- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
tatlım niye ihmal ediyorsun sen kendini ya bak enfeksiyon çok önemlidir bebekte isiyorsunuz neden işe tekrar geldin...gitseydin ya kadındoğuma biran önce ilaca başlaman lazım
aaa tahmin etmiştim dedim ya sanada elfim yanmada ondan oluyodu bence ayy yoksa sendemi havuzda mikrop kaptın:26:geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım :26: evet yaa keşke eve geçseydin :44:
ay demin bi abla, "gözlerin buğulu buğulu yoksa hamilemisin" dedi :)))) ay ne alaka, gözler bayık mı oluyo hamil olunca :))) benim keyfim yok diye öyle dedim :)))
Ay demin bi abla, "gözlerin buğulu buğulu yoksa hamilemisin" dedi :)))) ay ne alaka, gözler bayık mı oluyo hamil olunca :))) benim keyfim yok diye öyle dedim :)))
ay ne alaka yaaabanada burda bi kadın kirpiklerin top top olmuş hamilemisin dedi bende yooo bugün rimel sürdüm ondandır demiştim
Ne alaka ya ağız arıyolar işte:76lsa dükkan sizin
randevu diyince dünkü randevunuz içinBirazdan randevu almaya çalışıcam yarına. Onun için bugün geldim ki yarın eve geçerim direk
hoşgeldin canımBen geldim kızlaaaar.yaa kaç gündür giremiom geçmiş birikmiş d ebirikmiş yavaş yavaş okuyayıym bariii. Erken bitti bugün dersim bi de regl olmuşum koştur koştur eve geldim karnım ağrırsa diye. neyse ki şimdi uslu uslu duruyor inş. ağrımaz bu sefer yaaaa burası kaynıyor sıcakta hiç çekemicemmm
Sizde ne var ne yok bakalımmmmmm
kızlar geçmişi okuyamadım ama ben işyerinde bayıldım eşim geldi hastaneye götürdü idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdık hamile değilim enfeksiyon var kadın doğuma gitmem lazım
bide karnım ağrıyor diye kalçadan bi iğne yaptılar şimdi işe geri döndüm
banada burda bi kadın kirpiklerin top top olmuş hamilemisin dedi bende yooo bugün rimel sürdüm ondandır demiştim
Ne alaka ya ağız arıyolar işte:76lsa dükkan sizin
Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben işyerinde bayıldım eşim geldi hastaneye götürdü idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdık hamile değilim enfeksiyon var kadın doğuma gitmem lazım
Bide karnım ağrıyor diye kalçadan bi iğne yaptılar şimdi işe geri döndüm
Elfim geçmiş olsun....dikkat ettt
ay eşin ne korkmuştur...
Teşekkür ederim canım ikimizde korktum ama ben tabi yine doktor gözümün içine bakarak hamile değilsin deyince yine bi hayal kırıklığı yaşadım eşim teselli etti
canım çok geçmiş olsun bişey olduğu belliydi demekki tatilde mikrop kaptı çok hassasız bide deniz havuza girince mikropkaptı hemen git doktora nereye gideceksin
hoşgeldin canımnerelerdesin sen kaç gündür
adaşım canımmm hoşgeldin, özledim seni
biz hep havuza gidiyoruz ama çok şükür birşey olmadı şimdiye kadar.
zuzum ya birşey sorcam. bu gümüldürdeki aquaparka gittiniz ya siz. orda hani herşey dahil diyor fiyata. yiyecek ve içecekleri nasıl? kötü markalar mı var, yoksa karnını doyurabileceğin falan herşey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?