iyi bari çabuk geliyomuş canımkampanya bittikten sonra kargoya veriyolar canım 2günd egeliyor
ben de almıştım bana sor
uğur böcüklü paspas almıştım kapının önüne, ama 10 günde geldi benim siparişimiyi bari çabuk geliyomuş canım
sen ne almıştınki nigar hatırlayamadım
uğur böcüklü paspas almıştım kapının önüne, ama 10 günde geldi benim siparişim
şu fırsat güzelmiş yaa, kredi kartımda limitim yok ama(
grupfoni [ bir vapur yolcuğu uzaklığında deniz, kum ve güneş keyfi! Büyükada yörük ali tesisleri
yok hayatım tek kart var bizde, iki taneyle başa çıkılmazbenimde paspas bide kapı süsleri var ya onlardan almam lazımeve ilgim çok fazla benim ne kadara almıştın nigar
Iyi bi fırsatmış eşininkidemi dolu:26:
izmir'de olsam anahtarlığı ben de alırdım
evet güzel bir fırsatmış dün eklediğin lavandaydı galiba orasıda çok güzel ben tatile bayram iznine gidemiyorum ama 18.08.-21.08arası beni orduya gönderiyor çok sıkıldın değişiklik olur dedi biletlerimide aldı 1gece arkadaşımın yanında kalıcam 2gece annemlerde ama sürpriz olacak eşimde cumartesi yanımda olacak pazar döneceğizuğur böcüklü paspas almıştım kapının önüne, ama 10 günde geldi benim siparişim
şu fırsat güzelmiş yaa, kredi kartımda limitim yok ama(
grupfoni [ Bir vapur yolcuğu uzaklığında deniz, kum ve güneş keyfi! Büyükada Yörük Ali Tesisleri
olsun al sakla bebeğim
sinem siz nerde oturuyordunuz????
kuzum buraya göndermiyorlar maalesef. Göndercek olsalar bile kendi fiyatından çok kargosu tutar. O bana en az 50 tl. Ye patlar:96::96:
en fazla 1 yıllık, 2010 geliniyiz ya ondan, ay tamam triplenme.. öpyorum
sinoş a.s canımsana küsüz biiiiiz, 1 aydır tatil yapıyosun bitane bile foto eklemedinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?