2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sonunda uyududa rahatladım

geçmiş olsun cnm d,kkat et kendine bolbol dinlen

mutfağa geçtm hmn fırından biber dolması yapıcm ama yanına ne yapsam bilemedm kızlar fikri olan vrmı

ayrıca biri bizi gözetliyor 1 ziyaretçi var :))

mutfağa geçtm hmn fırından biber dolması yapıcm ama yanına ne yapsam bilemedm kızlar fikri olan vrmı

ayrıca biri bizi gözetliyor 1 ziyaretçi var :))

önden çorba yapabilirsin belki. dolmanın yanına pilav falan gitmiyor zaten. yoğurt da olur illa ki öyle geçer gider )

ayy cumartesi abimin arkadaşı evleniyo abim damadın sadıcı bütün organizasyon bizden sorumlu hit türkçe pop arıyorum 55 60 tane...heyecan yaptım az kalmış ki ya bugün ben çok neşeliyim yaa

ben kullanıyorum cnm ama kışın daha ii gidiyo..

Pattis çorbası nasıl oluyo şekerim?
bende bilmiyorum:26:
avon percieve ne hoş bi koku yaa, çok sevdimm

kokusunu çok beğeniyorum ama herkesin tenine gitmiyo bencebana ağır geldi ama başkasında çok hoş koktu tenden tene değişiyo bence

bende bilmiyorum:26:

kokusunu çok beğeniyorum ama herkesin tenine gitmiyo bencebana ağır geldi ama başkasında çok hoş koktu tenden tene değişiyo bence
evet canım herkesde farklı kokuyo, arkadaşım da aldı misal o da diyo sende daha güzel kokuyo tüm odaya yayılmııış..ki iki defa sıktım sadece

canm açık bardakta alıyosun kola fanta gazoz...

Yiyecek olarakta hamburger, sandviç, sucuk ekmek, patetes kızartması, makarna var...ben yiyecek olarak pek beğenmedim...çok yemedim zaten aç da kalmadım ama çok da beğenmedim:101:
HA BİDE ARALARDA SİGARA BÖREĞİ ,LOKMA FALAN DA VERDİLER, ONLARDAN MEMNUN KALDIM...
İSTEDİĞİN ZAMAN GİDİP ALABİLİYOSUN DA :)

Son düzenleme:
hey maşallah yaa ne geçmişmiş 2 saatimi aldı nerdeyse

ya geçen gün ben de avon un bi parfümünü kokladım çok tatlı çiçekli gibiydi çiçek kokularını çok sevmem ama buna bayıldım üf yaa adını unuttum....ben de avonda little black dress miydie neydi onu severim yazın da pur blanca yı

Ama ama ama neden biz bu sıcakta bu adet şeysini çekmek zorundayızzzz :85::85: klimayı açsam en düşük derecede bile üşütcek şimdi beni. Camı açsam dışardan sıcak hava gircek. walla kendimi kapattım odaya deli gibi :26:

kızlar bugün dolmuşta gelirken ne gördümmm. biri sevgilisi ya da eşi için bilmiyorum bez bi pankart yaptırmış baya işlek bi caddede balkona asmışş "doğum günün kutlu olsun balım" diye. üff beee ne kocalar varrr. (tabi erkek yapmıştır bunu dimi )

bi de ne dicemmm.Benim eltinin doğurma günü yarın doluyor ama ne gelen var ne giden sancı falan da yok. dün doktora gittiler. gecikmesi zararlıymış bebek keseye pisliğini yaparmış günü geçtikten sonra. o da bebeği sarılık yaparmış anneye de zarar verirmiş. yarın gidicek hastaneye. ya suni sancı veririz ya da olmazsa mecbur sezaryen yaparız demiş doktorrr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…