2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben makyaj sık yapmam canım sadece gözlerime kalem çekerim siyah güzel olurmuki

geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan düzenli geçer bendede vardı geçti ve üşütmemeye dikkat et ayakalrdan

topiğin minicik küçücük minişi geldiiiiiiiii ben en küçüğüm mananeee.... şaka şaka kendimi 7 imle kupayı paylaşıyoruz bikerem ben aydan tanıştığıma memnun oldum bilgemadam ve kendimi7 im 06.09.11 de benim yıldönümüm olucak ama düğünüm bu hazirandaydı...19.06.11 de.
bu arada enkicim hiç çorap giyemem ben terlikte...ev taş zaten eşim kızar bana kışın bile çorap yoktur ayağımda

Son düzenleme:

ay kızlar bugün niye bilmiyorum ilk defa anneme alındım bulaşıkları yıkıyodum bak canım böyle yapılıcak diye aldı elimden ama ben senelerdir yıkarım zaten geldiğimden beride yıkarım yani hiç kirli bile kalmamıştır çok özenirim bide çok iyi durularım niye böle yaptı ki

Hoşgeldin canım adım özge memnun oldum

alınganlığın üstünde sanırım aldırma boşver

Hoşgeldin canım adım özge memnun oldum

özge hg aramıza bende ebru memnun oldum

sen neden kapanıyorsun canım kim kapatıyo seni de bakam bana
henüz gelmedi canım o. bu aralar geç katılıyor aramıza.

oh oh gezin tabii... ben burda kapalı kalıyorum yaa...

benim gezdiğim yer hep buz gibi :)))cevahirdeydim yane
ayy canım bende evden getirdimmi çıkmıyorum zaten çok sıcak getirmeyince mecbur boşver sıcakta gezilmiyo zaten..

bende öyleyim sadece özel zamanlarda makyaj bende süreklli sadece göz kalemi
ben makyaj sık yapmam canım sadece gözlerime kalem çekerim siyah güzel olurmuki

bende memnun oldumm acomert ama seni tam tanıyamadım diyebilirm yaş kaç ne işle meşgulsün neredensin ayağına çorabını giy bakam çocuğun olmas sonra hani büyükler der ya
nasıl görmedin yaww kocaman bi albüm yaptım yaaaaaaa

Enkii senin alıntıların niye hep bozuk çıkıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…