nigar alemsin valla bi kesme şekerde ben attım ağzımainş tel çalmaz
benim tam o an telefonum çaldı, açtım geri kapattımben masa altında yaptım indirigandi cup mideye telde çalmadı ayy ne komiğiz ya bakalım yarın ne yapıcam ben benim tansiyonum düşüyo ama tutmaya çalışıcam allah yardım eder inşallah
evet bebeyim yaa çok saçmaamma saçmaymış nigoş yani herkes tutmak zorundamı dışardan falan bişe isteyip yesenize canım akşama kadar aç bekliyosun sende tutabilsen zaten tutarsın yani..
ayy karnımda bi ağrı var ya...
aynen canım aynen, çok üzülüyorum atölyede günde 11 saat aylık 400 - 440 - 480 tl ye çalışanlara (en yüksek maaş 480) birde yasak yani, en az 630 vermesi lazımCanım sabah hiç çalışamadım ya işler birikmiş baya
ay bizim işyeride öyle çay ocağını bile kapattılar müşteri gelse çay istese yok. Adam hacı ama bi kadın yemek yiyince özel gününde diye düşünmez direk yadırgar halbuki 2 karısı var bilmesi lazım :)) Kesimhanedeki gariban adam aylardır 100 tl lik zam için peşinden koşuyor yıla çarpsan 1.200 tl. ama patron o parayı Günde nerelere veriyor ama çalışanını memnun etmeye gelince yok
ama kan şekerimiz düşmüştür, iyi gelir çıkışa yakın da atıcam bitane ağzıma
benim tam o an telefonum çaldı, açtım geri kapattımmasuıscuktan ses gelmiyomuş gibi yaptım
ben de işte tansiyondan dolayı tutmadım bugündün başımın sağ tarafı resmen uyuştu, gözlerim karardı..halsizlikten kolum kalkmıyodu Allah sabır versin herkese
evet bebeyim yaa çok saçmatutmayan da bayaa kişi var
bizim eski şirkette liste yapıyolardı, hangi departmandan kaç kişi tutacak diye okadar kişilik yemek çıkıyodu.. en mantıklısı da öyle
Asgari ücretin altında çalışıyorlar çok az ya(
papatyamakşama ne yemek var
Elfii, benim de var haşlanmış nohutum buzluktaŞeker kız candyakşama mercimek çorbası pilav var yanına sulu bi yemek yapıcam
buzlukta haşlanmış nohut var onu yapabilirim. Tavukta kaldı gerçi ama sevgili k.validem sulu yemek isterse nohutu yapıcam ama istemezse eşim yemekler yeter demişti :)
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/459895-muhasebecilerden-yardim.html
elfiş ve zuzu sizin fikrinizi de alalım
Kızlar yine ben geldim azcık face girdim şu hayvan derneğine kedinin ilanı geçiciekti bilyosunuz düük yaptım kayınvaldede kediyi gönder dedi bende sahiplendireyim diye ilan geçmelerini istedim bu dernek ist.anakara dahil tüm şehirleri kapsıyor.300 binlerde üyesi var hemen sahip bulunur diye vardım dışarı mı atayım okadar baktım yumoş gibi tatlı sağlıu durumu olmasa vermem neyse altına bi yorumlar yapmışlar yok efendim nefret ediolarmış böle bakıp sonra sağlığı bahane edip kediyi verenlerden biri böle demiş...Biri yalandır demiş ne garipler allahım....! Biiri kıyılırmı rahatsızlığınız geçsin çocuk yapın sonra alın demiş insanlar ne garip yaaa kanıma baktırcam şimdi toksoplazma çıksa ne iğneler yicem belli değil iişte kendilerine olmayınca yorum yapmak kolay tabiii....!:84:
ay yine pot kırdım yaa, iç hat telefonu "euromoda" diye açtım:86: :78: :76:
Elfii, benim de var haşlanmış nohutum buzlukta
ondan nasıl yemek yapıyosun, ben hiç denemedim hep pilava kullanıyorum :26:
Şeker kız candyakşama mercimek çorbası pilav var yanına sulu bi yemek yapıcam
buzlukta haşlanmış nohut var onu yapabilirim. Tavukta kaldı gerçi ama sevgili k.validem sulu yemek isterse nohutu yapıcam ama istemezse eşim yemekler yeter demişti :)
teşekkür ederim elfim, nohut ve su kaynaşıyo mu hemen, suyu ayrı telden nohutu ayrı çalmıyo dimmi :26:Çok biliyorlarsa kendileri alsınlar kediyi..
Normal fasulye gibi yapıyorum yağın içinde soğan doğruyorum soğanlar pişince salçayıda ekliyorum tuz pul biber karabiberde ekleyip içine haşlanmış nohutları da ekliyorum yine karıştırıyorum sonra içine az kaynar su koy biraz daha kaynasın 5 - 10 dk. pişsin ama suyu çok az koyuyorum bide içine bi tane bulyon atıyorum tat veriyor suyuna
Sivri biberde koyabilirsin
Çok biliyorlarsa kendileri alsınlar kediyi..
Aynen arkadaşım katılıyorum sağlığımdan önemli bişe olamaz ben çektim acıyı orda konuşanalr boş konuşanlar gaz veriolar birbirlerine hayvan severler yaaa sinirlendim şimdi....;İnsanlar bilip bilmeden sallamayı seviyor allahın verdiği bedenmi önemli şimdi hayvan mı önemli allah korusun bana bişe olsa kediye yine kim bakacak bunlar anormal yaa...!:84:
teşekkür ederim elfim, nohut ve su kaynaşıyo mu hemen, suyu ayrı telden nohutu ayrı çalmıyo dimmi :26:
deniycem ben de bu hafta
teşekkür ederim elfim, nohut ve su kaynaşıyo mu hemen, suyu ayrı telden nohutu ayrı çalmıyo dimmi :26:
deniycem ben de bu hafta
Aynen arkadaşım katılıyorum sağlığımdan önemli bişe olamaz ben çektim acıyı orda konuşanalr boş konuşanlar gaz veriolar birbirlerine hayvan severler yaaa sinirlendim şimdi....;İnsanlar bilip bilmeden sallamayı seviyor allahın verdiği bedenmi önemli şimdi hayvan mı önemli allah korusun bana bişe olsa kediye yine kim bakacak bunlar anormal yaa...!:84:
3 patates soy küp küp doğra az suda haşla, suyu çekilince 1 bardak süt ekleSahura değişik ama kolay tarifler arıyorum ya sigara böreğini yaptım yufkadan gözleme yapıcam bi günde kremalı patatesleri yapabilirim bu tarz basit şeyler ne var başka hergünde kahvaltılık yenmez ki insan değişiklik ister
ben hazır haşlanmış kuru fasulyeden yapmadık ki hiç, direk gözümün önüne çiğden geliyo ondan bolcum.. öyle yapınca herşeyiyle kaynaşıyo, bayaa kaynadığı için :26:cnm kuru fasulye gibi düşün fasulye yerine nohut..
kızlar benden size bi dipnot kuru fasulyenin yada nohut yemeğiniz su gibi olmasını istemiyosanız piştikten sonra düdüklünün kapağı açık kısık ateşte 15 dk falan daha pişirin özleşmesini sağlıyo su gibi bi yemek olmuyo..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?