2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eşim tüm eve süpürge açmış, yawrum benim yaa
markete gitcem ne alıyım, mesajla bana yazmış..
ben iş çıkışı bişiler alıcaktım, halsizim ya o alıcakmış

ay yanımızdaki şirket de 4 te çıkacakmış, bizimkiler vijdansız yaaaaaaaaa

cıkcıkcık

bakalım biz kaçta, erken çıkarız dedi ama...bugün son ödeme günü...işlerimizde var..banka işimizi erken görürse 5 te çıkarız belkim...zor ama umudum yok

:))) kuzuuu, ben onu kabaca söledim yaa...öyle bi tabir yok :))

benm yerime başkası okucak, bana niyetleyip...öyle diyim

öyle oluyor mu ya? ilginçmiş... ben arapça okumayı öğrenmiştim ama çok zaman geçti üstünden. hem anlayarak okuyayım, birşeyler öğrenirim diyorum bu sene. seneye inşallah İzmir'imde olursam arapça okumaya çalışırım.

cıkcıkcık

bakalım biz kaçta, erken çıkarız dedi ama...bugün son ödeme günü...işlerimizde var..banka işimizi erken görürse 5 te çıkarız belkim...zor ama umudum yok
inş halledersiniz işinizi rahat rahat iftar edersiniz zuzum
kaçta çıkacağımız netleşse bi nebze rahatliycam, hala bi açıklama yok
ne düşünüyolarsa okadar alt tarafı yarım saat yaaaaa

oluyo yarenay...bitiremezsen başkası okur 1 cüz nolcak sevap hem :))

ben hatim indirdiğimde son 1 yada 2 cüzümü başkası okumuştu :)

...

ay kocişe söleyim, o da gaza getirsin beni..çok sevinir aferim der ozamn gaza geliyom zaten, o sevinince ben onu mutlu ettiğimi düşünüp, ondan daha çok seviniyorum
2 dk da edebiyat yaptım size gördünüzmü

inş halledersiniz işinizi rahat rahat iftar edersiniz zuzum
kaçta çıkacağımız netleşse bi nebze rahatliycam, hala bi açıklama yok
ne düşünüyolarsa okadar alt tarafı yarım saat yaaaaa

valla yaa...bari size de 6 deseler... yarım saate okadar düşünen adam ,demez gerçi

öğrenebilirsin ama elfim,
bende namazı bilmiyom bende öğrenebilirim kocişe söleyim namaz kılalım yaaww

Onuda bilmiyorum çok utanıyorum ya ayıp gibi geliyor bana ama öğrenemiyorum eşime söylesem hemen öğretir kendisi kılıyor ama ben biraz isteksiz gibiyim sanki

elfişim Türkçe mealini oku sen de benim gibi. illa Arapça okuman şart değil ki. önemli olan zaten anlamak, bilmek, ne isteniyor bizden diye. abdestini al, otur başına, oku canım. önemli olan niyet değil mi sonuçta?

edebiyatını sevsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…