çalışma saatlerimiz 9-18:30 muş
elfişim heyecandandır
1,5 saat kırpmışlar işteo yarım saati akşam yerine sabaha mı eklemişler keşke erken çıksaymışsınız daha iyi olurmuş
evde yine geç olucaksın canım yaa :26:çok heyecanlıyım valla
Bi tek sorun var benim eve 20 dk yürüme mesafem vardı eşim alıyordu erken çıkıyorum diye denk gelmiyoruz bugün yürürüm pastayı alabilmek için. ama yarından itibaren şöföre dicem bi alt sokaktan giderse kaynanamın çalıştığı yere çıkıyor eskiden ordan gidiyorduk dicem yine ordan git ben orda inerim saat 18:30 olur k.validemde o saatte çıkıyormuş bi 15 dk. falan bekleriz orda. eşimde 18:30 da çıkıyor annesinin oraya gidene kadar 18:45 oluyor birlikte eve geçeriz
1,5 saat kırpmışlar işte
sabah 8-19:00 du bizim
şimdi 9-18:30 olmuş
keşke 8-17:30 olsaymış :26:
evde yine geç olucaksın canım yaa :26:
çok heyecanlıyım valla
Bi tek sorun var benim eve 20 dk yürüme mesafem vardı eşim alıyordu erken çıkıyorum diye denk gelmiyoruz bugün yürürüm pastayı alabilmek için. ama yarından itibaren şöföre dicem bi alt sokaktan giderse kaynanamın çalıştığı yere çıkıyor eskiden ordan gidiyorduk dicem yine ordan git ben orda inerim saat 18:30 olur k.validemde o saatte çıkıyormuş bi 15 dk. falan bekleriz orda. eşimde 18:30 da çıkıyor annesinin oraya gidene kadar 18:45 oluyor birlikte eve geçeriz
elfii kaynanan bugün evdemi olacak yalnız bıraksaydı sizi?
ben de 7 de evde oluyorum, napim buna da şükür :/İnşallah bişey olurda saatleri değiştirirler canım
7 de evde olurum herhalde ya. Benim servis olayım çok kötü servisin beni bıraktığı yerden eve yürüme mesafem 20 dk. Bu ay yine iyi olacak kaynanamın çalıştığı yerde inersem eşimi bi 15 dk. bekleriz yine 7 de evde oluruz.
Yok canım kızına gidiyor bugün . O konuda çok anlayışlı
ben de 7 de evde oluyorum, napim buna da şükür :/
15 gün sonra 6 yaparlarmış, bakalım..
ay daha 2 saat bekle şimdi
ben de 7 de evde oluyorum, napim buna da şükür :/
15 gün sonra 6 yaparlarmış, bakalım..
ay daha 2 saat bekle şimdi
3 gibi kayboldu o, zuzum da çok yoğun galiba.. inş bitirmiştir işlerini gitmiştir 5 te :26:Funda çıkmış galiba
rica ederim canımm, güle güle kullan
bak bunu ekle ama, boyutunu ayarladım bulanık olmuş seninkisi
Eki Görüntüle 233157
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?