2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay ben gece gündüz kavga ederdim böyle olsa evet yalnız bırakma sen onu

Bırakmam bırakmam bazen bizde tartışyoruz ilk başlarda fazlaydı ama azaldı Allha şükür...valla görümcemde bazen dio ne kıskanıoyosunki o senin kocan bırak bakarsa baksın havaya girer sonra felan dio küçük beyinli aman gitsin o kokmuş kocasını kıskanmasın benim kocam yakışıklı kıskancam tabiii akıl felan vermesin boşa ben ipleri bırakamam SALLARIM VALLA ARADA ŞÖLE Bİ NEYE UĞRADINI ŞAŞIRIR....Onların önünde hee he he yapyorum yine kafamdakini uyguluyorum yani kocasını kıskanmayan bence sevmeyen kadıındır alakası yok demeyin herkes bilir bunu...Ama ileri derecesi kötü olur tabiii...

hehehe sen amacına ulaşmışsın baktın seni çıldırtıyor sonra biidaha sen delirt onu böyle böyle zaman geçer kıskançlık çok fina bişi yaw ben de çok fenayım bu yüzden ama napalım ipi elden bırakmııycazzzzzzzzzzz
malesef öyle haklısın geçen dio çok açık giyinmeye başladın dio aslında onu delirtcem die uğraştım delirdi sonraa neyse arada kızdırmayım diorum napimmm yaa bikinidemi giymicezzz ooooooo yani...

ay bazen eşim şey der : "sanki millet de beni bekliyodu, gelsin diye halla halla" diye söylenir böyle
evet çok sıkmamak lazım keşke yapabilsemm

bugün bende aşırı derecede yoğunum ve çok acıktım

son 1 saatkeşke 3 de çıksakinsanoğlu işte böyle nankörüz
Ay Allahım bize bak ve şükret

siz öğlen yemediniz mi kızlar? gerçekten oruç tutsanız en azından sonunda sevap kazanırdınız

fundam senin eşin bekleyecek mi şimdi seni 4'e kadar?
yarenim bizim şirkette ramazan ayı boyunca yemek vermiyolar
yani oruç tutmaya mecburmuşsun gibi bişe kadınlar zaten tutamaz ki tüm ay çok ilginç bu yemek olayı

siz öğlen yemediniz mi kızlar? gerçekten oruç tutsanız en azından sonunda sevap kazanırdınız

fundam senin eşin bekleyecek mi şimdi seni 4'e kadar?

ben tutucam bikeremyarın orucum reglim bitiyoeşim sorup duruyodu:89:..bekliyo valla zavallımkıyamam ben onayeğenleri geldi ablası geldi samsundan istese gidebilirdi

Son düzenleme:
kıyamamkesme şekermiaslında büyük şehirlerde daha rahat oluyolar ama sizin iş yeri nasıl bilmem :26:
evet çaktırmadan aldım cebime attım, toplantı odasında da yedim
yarın bişi getiricem, toplantı odasına sakliycam arada girip ağzıma atarım :101: :101:

bizim şirket azcık tuhaf, göya çok dindarlar ama atölyedeki elemanları haftalık 120 tl ye çalıştırmayı biliyolar

Son düzenleme:

ben masa altında yaptım indirigandi cup mideye telde çalmadıayy ne komiğiz yabakalım yarın ne yapıcam ben benim tansiyonum düşüyo ama tutmaya çalışıcam allah yardım eder inşallah

amma saçmaymış nigoş yani herkes tutmak zorundamı dışardan falan bişe isteyip yesenize canım akşama kadar aç bekliyosun sende tutabilsen zaten tutarsın yani..

ayy karnımda bi ağrı var ya...

Elfiş de yokkkk......

Canım sabah hiç çalışamadım ya işler birikmiş baya

ay bizim işyeride öyle çay ocağını bile kapattılar müşteri gelse çay istese yok. Adam hacı ama bi kadın yemek yiyince özel gününde diye düşünmez direk yadırgar halbuki 2 karısı var bilmesi lazım :)) Kesimhanedeki gariban adam aylardır 100 tl lik zam için peşinden koşuyor yıla çarpsan 1.200 tl. ama patron o parayı Günde nerelere veriyor ama çalışanını memnun etmeye gelince yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…