eşimde istemiyordu hiç ama tatile gitmeden az kırptırdım kat attırdım havam değişti de o şekilde biraz ses çıkarmadı sağolsun
evet sizleri merak ediyorumm hemen bakıcammm
bilgemadam biizde görebilrisin kızımla albümdeyis albümümüz açık herkese :)

Son düzenleme:
Bilgemadam senin düğün tarihin neydi canım, ben de 9 aylık evliyim
23.10.2010 benim :108:

bendeniz arzu :87:, 23 yaşında muhasebeci çıtıpıtı bir çıtırım esmer çıtır fundaaa

benim tarihim senden öncee 09.10.2010 canımcım az bi farkla geçmişim senii
Bilgemadam senin düğün tarihin neydi canım, ben de 9 aylık evliyim
23.10.2010 benim :108:

ben de seni arıyorum canım yaa sedacıkk hamişim dedin ya dedim bu kızın cevabını yazacak yer nerde kusura bakma ne olur hiç öyle şey olur mu hem senle tanıştığğıma dahada memnunum ben çünkü sen hamişsin bende geçen ay düşük yaptım 5 haftalıkken düştü bebeğin kendiliğinden nasip diilmiş napalım ama şimdi yine istiyoruzz eşimle çocuk delisiyiz biz birass ikiz olursa çok daha süper olursanada bebişin sağlıkla gelsin inşallah dilerim ki ikinizide korusun rabbim
biz silelim madem yazdımızı bizimle tanıştığına memnun olan yokmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…