bu arada günaydınnnnnnnnn yeni geldim ben
Günaydın herkesebu saatte gelmek çok güzel :))))))
ben oruç değilimayy elektrik gidince hayat bitiyo sankidün 2 saat sıkıntıdan patladım klimada çalışmıyo elektrik olmayınca doğal olarak tamam ödüllendirmişin yeterince :89:canım benim ilk gün diye öyle oldun sen yarınbende orucum bakalım nasıl dayanıcam bugün oruç değilim ama hiç bişey yemedim muz yedim sadece
süpürgenin yatak odasında ne işi var :26:günaydın hatunlar....
dün gece hep korktum uykumda yaa( 11,30 da uyuduk, neyse uykumun derinlerindeyken bi gürültü koptu.. ben bi çığlık "aşkıımmm aşkııımmmm", eşim yataktan bi fırladı, kapıya yöneldi...o fırlayınca ben daha çok korktum birimi var diye o da ben öle çığlık atınca hırsız var sanmış ayy:26:
meğersem başucumdaki elektrik süpürgesinin ayağı kaymış düşmüş yere..e gece gece çok gürültülü oldu:26:
ay içime öyle bi ateş düştüki elim ayağım titredi o uykulu korku halimdesaate bi baktım daha 1
sonrada sahurda alarm çaldı, onun sesinede fırladım, gene yüreğim pırpır:26:
günaydın kızlarr,
nasılsınız bakalımm elficim nasıl geçti geceniz yarenim ya ne güzel yapıyon bende en azından bi yasin okuyım diyorm ama hem geç çık eve git yemek duş derken halim kalmıyo 9.30 da mest oluyorm resmen..
ayy elektrik gidince hayat bitiyo sankidün 2 saat sıkıntıdan patladım klimada çalışmıyo elektrik olmayınca doğal olarak tamam ödüllendirmişin yeterince :89:canım benim ilk gün diye öyle oldun sen yarınbende orucum bakalım nasıl dayanıcam bugün oruç değilim ama hiç bişey yemedim muz yedim sadece
ayy hadi bakalım az kaldı izmire gitmene ne kadar gitmiyosun yarenay..bugün rüyamda kıbrıstaydım benne kadar kötü bi yermiş diyorum köy gibi burası falan diyodum
zor olmuş elfim saklaman pastayıama sonuç güzel olmuş hadi foto koyda bakalım
ayy kıyamam bebeğim yagünaydın hatunlar....
dün gece hep korktum uykumda yaa( 11,30 da uyuduk, neyse uykumun derinlerindeyken bi gürültü koptu.. ben bi çığlık "aşkıımmm aşkııımmmm", eşim yataktan bi fırladı, kapıya yöneldi...o fırlayınca ben daha çok korktum birimi var diye o da ben öle çığlık atınca hırsız var sanmış ayy:26:
meğersem başucumdaki elektrik süpürgesinin ayağı kaymış düşmüş yere..e gece gece çok gürültülü oldu:26:
ay içime öyle bi ateş düştüki elim ayağım titredi o uykulu korku halimdesaate bi baktım daha 1
:)) bende yeni geldim, gece okadar uyanınca sabah kalkamadım
süpürgenin yatak odasında ne işi var :26:
rüyadan korkuyla uyanmak çok kötü bişi yaa
fotoları yükledim kızlar ruhumla albümünde 2 tanecik telefondan çekildi diye pek net değil ama idare edin işte...
kızlar bişe sorucam hamile kalmaya çalışırken oruç tutmanın zararı varmıdr sizce
bende niyetliyim hafiften acıktım gibi gece yemedim 12 de eşimle burger king menü yemiştik ondan acıktım galiba...eşimde telefon açtı çok canım sıkılıyo dükkanda gel diye ama tansiyonum düşerse bayılırım uzanmam gerekebilir diye gitmiyorum telefon açtı kaç defa hadi gelmiyormusun die laftan anlamıyo ufak çocuklar gibi...dün gece beni çok güldürdü ya şimdi böle sarılsam orucun bozulur mu böle yapsam şöle yapsam diye gece gece çok güldüm çocuk yakızlar ben saçımı hiç boyamadım acaba oyatsam mı ne renk gider bana....
ayy kıyamam bebeğim yabende dün gece rüyamda korkuttular rüyamda sürekli nas felak okudum okadar çok korktumki
ayy sorma dün ben 8 30 da geldim idari kısım 9 açeyrek kala geldi muhasebeci beni aradı hemen çapraz masam günaydın ne oldu ?ne olduki geç geldinde bişeymi oldu dedim dün siz çeyrek kala geldiniz ddeim banane istersen 1 de gel bişeymi oldu diye sordum diyobende dedimki geliş saati belli değil millet kafasına göre takılıyo
günaydın kızçelerdün akşam eşim erken geldi, yemeğimizi yiyip ablamlara gittik annemi görmeye. eşim geçen hafta hep geç geldiği için görüşememişlerdi doğru düzgün. ordan geldik, biraz tv izleyip uyuduk. bu arada ben eve gidince hemen abdest alıp Kur'an okumaya başladım. 2 cüz bitti dün akşam. bu ayın 26 sına kadar bitirmem lazım, malum İzmir'e yolculuk var
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bu topiğe dün girdim biraz hareketli gibi yanlışmıyım 4000 lerde olduna göre...
Günaydınnn
dün 19:30 da evdeydim ya mecburen eşimle gittim ama o kardeşini eve bırakıyor beni burda indirde eve gidip hazırlıklara başlıyım dedim kapıda indirdi girmedim eve koştum pastayı aldım eşimde geldi hemen. Dedim bi anlaşma yapalım sen 1 saat uyu bende mutfakta yemeklerimi hazırlıyayım yok birlikte yapalım dur şunu dolaba koyayım falan diyor dolabı açsa pastayı görecek ya sen git uyu dedim aslında tek başıma zor gibiydi işim hemen pilav yaptım kaynanamda tavuk getirmiş çorbamda hazırdı. Köfte patates sigara böreği kızarttım masamı hazırladım hemen giyindim tabi saçımı yapamadım pastayıda masaya koydum 1 yazan mum aldım mumu yaktım eşimi uyandırdım geldi çok beğendi birlikte mumumuzu üfledik zaten iftar vaktiydi yemeğimizi yedik birlikte masayı topladık mutfağı topladık tv izledik pasta yedik yattık çok güzel geçti
Şu an ağrıdan ölüyorum ama sabah hastalandım dünde bişey yoktu pazar günü belirti gelmişti ama dün bişey olmadı bu sabah başladı karnım çok kötü ağrıyor
bu arada günaydınnnnnnnnn yeni geldim ben
Günaydın herkesebu saatte gelmek çok güzel :))))))
günaydın hatunlar....
zuzum kötü olmuş ya. ben de çok korkarım öyle bir sesle uyansam:18::18:
Bu arada kızlar çok komik dün ilk gündü ya oruçta ben akıllı kuru fasülye pişiriom bakıyorum tadına hımm daha pimemiş bi daha bakıyorum heh pişmiş. Tuz atıyorum bakıyorum nasıl olmuş hımm güzel. Kaselere yoğurt koydum elime bulaştı yaladım. Ay öyle çok vukuatım oldu ki Allah affetsin hep unutmuşum
evet:18::18::18:
eşim bide birden fırladı...fırlarkene de koluna pikeyi dolamış...hırsız diye düşünmüş ya
Bu arada kızlar çok komik dün ilk gündü ya oruçta ben akıllı kuru fasülye pişiriom bakıyorum tadına hımm daha pimemiş bi daha bakıyorum heh pişmiş. Tuz atıyorum bakıyorum nasıl olmuş hımm güzel. Kaselere yoğurt koydum elime bulaştı yaladım. Ay öyle çok vukuatım oldu ki Allah affetsin hep unutmuşum
sen de 8:45 de gel bundan sonra, ay Allahım yaayy kıyamam bebeğim yabende dün gece rüyamda korkuttular rüyamda sürekli nas felak okudum okadar çok korktumki
ayy sorma dün ben 8 30 da geldim idari kısım 9 açeyrek kala geldi muhasebeci beni aradı hemen çapraz masam günaydın ne oldu ?ne olduki geç geldinde bişeymi oldu dedim dün siz çeyrek kala geldiniz ddeim banane istersen 1 de gel bişeymi oldu diye sordum diyobende dedimki geliş saati belli değil millet kafasına göre takılıyo
benimkisi de pek tuhaf yerde gerçievet çok kötü oluyo insan...
nereye koycamben gardolabın kenarına koyuyorum...benim başucumun izasında oluyo kendileri..:)
ama bidaha yatırcam yere o hortumunu :))ben dik koyardım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?