senin burç neydi merak ettim ebruhemde nasıl konuşsa anlıcn derdini. hayat ne kdr zor..
aydan gidicm annemlereme ama iftara almk istedklerim var önce onları alayım gidicem kısmetse. geçen sene hamileydm kimsweyi alamadım iftara midem bulanıyordu bu sene istiyorum bakalım.
sinirden ağladm az önce yaa
okişşş:13:Kızlar sizde haklısınız bence de öyle ama söyleme tarzın yai 3 kuruşa 5 köfte falan o yüzden öyle dedimm..şimdi düzenliyorum resimlerimi eklicem birazdann okişşşş miii bakiimmm :13: :13:
evet ne insanlar gördüktemkinliyiz artık
sen bilirsin canımbekleriz foto
psikolojim bozuldu sanırım kızlar iyice.hergun aynı seyler bunaldım..bebek sendromu geçiorum walla.hiçbirseyden memnun edemiyorum ya durup durup ağlama krizine giriyor kucağımada gelmiyor. odadan çıkıyorum kıyamet koparıyor kahvaltı edemedm daha ya. ve daa ymek yapıcm akşama görümcem geliyormşş..
bekar hayatımı özledimmmmm ben ya.. 20-21 yaşlarımı
hemde nasıl canım ya. bişiler atışırıp yemek yapıcm hmn evimde darmadağan bıktım bu dağınıklıktan toplayamıyoum bebekten hiç ya. önceden nasıldı evim
aydancım kçekmecedeler cnm
aydannn fotolara baktım canım, çok hoşsunuz maşallaheşinin de düzelmesine çooooook sevindim. umarım bu olumlu gelişme devam eder ve oyunlardan tamamen kurtulur.
bilgemadam fotoğraflarına bayıldım, photoshop mu kullanıyorsun yoksa başka bir program mı düzenlemeler için?
ebruşummmm canım normaldir böyle olması, çocuk bakmak çok sabır isteyen birşey. e herkesin sabrı bir yerde taşıyor tabii. kızının gülerken çektiğin fotolarına bak, onlar sana dayanma gücü verir eminimal balını bi duş yaptır iyi gelir belki. benim yeğenime öyle yapıyorlar, hem sakinleşiyor hem de rahat uyuyor banyo yapınca.
seduşum burası da çok sıcak ama insan arada nefes almak istiyor ya. patron hep karşımda zaten. 1 saat yüzünü görmesem iyi geliyor valla
Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben işyerinde bayıldım eşim geldi hastaneye götürdü idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdık hamile değilim enfeksiyon var kadın doğuma gitmem lazım
Bide karnım ağrıyor diye kalçadan bi iğne yaptılar şimdi işe geri döndüm
funda, elfi, zuzu, bol, nekk nerdesiniz ya
Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben işyerinde bayıldım eşim geldi hastaneye götürdü idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdık hamile değilim enfeksiyon var kadın doğuma gitmem lazım
aaa canım ya çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın? yedin mi birşeyler?
aaa tahmin etmiştim dedim ya sanada elfim yanmada ondan oluyodu bence ayy yoksa sendemi havuzda mikrop kaptın:26:geçmiş olsun canımKızlar geçmişi okuyamadım ama ben işyerinde bayıldım eşim geldi hastaneye götürdü idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdık hamile değilim enfeksiyon var kadın doğuma gitmem lazım
funda, elfi, zuzu, bol, nekk nerdesiniz ya
istanbula gelince görüşelim küçüğüm :) hadi ben işlere koyuldmm
geldim canım anca geçmişi okudum kaç sayfa yazmışsınız..
yaa elfi bak ne dedim ben sana dahada bekletiyodun önemli bişe işte gitseydin ya niye geldin işe tekrar..
geçmiş olsun canım :26: evet yaa keşke eve geçseydin :44:Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben işyerinde bayıldım eşim geldi hastaneye götürdü idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdık hamile değilim enfeksiyon var kadın doğuma gitmem lazım
burdaafunda, elfi, zuzu, bol, nekk nerdesiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?