Zeynep bu renk bence sana çok gider
bendeniz arzu :87:, 23 yaşında muhasebeci çıtıpıtı bir çıtırımesmer çıtır fundaaa
zuzuuuu çok severim ben zuzuları yaa hakkaten çok çıtırsın sen şimdi benim yanımda:))) çook memnun oldum arzucum sen ne kadarlık evlisin
teşekkür ederim fundacım hemen bakıcam ...
memnun oldum zeynepçim istanbulun neresi bende istanbuldayım üsküdar
çok teşekkürler canımm siiznle tanışmakta güzell
ben çapadayım canım sultanahmette çalışıyorum kayınvalidemlerde üsküdardalar
bilgemadam, ben orasını kaçırdım galiba tam ahıtlamıyorum da....memurdun ist.de yaşıyodun dimmi yaş kaçtı:26:
1 sene 1 ay 1 gün
benim tarihim senden öncee 09.10.2010 canımcım az bi farkla geçmişim senii
ben de seni arıyorum canım yaa sedacıkk hamişim dedin ya dedim bu kızın cevabını yazacak yer nerde kusura bakma ne olur hiç öyle şey olur mu hem senle tanıştığğıma dahada memnunum ben çünkü sen hamişsin bende geçen ay düşük yaptım 5 haftalıkken düştü bebeğin kendiliğinden nasip diilmiş napalım ama şimdi yine istiyoruzz eşimle çocuk delisiyiz biz birass ikiz olursa çok daha süper olursanada bebişin sağlıkla gelsin inşallah dilerim ki ikinizide korusun rabbim
peki bakalım benimde 11.09.2010 evlenme yıldönümüm:)
amin inşallah cnm..
hayırlısı olsn canım inşallah sağlıksız bebişler tutunamazmış sağlıksız olması tabiki daha kötü olurdu hayırlısı olsn inşallah allahım biran önce seninde göbişine bi bebiş kondursun..
biz silelim madem yazdımızı bizimle tanıştığına memnun olan yokmuş..
bendeniz arzu :87:, 23 yaşında muhasebeci çıtıpıtı bir çıtırımesmer çıtır fundaaa
ArzuuuYerim seni çıtırım benim
Bilgemadam diğer resimde yüzüm net diye başka eklemedim ama istersen ekleyebilirimarzudan sonra diğer çıtırda ben oluyorum
kızlar bende saçımı kestircem ,kısaltmıcam ama geçen zarzor izin aldım kat attırmak için..inat yaa kaşlarını kaldırıp hayır diyip duruyooya diyom kısaltmıcam kat attırayım...kısaltırlar diyo :))
ben de büzdüm dudağımı ,sarkıttım...ozaman dayanamadı:94: ablama kestircem hastalığım bitsin :)
..
ben yemeğe kaçar:80: iyi öğlenler
teşekkür ederim fundacım hemen bakıcam ...
memnun oldum zeynepçim istanbulun neresi bende istanbuldayım üsküdar
çok teşekkürler canımm siiznle tanışmakta güzell
ben çapadayım canım sultanahmette çalışıyorum kayınvalidemlerde üsküdardalar
Bilgemadam diğer resimde yüzüm net diye başka eklemedim ama istersen ekleyebilirimarzudan sonra diğer çıtırda ben oluyorum
peki bakalım benimde 11.09.2010 evlenme yıldönümüm:)
amin inşallah cnm..
hayırlısı olsn canım inşallah sağlıksız bebişler tutunamazmış sağlıksız olması tabiki daha kötü olurdu hayırlısı olsn inşallah allahım biran önce seninde göbişine bi bebiş kondursun..
kızlaaar en çıtırınızda ben mi oluyorum yaniii 21 yaşında bir çıtır olaraakkkyuppiiii
bi de aydanımız var canım. o da seninle yaşıt. kupayı paylaşıyorsunuz yani
zuzummm bak senden küçük 2 kişi oldu
doğru diyorsun bende aynen öyle düşündüğüm için sevindim bile diyebilirm rabbim sağlıklısını versin sen ne kadarlık oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?