2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tam da bunu kastediyorum elfim. şimdi istediğimiz zaman temizlik yapıyoruz, istediğimiz zaman oynaşıyoruz bebiş olunca herşeyi ona göre ayarlıcaz. şimdilik zor geliyor bana valla.

fundam sizin ev kendinizin sonuçta, çalışmasan bir problem olmaz sanırım. hamile kalıncaya kadar kenara para atmaya çalışın ama bence. bebiş çok duygusal bir konu ama geleceği için de mantıklı olmak zorundayız.

hiç yazasım yok, okuyamadımda doğru dürüst...

bugün okadar işşim varki, düşündükçe keyfim kaçıyooo

banka vergi dairesi...ikiside çok kalabalık olucak bugün

kuzumm yanına giren eleman halledemiyor mu bunları? dışarısı çok sıcak. hem genelde erkek elemanlar yapar bu tip işleri. sen niye koşturuyorsun ki hala. o koşsun sen ofisteki işleri ayarla bence.

Bizim klima takıldı ya buz gibi oldu oda . Kıza dedim biraz kapat bide derecesini yükselt tamam dedi :))

Cumartesi günü temizlikten sonra duşa girdim yere otudum eşimin ayaklarının arasına sonra saçlarımı örsene dedim. bi baktım bi sağa bi sola biraz ayırdı tutmamı istedi bilmiyordur diye öyle bişey yaptım meğerse biliyormuş çokta güzel ördü çok hoşuma gitti. görümcemde bizdeydi niyeyse gözleri doldu belki artık çocuktan birbirlerine zaman ayıramıyorlardır yada belki eşim onunda saçını örmüştür o gelmiştir aklına bilmiyorum ama gözleri doldu.

Boya almış eşi berber anlıyor boyadan işte çocuğu bıraktılar eşi boyamış saçlarını. Mutlu olmuştur

Haftasonu bi çerçevede aldım bi foto koydum :)) Biz yokken gelmiş bize bende ilk tepkisini merak ediyordum ama evde değildik yaa

kuzumm yanına giren eleman halledemiyor mu bunları? Dışarısı çok sıcak. Hem genelde erkek elemanlar yapar bu tip işleri. Sen niye koşturuyorsun ki hala. O koşsun sen ofisteki işleri ayarla bence.

canm bankaya onu gönderdim,
v.dairesine daha hiç gitmedi, bilmiyorum patroncum yollarmı....bugün o da oruçlu yarı dışarı işini ben yaparım, çokda yüklenmicem oruçlu zamanında...

Kimler niyetli bakim...ben niyetlenmedim, pazar günü adetim bitti diye abdest aldım, bide baktım sonradan gne gelmiş...bugünde beklicem akşam abdest alıcam biter bugün...ama sahura kalktım ,niyetlemedim haliyle ama yemicem bugün..deneyim kendimi :))

bizim klima takıldı ya buz gibi oldu oda . Kıza dedim biraz kapat bide derecesini yükselt tamam dedi :))
ohh ne güzel bana klimalar çok uzak ya

evet canım çok haklısın bakalım rabbim inşallah en uygun zamanda hayırlı evlat verir hepimize:98:

Benimde regl belirtim geldi diye tutmadım bende ama sahura kalktım eşimle birlikte hazırladık ekmek almaya gittik birlikte :))

zuzum bende deniyorum kendimi daha susamadım azcık acıktım o kadar. Gerçi yiyebiliriz onu biliyoruz diye biraz daha rahatız sanırım

Son düzenleme:
fundişş çok güzel sticker lar ama ben bu eve hiç bişey almak istemiyorum kendi evimize taşınırsak alıcam bende hepsi birbirinden güzel ya çok özendim

iftardan sonra yap canım ufak ufak, walla ben eve gidince iftara kadar uzanıcam sadece

kadının kıskançlığı işte biliyodum ben bunu, yutupta videosu da vardı

öyle yapıcam canım camlarım tül güneşlikler var onları atarım makinaya yemeğimde yok canım bişede istemiyor şimdi annemin yemekleri olacak

Aldığın çerçeve nasıl bişe elfim hiç resim yokmuyduki ondan önce evinde

Aynı çerçeveden almıştım bi foto koymuştum akrabanın oğlu kırmıştı çöpe atmıştım ( o çerçeveye laf etmişti ) aynısından alacaktık yanlışlıkla büyük almışız ona uygun bi foto buldum şu an yatak odasındaki kocaman olan fotoğrafı saymazsak çerçevede tek foto var

Kendi evime taşınırsam heryere koyucam :)))

3tane oturma odamda 1 tane yatak odamda mutfağımda buzdolabımın üzeri hep foto mutfak masamda minik bi çerçevede ver yeni aldığımıda salona koyucamal canım evine taşınınca hoş oluyo eve renk katıyo

ben oruç tutamasam da bu akşam Kur'an-ı Kerim okumaya başlıyorum, mealini tabii ki. inşallah Ramazan ayı sonuna hatim indirmiş olurum.

bende ramazanın başını tutamıycam malum hastayım bakalım ne zaman biterse başlıycamhiltondaki kız 2 gibi müsaitiz dedi 2 de davet etti ee ayarlamış hoşta bizim patron oruçsa ben nasıl yicem oruç değilim diyememki ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…