2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimde paspas bide kapı süsleri var ya onlardan almam lazımeve ilgim çok fazla benimne kadara almıştın nigar
Iyi bi fırsatmış eşininkidemi dolu:26:
yok hayatım tek kart var bizde, iki taneyle başa çıkılmaz hele ben gibi bi alışveriş canavarı karısı varsa insanın evleden ırak iki kredi kartı

evet güzel bir fırsatmış dün eklediğin lavandaydı galiba orasıda çok güzel ben tatile bayram iznine gidemiyorum ama 18.08.-21.08arası beni orduya gönderiyor çok sıkıldın değişiklik olur dedi biletlerimide aldı 1gece arkadaşımın yanında kalıcam 2gece annemlerde ama sürpriz olacak eşimde cumartesi yanımda olacak pazar döneceğiz

en fazla 1 yıllık, 2010 geliniyiz ya ondan, ay tamam triplenme.. öpyorum

sinoş a.s canım sana küsüz biiiiiz, 1 aydır tatil yapıyosun bitane bile foto eklemedinn

ya canımınıcı foto eklerdım ama foto.makınesının bılgısayar baglantısını unutmusum. az kaldı zaten dönmeme me 6 agustosda dönüyorum. Eklerım merak etmyın fazla bır foto cekılmedım zaten

bugün cuma diye midir nedir kimselerin sesi soluğu çıkmıyor??? yaa hadi kızlar toplaşınnn

zuzummm senin de benim gibi canım mı sıkılıyor yoksa:97::97::97::97::97::97::97::97:

Kızlar işlerimi bitirdim geldim hala durgun burası bugün imambayıldı yapmak istiyorum kızlar kendine özel tarifi olan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…