2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Senin adın neydi canım

kendimi_7_m önce foto ekle sonra arkadaş olalım, benim fotolarım var profilimde
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

hem biz topikçe gizemli kişileri sevmeyiz

memnun oldum aydan aferim sana iki işi birden yürütebiliyorsun akıllıca ben önce okulları bitirdim düzenimi kurdum e anca 27 de evlendim :))))

kendimi_7_m önce foto ekle sonra arkadaş olalım, benim fotolarım var profilimde
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

hem biz topikçe gizemli kişileri sevmeyiz

aynen bende kabul etmedim daha önce eklesin sonraevet çok gizzemli üfürükçüler geldi geçti dimi nigarım üzerine alınma

ama en çok soğuk aldığımız yer ayak canım bende terlik giymem ama hemen kaparım regl döneminde ağrıdan kıvranırım

psikolojim bozuldu sanırım kızlar iyice.hergun aynı seyler bunaldım..bebek sendromu geçiorum walla.hiçbirseyden memnun edemiyorum ya durup durup ağlama krizine giriyor kucağımada gelmiyor. odadan çıkıyorum kıyamet koparıyor kahvaltı edemedm daha ya. ve daa ymek yapıcm akşama görümcem geliyormşş..
bekar hayatımı özledimmmmm ben ya.. 20-21 yaşlarımı

kuzum öle deme amaaa.....bak allahım eli ayağı düzgün dünyalar tatlısı bi evlat vermiş sana...arada oda sende bunalabilirsin kolay bi sorumluluk değil...ama isyan etme canım benim eşinle konuş olmadı annenlerin yanına git bir hafta on gün iyi gelir sanada...

bebek bakmak çok zor canımişte ben göze alamıyorum bu yüzden

ay öyle deme ebru yaa, hiç bir şekilde bebişinden şikayetçi olma
aklından bile geçirme hatta, Allahın gücüne gider, sonra çok üzülürsün..
eşinden de aynı şekilde.. ne olumsuzluk yaşarsan yaşa "pişmanım" felan gibi şeyler söyleme,
söylesen de değişecek olan bişi yok..geri dönemessin.. şükret :26:

evet ne insanlar gördük temkinliyiz artık

sen bilirsin canım bekleriz foto

Kızlar sizde haklısınız bence de öyle ama söyleme tarzın yai 3 kuruşa 5 köfte falan o yüzden öyle dedimm.. şimdi düzenliyorum resimlerimi eklicem birazdann okişşşş miii bakiimmm :13: :13:

hemde nasıl konuşsa anlıcn derdini. hayat ne kdr zor..

aydan gidicm annemlereme ama iftara almk istedklerim var önce onları alayım gidicem kısmetse. geçen sene hamileydm kimsweyi alamadım iftara midem bulanıyordu bu sene istiyorum bakalım.
sinirden ağladm az önce yaa

kıyamam sana ağlama yaaa ben hemen üzülürüm böyle durumlara için ferahlasın istiyorsan bir abdest al güzelce dua et yeterli iç huzur çok önemli bişey gerçekten

Kızlar sizde haklısınız bence de öyle ama söyleme tarzın yai 3 kuruşa 5 köfte falan o yüzden öyle dedimm.. şimdi düzenliyorum resimlerimi eklicem birazdann okişşşş miii bakiimmm :13: :13:
topikimizi samimi olduğu için tercih ettin diye düşünmüştüm ben, kötü bir niyetle demedim canım
esprili yaklaştım sadece, alındıysan özür dilerim

Arzuuu Yerim seni çıtırım benim
Bilgemadam diğer resimde yüzüm net diye başka eklemedim ama istersen ekleyebilirimarzudan sonra diğer çıtırda ben oluyorum

hehehee

bi de aydanımız var canım. o da seninle yaşıt. kupayı paylaşıyorsunuz yani

zuzummm bak senden küçük 2 kişi oldu

evet ama sizin küçümeniniz benim genede bananeee

bi siz diyonuz küçümen bide kociş

ilgilenenler varsa kendi çektiğim fotoğraflardan yükledim kızlar albümde mevcuttur dilerseniz bakabilirsiniz çok seviyorum fotoğraf çekmeyiiiiii çoooooooookk çooooooookkkkyemek yemek gibi bişi gerçi yemek yemeyi sevmme ama olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…