Memnun oldum ebru ne güzel bir topik böyle herkes çok sıcak burda ben diğer topiklerde fazla durmadım ama burası güzel...Buarada ramazanınız mübarek olsun oruç tutanlarada allah kabul etsin benim bünyem kaldırmıyor tutamıyorum en fazlada susuzluk zor...
ay Allahım yok artık:) peki madem..
ya kızlar hatırlıyomusnuz ban amisafir gelmişti geçende biz yokken evde kalmışlardı dün akşam yemeğe gittik eşimle bi baktım eşimi arıyo sakın dedim sakın gelmesin açmadı eşimde ama meğerse sabahta aramış işte ist.da şuanda adanaya geliyomuşda beyefendi tabi işi düştü yine görüşelim demiş eşimde ben burda yokum şehir dışında olacam demiş adamın yüzsüzlüğüne bakın akşam tekrar arıyo ben size demiştim bunlar yine gelir anlamzlar yaptıklarımdan..
öğretmenmiydi onlar:26:
Menun oldum Özlem, Nigar ben de
ay Allahım yok artıkyol geçen hanı olarak görüyo sizin evi galiba
adam öğretmen canım ingilizce öğrtmeni yazın ist.da tercümanlık yapıyo..
zorun neydi güzelim sahurda temizlik :)) müstakil mi eviniz, rahatsız olan olmamışmıdır süpürgeden
memnun oldum miray. ben de ayşe. 27 yaşındayım, Lefkoşa'da oturuyorum, grafikerim. 20 Haziran'da evlendim. ama biz foto isteriz kiii:98::98: bu arada bizim Antalya'da bir arkadaşımız daha var. tanışırsın onunla da.
gerçekten yüzsüzmüş bunlar ya. açık açık söylemedikçe kurtulamayacaksınız gaiba
maşallah diyelim topikimize lütfennn
luxxorum bende yapıyorum onu :26: dikkat ediyorum ama unutuyo insan....dün hep kendi kendime diyorum yeme sakın yalama sakın..sofra hazırlarken :)))
bu arada siz süpürgenizi nereye koyuyonuz yaa :))) herkes ne arıyo demiş :))))
benim kullanmadığım bir odam var orda duruyor canım.
nekim hoşbuldk cnm. serserm bgn çok ya. püff ama yinede mutluyumcuma gunu doğum gunumm 26 olcm ama:18:
Yok cnm tanıtmadım adım özlem 26 yaşındayım antalyada yaşıyorum 15 ekim 2010 da evlendim çalışan bir bayanım çevirmenlik yapıorum devlet dairesinde..Öyle işte sizin yazıları dünden beri okuyorum hareketli olması hoşuma gitti gireyim bari aranıza dedim...
bu akşam anneme gidicem iftara....
11 gibi arayımda söleyim
Aramıza hoşgeldin özlem bende özge..
Aramıza hoşgeldin özlem bende özge..
Benim de küçük odada duruyor yeni minnak süpürgem düşse de ses çıkarmaz sanırsam pek hafif
Ayy eoscum senle aynı burçtanız biz demekki şimdiden kutlu olsun canımcım
Hoşgeldin Özlem:13: Ben de luxxor28 yaşımı 3 gün önce doldurdum 29 demeye dilim varmıyor, 18 eylül 2010de evlendim memurum ama çılıştığım yeri sevmiom yeniden kpssye hazırlanıcam. Bebek yapma çalışmalarımız var öle işte
Ben deee yaşasın anneler
Özge ben seni de tanımıyorum tatlım sen de hoşgeldin
yaa kızlar burda skor nasıl kaydediliyo, yapamadım bitürlü :26:
airfryer - Patatesin Yüzü Artık Gülsün
Benim de küçük odada duruyor yeni minnak süpürgem düşse de ses çıkarmaz sanırsam pek hafif
Ayy eoscum senle aynı burçtanız biz demekki şimdiden kutlu olsun canımcım
Hoşgeldin Özlem:13: Ben de luxxor28 yaşımı 3 gün önce doldurdum 29 demeye dilim varmıyor, 18 eylül 2010de evlendim memurum ama çılıştığım yeri sevmiom yeniden kpssye hazırlanıcam. Bebek yapma çalışmalarımız var öle işte
Ben deee yaşasın anneler
Özge ben seni de tanımıyorum tatlım sen de hoşgeldin
luxxor bende mem.oldum bebekk çalışmalrınıza sevindim ben bebeğimi yeni düşürdüm 1.5 aylıktı... umarım biran önce hamile kalırsın haberi, bile insanı çok mutlu ediyor eşimle şoku yeni atlatıyoruz..
ayy kusura bakma canım bugün çok yoğunum kafam bi milyon:18lsun bak doğum gününü ilk ben kutlamış oldum
merhabe miray ben funda 26 yaşındayım yönetici asistanlığı yapıyorum 1 yıllık evliyim
boll amma yüzsüzmüş bunlar canım
philips'in sitesiödüllü yarışmaymış mış :82:
yok canım sahurda yapmadım temizliği o kadar da değil
sahurda uyumadım sabah kocişe kahvaltı hazırladım
o gitti işe ben sonradan yaptım temizliği. :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?