diğer çerçeveler 32-36 onlar pahalımı sence canım:44:şimdilik anahtarlığımı alsam
yok cnm ya aksine bu hafta çok hareketsizumarım öğlen arası müdür çıkar randevum var çünkü doktora gidecem ama benim nezman işim olsa buadam çıkmıyo stres oldm rüyamda bile gidemiyodum yani:26:
fundacım eklediklerin çok hoş tatlım ben çok beğendim..
Bugün herkes bi enteresan bende çıkıyorum çok sıkıldım
Çok sevindim zeynepcim sanada değişiklik olur
Bende bugün eve gidip fotoları bi karıştırayım pasta siparişini vereyim
Bizimde yatak odasında kocaman bi tane düğün fotomuz var duvarda. Salonada bi kaç tane çerçeve alayım dedim hemen görgüsüz olduk. Yeni evlenen herkes boy boy fotolarını koyuyor sağa sola
Eşime mesaj attım moralim çok bozuk diye aradı işyerinde bişeymi oldu dedi ne işyerisi ya arabada olanlara dedim. hmm dedi bozma sen moralini dedi benim için kahvaltını yap falan dedi
Ben bugün hepinizi sıktım galiba
evet canım çok iyi olacak ama bi tarftan istemedim maddi olarak baya masrfa olacak eşimde fırsat varken gidelim herzamn gitmiyoruz dedi
evet sen fotonu seç canım ne zamn alıcaksın pastanı
Pazartesi akşam alıcam canım
bu arada bende gidiyorum
kendinize iyi bakın
hepinizi öpüyorum
Bugün herkes bi enteresan bende çıkıyorum çok sıkıldım
kızlar hadi kahve içmeye size nescafe ikram edeyim
zuzummm ayılamadın mı hala? iş mi çok yoksa senin de benim gibi
sepete ekledim canım beklemede eşime soruyum alıcam taksitte yapıyolar ikisi 51 yapıyor yarenim..(HEDİYE ÇEKİ VARMIŞ 10 TL ONLA BERABER)yok canım ya aşk olsun sizden sıkılmadım ben gerginim biraz bugün sanırım..regl oldum bide aşırı sıcak:18:fundam baktığın zaman yüksek geliyor fiyat ama bence o çerçevelere değer. Sonuçta o tarz çerçeveler hep daha pahalı oluyor. Bu fiyata bulmuşken alabiliyorsan al derim ben. çok şık duruyorlar, çok seviyorum ben onları.
Canım ya valla işin zor senin ne diyim. Allah adama biraz merhamet versin de daha huzurlu bir hamilelik geçir bundan sonrasında en azından. Inşallah gidebilirsin doktora. Kontroller çok önemli.
Kuzummm kime bozuldun sen ya, nereye gidiyon? Aşk olsun sıkıldın mı bizden
fundam noldu neden çıktın ?
sepete ekledim canım beklemede eşime soruyum alıcam taksitte yapıyolar ikisi 51 yapıyor yarenim..yok canım ya aşk olsun sizden sıkılmadım ben gerginim biraz bugün sanırım..regl oldum bide aşırı sıcak:18:
bişey olmadı zeynepçim çok sıkıldım sadece :18:
aman bişe olmasın canım hangi siteden alıyosun uygun bence ikisi onların markası umbra olması lazım kendi sitesinde pahalı al bence
ben de almıştım bana sorevim net canım biraz evvel incelerken gördüm mailime sürekli geliyosen ordan ürün almıştın kaç günde geliyo enki
evim net canım biraz evvel incelerken gördüm mailime sürekli geliyosen ordan ürün almıştın kaç günde geliyo enki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?