cnmm çok kanamam önce başladı ağrılı oldu özele gidiyorum normalde adam num. vermiyo gece oldu bunlar yattım bende o ağrıları bir ben bilirim birde allah diğer gün gittiğimde düşük gerçekleşti patalojiye gönderdik sonuç normal düşük ama benim kedim var adı sümbül çok seviyorum kıyamadım vermeye herkes ondandır diyo ama ev kedisi bilmiyorum yaa bence kediden değil 45 kiloyum bence bunyem kaldırmadı birde ikizdi...
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN miray senin aynı durumunu bende yaşadım haziran ayında seni çok ii anlayabiliyorum şuan benimde bebeğim 5.5 haftalıktı düştüğünde kendiliğinden düştü kürtaja filan gerek kalmadı ama o ağrı evet biras fenaydı dediğin gibi sabahı sabah etmiştim bende düşündüm benimde evde o zamanlar iki ördeğim tavşanım birde muhabbet kuşumuz vardı gerçi ben hamileliğimde onlara dokunmadım ama insan içten içe düşünüyor bazen acaba varlıkları da yeterlimidir diyor şimdi yeniden düşünüyoruz artık ramazandan sonra inşallah ördekleri verdik ama tavşanımı ve kuşumuzu vermek istemiyorum napıcam bilmiyorum gerçekten insan kıyamıyor ki hiç
Neden cnmmm beğenmedinmikedimin resmini koyayım mı?
Hoşgeldin Bilgegüzel bayanlar ve anne adayları aday adayları hepinize mutlu günler nasılsınız herkesler iyimi bir yaramazlık yok inşallahhhh
Ver cnm zaten ellemede olmasa solunum yoluyla kak temizliğinde bile geçiyormuş ne bilim işte böle b.....k...tn şelerle uğraşyoruz bence ver gitsin duygusala bağladıkmı veremeyiz...dışarı atma sahiplendir şimdi face te çok moda sahiplendirme sayfaları var boy boy.....
Hoşgeldin Bilge
..
benim eşim bu gece trakyadagece 4-5 e kadar yalnızım şimdiden derdi tasası başladı
eve gidicem yok, sabah gelicek ben çıkıcam
özledim şimdiden
biraz itici geldi bana.. fotonu falan görünce böyle güzel tatlı bi kızsındaha böyle hoş bişey yap istersen sen bilirsin canım sadece fikir yanlış anlama olurmu
Hoşgeldin Bilge
..
benim eşim bu gece trakyadagece 4-5 e kadar yalnızım şimdiden derdi tasası başladı
eve gidicem yok, sabah gelicek ben çıkıcam
özledim şimdiden
bu arada yorumların için teşekkürler albumdeki şimdi okudum...Kızlar tam bana uygun bi profıl buldum alışveriş manyağı kokoş miray aynı ben ywas...Bak
teşekkür ederim canımbak bu daha hoş oldu
benimkide yarın gidiyor cumaya kadar yok sizinkiler yine aynı gün geri dönüyo bende annemlere tabiki mecburen gıcık oluyo ya ama napalım ekmek parası işte..
benimkide yarın gidiyor cumaya kadar yok sizinkiler yine aynı gün geri dönüyo bende annemlere tabiki mecburen gıcık oluyo ya ama napalım ekmek parası işte..
yine şükret halineki annen yanında canımbenimkide yarın gidiyor cumaya kadar yok sizinkiler yine aynı gün geri dönüyo bende annemlere tabiki mecburen gıcık oluyo ya ama napalım ekmek parası işte..
ertesi gün giyeceklerimi götürmem lazım :26: bir de 4-5 et de gelse yanıma yatıp sarılıyo ya, annemde uyursam daha çok özliycem gibi geliyo.. napsam ki kuzum ya ? :26:oyy kıyamam annenlere git istersen canım yalnız kalma
2 aydır gitmedi.. şimdi gitmemesine alıştım.. normalde haftada 1 gidiyo, alışmıştım ama sevmiyorum hiç Trakyaya gitmesini, hem evde yalnız kalmak istemiyorum..hem özlüyorum bir sonraki günün akşamına kadar :26:offffff hakkaten çok sıkıcı iş için mi gitti ben 5 dk bile işten gecikse acaip özlüyorum ve suratım hemen düşüyor bu huyumu sevmiyorum ama hep yanımda olsun istiyorum bazen bana şaka yapar eşim sana bi kötü haberim var der iş seyahati var yurtdışı der bide ben hemen ağlarım zaten diyorum valla sen nereye ben oraya dilediğin yere gidebilirz bu yüzden seni çok iyi anlıyorum canımmm sana nasıl moral verebilirm onu hiç bilmiyorum daha öncede gittiyse alışıksan bu duruma üzülme geçer derim bak hakkaten derdi tasası beni sardı böyleyim işte istiyorum ki çiftler hiç ayrılmasıntrakyada nereye gidicekmiş bende trakyalıyımm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?