Eki Görüntüle 233072
notunuda yazayım
Herşeyi ile mükemmel bir eşsin sen. Birlikte geçireceğimiz daha nice evlilik yıldönümlerine..
PAPATYAM
çok güzeller :))Eki Görüntüle 233072
notunuda yazayım
Herşeyi ile mükemmel bir eşsin sen. Birlikte geçireceğimiz daha nice evlilik yıldönümlerine..
PAPATYAM
şirketinizde işçi olabilirmiyimnigarım benimde başım çatlıyo resmenbilmiyorumki canım hala belli değil işçilerin mesaisi bitti çıktılar ama onlar 5 te geldiler
bizimki sanırım 4-5 arası
ben hiç türkçe okumadım ki aydan:101:
benmde okurken uykum gelir yaa..şeytan rahat bırakmıyo..hadi yasin gibi olsa neyse de 20 sayfa aklım dağılır okuduğumdan da anlayamam:100:
neyse ben başlayım belkim bikaç cüz birilerine satarım :101:
çok güzeller :))
papatyam diyince metin akpınarın o gereksiz dizisi geliyo ilk aklıma
şirketinizde işçi olabilirmiyim
ay 1 de çıkmak süper yaaaaa
6 buçuksa bizimki deliricem
bu arada elfişş...nice senelere canımmm
güllerin çok güzel canım
çok güzeller :))
papatyam diyince metin akpınarın o gereksiz dizisi geliyo ilk aklıma
enki bence bunu doktorla görüşmen gerekiyor. belki birkaç tahlil yapıp ona göre cevap verir. ama hamile kalmaya çalışma aşamasında bir zararı olacağını sanmıyorum ben.
Eki Görüntüle 233072
notunuda yazayım
PAPATYAM
kız yaren, topikte en çok bebik isteyen sensin dişye hatırlıyorum ben, yaşım geçiyo diye yazmıştın, yanlış mı hatırlıyorum ben
ikimiz niyetliyiz bugün topikte galiba
12 de bitti mesaileri ne birigel canım ol valla :13:keşke bende sabah 5 de gelip 12 de çıksam:18:sizinkilerde amma vicdansızmış ben 5e bile razı olmuyorum keşke 3 olsa falan diyorum
funda...ne güzel tam öğle sıcağında evinde olcaklar......
hem acıktım, hem dudaklarım kurudu..ama genede iyiyim çok şükür.....
zaten şuan su içsemde okadar susamama rağmen...yarım bardak içebilirim((
iftarda da öyle yaaa...bütün gün susuyorum ama içmeye gelince yarım bardak en fazla 1 bardakbitürlü kaynaşamadık şu suyla
ben de aynı durumdayım canımgaliba canım şuan iyi gidiyor susamadım acıkmadım ama uykum geldi
off benim çok su içesim var, zaten uyanır uyanmaz su içerim ben 1 bardakhem acıktım, hem dudaklarım kurudu..ama genede iyiyim çok şükür.....
zaten şuan su içsemde okadar susamama rağmen...yarım bardak içebilirim((
iftarda da öyle yaaa...bütün gün susuyorum ama içmeye gelince yarım bardak en fazla 1 bardakbitürlü kaynaşamadık şu suyla
izin alsana bugünlük canım :26: erken çıkayım deişin en kötü yönü ne biliyomusun mühendislerde işçilerin başında olduğu için onların mesaiside bittii:96: yani eşimin mesaide bitti bekliyo beni zavallımişlerimiz var çarşıda off:18:
açlığım geçtide susadım çok allah sabır versin valla yazın çok zormuş....
işin en kötü yönü ne biliyomusun mühendislerde işçilerin başında olduğu için onların mesaiside bittii:96: yani eşimin mesaide bitti bekliyo beni zavallımişlerimiz var çarşıda off:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?