2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tatlım niye ihmal ediyorsun sen kendini ya bak enfeksiyon çok önemlidir bebekte isiyorsunuz neden işe tekrar geldin...gitseydin ya kadındoğuma biran önce ilaca başlaman lazım

Aydancım sendede enfeksiyon var dimi benim idrar tahlilimde çıktı gidicem bir an önce

Ay demin bi abla, "gözlerin buğulu buğulu yoksa hamilemisin" dedi :)))) ay ne alaka, gözler bayık mı oluyo hamil olunca :))) benim keyfim yok diye öyle dedim :)))

ay demin bi abla, "gözlerin buğulu buğulu yoksa hamilemisin" dedi :)))) ay ne alaka, gözler bayık mı oluyo hamil olunca :))) benim keyfim yok diye öyle dedim :)))

banada burda bi kadın kirpiklerin top top olmuş hamilemisin dedi bende yooo bugün rimel sürdüm ondandır demiştim
Ne alaka ya ağız arıyolar işte:76lsa dükkan sizin

Ben geldim kızlaaaar. yaa kaç gündür giremiom geçmiş birikmiş d ebirikmiş yavaş yavaş okuyayıym bariii. Erken bitti bugün dersim bi de regl olmuşum koştur koştur eve geldim karnım ağrırsa diye. neyse ki şimdi uslu uslu duruyor inş. ağrımaz bu sefer yaaaa burası kaynıyor sıcakta hiç çekemicemmm

Sizde ne var ne yok bakalımmmmmm

Ay demin bi abla, "gözlerin buğulu buğulu yoksa hamilemisin" dedi :)))) ay ne alaka, gözler bayık mı oluyo hamil olunca :))) benim keyfim yok diye öyle dedim :)))

banada burda bi kadın kirpiklerin top top olmuş hamilemisin dedi bende yooo bugün rimel sürdüm ondandır demiştim
ay ne alaka yaaa gözün buğulu bakıyo, kirpiğin top olmuş hamile misin çok güldümm

Birazdan randevu almaya çalışıcam yarına. Onun için bugün geldim ki yarın eve geçerim direk
randevu diyince dünkü randevunuz için 89:) bişi dediler mi ? :26:

hoşgeldin canım nerelerdesin sen kaç gündür

Elfim geçmiş olsun....dikkat ettt
ay eşin ne korkmuştur...

canım çok geçmiş olsun bişey olduğu belliydi demekki tatilde mikrop kaptı çok hassasız bide deniz havuza girince mikropkaptı hemen git doktora nereye gideceksin

canım çok geçmiş olsun bişey olduğu belliydi demekki tatilde mikrop kaptı çok hassasız bide deniz havuza girince mikropkaptı hemen git doktora nereye gideceksin

Sağol canım evet havuzdan kaptım galiba şimdilik bilmiyorum nereye gideceğimi anneme sorucam

hoşgeldin canım nerelerdesin sen kaç gündür

ay sorma yaaaa ne biliim hiç fırsat bulsmıom geçen gün misafirlerimix vardı eltimin doğumu için gelmişlerdi ankaradan onlarla vakit geçirdik dün de dışarıdaydık arkadaşlarla 1di eve geldiğimde (((

elfiiiiii cnm kızların alıntılarından okudum daha geçmişe dönenemiştim cnmm çok geçmiş olsun ya demek enfeksiyon kapmışsın ama nasıl bişeymş ki taa bayılmana sebep olmuşş???

adaşım canımmm hoşgeldin, özledim seni

biz hep havuza gidiyoruz ama çok şükür birşey olmadı şimdiye kadar.

zuzum ya birşey sorcam. bu gümüldürdeki aquaparka gittiniz ya siz. orda hani herşey dahil diyor fiyata. yiyecek ve içecekleri nasıl? kötü markalar mı var, yoksa karnını doyurabileceğin falan herşey var mı?

Annemde ban tatil dönüşü demişti havuzda mikrop falan kaparsın idrar tahlili yaptır baktır diye şükür şmdilik bişeyim yok ağrım sancım olursa yaptırırım bnde

Ayşecim karnımda ağrıyordu basınç yapıyordu ondan bayıldım galiba

Yarın için randevu aldım annemin daha önce gittiği yerden aldım

Annem ben memnunum dedi iyi o zaman dedim yarın birlikte gidicez

ya cnmmm ben de özledim walla bugünlük burdayım ama inş. karnım flan ağrımazsa :44:

kızlar size kolay gelsin ben bugün 3cüyüm 12saat bitti bi kuaföre gideyim baştan aşağı temizleneyim yarın görüşürz öptüm hepinizi bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…