2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın hatunlar....

dün gece hep korktum uykumda yaa ( 11,30 da uyuduk, neyse uykumun derinlerindeyken bi gürültü koptu.. ben bi çığlık "aşkıımmm aşkııımmmm", eşim yataktan bi fırladı, kapıya yöneldi...o fırlayınca ben daha çok korktum birimi var diye o da ben öle çığlık atınca hırsız var sanmış ayy:26:
meğersem başucumdaki elektrik süpürgesinin ayağı kaymış düşmüş yere..e gece gece çok gürültülü oldu:26:
ay içime öyle bi ateş düştüki elim ayağım titredi o uykulu korku halimde saate bi baktım daha 1

sonrada sahurda alarm çaldı, onun sesinede fırladım, gene yüreğim pırpır:26:

ben oruç değilim
çok kötü oldum dün, eşim de ağladığımı felan duyunca telefonda "tutma sen kuzum, senin günahların benim olsun" diyo
kışın tutarım borçlarımı

süpürgenin yatak odasında ne işi var :26:
rüyadan korkuyla uyanmak çok kötü bişi yaa

kuzummm inşallah seneye yapabilirsin sen de. bu sene hamilesin, zaten geç saatlere kadar çalışıyorsun. zor olur eminim. bu sıcaklarda hayat zaten senin için.

fundam ben 20 Haziran'da evlendim 1 Temmuz'da burda işbaşı yaptım. yani 10 günlük gelindim İzmir'imden ayrıldığımda o zamandan beri ilk kez gidicem. rüyan doğru canım, Türkiye'den sonra Kıbrıs'ın çoğu yeri köy gibi zaten.

ayy kıyamam bebeğim yabende dün gece rüyamda korkuttular rüyamda sürekli nas felak okudum okadar çok korktumki
:)) bende yeni geldim, gece okadar uyanınca sabah kalkamadım

ayy sorma dün ben 8 30 da geldim idari kısım 9 açeyrek kala geldi muhasebeci beni aradı hemen çapraz masam günaydın ne oldu ?ne olduki geç geldinde bişeymi oldu dedim dün siz çeyrek kala geldiniz ddeim banane istersen 1 de gel bişeymi oldu diye sordum diyobende dedimki geliş saati belli değil millet kafasına göre takılıyo

Son düzenleme:
süpürgenin yatak odasında ne işi var :26:
rüyadan korkuyla uyanmak çok kötü bişi yaa

evet çok kötü oluyo insan...

nereye koycam ben gardolabın kenarına koyuyorum...benim başucumun izasında oluyo kendileri..:)
ama bidaha yatırcam yere o hortumunu :))ben dik koyardım hep

fotoları yükledim kızlar ruhumla albümünde 2 tanecik telefondan çekildi diye pek net değil ama idare edin işte...

Canım fotolar pek güzell maşallah çok yakışan bir çiftsiniz Allah hep mutlu mesut etsin

kızlar bişe sorucam hamile kalmaya çalışırken oruç tutmanın zararı varmıdr sizce

Canım ben de ondan endişeliyim 2 gündür tutuyorum nöbetçiyim eve erken gidiyorum yatıp dinlenme şansım oluyor ama tam gün mesai varken tutmayacağım
Bu ay hamilelikten ümitliyim Allah boşa çıkarmasın

Bence sana bakır renkte gölgeler gider

zuzum kötü olmuş ya. ben de çok korkarım öyle bir sesle uyansam:18::18:

funda bende öyle uyanınca okudum yattım...sahurdan sonrada nas felak ayetel kürsi okudum öyle uydum...

o da ya seni yokluyo heralde yada merak etti gerçekten ...sende idarede değilmisin, sende 8,45 te gel....

Allah kabul etsin canım okudğun kuranları

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bu topiğe dün girdim biraz hareketli gibi yanlışmıyım 4000 lerde olduna göre...

hoşgeldin miray. baya hareketliyiz :) tanıtsana kendini bize

guzel geçmesine sevindim cnm..bakalım cuma gunu bnm eşim bana bişiyapıckmı doğum gunum

bu arada günaydınnnnnnnnn yeni geldim ben

fundaaaa hanım hg :)

Günaydın herkese bu saatte gelmek çok güzel :))))))

nek hadi iyisim gene günaydın yavrum

süpürgen ne arıyor orda cnm ya. kötü olur uykudan korkulu kalkmak

günaydınnnnnnnn kızımla uyandık gene kusarak.ölü gibiyim geceleri çok uyanmaya başladı

Bu arada kızlar çok komik dün ilk gündü ya oruçta ben akıllı kuru fasülye pişiriom bakıyorum tadına hımm daha pimemiş bi daha bakıyorum heh pişmiş. Tuz atıyorum bakıyorum nasıl olmuş hımm güzel. Kaselere yoğurt koydum elime bulaştı yaladım. Ay öyle çok vukuatım oldu ki Allah affetsin hep unutmuşum

ayy bi ara bende yapmıştım aynını oruçken:)

luxxorum bende yapıyorum onu :26: dikkat ediyorum ama unutuyo insan....dün hep kendi kendime diyorum yeme sakın yalama sakın..sofra hazırlarken :)))

bu arada siz süpürgenizi nereye koyuyonuz yaa :))) herkes ne arıyo demiş :))))

sen de 8:45 de gel bundan sonra, ay Allahım ya

evet çok kötü oluyo insan...

nereye koycam ben gardolabın kenarına koyuyorum...benim başucumun izasında oluyo kendileri..:)
ama bidaha yatırcam yere o hortumunu :))ben dik koyardım hep
benimkisi de pek tuhaf yerde gerçi salonda 3lü koltuğun arkasında

ben de dün az daha çorbanın tuzuna bakıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…