- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
3 gibi kayboldu o, zuzum da çok yoğun galiba.. inş bitirmiştir işlerini gitmiştir 5 te :26:
bırak boşver yarın yaparsın :))Benimde bir sürü işim var ama niye yapmıyorum bi bilsem
görgüsüzlükle ne alakası varmış yagörümcen kendinin olmayan ve kıskandığı şeyleri görgüsüzlük olarak değerlendiriyo sanırım valla ben düğün fotomuzu çerçeveletip bi ara salonuma asmayı bile düşündüm isteyen istediğini düşünsün boşversene takılma böyle şeylere elfiş
Elfimm, eşinin papatyasısın ya sen
bunlardan birini yapsana avatar :)
ortası kalp olan çok güzel.. en alttaki de sana benziyo, renkli gözlüü :))
Eki Görüntüle 233145 Eki Görüntüle 233146 Eki Görüntüle 233147 Eki Görüntüle 233148 Eki Görüntüle 233149 Eki Görüntüle 233150 Eki Görüntüle 233151 Eki Görüntüle 233152
3 gibi kayboldu o, zuzum da çok yoğun galiba.. inş bitirmiştir işlerini gitmiştir 5 te :26:
günaydın kızçelerdün akşam eşim erken geldi, yemeğimizi yiyip ablamlara gittik annemi görmeye. eşim geçen hafta hep geç geldiği için görüşememişlerdi doğru düzgün. ordan geldik, biraz tv izleyip uyuduk. bu arada ben eve gidince hemen abdest alıp Kur'an okumaya başladım. 2 cüz bitti dün akşam. bu ayın 26 sına kadar bitirmem lazım, malum İzmir'e yolculuk var
maşallah canım bitirirsin gidene kadar her akşam aksatmadan okursan daha fazlada okuyabilirsin bazı akşamlar allah kabul etsin şimdiden bende hep istemişimdir aarapçasını biliyorum ama türkçe mealini okumak istiyorım hep başladım bitirmeden kaldı kur'anlarım evde kaldı burda yok almam lazım
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bu topiğe dün girdim biraz hareketli gibi yanlışmıyım 4000 lerde olduna göre...
elfim nasıl geçti akşamınız foto çektinmi
ayy elektrik gidince hayat bitiyo sankiFundamm, bizde de bu ara habire elektrik gidiyo nasıl sinir bişi yaa insanın eli kolu bağlanıyo
kocişin kıyamamış sana, doğrusunu yapmış yedin mi çaktırmadan
Fundam randevu olayını bu ara çok abarttık yaa, bu akşam olmaz hafta sonu verdim bissürü randevu
ya kızlar ilk gün diye mi bilmiyorum ama inanılmaz kötü oldum ben
eve geldim 6:30 uyumuşum, kalktım şimdi çorbamı yaptım diğer herşey hazır zaten bekliyorum
ama elim kolum cansız böyle inanılmaz kötüyüm, musluğa yapışıcam o derece..
ve halime bakıp "işkence gibi" diyorum eşime telefonda sonra içim bi tuhaf oluyo
günah çok günahbiliyorum öyle demem ama yazın çoook zor Allahım tekrar affetsin beni böyle düşündüğüm için
ayy hadi bakalım az kaldı izmire gitmene ne kadar gitmiyosun yarenay..bugün rüyamda kıbrıstaydım bengünaydın kızçelerdün akşam eşim erken geldi, yemeğimizi yiyip ablamlara gittik annemi görmeye. eşim geçen hafta hep geç geldiği için görüşememişlerdi doğru düzgün. ordan geldik, biraz tv izleyip uyuduk. bu arada ben eve gidince hemen abdest alıp Kur'an okumaya başladım. 2 cüz bitti dün akşam. bu ayın 26 sına kadar bitirmem lazım, malum İzmir'e yolculuk var
zor olmuş elfim saklaman pastayıGünaydınnn
dün 19:30 da evdeydim ya mecburen eşimle gittim ama o kardeşini eve bırakıyor beni burda indirde eve gidip hazırlıklara başlıyım dedim kapıda indirdi girmedim eve koştum pastayı aldım eşimde geldi hemen. Dedim bi anlaşma yapalım sen 1 saat uyu bende mutfakta yemeklerimi hazırlıyayım yok birlikte yapalım dur şunu dolaba koyayım falan diyor dolabı açsa pastayı görecek ya sen git uyu dedim aslında tek başıma zor gibiydi işim hemen pilav yaptım kaynanamda tavuk getirmiş çorbamda hazırdı. Köfte patates sigara böreği kızarttım masamı hazırladım hemen giyindim tabi saçımı yapamadım pastayıda masaya koydum 1 yazan mum aldım mumu yaktım eşimi uyandırdım geldi çok beğendi birlikte mumumuzu üfledik zaten iftar vaktiydi yemeğimizi yedik birlikte masayı topladık mutfağı topladık tv izledik pasta yedik yattık çok güzel geçti
Şu an ağrıdan ölüyorum ama sabah hastalandım dünde bişey yoktu pazar günü belirti gelmişti ama dün bişey olmadı bu sabah başladı karnım çok kötü ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?