2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gelirim cnm zevkle. ama bebek duyumları o kadar fazla oluyor ki etrafta insan alışıyor zamanala herşeye tekrar yaparım olur diyor avutuyor kendini bız kadınlar neler çekiyormuşuz o düşük ne öyle yaaa acıdan duvarları tırmalayacaktım..

hiii kıyamam yaa Allah yaşatmasın kimseleresebebi neydi peki hamileleğin neden sonlanmış?

canım bazen çok yoğunumda genelde rahatım yemek organizasyonumuz var onla uğraşıyorum 2 gündür:18telde daha zordur canım ya daha yoğun olur sanırım
valla hiçbişe kaçmıyo ha sizden:)hadi bakalım bol şans ozaman tatlım..

fundacım aynen öyleler canım ben biliyodm zaten yine geleceğini..
ayy ben hiç zannetmiyodum bidaha gelmezler demiştim
Funda bu korkunç misafirlerin hikayesi ne ben bilmiyorum? İstenmediği halde yatıya mı kaldılar?

luxxorcum bana değil bola gelmişlerdi yüzsüz misafirler mardinden adanaya gelmişlerdi boollarda yatıya kalmışlardı

Funda bu korkunç misafirlerin hikayesi ne ben bilmiyorum? İstenmediği halde yatıya mı kaldılar?

cnm misafirler benim istenmiyorlar çünkü biz evde yokken kendi evimizde istedikleri gibi yayıldılar karısı ve bebeğiyle gecenin dördünde geldiler hemde ikigün yani evim allaha emeantti eve gidiyosun yabancı gibi evde başka insanlar var yani çok gıcık bi durumdu..

tatlım bu arada sende mirayda inşallah en kısa zamanda bir bebişe sahip olursunuz..

Son düzenleme:

heeee anladım şimdi sağol canımcım uzun aralıklarla girince topiğe böyle oluyor işte. Bu arada bizim amir de pzt dönüyor izindenbuna benziyor kendisi

kızlarrr ya bizim patron akrabalarından birini işe almış bizim burda. hem de bizim odaya gelecekmiş, ona yer ayarlayalım falan diyor. erkek hem de. offff çok sinirim bozulduuuu

hiii kıyamam yaa Allah yaşatmasın kimseleresebebi neydi peki hamileleğin neden sonlanmış?

cnmm çok kanamam önce başladı ağrılı oldu özele gidiyorum normalde adam num. vermiyo gece oldu bunlar yattım bende o ağrıları bir ben bilirim birde allah diğer gün gittiğimde düşük gerçekleşti patalojiye gönderdik sonuç normal düşük ama benim kedim var adı sümbül çok seviyorum kıyamadım vermeye herkes ondandır diyo ama ev kedisi bilmiyorum yaa bence kediden değil 45 kiloyum bence bunyem kaldırmadı birde ikizdi...

heeee anladım şimdi sağol canımcım uzun aralıklarla girince topiğe böyle oluyor işte. Bu arada bizim amir de pzt dönüyor izindenbuna benziyor kendisi
ilahi luxxordemek bu kadar çirkinayy gir ya özletme kendini

ne zor olmuştur ya allah bidaha yaşatmasın bence kediden olabilir kedi tüyü çok zararlıymış canım annemde kardeşime hamileyken kedinin tüyünden bi hastalık kapmıştı

miraycım çok üzüldüm, Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. evet fotonda da fark ettim baya zayıfsın tatlım. nasip değilmiş, zamanı değilmiş demek. böylesi daha hayırlıymış. Allah hayırlısıyla bebişinize kavuştursun inşallah.

bilmiyorum cnm bilginiz olsun diye yazıyorum olurda hamile kalırsanız kedi kuş ellemeyin toksoplazma virüsü oluyor kedilerde o direk bebğin kanına girip düşüğe yol açıyormuş kayınvalidem geçen ağır konuştu bişe diyemedim valla bak miray bu zmana kadar bişi demedim ama diyorum bu kedi gidecek okadar ben sağlığınıza bişe olsun istemiyorum gönder kızım dedi valla.artık Yuva arıyorumda kediye çok duygusal bir kedi ölür o bensiz bissiz uyumaz konuşur nler yapar bir görsen okadar tatlı ki.

cnm bebek istiyorsan evde böyle tüylü hayvalar bulundurmaman gerekiyor ama çok zararlı tutki hamileliğin ii geçti ama sonrasında bebek için zararlı ben sevmiyorum evde bebek varken tüylü hayvan olmasını kayınvalidemlerde vardı neyseki artık yok nekadar yok denilsede bence zararı var görümcemin kızı 2 yaşında çocuğun emziklerini alırdı köpek ağzına kız biber yerdi bi köpek ısırırdı bi köpek iyy çok kötü ya yatıyosun yattığın heryerde geziyo ben sevmiyorm şahsen..

Son düzenleme:

evet canım toksoplazma virüsü kapmıştı adnı getiremedim anem ona kedi hastalığı diyoduay canım sağlığından önemlimi sevdiğin birine hediye et iyi bakabilecek birine..benimde eşim kedi hastası ama ben evde hayvan istemem bakamamuzaktan severim onunda vardı beyaz çok tatlı yumuk diye bi kedisi

canım yaa kötü olmuş, hem de ikiz
Hayırlı zamanda yine gelir bebişiniz inşallah

Kızlar haklısınız zaten biran önce göndercem eşimde çok seviyo ama sağlık herşeyden önemli tekrar risk alamam zaten çok sorumluluğu var ona harcadığım parayı kendime harcasam ajda pekkanı geçerim yane... :76: aşısydı mamasıydı kumuydu tırmalama oyuncağı yok faresiydi yok spresyiydi şampuanda valla aylık 100 lira harcıyorum bi oyuncakları var görseniz kayınvaldem görünce dalga geçio ilk zmanlar kızyodum bişe diyince şimdi bişe almıyorum zaten göndercem ama evide dağıtıyor tüyyy meselesi varrr evet kızlar haftada 3 kez detaylı temizlik yapıorum bana yorgunluğu zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…