2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigar alemsin valla bi kesme şekerde ben attım ağzımainş tel çalmaz
ama kan şekerimiz düşmüştür, iyi gelir çıkışa yakın da atıcam bitane ağzıma

ben masa altında yaptım indirigandi cup mideye telde çalmadıayy ne komiğiz yabakalım yarın ne yapıcam ben benim tansiyonum düşüyo ama tutmaya çalışıcam allah yardım eder inşallah
benim tam o an telefonum çaldı, açtım geri kapattım masuıscuktan ses gelmiyomuş gibi yaptım
ben de işte tansiyondan dolayı tutmadım bugün dün başımın sağ tarafı resmen uyuştu, gözlerim karardı..halsizlikten kolum kalkmıyodu Allah sabır versin herkese

amma saçmaymış nigoş yani herkes tutmak zorundamı dışardan falan bişe isteyip yesenize canım akşama kadar aç bekliyosun sende tutabilsen zaten tutarsın yani..

ayy karnımda bi ağrı var ya...
evet bebeyim yaa çok saçma tutmayan da bayaa kişi var
bizim eski şirkette liste yapıyolardı, hangi departmandan kaç kişi tutacak diye okadar kişilik yemek çıkıyodu.. en mantıklısı da öyle

aynen canım aynen, çok üzülüyorum atölyede günde 11 saat aylık 400 - 440 - 480 tl ye çalışanlara (en yüksek maaş 480) birde yasak yani, en az 630 vermesi lazım

sevimli şey senibenimde öyle başım çatlıyo resmendün daha fenaydıneyi bekliyosak ya iş yok güç yok bıraksın gidelim işte
allahım güç versin oruç tuıtan arkadaşlara yazın çok zor valla..bizim çocuklarımıza denk gelmiyo

papatyam akşama ne yemek var

Şeker kız candy akşama mercimek çorbası pilav var yanına sulu bi yemek yapıcam
buzlukta haşlanmış nohut var onu yapabilirim. Tavukta kaldı gerçi ama sevgili k.validem sulu yemek isterse nohutu yapıcam ama istemezse eşim yemekler yeter demişti :)

Kızlar yine ben geldim azcık face girdim şu hayvan derneğine kedinin ilanı geçiciekti bilyosunuz düük yaptım kayınvaldede kediyi gönder dedi bende sahiplendireyim diye ilan geçmelerini istedim bu dernek ist.anakara dahil tüm şehirleri kapsıyor.300 binlerde üyesi var hemen sahip bulunur diye vardım dışarı mı atayım okadar baktım yumoş gibi tatlı sağlıu durumu olmasa vermem neyse altına bi yorumlar yapmışlar yok efendim nefret ediolarmış böle bakıp sonra sağlığı bahane edip kediyi verenlerden biri böle demiş...Biri yalandır demiş ne garipler allahım....! Biiri kıyılırmı rahatsızlığınız geçsin çocuk yapın sonra alın demiş insanlar ne garip yaaa kanıma baktırcam şimdi toksoplazma çıksa ne iğneler yicem belli değil iişte kendilerine olmayınca yorum yapmak kolay tabiii....!:84:

ay yine pot kırdım yaa, iç hat telefonu "euromoda" diye açtım :86: :78: :76:

Elfii, benim de var haşlanmış nohutum buzlukta
ondan nasıl yemek yapıyosun, ben hiç denemedim hep pilava kullanıyorum :26:

Çok biliyorlarsa kendileri alsınlar kediyi..

ay yine pot kırdım yaa, iç hat telefonu "euromoda" diye açtım :86: :78: :76:

Elfii, benim de var haşlanmış nohutum buzlukta
ondan nasıl yemek yapıyosun, ben hiç denemedim hep pilava kullanıyorum :26:

Normal fasulye gibi yapıyorum yağın içinde soğan doğruyorum soğanlar pişince salçayıda ekliyorum tuz pul biber karabiberde ekleyip içine haşlanmış nohutları da ekliyorum yine karıştırıyorum sonra içine az kaynar su koy biraz daha kaynasın 5 - 10 dk. pişsin ama suyu çok az koyuyorum bide içine bi tane bulyon atıyorum tat veriyor suyuna

Sivri biberde koyabilirsin

Son düzenleme:

..boşver elfim yorma kendini ya yeter yemeklerin yanına bi karpuz kesbide salata yap tamamdır

teşekkür ederim elfim, nohut ve su kaynaşıyo mu hemen, suyu ayrı telden nohutu ayrı çalmıyo dimmi :26:
deniycem ben de bu hafta

Sahura değişik ama kolay tarifler arıyorum ya sigara böreğini yaptım yufkadan gözleme yapıcam bi günde kremalı patatesleri yapabilirim bu tarz basit şeyler ne var başka hergünde kahvaltılık yenmez ki insan değişiklik ister

teşekkür ederim elfim, nohut ve su kaynaşıyo mu hemen, suyu ayrı telden nohutu ayrı çalmıyo dimmi :26:
deniycem ben de bu hafta

Nohutların çok iyi pişmişse 10 dk. kaynat yeter ama eğer nohutların az diri ise pişene kadar kaynat. Su az olduğu için kaynaşıyorlar :)) suyun içinde yüzen bi nohut olursa zaten güzel olmazki

deniycem ben de bu hafta

cnm kuru fasulye gibi düşün fasulye yerine nohut..

kızlar benden size bi dipnot kuru fasulyenin yada nohut yemeğiniz su gibi olmasını istemiyosanız piştikten sonra düdüklünün kapağı açık kısık ateşte 15 dk falan daha pişirin özleşmesini sağlıyo su gibi bi yemek olmuyo..:)

kızlar bana msj atmayın bilemem neeee 100 olamamış cvp yazamıyormuşum öle dior K.K anlamadım neyse cvp yazamam bilginiz olsun.

Keşke sağlık durumunu belirtmeseydin özel sebeplerden diye geçiştirseydin baksana sahip bulmak için sözde ama laf yetiştirip duruyorlar sende yaz deki buranın amacı sahip bulmak değilmi kimse benim sağlık durumum ile ilgili yorum yazamaz de. Polemikmi istiyorlar sende git üzerlerine. İşlerini yapsınlar

3 patates soy küp küp doğra az suda haşla, suyu çekilince 1 bardak süt ekle
ocaktan alınca iyice püre haline getir bir avuç rendelenmiş kaşar ekle..
sonra püreyi tost ekmeğinin yada ortadan böldüğün hamburger ekmeğinin üzerine yay..
kalın bi tabaka olsun ama bayaa, çok az kaşar serp en üstüne fırına ver :)))

ben hazır haşlanmış kuru fasulyeden yapmadık ki hiç, direk gözümün önüne çiğden geliyo ondan bolcum.. öyle yapınca herşeyiyle kaynaşıyo, bayaa kaynadığı için :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…