2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aramıza hoşgeldin özlem bende özge..

Menun oldum Özlem, Nigar ben de

ay Allahım yok artık yol geçen hanı olarak görüyo sizin evi galiba

Maşallahhhhhh tütütütütütüüüüüüüüüüüüüüüü topiğinize resim istemiişsin nasıl eklicem cnm var masa üstümde.

benim kullanmadığım bir odam var orda duruyor canım.

Benim de küçük odada duruyor yeni minnak süpürgem düşse de ses çıkarmaz sanırsam pek hafif
nekim hoşbuldk cnm. serserm bgn çok ya. püff ama yinede mutluyum cuma gunu doğum gunumm 26 olcm ama:18:

Ayy eoscum senle aynı burçtanız biz demekki şimdiden kutlu olsun canımcım

Hoşgeldin Özlem:13: Ben de luxxor 28 yaşımı 3 gün önce doldurdum 29 demeye dilim varmıyor, 18 eylül 2010de evlendim memurum ama çılıştığım yeri sevmiom yeniden kpssye hazırlanıcam. Bebek yapma çalışmalarımız var öle işte
bu akşam anneme gidicem iftara....
11 gibi arayımda söleyim

Ben deee yaşasın anneler
Aramıza hoşgeldin özlem bende özge..

Özge ben seni de tanımıyorum tatlım sen de hoşgeldin

Sağol canım bende topiğin en 2 çıtırından biriyim 21 yaşındayım.. 11 eylülde evlendm bende. dün katıldın sanırsam aramıza fazla yazamadım dün.. sen hoşgelmişsin asıl

Son düzenleme:

luxxor bende mem.oldum bebekk çalışmalrınıza sevindim ben bebeğimi yeni düşürdüm 1.5 aylıktı... umarım biran önce hamile kalırsın haberi, bile insanı çok mutlu ediyor eşimle şoku yeni atlatıyoruz..

ayy kusura bakma canım bugün çok yoğunum kafam bi milyon:18lsun bak doğum gününü ilk ben kutlamış oldum
merhabe miray ben funda 26 yaşındayım yönetici asistanlığı yapıyorum 1 yıllık evliyim
boll amma yüzsüzmüş bunlar canım

Canım bak benim diğer bi yazıştığım topic http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...daslarimbuyrun-sohbete-2618.html#post20324832 sen de gel arada aynı durumda olanlar da var seninle, Allah daha sağlıklı güzel hamilelikler ve doğumlar nasip eder inşallah

merhaba cnm..Yönetici asistanlığı zordur yoğunsundur izin olayları çok zor alınır bırakıp gitmesi zordur ahh ne bilirm o günleri zamnında otelde müdürün asistanlığını yapmıştım seni çok iyi anlarım...

Funda bu korkunç misafirlerin hikayesi ne ben bilmiyorum? İstenmediği halde yatıya mı kaldılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…