oo süperr kupayı paylaşıyoruz demekkiaydan nerde canım onla da tanışalımm
kızlar görüşürüzzz öğlen aramı değerlendirim ben en iyisi hava alayım azıcık görüşmek üzereee
henüz gelmedi canım o. bu aralar geç katılıyor aramıza.
oh oh gezin tabii... ben burda kapalı kalıyorum yaa...
aman da aman hamişimiz trip atarmış
esmer sindy bebek
zeynep fotona baktım da açık renk senin yüzünü soluk gösterir bence. sürekli makyaj yapacaksan problem olmaz ama açık renk saç sürekli makyaj ister.
geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan düzenli geçer bendede vardı geçti ve üşütmemeye dikkat et ayakalrdan
onu görmedim canım bir bakam ben şimdi ona:))
afiyett olsunnn
hımmm yakınıs aslında benim de iş yerim şişlide evim üsküdar da demekki kayınvalidenle yakınıs sultanahmeti çok severim özellikle ramazan boyunca mükemmel bir atmosferi oluyor benim için...yanına alsana beni parttime sadece ramazan boyunca doya doya yaşayayım sultanahmetiGÖRMÜŞÜN CANIM
SENİN FOTONUDA GÖREMEDİK DAHAkızlaaar en çıtırınızda ben mi oluyorum yaniii 21 yaşında bir çıtır olaraakkkyuppiiii
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMtamam gördüm seni çok tatlısın maşallahh ne güzel herkes güzell bu topikte:)))EVET BİZİM KIZLAR ÇOK GÜZELLER
ben makyaj sık yapmam canım sadece gözlerime kalem çekerim siyah güzel olurmuki
BENCE SANA SİYAH HİÇ GİTMEZ SÖYLEYİM PERUK GİBİ DURUREĞER KOYU RENK İSTİYOSAN EN AZINDAN KOYU KAHVE YAP
topiğin minicik küçücük minişi geldiiiiiiiiiben en küçüğüm mananeee.... şaka şaka kendimi 7 imle kupayı paylaşıyoruz bikerem ben aydan tanıştığıma memnun oldum bilgemadam ve kendimi7 im 06.09.11 de benim yıldönümüm olucak ama düğünüm bu hazirandaydı...19.06.11 de.
bu arada enkicim hiç çorap giyemem ben terlikte...ev taş zaten eşim kızar bana kışın bile çorap yoktur ayağımda
Hoşgeldin canım adım özge memnun oldum
afiyett olsunnn
hımmm yakınıs aslında benim de iş yerim şişlide evim üsküdar da demekki kayınvalidenle yakınıs sultanahmeti çok severim özellikle ramazan boyunca mükemmel bir atmosferi oluyor benim için...yanına alsana beni parttime sadece ramazan boyunca doya doya yaşayayım sultanahmeti [/QUO
çamlıcanın altına düşüyo emniyet mahallesindeler sık olmasada fırsat buldukça gidiyorum onlara evet çok güzel oluyor ramazan burda şimdi ahşaptan küçük kulübeler yapmışlar bir caddeye ışıklandırma içinde el sanatları çarşısı olarak kullanacaklar tabiki alırım beklerim ne zamn istersen iftara
ay kızlar bugün niye bilmiyorum ilk defa anneme alındım bulaşıkları yıkıyodum bak canım böyle yapılıcak diye aldı elimden ama ben senelerdir yıkarım zaten geldiğimden beride yıkarım yanihiç kirli bile kalmamıştır çok özenirim bide çok iyi durularım niye böle yaptı ki
Hoşgeldin canım adım özge memnun oldum
SENİN FOTONUDA GÖREMEDİK DAHA
alınganlığın üstünde sanırım aldırma boşver
özge hg aramıza bende ebru memnun oldum
henüz gelmedi canım o. bu aralar geç katılıyor aramıza.
oh oh gezin tabii... ben burda kapalı kalıyorum yaa...
ayy canım bende evden getirdimmi çıkmıyorum zaten çok sıcak getirmeyince mecbur boşver sıcakta gezilmiyo zaten..
ben makyaj sık yapmam canım sadece gözlerime kalem çekerim siyah güzel olurmuki
topiğin minicik küçücük minişi geldiiiiiiiiiben en küçüğüm mananeee.... şaka şaka kendimi 7 imle kupayı paylaşıyoruz bikerem ben aydan tanıştığıma memnun oldum bilgemadam ve kendimi7 im 06.09.11 de benim yıldönümüm olucak ama düğünüm bu hazirandaydı...19.06.11 de.
bu arada enkicim hiç çorap giyemem ben terlikte...ev taş zaten eşim kızar bana kışın bile çorap yoktur ayağımda
afiyett olsunnn
hımmm yakınıs aslında benim de iş yerim şişlide evim üsküdar da demekki kayınvalidenle yakınıs sultanahmeti çok severim özellikle ramazan boyunca mükemmel bir atmosferi oluyor benim için...yanına alsana beni parttime sadece ramazan boyunca doya doya yaşayayım sultanahmeti
GÖRMÜŞÜN CANIM
SENİN FOTONUDA GÖREMEDİK DAHA
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMEVET BİZİM KIZLAR ÇOK GÜZELLER
BENCE SANA SİYAH HİÇ GİTMEZ SÖYLEYİM PERUK GİBİ DURUREĞER KOYU RENK İSTİYOSAN EN AZINDAN KOYU KAHVE YAP
Hoşbulduk ebru bende memnun oldum sen kaç yaşındaydın
suan 25 :) haftaya cumada sonra 26 olucm cnm. çkalede yaşıyorum
nasıl görmedin yaww kocaman bi albüm yaptım yaaaaaaa
SEN DEĞİL KENDİMİ 7 İMİ DİYORUM BEN
kodlarını mı siliyosun napıyosun, önceden okuduğum mesajı bir daha okumak zorunda kalıyorum, okumadan geçiyorum..yazdığın da kaynayıp gidiyo öyle :44:
ay maaşallah yaatabi canım en önemlisi sağlığı tabiki..
biz 6. ayımızdayız hayırlısıyla sağlıklı kucağıma alimde başka bişe istemiyorum..okadar oldu mu minik prenses
güzel bir dille söylemiş, bunda alınacak bişi yok canım :)))ay kızlar bugün niye bilmiyorum ilk defa anneme alındım bulaşıkları yıkıyodum bak canım böyle yapılıcak diye aldı elimden ama ben senelerdir yıkarım zaten geldiğimden beride yıkarım yanihiç kirli bile kalmamıştır çok özenirim bide çok iyi durularım niye böle yaptı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?