2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Eki Görüntüle 233072

notunuda yazayım

Herşeyi ile mükemmel bir eşsin sen. Birlikte geçireceğimiz daha nice evlilik yıldönümlerine..
PAPATYAM
çok güzeller :))
papatyam diyince metin akpınarın o gereksiz dizisi geliyo ilk aklıma

nigarım benimde başım çatlıyo resmenbilmiyorumki canım hala belli değil işçilerin mesaisi bitti çıktılar ama onlar 5 te geldiler
bizimki sanırım 4-5 arası
şirketinizde işçi olabilirmiyim
ay 1 de çıkmak süper yaaaaa
6 buçuksa bizimki deliricem

Son düzenleme:

bu smile sana uygun benim zuzum.... bende arapçayı öğrendikten sonra türkçe okuyamadım hiç garip geldi

çok güzeller :))
papatyam diyince metin akpınarın o gereksiz dizisi geliyo ilk aklıma

şirketinizde işçi olabilirmiyim
ay 1 de çıkmak süper yaaaaa
6 buçuksa bizimki deliricem

12 de bitti mesaileri ne birigel canım ol valla :13:keşke bende sabah 5 de gelip 12 de çıksam:18:sizinkilerde amma vicdansızmışben 5e bile razı olmuyorum keşke 3 olsa falan diyorum

enki bence bunu doktorla görüşmen gerekiyor. belki birkaç tahlil yapıp ona göre cevap verir. ama hamile kalmaya çalışma aşamasında bir zararı olacağını sanmıyorum ben.

hamile değilim kalmaya çalışma aşamasındayım karar veremedim işallah bişe olmaz

12 de bitti mesaileri ne birigel canım ol valla :13:keşke bende sabah 5 de gelip 12 de çıksam:18:sizinkilerde amma vicdansızmışben 5e bile razı olmuyorum keşke 3 olsa falan diyorum

funda...ne güzel tam öğle sıcağında evinde olcaklar......

elfişcim nice senelere canım güllerinde harikaymış ya ben evlilik yıl dönümü olarak ne zamanı kutlıcam 6 eylülü mü 19 haziranı mı 10 ay var aralarında ahahaha

hem acıktım, hem dudaklarım kurudu..ama genede iyiyim çok şükür.....

zaten şuan su içsemde okadar susamama rağmen...yarım bardak içebilirim ((
iftarda da öyle yaaa...bütün gün susuyorum ama içmeye gelince yarım bardak en fazla 1 bardak bitürlü kaynaşamadık şu suyla

ya kuzum ben oruçlu değilim ama bende hiç su içemem ama... Akşama bizimkine ne pişirsem acaba benimkide bir canavar çorbamız olacak sulu yemek arkasında eeee tabiki etoburum benim et ister sonra pilav olmadı HOŞAF ( neymiş zaten bir ramazanlarda içiyormışmuş ) sonra tatlı ama en ağırından tabiki birde gece 12 sonrası var off off ilk günden revamı bu ama benim kocama herşey feda olsun ya

galiba canım şuan iyi gidiyor susamadım acıkmadım ama uykum geldi
ben de aynı durumdayım canım

off benim çok su içesim var, zaten uyanır uyanmaz su içerim ben 1 bardak
bu sabah kalktım ağzım kurumuş, diş macunu daha çok kurutuyo zaten.. içemedim garipsedim

işin en kötü yönü ne biliyomusun mühendislerde işçilerin başında olduğu için onların mesaiside bittii:96: yani eşimin mesaide bitti bekliyo beni zavallım işlerimiz var çarşıda off:18:
izin alsana bugünlük canım :26: erken çıkayım de

benim tansiyonum hep çok düşüktür, eşim de annem de tutma diyo ama direniyorum
bakalım napıcam

işin en kötü yönü ne biliyomusun mühendislerde işçilerin başında olduğu için onların mesaiside bittii:96: yani eşimin mesaide bitti bekliyo beni zavallım işlerimiz var çarşıda off:18:

ay kıyamam :)) eve gidip tekrar gelse olmamı...kaç saat beklicek adam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…