Canım çok teşekkür ederim
Ben hastalanınca bizimkiler hayal kırıklığına uğradı çarşamba günü sonuçlarımda iyi çıkarsa çok sevinicem valla. Dün bende eşime dedim baksana ne kadar rahatız geziyoruz dolaşıyoruz çocuk için erkenmi acaba? Bilmiyorum ki dedi o da
Dün görümcem saçını boyayacaktı çocuğu bize bıraktı bi gün öncede evi temizlicekti yine bize bıraktı temizlik bile yapamıyorsun çocuk olunca. Ama annemler çok ısrar ediyorlar zamanı geldi diye
canım kendi evin oluncada başka şeyler çıkıyo herşeyi en iyi şekilde düşündüğümüz için sürekli erteliyoruz ya zatenaslında bizim içinde en uygun zaman seneye ama bakalım eşimle bi plan çıkaralım ona göre bi önümüzü görelim..bide hamile olunca ben çalışmayı düşünmüyorum
hiç yazasım yok, okuyamadımda doğru dürüst...
bugün okadar işşim varki, düşündükçe keyfim kaçıyooo
banka vergi dairesi...ikiside çok kalabalık olucak bugün
kuzumm yanına giren eleman halledemiyor mu bunları? Dışarısı çok sıcak. Hem genelde erkek elemanlar yapar bu tip işleri. Sen niye koşturuyorsun ki hala. O koşsun sen ofisteki işleri ayarla bence.
ohh ne güzel bana klimalar çok uzak yabizim klima takıldı ya buz gibi oldu oda . Kıza dedim biraz kapat bide derecesini yükselt tamam dedi :))
tam da bunu kastediyorum elfim. şimdi istediğimiz zaman temizlik yapıyoruz, istediğimiz zaman oynaşıyoruzBebiş olunca herşeyi ona göre ayarlıcaz. şimdilik zor geliyor bana valla.
Fundam sizin ev kendinizin sonuçta, çalışmasan bir problem olmaz sanırım. Hamile kalıncaya kadar kenara para atmaya çalışın ama bence. Bebiş çok duygusal bir konu ama geleceği için de mantıklı olmak zorundayız.
Kuzumm yanına giren eleman halledemiyor mu bunları? Dışarısı çok sıcak. Hem genelde erkek elemanlar yapar bu tip işleri. Sen niye koşturuyorsun ki hala. O koşsun sen ofisteki işleri ayarla bence.
fundişş çok güzel sticker lar ama ben bu eve hiç bişey almak istemiyorum kendi evimize taşınırsak alıcam bende hepsi birbirinden güzel ya çok özendim
iftardan sonra yap canım ufak ufak, walla ben eve gidince iftara kadar uzanıcam sadece
kadının kıskançlığı iştebiliyodum ben bunu, yutupta videosu da vardı
Aldığın çerçeve nasıl bişe elfim hiç resim yokmuyduki ondan önce evinde
Aynı çerçeveden almıştım bi foto koymuştum akrabanın oğlu kırmıştı çöpe atmıştım ( o çerçeveye laf etmişti ) aynısından alacaktık yanlışlıkla büyük almışız ona uygun bi foto buldum şu an yatak odasındaki kocaman olan fotoğrafı saymazsak çerçevede tek foto var
Kendi evime taşınırsam heryere koyucam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?