2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende çıkayım oh be erken çıkmakta güzelmiş yaa

İyi akşamlar kızlar

Bir an önce oruçlular grubunada katılırım inşallah. Bugün denemesini yaptım

Sadece bi çikolata bi bardak su ama yinede başım dönüyor :))

kızlar 2 gibi çıktık otele gittik ben eşim bide müdür çıktık..eşimle biz oteli gezdik bayıldımmm içi okadar serindiki buz gibiydi resmen ..neyse müdürün işi vardı siz gidin ayarlayın ben 15 dak dan gelirim dedi yemeğin verileceği yeri ayarladık yemekleri gördük eşim dediki sen oruç değilsin nasıl olsa ye dedi yazık yabende çok acıkmıştım en azından tadlarına baktımsonra müdür zaten oruçsunuz sizi eve bırakıyım dedi bizde çarşıya inelim dedik bizi çarşıya bıraktı çarşıda işlerimizi hallettik ama çok sıcaktıeve kendimizi zor attık 4te evdeydik ama 2 saat elektrik yoktugiremedim sizi merak ettimnigar erken çıkmışın sevindim canımoh kociş süpürgede açmış bi randevu hak etti:78:akşama eşimin dayısıgil çağırdı yemektende yırttım:86:

Son düzenleme:
Fundamm, bizde de bu ara habire elektrik gidiyo nasıl sinir bişi yaa insanın eli kolu bağlanıyo
kocişin kıyamamış sana, doğrusunu yapmış yedin mi çaktırmadan

Fundam randevu olayını bu ara çok abarttık yaa, bu akşam olmaz hafta sonu verdim bissürü randevu

ya kızlar ilk gün diye mi bilmiyorum ama inanılmaz kötü oldum ben
eve geldim 6:30 uyumuşum, kalktım şimdi çorbamı yaptım diğer herşey hazır zaten bekliyorum
ama elim kolum cansız böyle inanılmaz kötüyüm, musluğa yapışıcam o derece..
ve halime bakıp "işkence gibi" diyorum eşime telefonda sonra içim bi tuhaf oluyo
günah çok günah biliyorum öyle demem ama yazın çoook zor Allahım tekrar affetsin beni böyle düşündüğüm için

bende son 1-2 saat kala kötü oldum başım çok ağrıdı halada ağrıyor iş çıkışı eşimin yanına gittim 5te çıktım sultanahmette dolaştım kulübeler yapmışlardı çok güzel el sanatları işçilikleri var bir kaç tatlı çeşidi var fırına manava markete uğra derken yoruldum galiba çok ağrıyo başım

pohahah bu görümceler seçmece herhalde valla benim suriye işi masa örtülerime laf sölemişti ıyy bunlar ne böyle örtü konmuyor artık diye utanmadan topladı bide o gitti ben hepsini yerleştirdim valla türkiye bölesini bulamazsın kadın ne dio yaaa...haaa sonra evine gittiimde ne göreyim işli şıkır şıkır ona benziyen (ki yanından geçemez) örtüler alıp sehpalara koymuş al işte bide burdan yak kıskanmıyolarda biz k...ç...mızdanmı uyduryoruz ama lafı oturttum ben görümceme direk sen sevmezdin böle şeler hayırdır dedim yaws beğendik çarşıda aldık işte koydum cart curt yemezlerrrrrrrrr pohahahahha bunlar böyle kıskanıyo yaaa bizleri köşe olyom bendeee valla az değilim...

Kızlar buarada 8 ağustos eşimin d.günü neyapsam acaba biraz fikir verseniz?Dışarıya gidemeyiz çünkü eşimin deniz kenarında cafesi var orayı bırakması zor oluyor..Orayamı süpriz bişe yapsam acaba? Pasta mumlar felan basitmi olur aklıma bişeyde gelmiyorki..:44: Normalde aklıma türlü türlü şey gelir kafam durdu sanki...

3 gibi kayboldu o, zuzum da çok yoğun galiba.. inş bitirmiştir işlerini gitmiştir 5 te :26:

yaa suratlı olann çookkkk komikk :)) şirin daha doğrusu :))))

akşam 6 da çıktım canım...5te deli gibi koşturuyodum, banka vergi dairesi arası

günaydın kızçeler dün akşam eşim erken geldi, yemeğimizi yiyip ablamlara gittik annemi görmeye. eşim geçen hafta hep geç geldiği için görüşememişlerdi doğru düzgün. ordan geldik, biraz tv izleyip uyuduk. bu arada ben eve gidince hemen abdest alıp Kur'an okumaya başladım. 2 cüz bitti dün akşam. bu ayın 26 sına kadar bitirmem lazım, malum İzmir'e yolculuk var

maşallah canım bitirirsin gidene kadar her akşam aksatmadan okursan daha fazlada okuyabilirsin bazı akşamlar allah kabul etsin şimdiden bende hep istemişimdir aarapçasını biliyorum ama türkçe mealini okumak istiyorım hep başladım bitirmeden kaldı kur'anlarım evde kaldı burda yok almam lazım

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bu topiğe dün girdim biraz hareketli gibi yanlışmıyım 4000 lerde olduna göre...

Günaydınnn

dün 19:30 da evdeydim ya mecburen eşimle gittim ama o kardeşini eve bırakıyor beni burda indirde eve gidip hazırlıklara başlıyım dedim kapıda indirdi girmedim eve koştum pastayı aldım eşimde geldi hemen. Dedim bi anlaşma yapalım sen 1 saat uyu bende mutfakta yemeklerimi hazırlıyayım yok birlikte yapalım dur şunu dolaba koyayım falan diyor dolabı açsa pastayı görecek ya sen git uyu dedim aslında tek başıma zor gibiydi işim hemen pilav yaptım kaynanamda tavuk getirmiş çorbamda hazırdı. Köfte patates sigara böreği kızarttım masamı hazırladım hemen giyindim tabi saçımı yapamadım pastayıda masaya koydum 1 yazan mum aldım mumu yaktım eşimi uyandırdım geldi çok beğendi birlikte mumumuzu üfledik zaten iftar vaktiydi yemeğimizi yedik birlikte masayı topladık mutfağı topladık tv izledik pasta yedik yattık çok güzel geçti

Şu an ağrıdan ölüyorum ama sabah hastalandım dünde bişey yoktu pazar günü belirti gelmişti ama dün bişey olmadı bu sabah başladı karnım çok kötü ağrıyor

canım ben de arapçasına başlamıştım uzun zaman önce ama yarıda kaldı. şimdi de unutmuşum okumayı. o yüzden bu sene Türkçesini okuyayım, inşallah ileriki zamanlarda arapçasını da okurum dedim. vakit geçmeden alırsan sen de yetiştirebilirsin bence. madem niyetin var, bu seneyi boş geçirme derim ben

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bu topiğe dün girdim biraz hareketli gibi yanlışmıyım 4000 lerde olduna göre...

selam miray. hoşgeldin. biz baya hareketli bir topiğiz aslında ama bazen hepimizin birden durgunlaştığı oluyor bugün gibi. herkes daha işlerini toparlıyordur, biranda gelirler, sayfalar uçar gider yetişemezsin

sen bize kendini tanıtmış mıydın? adın, yaşın, mesleğin, ne zaman evlendin, nerde yaşıyorsun vs. vs. bir de foto alabilir miyiz mümkünse:98:

günaydın kızlarr,
nasılsınız bakalımm elficim nasıl geçti geceniz yarenim ya ne güzel yapıyon bende en azından bi yasin okuyım diyorm ama hem geç çık eve git yemek duş derken halim kalmıyo 9.30 da mest oluyorm resmen..

ayy elektrik gidince hayat bitiyo sankidün 2 saat sıkıntıdan patladım klimada çalışmıyo elektrik olmayınca doğal olaraktamam ödüllendirmişin yeterince :89:canım benim ilk gün diye öyle oldun sen yarınbende orucum bakalım nasıl dayanıcam bugün oruç değilim ama hiç bişey yemedim muz yedim sadece
ayy hadi bakalım az kaldı izmire gitmene ne kadar gitmiyosun yarenay..bugün rüyamda kıbrıstaydım benne kadar kötü bi yermiş diyorum köy gibi burası falan diyodum
zor olmuş elfim saklaman pastayıama sonuç güzel olmuş hadi foto koyda bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…