tüyapın yanında canım onun evi valla nebilim hani biz geldiğimizde bakırköye pazara falan gidelim demiştik baya uzak kalmıştık:)
ayyyyyyyyy funda süpermiş yaaaaaaa 4:)
aa niye gelmek istemiyolar ki :26:çok vijdanlı çok da iyi kalpli canımdüşünsene en lüx otelde yemek veriyo sence bu personele verilen değer değilmidir ve gelmek zorunlu olduğu halde gelmek istemeyenler var
ayy ben sinir olurum okadar abartırsabenimkide aşırı düşkün hergün arar bazen der kilomu vermişin sen çocuk evlendikten sonra resmen 15 kilo aldı tabisi ben daha iyi bakıyorum kayınpederein yaşıyomu canım:26 hh keşke bizimde kafemiz olsa çok isterdim ben
aa niye gelmek istemiyolar ki :26:
benim de hep hayalimdir kafe işletmekama benim olucak, eşimin değil
kıskançlıktan çıldırırım ben yoksa müşteriler felan
müdür değil o canımbirsürü aptal insan var canımkafasız bunlar ayy aynı ben beraber işletirdik bizde hatta geçen burda bi kafeye gittik kardeşim geldiğinde çok hoş bi yerdi eşime dedimki keşke bizimde kafemiz olsa dedim nigoş eşin mağaza müdürü ya kıskanıyomusun
müdür değil o canımistanbul bölgesi koordinatör
akşam üzeri gidiyo mağazaya, yanında kalıcaksa biri erkek oluyo mutlaka..yoksa
mağaza müdürü bulana kadar mağaza da alıyo bazen ama elemanlarını gidip görüyorum
benimkisi hastalık derecesinde :26: boğuyorum resmen onu ve hiç iyi değil bu tavrım, ben olsam kendime katlanmazdımiyi ozaman canım :13:elemanları nasılayy gidip görüyorum diyo kıskanç seni itiraf ediyim ben olsam bende giderdim burda sürekli gözümün önünde diye rahatım niye bukadar kıskançsak
kızlar bizim çıkışımız 4 müş
kızzlar ben hala alışamadım şu evliliğe eşimi çok seviyorum oda beni seviyr ama sanki hala bekarım kayınvalidem olmasa evlendiğimi unutacam yaniii sağolsun arada hatırlamama yardımcı oluyor....
ay benim eşimin telefonunda da kız izmi görünce deliriyorumbu kıskançlık hepimizde var sanırım bende çok kıskancım bide benimkinin işi hemşirelerle,doktorlarla sinir oluyorm arıyoalr bunu kayıtlı çoğu telefonunda görünce bende deli oluyorm tabiial sana tartışma konusu
aslında çok sıkmamak lazım dimibenimkisi hastalık derecesinde :26: boğuyorum resmen onu ve hiç iyi değil bu tavrım, ben olsam kendime katlanmazdım
genelde liseli, tatilde okuyan felan oluyo..küçük yani
yada evli, çocuğu olanerkeklerle ilgilenmiyorum, kimi alırsa alsın
mesela dün metrobüste işe gidiyo aşkım, ben aradım pek konuşamıyo
hemen başladım "yanında biri mi var da konuşamıyosun? noluyo orda? napıyosun?" :26:
eşim de "hee evet yanımda mavi gözlü, kumral fıstık gibi bi Burak var" diyo
(arkadaşıyla gidiyolar ya) Burak ta ordan "yenge benim ben" diyo
ay çok kötüyüm ben
yönetici asistanlığı canımne iş yapıyorsunuz canım ne güzel böyle patronlar normalde kaçtıki çıkışınız
evlenmek nasıl oluyorki monotonluğa alışmayacaksın o zaman sıkılırsın evlilik evliyken bile bekar olabilmektir zaten hiç alışma bencee iyidir böyle bak cafe de varmış ohhh bir ömür sevgili olmak süperrr
ay benim eşimin telefonunda da kız izmi görünce deliriyorum
2-3 tane var gerçi, şirketten kouşmak zorunda olduğu kişiler, onlar bile arayınca gıcık oluyorumm
ama eminim bize yapılsa aynı şey onlar da rahatsız olur
aa niye gelmek istemiyolar ki :26:
benim de hep hayalimdir kafe işletmekama benim olucak, eşimin değil
kıskançlıktan çıldırırım ben yoksa müşteriler felan
aynen cnm olmasın bence cafe mafeeee ben kıskanıyorum cafenin aşağıda plajı var kzın biri tangalı mayo giymiş bizimkini görünce direk popoyu ona doğru çevirdi bizimki oturmuş seyrediyor neye bakyosun dedim neye dedi kızın poposuna dedim yaff yok göz bu ister istemez kayar dio bide eşek hemen saçmalama bilmem ne dio valla genelde yalnız bırakmıyorum çok turist kızlar var valla çıldırcammm bazen çirkin bi kadın değilim fiziğimde düzgün güzel ama kıskanıyorum napiiimmm kocam benim o....! Gelde böyle evli oldunu düşün işte adam bekar gibi cafede çalışyo gecelere kadar amannnn hep ordayızzz hep orda bir ben işime gelyorum onun dışında bırakılmıyo valla...:89:
ne iş yapıyorsunuz canım ne güzel böyle patronlar normalde kaçtıki çıkışınız
evlenmek nasıl oluyorki monotonluğa alışmayacaksın o zaman sıkılırsın evlilik evliyken bile bekar olabilmektir zaten hiç alışma bencee iyidir böyle bak cafe de varmış ohhh bir ömür sevgili olmak süperrr
Doğru diyosun aslında alışmıyorum bundan böleeee öyle bekarımm ulennn zaten şunu giyme bunu giyme derdi önceleri valla antalya sıcak herşeyi giyiyorum geçiryorum minacık kot şort badi üstüme topluyorum saçı tepeden çıtır gibi gezyom cafedeee eee onu benmi kıskancam biraz o çıldırsın dimi yani...
aynen öyle tatlımm aman fazlada delirtme çünkü genelde onlar yapınca bişi olmaz biz çok abartmış oluruz ama biz ufacık bişide kocişler çıldırır
yarenay nerelerdeelfinin fotosuna yarenayla ilgili bişe yazdım okusana nigoş
ay ben gece gündüz kavga ederdim böyle olsaaynen cnm olmasın bence cafe mafeeee ben kıskanıyorum cafenin aşağıda plajı var kzın biri tangalı mayo giymiş bizimkini görünce direk popoyu ona doğru çevirdi bizimki oturmuş seyrediyor neye bakyosun dedim neye dedi kızın poposuna dedim yaff yok göz bu ister istemez kayar dio bide eşek hemen saçmalama bilmem ne dio valla genelde yalnız bırakmıyorum çok turist kızlar var valla çıldırcammm bazen çirkin bi kadın değilim fiziğimde düzgün güzel ama kıskanıyorum napiiimmm kocam benim o....! Gelde böyle evli oldunu düşün işte adam bekar gibi cafede çalışyo gecelere kadar amannnn hep ordayızzz hep orda bir ben işime gelyorum onun dışında bırakılmıyo valla...:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?