2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geziyolardır onlar:)

ya benim niye avatarım yok nasıl yapılıyo hiç bilmiyorm(
ay evet yaa senin niye avatarın yok, nezamandır diycem diycem belki böyle seviyodur diyorum susuyorum
sağ üstten kontrol paneline git, solda avatar şeysi var ordan yüklüyosun, pc den bi fotoyu :)))

Akşama yemeğimde yok ((

Şimdi herşeye sıkılasım geldi ya
ben fikir olur diye söyliim
tavuk göğüs etim vardı, robota attım onu kıyma yaptım
soğan, nane, maydonuzumu da robottan geçirdim, sonra 1 yumurtayla yoğurup baharatlarımı ekledim
eve gidince sadece kızartıcam tavuk köftelerimi
yanına salata yapıcam, birde pilav

elfimmmm sakin ol. sen şimdi hem tahlil sonuçlarını stres yaptın, hem de ödemeyi. bi dışarı çık temiz hava falan al.

Acil yapmam gereken işlerde var onları yoğunlaşayım en iyisi yoksa bugün geçmez

Bende dün taze fasulye ayıkladım onları bugün iyice haşlıcam sonra yağda soğanları pembeleştirip bol domates eklicem azcık salça baharatlar. Haşlanmış fasulyeyi ekleyip sote tarzı yapıcam. Haşlanması 1 saati geçiyor onun için yetişmez bugün sadece haşlıcam yarına sotelicem. Normal yemeğini yapacaktım k.validem böyle seviyo yemeğini değilde kuru şeklinde olan kavurmasını yaparmısın dedi bende öyle yapıcam bugüne yemek yok dediğimde ben getiririm bişeyler dedi inş. getirir getirmezsede menemen yaparım zaten yemek yenmiyor karpuz cacık türü şeyler tüketiyor eşim ile k.validem benim içinde fark etmez

Bugünkü menüleride izmir köfteydi

bebikim foton olmasın, başka foto ekle...

Bende böle sarı toparlak bişey değilimki
fırlamasın işte toparlak şey seni

ayy bunuda deniycem nasıl oluyo

bende bu akşam yemek yok, yemeklik de yok. eşim mesai kalmazsa alışverişe gitcez. dün akşam ve bugün öğlen için menemen yapmıştım.

Patron aradı

Dedim ki şey x bey vergi dairesi yapılandırmasının süresi pazartesiymiş ben bu ay sonu sanıyordum dedim. O da dediki bu pazartesi mi son yok 2 gün önceki dedim. İyide mübarek ben dedim sana dikkat et diye bende dedimki süresinin daha olduğunu sanıyordum neyse ben yarın gelicem dedi. Bende dedim banka artık almıyor vergi dairesine götürmem lazım iyi tamam hallederiz dedi. Eşimde diyor sakın vergi dairesine o kadar para ile yalnız gitme.

beni yarın gönderirse dicem tek gidemem

fırlamasın işte toparlak şey seni

ayy bunuda deniycem nasıl oluyo

dene fundam, 1 tane de hamburger ekmeği ıslatıp ekledim içine
sonra kırmızı biber, pul biber, çok az köri, karabiber..
bu akşam pişiricem, ama güzel olur diye tahmin ediyorum..
hem kasaptan tavuk kıyması almıyorum artık deri felan da katıyolarmış içine
kendim yaptım temiz göğüs etinden.. beyaz et yumuşak ya robot çabucak kıyıyo

iyi hadi bak, korktuğun kadar değilmiş dimmi :)

ama bankaya gitseydin gene tek gitmicekmiydin...

Gerçi orası , burası gibi değil :) o kalabalıkda okadar yol dimmi

ama benim robotum bozulduonu garantiye göndermem lazım iyi hatırlattınhiç tavuk kıyması yememiştim:26:denemek lazım

iyi hadi bak, korktuğun kadar değilmiş dimmi :)

ama bankaya gitseydin gene tek gitmicekmiydin...

Gerçi orası , burası gibi değil :) o kalabalıkda okadar yol dimmi

Canım geçen ay bankaya tek gitmedim banka yakındı şimdi biz taşındık ya eski vergi dairemize götürmem lazım orasıda baya uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…