2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2de otele gidecez ya canım ayarlamaları yapmak için eşimde gelir sanırım ordan izin alırız biz diye düşündük ama bakalım

hhahah benimde kayın valideme yaptığım ilk menü aynısı vallla pekte kolay oluyor....

selam kızlar bende 2010 ekimde evlenenlerdenim topikte aranıza yeni katıldım şimdi geçmişi okuyorum bakalım neler yazmışsınız.

hoş geldin miray biz topikçe meraklıyız nerde oturuyosun ne iş yapıyosun kendini şöyle bi tanıt mümkünse de foto alalım senden...
kızlar bu sefer ben sordum yuppi
ben topiğin en minişiyim 21 yaşındayım bi arkadaşımız daha var oda 21 yaşında adım aydan istanbulda oturuyorum...üniversite öğrencisiyim üstelik

ben geçen ilk ramazanımızın ilk pazarında k.validemler , onun kynanası :) ve annemleri çağırmıştım....
pide yapmıştım, yeşillik salatası illaki :) çorba ve barbun du galiba

bu ramazan misafirlerim arttı...arkilerden de çağırmayı düşünüyorum

başkasına cüz satmak ne demek canım ???

topikin sözcüsü yarenayyyy görevini yap

geldim geldim kızma tatlım. benim yemek 1-2 arası ya ondan. geçmişi okudum geldim hemen.

1982a ve miray hoşgeldiniz öncelikle. minişimiz aydanımızın da belirttiği gibi bizim ufak tefek topik adetlerimiz var, yeni gelen arkadaşlarla daha rahat kaynaşmak adına ufacıık isteklerimiz oluyor.

adınız, yaşınız, mesleğiniz, ne zaman evlendiniz, nerde yaşıyorsunuz vs. gibi kendinizi tanıtan bilgiler ve bir deeee foto istiyoruz mümkünse. bu topicte hemen herkes birbirinin hem gerçek adını bilir, hem de fotosunu görmüştür. bunlar sanalda olan arkadaşlığımızı sohbetimiz kadar gerçeğe dönüştürebilmek adına yaptığımız şeyler. zaten zamanla siz de sohbetimizin samimiyetini görürsünüz. şimdiden teşekkürler...

ayyyy çok resmi gördüm kendimi biran için

buzluktaki barbunyalarımı gördükçe bu kelime geliyo aklıma şirin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…