ay ben gece gündüz kavga ederdim böyle olsaevet yalnız bırakma sen onu
malesef öyle haklısın geçen dio çok açık giyinmeye başladın dio aslında onu delirtcem die uğraştım delirdi sonraa neyse arada kızdırmayım diorum napimmm yaa bikinidemi giymicezzz ooooooo yani...
ay bazen eşim şey der : "sanki millet de beni bekliyodu, gelsin diye halla halla" diye söylenir böyleBırakmam bırakmam bazen bizde tartışyoruz ilk başlarda fazlaydı ama azaldı Allha şükür...valla görümcemde bazen dio ne kıskanıoyosunki o senin kocan bırak bakarsa baksın havaya girer sonra felan dio küçük beyinli aman gitsin o kokmuş kocasını kıskanmasın benim kocam yakışıklı kıskancam tabiii akıl felan vermesin boşa ben ipleri bırakamam SALLARIM VALLA ARADA ŞÖLE Bİ NEYE UĞRADINI ŞAŞIRIR....Onların önünde hee he he yapyorum yine kafamdakini uyguluyorum yani kocasını kıskanmayan bence sevmeyen kadıındır alakası yok demeyin herkes bilir bunu...Ama ileri derecesi kötü olur tabiii...
yettim okudumm hatta yorum yaptım
yav bugün çok sıkılıyorum ben. gün geçmek bilmiyor. hiç birşey yapasım yok, yapmam gereken işler de var. ben hepsinin arasında gidip geliyorum ama birşey yaptığım söylenemez. bitsin bugün
ben de, acaip acıktımbugün bende aşırı derecede yoğunum ve çok acıktım
aynennoruç olsak bundan iyi
bugün bende aşırı derecede yoğunum ve çok acıktım
ben de, acaip acıktım
Ay Allahımson 1 saatkeşke 3 de çıksak insanoğlu işte böyle nankörüz
yarenim bizim şirkette ramazan ayı boyunca yemek vermiyolarsiz öğlen yemediniz mi kızlar? gerçekten oruç tutsanız en azından sonunda sevap kazanırdınız
fundam senin eşin bekleyecek mi şimdi seni 4'e kadar?
aynenn
ama ben çaktırmadan 2 bardak su içtim bugün, 1 tane de kesme şeker attım ağzıma
siz öğlen yemediniz mi kızlar? gerçekten oruç tutsanız en azından sonunda sevap kazanırdınız
fundam senin eşin bekleyecek mi şimdi seni 4'e kadar?
evet çaktırmadan aldım cebime attım, toplantı odasında da yedimkıyamamkesme şekermi aslında büyük şehirlerde daha rahat oluyolar ama sizin iş yeri nasıl bilmem :26:
evet çaktırmadan aldım cebime attım, toplantı odasında da yedim
yarın bişi getiricem, toplantı odasına sakliycam arada girip ağzıma atarım :101: :101:
bizim şirket azcık tuhaf, göya çok dindarlar ama atölyedeki elemanları haftalık 120 tl ye çalıştırmayı biliyolar
Elfiş de yokkkk......
evet çaktırmadan aldım cebime attım, toplantı odasında da yedim
yarın bişi getiricem, toplantı odasına sakliycam arada girip ağzıma atarım :101: :101:
bizim şirket azcık tuhaf, göya çok dindarlar ama atölyedeki elemanları haftalık 120 tl ye çalıştırmayı biliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?