ertesi gün giyeceklerimi götürmem lazım :26: bir de 4-5 et de gelse yanıma yatıp sarılıyo ya, annemde uyursam daha çok özliycem gibi geliyo.. napsam ki kuzum ya ? :26:
2 aydır gitmedi.. şimdi gitmemesine alıştım.. normalde haftada 1 gidiyo, alışmıştım ama sevmiyorum hiç Trakyaya gitmesini, hem evde yalnız kalmak istemiyorum..hem özlüyorum bir sonraki günün akşamına kadar :26:
Trakyada bir-kaç yere gidiyolar canım, kaç tane mağaza var tam bilmiyorum..
kızlar maşallah size ne kadar çok yazmışsınız niyetliyimya üzerimde bir uyku var bide sahura kalktım saat4 yarım litre su içip 1tane tatlı attım ağzıma ezan onundu onla duruyorum şuan bişe yok ama olmasında 3te çıkıcam yatarım artık
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ben zeynep 26yaşındayım istanbuldayım turizmciyim
yine şükret halineki annen yanında canım
Ben Beylikdüzündeyim canımnektar istanbulun neresinde oturuyorsn arkadişim
sen sık sık kalıyosun canım annende, ama evde kalmayı denesene.. bebek olunca da hava soğuk olsa felan oraya gidemiyceksin sık sık :26:benimkide yarın gidiyor cumaya kadar yok sizinkiler yine aynı gün geri dönüyo bende annemlere tabiki mecburen gıcık oluyo ya ama napalım ekmek parası işte..
evet Alishia diye bi çıtırımız var örtmen kendisiKızlarr burda antalyadan yazan varmı acaba merak ettim..?
evliliğimizin ilk 2-3 ayı gittim hep, ama baktım olacak gibi değil mecburen alıştımçok şükür ki yine geleceklerini biliyoruz yapılarımız aynı seninle ben olsam anneme gitmezdim bir saat bile uykudada olsa yeter bana yanımda olsun yeterki ... kalabiliyorsan evde tabi yalnız kalamıyorsan mecbur annişe tıpış tıpış:)))
evliliğimizin ilk 2-3 ayı gittim hep, ama baktım olacak gibi değil mecburen alıştım
ilk evde tek kalmalarımda tüm kapıları kitlerdim, en ufak seste irkilirdim
ama şimdi balkon kapısı açık bile uyuyorum, komşular felan var korkmuyorum öyle çok :26:
korkmam kalırım diyosan canım evinde kal ama gece 4 -5 geç bi saat :26:canım ben olsam annemlere giderdimertesi gün giyeceklerimi götürmem lazım :26: bir de 4-5 et de gelse yanıma yatıp sarılıyo ya, annemde uyursam daha çok özliycem gibi geliyo.. napsam ki kuzum ya ? :26:
2 aydır gitmedi.. şimdi gitmemesine alıştım.. normalde haftada 1 gidiyo, alışmıştım ama sevmiyorum hiç Trakyaya gitmesini, hem evde yalnız kalmak istemiyorum..hem özlüyorum bir sonraki günün akşamına kadar :26:
Trakyada bir-kaç yere gidiyolar canım, kaç tane mağaza var tam bilmiyorum..
evt cnm iyki onlar burdalar ben kalamıyorm evde tek başıma daha doğrusu kendi evimizde kalamıyorm ama geçen annemlerde yoktu gittim onların evinde tek başıma kaldım mesela nedense bizim ev tek başıma korkutuyo beni..
ilk evlendiğimde öyle yapıyodum, tv açık uyuyodum salondakorkmam kalırım diyosan canım evinde kal ama gece 4 -5 geç bi saat :26:canım ben olsam annemlere giderdim
bende öyleydim ama 1 kere yattım ya alıştım sanırım tv yi açık tut o acayip işe yarıyo belki ben eşim geldi gelecek diye uyudum ondanda korkmamış olabilirim:26:
ilk evlendiğimde öyle yapıyodum, tv açık uyuyodum salonda
eşim geliyodu yatak odamıza geçiyoduk..
bakalım napıcam, akşama kadar düşünim :26:
bi defa zuzu yazmıştı galiba "gece kaçta gelirse gelsin sonuçta eve gelicek eşin, evde ol" diye onu hatırlıyorum her defasında
Ben Beylikdüzündeyim canım
sen sık sık kalıyosun canım annende, ama evde kalmayı denesene.. bebek olunca da hava soğuk olsa felan oraya gidemiyceksin sık sık :26:
evet Alishia diye bi çıtırımız var örtmen kendisi
çalışıyodurevet zuzuydu yazansahi o nerelerde evde kal canı ozaman
aa istanbulda mı ablan :)))evt cnm benimki çok sık gidiyo çünkü mecbur taşınıyom bende onlara bebiş olunca korkmam heralde ondan güç alırım:))) yanımda biri olunca çok etkilemez heralde diye düşünüyorm aslında bizim evin oralr ıssız daha tam olarak dolmadı belki ondan böleyim bilmiyorum kıss bu arada benim ablamda beylikdüzünde oturuyo baya uzak kalıyo çarşılara..
kızzlar ben hala alışamadım şu evliliğe eşimi çok seviyorum oda beni seviyr ama sanki hala bekarım kayınvalidem olmasa evlendiğimi unutacam yaniii sağolsun arada hatırlamama yardımcı oluyor....
harika yaaa :))))) nekadar vijdanlı bi adammış patronunkızlar bizim çıkışımız 4 müş
nasıl yani hatırlatıyo canım
çalışıyodur
aa istanbulda mı ablan :)))
beylikdüzünün neresinde ama acaba .. çook alışveriş merkezi var beylikdüzünde, hatta Türkiyenin en büyük alışveriş merkezi (sanırım şuan evet en büyüğü bu) Torium, bizim burda.. o yönden hiiç sıkıntımız yok..
çok vijdanlı çok da iyi kalpli canımharika yaaa :))))) nekadar vijdanlı bi adammış patronun
Valla oğluna düşkün bizimki yanımıza gelince neden oğlum bunu giydin sıcak olur yemek yedinmi...? beni aramadın amaniiinnn özledim kuzuuummm abu çocuğumaaa diyoorr ...böyle davranışlları ile lennn diyorum bu adam benim kocam sanki 3 yaşında çocuk sevio tövbeee tövbeee ....ev işi yapmıyorum kadın geliyor 2 haftada bir ...yemek yapmıyorum cafesi var eşimin orda herşey var orda yiyor ben bile iş çıkışı yanına gityorum evde kedi var evi o kullanıyor eee durum böyle olunca kendimi evli gibi görmüyorum giyiniyorum süsleniyorum eşimin yanına gityorum gece 12 lere kadar sonbra gel yat sabah iş başı falan filan işteee..Kayınvalidem arada gelince (cafeye 2 güne bir gelir) oğlunu çok özler o hatrlatıyo evli oldumu bana sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?