Senin adın neydi canım
sen neden kapanıyorsun canım kim kapatıyo seni de bakam bana
benim gezdiğim yer hep buz gibi :)))cevahirdeydim yane
bende öyleyim sadece özel zamanlarda makyaj bende süreklli sadece göz kalemi
bende memnun oldumm acomert ama seni tam tanıyamadım diyebilirm yaş kaç ne işle meşgulsün neredensin ayağına çorabını giy bakam çocuğun olmas sonra hani büyükler der ya
nasıl görmedin yaww kocaman bi albüm yaptım yaaaaaaabenim adım aydan 21 yaşındayım istanbulda oturuyorum çekmeköyde marmara üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım öğrencisiyim 2010 geliniyim bende...
Enkii senin alıntıların niye hep bozuk çıkıyo canımkodlarını mı siliyosun napıyosun, önceden okuduğum mesajı bir daha okumak zorunda kalıyorum, okumadan geçiyorum..yazdığın da kaynayıp gidiyo öyle :44:
ay maaşallah yaaokadar oldu mu minik prenses
güzel bir dille söylemiş, bunda alınacak bişi yok canım :)))
bilmiyorum canım neden bozuk çıkıyo anlamadım
nasıl görmedin yaww kocaman bi albüm yaptım yaaaaaaa
SEN DEĞİL KENDİMİ 7 İMİ DİYORUM BEN
sen neden kapanıyorsun canım kim kapatıyo seni de bakam bana
benim gezdiğim yer hep buz gibi :)))cevahirdeydim yane
bende öyleyim sadece özel zamanlarda makyaj bende süreklli sadece göz kalemi
bende memnun oldumm acomert ama seni tam tanıyamadım diyebilirm yaş kaç ne işle meşgulsün neredensin ayağına çorabını giy bakam çocuğun olmas sonra hani büyükler der ya
nasıl görmedin yaww kocaman bi albüm yaptım yaaaaaaa
benim adım aydan 21 yaşındayım istanbulda oturuyorum çekmeköyde marmara üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım öğrencisiyim 2010 geliniyim bende...
kendimi_7_m önce foto ekle sonra arkadaş olalım, benim fotolarım var profilimde
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
hem biz topikçe gizemli kişileri sevmeyiz
kendimi_7_m önce foto ekle sonra arkadaş olalım, benim fotolarım var profilimde
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
hem biz topikçe gizemli kişileri sevmeyiz
topiğin minicik küçücük minişi geldiiiiiiiiiben en küçüğüm mananeee.... şaka şaka kendimi 7 imle kupayı paylaşıyoruz bikerem ben aydan tanıştığıma memnun oldum bilgemadam ve kendimi7 im 06.09.11 de benim yıldönümüm olucak ama düğünüm bu hazirandaydı...19.06.11 de.
bu arada enkicim hiç çorap giyemem ben terlikte...ev taş zaten eşim kızar bana kışın bile çorap yoktur ayağımda
[/QUOTE yazı bu kodun içinde olması gerekiyo, tek parantezi bile silsen bozuluyo ondan canım)
evet ne insanlar gördükaynen bende kabul etmedim daha önce eklesin sonra evet çok gizzemli üfürükçüler geldi geçti dimi nigarım üzerine alınma
sen bilirsin canım3 kuruşa 5 köfte haaa sağol yaa sen bilirsin eklediğimde kabul edersin o zaman
psikolojim bozuldu sanırım kızlar iyice.hergun aynı seyler bunaldım..bebek sendromu geçiorum walla.hiçbirseyden memnun edemiyorum ya durup durup ağlama krizine giriyor kucağımada gelmiyor. odadan çıkıyorum kıyamet koparıyor kahvaltı edemedm daha ya. ve daa ymek yapıcm akşama görümcem geliyormşş..
bekar hayatımı özledimmmmm ben ya.. 20-21 yaşlarımı
psikolojim bozuldu sanırım kızlar iyice.hergun aynı seyler bunaldım..bebek sendromu geçiorum walla.hiçbirseyden memnun edemiyorum ya durup durup ağlama krizine giriyor kucağımada gelmiyor. odadan çıkıyorum kıyamet koparıyor kahvaltı edemedm daha ya. ve daa ymek yapıcm akşama görümcem geliyormşş..
ay öyle deme ebru yaa, hiç bir şekilde bebişinden şikayetçi olmapsikolojim bozuldu sanırım kızlar iyice.hergun aynı seyler bunaldım..bebek sendromu geçiorum walla.hiçbirseyden memnun edemiyorum ya durup durup ağlama krizine giriyor kucağımada gelmiyor. odadan çıkıyorum kıyamet koparıyor kahvaltı edemedm daha ya. ve daa ymek yapıcm akşama görümcem geliyormşş..
evet ne insanlar gördüktemkinliyiz artık
sen bilirsin canımbekleriz foto
hemde nasıl konuşsa anlıcn derdini. hayat ne kdr zor..
aydan gidicm annemlereme ama iftara almk istedklerim var önce onları alayım gidicem kısmetse. geçen sene hamileydm kimsweyi alamadım iftara midem bulanıyordu bu sene istiyorum bakalım.
sinirden ağladm az önce yaa
topikimizi samimi olduğu için tercih ettin diye düşünmüştüm ben, kötü bir niyetle demedim canımKızlar sizde haklısınız bence de öyle ama söyleme tarzın yai 3 kuruşa 5 köfte falan o yüzden öyle dedimm..şimdi düzenliyorum resimlerimi eklicem birazdann okişşşş miii bakiimmm :13: :13:
ArzuuuYerim seni çıtırım benim
Bilgemadam diğer resimde yüzüm net diye başka eklemedim ama istersen ekleyebilirimarzudan sonra diğer çıtırda ben oluyorum
bi de aydanımız var canım. o da seninle yaşıt. kupayı paylaşıyorsunuz yani
zuzummm bak senden küçük 2 kişi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?