elfişim Türkçe mealini oku sen de benim gibi. illa Arapça okuman şart değil ki. önemli olan zaten anlamak, bilmek, ne isteniyor bizden diye. abdestini al, otur başına, oku canım. önemli olan niyet değil mi sonuçta?
hoş geldin miraybiz topikçe meraklıyız nerde oturuyosun ne iş yapıyosun kendini şöyle bi tanıt mümkünse de foto alalım senden...
kızlar bu sefer ben sordum yuppi
ben topiğin en minişiyim 21 yaşındayım bi arkadaşımız daha var oda 21 yaşında adım aydan istanbulda oturuyorum...üniversite öğrencisiyim üstelik
nabersınız kızlar nevar ne yok ?
Bende niyetliyim kızlar..
Sizinkini de Allah kabul etsin akşama ne yapsam acaba hiç düşünmedim halim de yok...
Fikri olann ??? :97::97::97:
yoğurt çorbası zeytin yağlı taze fasulye yada barbunya bide pilav yanınada hoşaf filan süper olur bence
sinemmm her zamanki gibi çok hızlısın, yazıp kaçmışın
ben tantuni yapıcam,Bende niyetliyim kızlar..
Sizinkini de Allah kabul etsin akşama ne yapsam acaba hiç düşünmedim halim de yok...
Fikri olann ??? :97::97::97:
benim bu akşam patates yemeğim ve pilavım var. bu akşam yemek konusunda rahatım. ama şu sulu yemek yapmak zorunda olmaktan bıktım ya. sürekli aynı şeyleri yiyoruz bu yüzden. kereviz falan yemem normalde, eşim de öyle. ama yemek zorunda kalcaz sanırım.
kahvaltı çorbası da denebilirkuskus çorbasıı:26:......
Selam kızlar,
anck gelebildim.banka pazar derken akşam oldu.. elfii evlilik yıldonumu kutlu olsun cnm..nice senelere beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?