2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

diğer çerçeveler 32-36 onlar pahalımı sence canım:44:şimdilik anahtarlığımı alsam

fundam baktığın zaman yüksek geliyor fiyat ama bence o çerçevelere değer. sonuçta o tarz çerçeveler hep daha pahalı oluyor. bu fiyata bulmuşken alabiliyorsan al derim ben. çok şık duruyorlar, çok seviyorum ben onları.

canım ya valla işin zor senin ne diyim. Allah adama biraz merhamet versin de daha huzurlu bir hamilelik geçir bundan sonrasında en azından. inşallah gidebilirsin doktora. kontroller çok önemli.

Bugün herkes bi enteresan bende çıkıyorum çok sıkıldım

kuzummm kime bozuldun sen ya, nereye gidiyon? aşk olsun sıkıldın mı bizden

Çok sevindim zeynepcim sanada değişiklik olur

Bende bugün eve gidip fotoları bi karıştırayım pasta siparişini vereyim

evet canım çok iyi olacak ama bi tarftan istemedim maddi olarak baya masrfa olacak eşimde fırsat varken gidelim herzamn gitmiyoruz dedi

evet sen fotonu seç canım ne zamn alıcaksın pastanı

Canım ne alaka ya ne diye görgüsüz olacakmışsın ki resim koymak görgüsüzlük mü oluyormuşş allahım ne insanlar var yaa...
Takma nispet olsun diye koy sende her yere çatlasınlar.. Kısananlar çatlasınnn :118::118::118:

Ben bugün hepinizi sıktım galiba

ne sıkması canım huzursuzlukları yaşayan sensin sen mutsuz olunca bizde üzülüyoruz sana destek olmaya çaılışıyoruz keşke sölediklerimizle seni rahatlatmış olsak.

senin içind ekötülük olmadı için kendin yıpranıyor bırak kimseyi umursama kimseye aldırma sen hayatını yaşa

evet canım çok iyi olacak ama bi tarftan istemedim maddi olarak baya masrfa olacak eşimde fırsat varken gidelim herzamn gitmiyoruz dedi

evet sen fotonu seç canım ne zamn alıcaksın pastanı

Pazartesi akşam alıcam canım

bu arada bende gidiyorum
kendinize iyi bakın

hepinizi öpüyorum

sepete ekledim canım beklemede eşime soruyum alıcam taksitte yapıyolar ikisi 51 yapıyor yarenim..(HEDİYE ÇEKİ VARMIŞ 10 TL ONLA BERABER)yok canım ya aşk olsun sizden sıkılmadım ben gerginim biraz bugün sanırım..regl oldum bide aşırı sıcak:18:
fundam noldu neden çıktın ?

bişey olmadı zeynepçim çok sıkıldım sadece :18:

Son düzenleme:

aman bişe olmasın canım hangi siteden alıyosun uygun bence ikisi onların markası umbra olması lazım kendi sitesinde pahalı al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…