Canım bak benim diğer bi yazıştığım topic http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...daslarimbuyrun-sohbete-2618.html#post20324832 sen de gel arada aynı durumda olanlar da var seninle, Allah daha sağlıklı güzel hamilelikler ve doğumlar nasip eder inşallah
Maşallahhhhhh tütütütütütüüüüüüüüüüüüüüüü topiğinize resim istemiişsin nasıl eklicem cnm var masa üstümde.
heee ok ozman
miray bende zuzu23 yaşındayım 1 sene 1 ay bilmem kaç günlük evliyim
gelirim cnm zevkle. ama bebek duyumları o kadar fazla oluyor ki etrafta insan alışıyor zamanala herşeye tekrar yaparım olur diyor avutuyor kendini bız kadınlar neler çekiyormuşuz o düşük ne öyle yaaa acıdan duvarları tırmalayacaktım..
canım bazen çok yoğunumda genelde rahatım yemek organizasyonumuz var onla uğraşıyorum 2 gündür:18merhaba cnm..Yönetici asistanlığı zordur yoğunsundur izin olayları çok zor alınır bırakıp gitmesi zordur ahh ne bilirm o günleri zamnında otelde müdürün asistanlığını yapmıştım seni çok iyi anlarım...
ayy ben hiç zannetmiyodum bidaha gelmezler demiştimvalla hiçbişe kaçmıyo ha sizden:)hadi bakalım bol şans ozaman tatlım..
fundacım aynen öyleler canım ben biliyodm zaten yine geleceğini..
Funda bu korkunç misafirlerin hikayesi ne ben bilmiyorum? İstenmediği halde yatıya mı kaldılar?
Funda bu korkunç misafirlerin hikayesi ne ben bilmiyorum? İstenmediği halde yatıya mı kaldılar?
canım bazen çok yoğunumda genelde rahatım yemek organizasyonumuz var onla uğraşıyorum 2 gündür:18telde daha zordur canım ya daha yoğun olur sanırım
ayy ben hiç zannetmiyodum bidaha gelmezler demiştim
luxxorcum bana değil bola gelmişlerdi yüzsüz misafirler mardinden adanaya gelmişlerdi boollarda yatıya kalmışlardı
hiii kıyamam yaa Allah yaşatmasın kimseleresebebi neydi peki hamileleğin neden sonlanmış?
kızlarrr ya bizim patron akrabalarından birini işe almış bizim burda. hem de bizim odaya gelecekmiş, ona yer ayarlayalım falan diyor. erkek hem de. offff çok sinirim bozulduuuu
ilahi luxxorheeee anladım şimdi sağol canımcım uzun aralıklarla girince topiğe böyle oluyor işte. Bu arada bizim amir de pzt dönüyor izindenbuna benziyor kendisi
cnmm çok kanamam önce başladı ağrılı oldu özele gidiyorum normalde adam num. vermiyo gece oldu bunlar yattım bende o ağrıları bir ben bilirim birde allah diğer gün gittiğimde düşük gerçekleşti patalojiye gönderdik sonuç normal düşük ama benim kedim var adı sümbül çok seviyorum kıyamadım vermeye herkes ondandır diyo ama ev kedisi bilmiyorum yaa bence kediden değil 45 kiloyum bence bunyem kaldırmadı birde ikizdi...
ilahi luxxordemek bu kadar çirkin ayy gir ya özletme kendini
ne zor olmuştur ya allah bidaha yaşatmasın bence kediden olabilir kedi tüyü çok zararlıymış canım annemde kardeşime hamileyken kedinin tüyünden bi hastalık kapmıştı
bilmiyorum cnm bilginiz olsun diye yazıyorum olurda hamile kalırsanız kedi kuş ellemeyin toksoplazma virüsü oluyor kedilerde o direk bebğin kanına girip düşüğe yol açıyormuş kayınvalidem geçen ağır konuştu bişe diyemedim valla bak miray bu zmana kadar bişi demedim ama diyorum bu kedi gidecek okadar ben sağlığınıza bişe olsun istemiyorum gönder kızım dedi valla.artık Yuva arıyorumda kediye çok duygusal bir kedi ölür o bensiz bissiz uyumaz konuşur nler yapar bir görsen okadar tatlı ki.
heeee anladım şimdi sağol canımcım uzun aralıklarla girince topiğe böyle oluyor işte. Bu arada bizim amir de pzt dönüyor izindenbuna benziyor kendisi
bilmiyorum cnm bilginiz olsun diye yazıyorum olurda hamile kalırsanız kedi kuş ellemeyin toksoplazma virüsü oluyor kedilerde o direk bebğin kanına girip düşüğe yol açıyormuş kayınvalidem geçen ağır konuştu bişe diyemedim valla bak miray bu zmana kadar bişi demedim ama diyorum bu kedi gidecek okadar ben sağlığınıza bişe olsun istemiyorum gönder kızım dedi valla.artık Yuva arıyorumda kediye çok duygusal bir kedi ölür o bensiz bissiz uyumaz konuşur nler yapar bir görsen okadar tatlı ki.
canım yaa kötü olmuş, hem de ikizbilmiyorum cnm bilginiz olsun diye yazıyorum olurda hamile kalırsanız kedi kuş ellemeyin toksoplazma virüsü oluyor kedilerde o direk bebğin kanına girip düşüğe yol açıyormuş kayınvalidem geçen ağır konuştu bişe diyemedim valla bak miray bu zmana kadar bişi demedim ama diyorum bu kedi gidecek okadar ben sağlığınıza bişe olsun istemiyorum gönder kızım dedi valla.artık Yuva arıyorumda kediye çok duygusal bir kedi ölür o bensiz bissiz uyumaz konuşur nler yapar bir görsen okadar tatlı ki.
evet canım toksoplazma virüsü kapmıştı adnı getiremedim anem ona kedi hastalığı diyoduay canım sağlığından önemlimi sevdiğin birine hediye et iyi bakabilecek birine..benimde eşim kedi hastası ama ben evde hayvan istemem bakamam uzaktan severim onunda vardı beyaz çok tatlı yumuk diye bi kedisi
miray bişe rica edebilirmiyimavatarını değiştirsene daha böyle güzel bişey yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?