2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bilgemadam, ben orasını kaçırdım galiba tam ahıtlamıyorum da....memurdun ist.de yaşıyodun dimmi yaş kaçtı:26:

kızlar bende saçımı kestircem ,kısaltmıcam ama geçen zarzor izin aldım kat attırmak için..inat yaa kaşlarını kaldırıp hayır diyip duruyoo ya diyom kısaltmıcam kat attırayım...kısaltırlar diyo :))

ben de büzdüm dudağımı ,sarkıttım...ozaman dayanamadı:94: ablama kestircem hastalığım bitsin :)

..

ben yemeğe kaçar:80: iyi öğlenler

Arzuuu Yerim seni çıtırım benim
Bilgemadam diğer resimde yüzüm net diye başka eklemedim ama istersen ekleyebilirimarzudan sonra diğer çıtırda ben oluyorum

peki bakalım benimde 11.09.2010 evlenme yıldönümüm:)
amin inşallah cnm..
hayırlısı olsn canım inşallah sağlıksız bebişler tutunamazmış sağlıksız olması tabiki daha kötü olurdu hayırlısı olsn inşallah allahım biran önce seninde göbişine bi bebiş kondursun..

Benimde 11.09.2010 evlenme yıldönümüm

biz silelim madem yazdımızı bizimle tanıştığına memnun olan yokmuş..

aman da aman hamişimiz trip atarmış

bendeniz arzu :87:, 23 yaşında muhasebeci çıtıpıtı bir çıtırım esmer çıtır fundaaa

esmer sindy bebek

zeynep fotona baktım da açık renk senin yüzünü soluk gösterir bence. sürekli makyaj yapacaksan problem olmaz ama açık renk saç sürekli makyaj ister.

onu görmedim canım bir bakam ben şimdi ona:))
Arzuuu Yerim seni çıtırım benim
Bilgemadam diğer resimde yüzüm net diye başka eklemedim ama istersen ekleyebilirimarzudan sonra diğer çıtırda ben oluyorum

afiyett olsunnn
hımmm yakınıs aslında benim de iş yerim şişlide evim üsküdar da demekki kayınvalidenle yakınıs sultanahmeti çok severim özellikle ramazan boyunca mükemmel bir atmosferi oluyor benim için...yanına alsana beni parttime sadece ramazan boyunca doya doya yaşayayım sultanahmeti

doğru diyorsun bende aynen öyle düşündüğüm için sevindim bile diyebilirm rabbim sağlıklısını versin sen ne kadarlık oldun

doğru diyorsun bende aynen öyle düşündüğüm için sevindim bile diyebilirm rabbim sağlıklısını versin sen ne kadarlık oldun

tabi canım en önemlisi sağlığı tabiki..
biz 6. ayımızdayız hayırlısıyla sağlıklı kucağıma alimde başka bişe istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…