2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok şükür ki yine geleceklerini biliyoruz yapılarımız aynı seninle ben olsam anneme gitmezdim bir saat bile uykudada olsa yeter bana yanımda olsun yeterki ... kalabiliyorsan evde tabi yalnız kalamıyorsan mecbur annişe tıpış tıpış:)))

aynen benimde gözümden uyku akıyor yıllardır ilk defa sahura kalkıyorum bekarken geceden yerdim yemesemde acıkmazdım zaten ama bu sene eşim var ve o çay içmeden tutamazmış malumunuz madam kalkar 3lerde kocişe hazırlar annem ağlayacaktı valla ilk sahur gecesi aradığımda

yine şükret halineki annen yanında canım

evt cnm iyki onlar burdalar ben kalamıyorm evde tek başıma daha doğrusu kendi evimizde kalamıyorm ama geçen annemlerde yoktu gittim onların evinde tek başıma kaldım mesela nedense bizim ev tek başıma korkutuyo beni..

nektar istanbulun neresinde oturuyorsn arkadişim
Ben Beylikdüzündeyim canım
benimkide yarın gidiyor cumaya kadar yok sizinkiler yine aynı gün geri dönüyo bende annemlere tabiki mecburen gıcık oluyo ya ama napalım ekmek parası işte..
sen sık sık kalıyosun canım annende, ama evde kalmayı denesene.. bebek olunca da hava soğuk olsa felan oraya gidemiyceksin sık sık :26:

Kızlarr burda antalyadan yazan varmı acaba merak ettim..?
evet Alishia diye bi çıtırımız var örtmen kendisi

evliliğimizin ilk 2-3 ayı gittim hep, ama baktım olacak gibi değil mecburen alıştım
ilk evde tek kalmalarımda tüm kapıları kitlerdim, en ufak seste irkilirdim
ama şimdi balkon kapısı açık bile uyuyorum, komşular felan var korkmuyorum öyle çok :26:

işte buu süpersin böyle ollmak zorundayız tatlım nadir olsa evet gideriz ama hep olunca olmaz allahtan çok kalmıyor şükretmeliyiz diil miiii

korkmam kalırım diyosan canım evinde kal ama gece 4 -5 geç bi saat :26:canım ben olsam annemlere giderdim

bende öyleydim ama 1 kere yattım ya alıştım sanırımtv yi açık tut o acayip işe yarıyobelki ben eşim geldi gelecek diye uyudum ondanda korkmamış olabilirim:26:

ilk evlendiğimde öyle yapıyodum, tv açık uyuyodum salonda
eşim geliyodu yatak odamıza geçiyoduk..
bakalım napıcam, akşama kadar düşünim :26:

bi defa zuzu yazmıştı galiba "gece kaçta gelirse gelsin sonuçta eve gelicek eşin, evde ol" diye onu hatırlıyorum her defasında

evet zuzuydu yazansahi o nerelerdeevde kal canı ozaman

evt cnm benimki çok sık gidiyo çünkü mecbur taşınıyom bende onlara bebiş olunca korkmam heralde ondan güç alırım:))) yanımda biri olunca çok etkilemez heralde diye düşünüyorm aslında bizim evin oralr ıssız daha tam olarak dolmadı belki ondan böleyim bilmiyorum kıss bu arada benim ablamda beylikdüzünde oturuyo baya uzak kalıyo çarşılara..

kızzlar ben hala alışamadım şu evliliğe eşimi çok seviyorum oda beni seviyr ama sanki hala bekarım kayınvalidem olmasa evlendiğimi unutacam yaniii sağolsun arada hatırlamama yardımcı oluyor....

evet zuzuydu yazansahi o nerelerdeevde kal canı ozaman
çalışıyodur

aa istanbulda mı ablan :)))
beylikdüzünün neresinde ama acaba .. çook alışveriş merkezi var beylikdüzünde, hatta Türkiyenin en büyük alışveriş merkezi (sanırım şuan evet en büyüğü bu ) Torium, bizim burda.. o yönden hiiç sıkıntımız yok..

nasıl yani hatırlatıyo canım

Valla oğluna düşkün bizimki yanımıza gelince neden oğlum bunu giydin sıcak olur yemek yedinmi...? beni aramadın amaniiinnn özledim kuzuuummm abu çocuğumaaa diyoorr ...böyle davranışlları ile lennn diyorum bu adam benim kocam sanki 3 yaşında çocuk sevio tövbeee tövbeee ....ev işi yapmıyorum kadın geliyor 2 haftada bir ...yemek yapmıyorum cafesi var eşimin orda herşey var orda yiyor ben bile iş çıkışı yanına gityorum evde kedi var evi o kullanıyor eee durum böyle olunca kendimi evli gibi görmüyorum giyiniyorum süsleniyorum eşimin yanına gityorum gece 12 lere kadar sonbra gel yat sabah iş başı falan filan işteee..Kayınvalidem arada gelince (cafeye 2 güne bir gelir) oğlunu çok özler o hatrlatıyo evli oldumu bana sağolsun.

tüyapın yanında canım onun evi valla nebilim hani biz geldiğimizde bakırköye pazara falan gidelim demiştik baya uzak kalmıştık:)

ayyyyyyyyy funda süpermiş yaaaaaaa 4:)

Son düzenleme:
Miray aramıza hoşgeldin 1 yıl 1 günlük evliyim :) Adım filiz istanbulda yaşıyorum

Şu an çalışmaya çalışıyorum sabahtan beri karnım çok ağrıyordu bi o yana bi bu yana dolandım 10 dk. masamda uyudum baktım olmuyor 1 lokma yiyip ağrı kesici içtim 10 dk. içinde geçti ağrım .

Şimdide biraz çalışayım diyorum ama fotoları atayım önce ben. Boyutları büyük küçülteyim birazdan yıldönümü fotolarımı atıcam

Son düzenleme:
harika yaaa :))))) nekadar vijdanlı bi adammış patronun
çok vijdanlı çok da iyi kalpli canım düşünsene en lüx otelde yemek veriyo sence bu personele verilen değer değilmidir ve gelmek zorunlu olduğu halde gelmek istemeyenler var

ayy ben sinir olurum okadar abartırsabenimkide aşırı düşkün hergün arar bazen der kilomu vermişin sençocuk evlendikten sonra resmen 15 kilo aldıtabisi ben daha iyi bakıyorumkayınpederein yaşıyomu canım:26hh keşke bizimde kafemiz olsa çok isterdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…