2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

enki bence bunu doktorla görüşmen gerekiyor. belki birkaç tahlil yapıp ona göre cevap verir. ama hamile kalmaya çalışma aşamasında bir zararı olacağını sanmıyorum ben.

bende niyetliyim hafiften acıktım gibi gece yemedim 12 de eşimle burger king menü yemiştik ondan acıktım galiba...eşimde telefon açtı çok canım sıkılıyo dükkanda gel diye ama tansiyonum düşerse bayılırım uzanmam gerekebilir diye gitmiyorum telefon açtı kaç defa hadi gelmiyormusun die laftan anlamıyo ufak çocuklar gibi...dün gece beni çok güldürdü ya şimdi böle sarılsam orucun bozulur mu böle yapsam şöle yapsam diye gece gece çok güldüm çocuk ya
kızlar ben saçımı hiç boyamadım acaba oyatsam mı ne renk gider bana....

funda sende oruçluymuşsun gibi davran :))))

yarenay hatim iyi fikir..allah kabul etsin şimdiden ...acaba bende mi başlasam yaa....ama savsaklamamam lazımm..her akşam enaz 1cüz okumam gerek

tam da bunu kastediyorum elfim. şimdi istediğimiz zaman temizlik yapıyoruz, istediğimiz zaman oynaşıyoruz bebiş olunca herşeyi ona göre ayarlıcaz. şimdilik zor geliyor bana valla.
kız yaren, topikte en çok bebik isteyen sensin dişye hatırlıyorum ben, yaşım geçiyo diye yazmıştın, yanlış mı hatırlıyorum ben

bende niyetliyim bakalım dayanabildiğim kadarıyla dayanıcamallahım sabır versin herkese
ikimiz niyetliyiz bugün topikte galiba

Son düzenleme:
nekk yarın bende katılıcam allah nasip ederse...

ay bak yaren valla bendemi başlasam acep bu akşam..
sizce her akşam 20 sayfa okuyabilirmiyim, meali değil ama, arapça:97:

kız yaren, topikte en çok bebik isteyen sensin dişye hatırlıyorum ben, yaşım geçiyo diye yazmıştın, yanlış mı hatırlıyorum ben

ikimiz niyetliyiz bugün topikte galiba

evet canım en çok isteyen benim. hem yaşımdan dolayı hem de çok seviyorum bebişleri. ama yeğenime çok yakınım ya, bazen düşünüyorum ben o kadar sabırlı olabilir miyim? tüm programımı ona göre yapabilir miyim diye.

bence okursun canım. başla

canım türkçe harflerle mi arapçasını yksa arap harfleriylemi okuma hızına ve alışkanlığına bağlı olarak değişir ben arap alfabesiyle okuyorum 8 10 sayfa okuyabiliyorum türkçede bir cüz bitirebilirim okursam

ben arapça çok az biliyorum ama her akşam yasin mi okusam napsam,
mızarım diye korkuyorum, uyur kalırım felan 2-3 günde bir okuyucam ama mutlaka

Fundam kaça kadar çalışıyosunuz canım :))
..
benim çok fena uykum var yaa, gözlerimi açamıyorum

notunuda yazayım

Herşeyi ile mükemmel bir eşsin sen. Birlikte geçireceğimiz daha nice evlilik yıldönümlerine..
PAPATYAM

Hiç beklemiyordum ya ben sana nikah günümüzde aldım ya daha almam demişti meğerse sürpriz yapmak için öyle demiş

Fundam kaça kadar çalışıyosunuz canım :))
..
benim çok fena uykum var yaa, gözlerimi açamıyorum

nigarım benimde başım çatlıyo resmenbilmiyorumki canım hala belli değil işçilerin mesaisi bitti çıktılar ama onlar 5 te geldiler
bizimki sanırım 4-5 arası

ben arapça çok az biliyorum ama her akşam yasin mi okusam napsam,
mızarım diye korkuyorum, uyur kalırım felan 2-3 günde bir okuyucam ama mutlaka

bende hastalığım bitsin yasin okuyum ben 20 sayfa okuyamam ya

ben hiç türkçe okumadım ki aydan:101:

benmde okurken uykum gelir yaa..şeytan rahat bırakmıyo..hadi yasin gibi olsa neyse de 20 sayfa aklım dağılır okuduğumdan da anlayamam:100:
neyse ben başlayım belkim bikaç cüz birilerine satarım :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…