sonunda uyududa rahatladımebruşummmm canım normaldir böyle olması, çocuk bakmak çok sabır isteyen birşey. e herkesin sabrı bir yerde taşıyor tabii. kızının gülerken çektiğin fotolarına bak, onlar sana dayanma gücü verir eminimal balını bi duş yaptır iyi gelir belki. benim yeğenime öyle yapıyorlar, hem sakinleşiyor hem de rahat uyuyor banyo yapınca.
Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben işyerinde bayıldım eşim geldi hastaneye götürdü idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdık hamile değilim enfeksiyon var kadın doğuma gitmem lazım
Bide karnım ağrıyor diye kalçadan bi iğne yaptılar şimdi işe geri döndüm
mutfağa geçtm hmn fırından biber dolması yapıcm ama yanına ne yapsam bilemedm kızlar fikri olan vrmı
ayrıca biri bizi gözetliyor 1 ziyaretçi var :))
önden çorba yapabilirsin belki. dolmanın yanına pilav falan gitmiyor zaten. yoğurt da olur illa ki öyle geçer gider)
AVON Percieve ne hoş bi koku yaa, çok sevdimm
pattis çorbası nasıl oluyo şekerim?çorba olarak pattes çorbası düşünüyorum.
bende bilmiyorum:26:ben kullanıyorum cnm ama kışın daha ii gidiyo..
Pattis çorbası nasıl oluyo şekerim?
avon percieve ne hoş bi koku yaa, çok sevdimm
ben de aldım dün gelmiş, sevdim..ben kullanıyorum cnm ama kışın daha ii gidiyo..
pattis çorbası nasıl oluyo şekerim?
evet canım herkesde farklı kokuyo, arkadaşım da aldı misal o da diyo sende daha güzel kokuyo tüm odaya yayılmııış..ki iki defa sıktım sadecebende bilmiyorum:26:
kokusunu çok beğeniyorum ama herkesin tenine gitmiyo bencebana ağır geldi ama başkasında çok hoş koktu tenden tene değişiyo bence
AVON Percieve ne hoş bi koku yaa, çok sevdimm
adaşım canımmm hoşgeldin, özledim seni
Biz hep havuza gidiyoruz ama çok şükür birşey olmadı şimdiye kadar.
Zuzum ya birşey sorcam. Bu gümüldürdeki aquaparka gittiniz ya siz. Orda hani herşey dahil diyor fiyata. Yiyecek ve içecekleri nasıl? Kötü markalar mı var, yoksa karnını doyurabileceğin falan herşey var mı?
ben de aldım dün gelmiş, sevdim..
bir de naomi campbell ın bu parfümünü çok seviyorum ben, daha sevdiğim 3-4 koku var gerçi :)))
Eki Görüntüle 231533
avon percieve ne hoş bi koku yaa, çok sevdimm
ben kışın percieve yazın pur blanca kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?