2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Haklısın canım eşime söylicem bana türkçe mealli kuran alsın evdekiler arapça sadece

O Diğer arkadaşta ben oluyorum hoşgeldin miray

Bende niyetliyim kızlar..
Sizinkini de Allah kabul etsin akşama ne yapsam acaba hiç düşünmedim halim de yok...
Fikri olann ??? :97::97::97:

benim eşim ne dua bilir ne namaz ne kuran çok üzülüyorum hiç heveslide durmuyo öğrenmek için oruçta tutmuyo...ben kuran okurken çok mutlu oluyor ama kendisi merak edip gelmiyor yanıma ben bazen hadi dua edelim diyorum ellerini açıyo fatihayı okuyo iyi dileklerini mirildaniyo amin diyo utanıyo galiba o yüzden öğrenmek için bişi demiyo bu yaşa kadar öğrenmedim diye...

sıkıllddıımmmmm:84:

hesap yapmaktan, toplamaktan işaret parmağımın ucu sızlıyo yaa:26:
biraz o parmağımı kullanmayım bari

ayy sanki ben orucum yaa bi halsizlik,uyuşukluk var üstümde uykumda vargeçmedi bi türlü..

yoğurt çorbası zeytin yağlı taze fasulye yada barbunya bide pilav yanınada hoşaf filan süper olur bence

Sağol canım fikrin için bi düşünim bakalım yoğurt çorbası güzel olur ama fasulyeyi daha geçen yaptım başka bir yemek yaparım pilav yenmiyor bizde fazla.
Tavuklu bişeyler yapim diyorum...

sinemmm her zamanki gibi çok hızlısın, yazıp kaçmışın
bir de hep aynı soru, kopyala yapıştır mı yapıyosa artık sinoş

Bende niyetliyim kızlar..
Sizinkini de Allah kabul etsin akşama ne yapsam acaba hiç düşünmedim halim de yok...
Fikri olann ??? :97::97::97:
ben tantuni yapıcam,
haşlanmış fasulyem var buzlukta, piyaz yaparım yanına
kuskus çorbası bir de fanta

benim bu akşam patates yemeğim ve pilavım var. bu akşam yemek konusunda rahatım. ama şu sulu yemek yapmak zorunda olmaktan bıktım ya. sürekli aynı şeyleri yiyoruz bu yüzden. kereviz falan yemem normalde, eşim de öyle. ama yemek zorunda kalcaz sanırım.

kereviz miiiiiiiiiiiii hiçççççççççççççç sevmemmmmmmmmmmmm

kuskus çorbasıı:26:......
kahvaltı çorbası da denebilir
bebek çorbası da

sahur için yapıcam onu daha çok
tereyağda kuskusu kavuruyosun
sonra biraz su döküyosun, kuskuslar kabarınca süt döküyosun..
üzerine de tereyağ ve pulbiber
ben çok severim

bebeklere pul bibersiz veriliyo tabisi

Bir an önce bugün bitsin istiyorum niyeyse ya sıkıldım akşam olsun hemen yapacaklarımı gerçekleştireyim

Selam kızlar,

anck gelebildim.banka pazar derken akşam oldu.. elfii evlilik yıldonumu kutlu olsun cnm..nice senelere beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…