2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tüyapın yanında canım onun evi valla nebilim hani biz geldiğimizde bakırköye pazara falan gidelim demiştik baya uzak kalmıştık:)

ayyyyyyyyy funda süpermiş yaaaaaaa 4:)

aa evet orası biraz durgun
minibüsle Büyük Çekmece 5 dk ama, Migros 5 dk, Torium 10 dk..
yakın
Bakırköye de tek otobüs var 40 dk felan sürüyo canım..

Son düzenleme:
aa niye gelmek istemiyolar ki :26:

benim de hep hayalimdir kafe işletmek ama benim olucak, eşimin değil
kıskançlıktan çıldırırım ben yoksa müşteriler felan

birsürü aptal insan var canım kafasız bunlarayy aynı benberaber işletirdik bizdehatta geçen burda bi kafeye gittik kardeşim geldiğinde çok hoş bi yerdi eşime dedimki keşke bizimde kafemiz olsa dedimnigoş eşin mağaza müdürü ya kıskanıyomusun

müdür değil o canım istanbul bölgesi koordinatör
akşam üzeri gidiyo mağazaya, yanında kalıcaksa biri erkek oluyo mutlaka..yoksa

mağaza müdürü bulana kadar mağaza da alıyo bazen ama elemanlarını gidip görüyorum

iyi ozaman canım :13:elemanları nasılayy gidip görüyorum diyokıskanç seniitiraf ediyim ben olsam bende giderdimburda sürekli gözümün önünde diye rahatımniye bukadar kıskançsak

iyi ozaman canım :13:elemanları nasılayy gidip görüyorum diyokıskanç seniitiraf ediyim ben olsam bende giderdimburda sürekli gözümün önünde diye rahatımniye bukadar kıskançsak
benimkisi hastalık derecesinde :26: boğuyorum resmen onu ve hiç iyi değil bu tavrım, ben olsam kendime katlanmazdım
genelde liseli, tatilde okuyan felan oluyo..küçük yani
yada evli, çocuğu olan erkeklerle ilgilenmiyorum, kimi alırsa alsın

mesela dün metrobüste işe gidiyo aşkım, ben aradım pek konuşamıyo
hemen başladım "yanında biri mi var da konuşamıyosun? noluyo orda? napıyosun?" :26:
eşim de "hee evet yanımda mavi gözlü, kumral fıstık gibi bi Burak var" diyo
(arkadaşıyla gidiyolar ya) Burak ta ordan "yenge benim ben" diyo
ay çok kötüyüm ben

Son düzenleme:
bu kıskançlık hepimizde var sanırım bende çok kıskancım bide benimkinin işi hemşirelerle,doktorlarla sinir oluyorm arıyoalr bunu kayıtlı çoğu telefonunda görünce bende deli oluyorm tabiial sana tartışma konusu

ne iş yapıyorsunuz canım ne güzel böyle patronlar normalde kaçtıki çıkışınız
kızlar bizim çıkışımız 4 müş

evlenmek nasıl oluyorki monotonluğa alışmayacaksın o zaman sıkılırsın evlilik evliyken bile bekar olabilmektir zaten hiç alışma bencee iyidir böyle bak cafe de varmış ohhh bir ömür sevgili olmak süperrr
kızzlar ben hala alışamadım şu evliliğe eşimi çok seviyorum oda beni seviyr ama sanki hala bekarım kayınvalidem olmasa evlendiğimi unutacam yaniii sağolsun arada hatırlamama yardımcı oluyor....

ay benim eşimin telefonunda da kız izmi görünce deliriyorum
2-3 tane var gerçi, şirketten kouşmak zorunda olduğu kişiler, onlar bile arayınca gıcık oluyorumm
ama eminim bize yapılsa aynı şey onlar da rahatsız olur

aslında çok sıkmamak lazım dimieşinin dediğine çok güldüm ya

yönetici asistanlığı canım

benimkinde hiç yok kendi işini yapıyoken bazı firmalardaki bayanlar arıyodu doğal olarak bende sinir oluyodum

aynen cnm olmasın bence cafe mafeeee ben kıskanıyorum cafenin aşağıda plajı var kzın biri tangalı mayo giymiş bizimkini görünce direk popoyu ona doğru çevirdi bizimki oturmuş seyrediyor neye bakyosun dedim neye dedi kızın poposuna dedim yaff yok göz bu ister istemez kayar dio bide eşek hemen saçmalama bilmem ne dio valla genelde yalnız bırakmıyorum çok turist kızlar var valla çıldırcammm bazen çirkin bi kadın değilim fiziğimde düzgün güzel ama kıskanıyorum napiiimmm kocam benim o....! Gelde böyle evli oldunu düşün işte adam bekar gibi cafede çalışyo gecelere kadar amannnn hep ordayızzz hep orda bir ben işime gelyorum onun dışında bırakılmıyo valla...:89:

ayy seninki daha kötüymüş valla:)

Doğru diyosun aslında alışmıyorum bundan böleeee öyle bekarımm ulennn zaten şunu giyme bunu giyme derdi önceleri valla antalya sıcak herşeyi giyiyorum geçiryorum minacık kot şort badi üstüme topluyorum saçı tepeden çıtır gibi gezyom cafedeee eee onu benmi kıskancam biraz o çıldırsın dimi yani...

aynen öyle tatlımm aman fazlada delirtme çünkü genelde onlar yapınca bişi olmaz biz çok abartmış oluruz ama biz ufacık bişide kocişler çıldırır

aynen öyle tatlımm aman fazlada delirtme çünkü genelde onlar yapınca bişi olmaz biz çok abartmış oluruz ama biz ufacık bişide kocişler çıldırır

malesef öyle haklısın geçen dio çok açık giyinmeye başladın dio aslında onu delirtcem die uğraştım delirdi sonraa neyse arada kızdırmayım diorum napimmm yaa bikinidemi giymicezzz ooooooo yani...

yarenay nerelerdeelfinin fotosuna yarenayla ilgili bişe yazdım okusana nigoş

yettim okudumm hatta yorum yaptım

yav bugün çok sıkılıyorum ben. gün geçmek bilmiyor. hiç birşey yapasım yok, yapmam gereken işler de var. ben hepsinin arasında gidip geliyorum ama birşey yaptığım söylenemez. bitsin bugün

ay ben gece gündüz kavga ederdim böyle olsa evet yalnız bırakma sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…