bende idaredeyim canım bende çeyrekkala geliem bundan sonrafunda bende öyle uyanınca okudum yattım...sahurdan sonrada nas felak ayetel kürsi okudum öyle uydum...
o da ya seni yokluyo heralde yada merak etti gerçekten...sende idarede değilmisin, sende 8,45 te gel....
Bu arada kızlar çok komik dün ilk gündü ya oruçta ben akıllı kuru fasülye pişiriom bakıyorum tadına hımm daha pimemiş bi daha bakıyorum heh pişmiş. Tuz atıyorum bakıyorum nasıl olmuş hımm güzel. Kaselere yoğurt koydum elime bulaştı yaladım. Ay öyle çok vukuatım oldu ki Allah affetsin hep unutmuşum
doğum günün kutlu olsun ebrucum nice yıllara
saol cnm ya iyiyz uğraşıyoz işte aa bak aklıma geldi ben ogün facede ekledim seni sen silmişsin?
canım ben de arapçasına başlamıştım uzun zaman önce ama yarıda kaldı. şimdi de unutmuşum okumayı. o yüzden bu sene Türkçesini okuyayım, inşallah ileriki zamanlarda arapçasını da okurum dedim. vakit geçmeden alırsan sen de yetiştirebilirsin bence. madem niyetin var, bu seneyi boş geçirme derim ben
selam miray. hoşgeldin. biz baya hareketli bir topiğiz aslında ama bazen hepimizin birden durgunlaştığı oluyor bugün gibi. herkes daha işlerini toparlıyordur, biranda gelirler, sayfalar uçar gider yetişemezsin
sen bize kendini tanıtmış mıydın? adın, yaşın, mesleğin, ne zaman evlendin, nerde yaşıyorsun vs. vs. bir de foto alabilir miyiz mümkünse:98:
Yok cnm tanıtmadım adım özlem 26 yaşındayım antalyada yaşıyorum 15 ekim 2010 da evlendim çalışan bir bayanım çevirmenlik yapıorum devlet dairesinde..Öyle işte sizin yazıları dünden beri okuyorum hareketli olması hoşuma gitti gireyim bari aranıza dedim...
ay yok silmedm :) benm adam kızmş biirine kapatmş hesabıı açıcm bgn gene :) çok sever müdahele etsn gıcık. durup durup kızar birine kapatır sona bişi bakıcm der açarndn sileym cnmcım yoksa
Merhaba özlem aramıza hoş geldn bende ebru memnun oldum
çok iş yapmayın susarsınız. nese ben balımı uyutmaya çalışayım sona kendim yatayım tocamın yanınaa
:) peki madem..
ya kızlar hatırlıyomusnuz ban amisafir gelmişti geçende biz yokken evde kalmışlardı dün akşam yemeğe gittik eşimle bi baktım eşimi arıyo sakın dedim sakın gelmesin açmadı eşimde ama meğerse sabahta aramış işte ist.da şuanda adanaya geliyomuşda beyefendi tabi işi düştü yine görüşelim demiş eşimde ben burda yokum şehir dışında olacam demiş adamın yüzsüzlüğüne bakın akşam tekrar arıyo ben size demiştim bunlar yine gelir anlamzlar yaptıklarımdan..
Günaydııınn kızlarrkonsey kurulmuş yinee :118::118:
Ben sahurdan beri uyumadım, kocaişe kahvaltı hazırladım, Evi süpürdüm sildim balkonu yıkadım tuvalet banyo derken yoruldum susadım yaa..
Dün o kadar susamamıştım ama daha şimdiden susadım..
ya kızlar hatırlıyomusnuz ban amisafir gelmişti geçende biz yokken evde kalmışlardı dün akşam yemeğe gittik eşimle bi baktım eşimi arıyo sakın dedim sakın gelmesin açmadı eşimde ama meğerse sabahta aramış işte ist.da şuanda adanaya geliyomuşda beyefendi tabi işi düştü yine görüşelim demiş eşimde ben burda yokum şehir dışında olacam demiş adamın yüzsüzlüğüne bakın akşam tekrar arıyo ben size demiştim bunlar yine gelir anlamzlar yaptıklarımdan..
Yok cnm tanıtmadım adım özlem 26 yaşındayım antalyada yaşıyorum 15 ekim 2010 da evlendim çalışan bir bayanım çevirmenlik yapıorum devlet dairesinde..Öyle işte sizin yazıları dünden beri okuyorum hareketli olması hoşuma gitti gireyim bari aranıza dedim...
Memnun oldum ebru ne güzel bir topik böyle herkes çok sıcak burda ben diğer topiklerde fazla durmadım ama burası güzel...Buarada ramazanınız mübarek olsun oruç tutanlarada allah kabul etsin benim bünyem kaldırmıyor tutamıyorum en fazlada susuzluk zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?