2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bebikim foton olmasın, başka foto ekle...

Bende böle sarı toparlak bişey değilimki

yaptım orda olanlardan seçtım artık:)
kızlar bunun içine 1 de yumurta koyun tutması için.

ama benim robotum bozulduonu garantiye göndermem lazım iyi hatırlattınhiç tavuk kıyması yememiştim:26:denemek lazım
canım kasaptan tavuk göğüsü alırken deyiver bunu bana çekin diye, orda yapsınlar.. hem gördüğün, seçtiğin et olur ))

Annem aradı hormon bozukluğu çıkmış
nasıl yani? bazı hormon bozuklukları çok kötüdür, ne derece nasıl bişi? :26:

Son düzenleme:
affin kız sana zeki şey seni
Annem aradı hormon bozukluğu çıkmış

korkma bebeğim tedavi olursun ilaçla düzelirsiniçime kötü şeyler doğuyo diyodun kalbin temizmiş

elfim doğum kontrol hapı verirler sanırım:44:canım senin adetin falan düzenliydi dimi nasıl çıkmış bu sonuç ne testi yaptırmıştın sen:44:

Smir testi ile mantar testi yaptırmıştım onlarla hormon ne alaka anlamadım

Bir sürü ilaç vermiş

kendin gibi çooook şeker bir avatar bulmuşsun tatlım, çok yakışmış

ilaç falan mı vermiş canım? tedavi, kontrol demiş mi?

tşk ederim canım:)

Bilmiyorum ki canım sonuçlar annemde tam detaylı konuşamadık

ya aslında evlenmeden önce bakılması gerek hormonlara bi sorun varsa önceden ilaçla falan hallediliyo kötü bişe değildir canım ilaçla düzeliyo genelde ama doktorla konuşun biran önce annen konuşmadımı doktorla?

inşallah basit bişedir :26: tedavisi çok kolaydır inş

bol, ben beğenmedim avatarını okadar güzel avatarlar var onu mu seçtin, minnacık

cnm bizim burda baz yerler kısıtlı baz görüntüleri göremiyosun mesela o kız ekledim diye sayfalarca koymuş ben orda sadece nokta görebiliyorum oyüzden bi sayfada buldm ou ekledm varsa güzel gönder ekleyim ben..

İyice sinir oldum hormon testimi ki yaptı sonucunu nerden bilsin hiç bişey anlamadım sinirliydim anneme dedim sonra konuşalım yoldaydı zaten

İyice sinir oldum hormon testimi ki yaptı sonucunu nerden bilsin hiç bişey anlamadım sinirliydim anneme dedim sonra konuşalım yoldaydı zaten

bide hormon bozukluğunda bildiğim kadarıyla aşırı tüylenme olur adet düzensizliği olur sivilce olur:26:sende varmıki elfim :26:yanlışlık olmuştur canım belki sinirlenme

elfişimm biliyorum böyle birşeyle karşılaşınca insan stres yapar ama sakin olmaya çalış. eşini ara, onunla konuşmak iyi gelir, sakinleştirir eminim. en kısa zamanda bence kendin git doktora, etraflıca konuş. hormon bozukluğu smear testinden de çıkabilir benim bildiğim kadarıyla.

selam kızlar
uğrayamıyorum pek balımla oruç zor geçiyor.
iftarada baya misafir alıcm ptesndne sonra sürekli iftar menüsü ayarlamaya çalışıyorum

Eşimi aradım o da şaşırdı varmıydı daha önce böyle bişey dedi yok dedim. bi tahlil sonuçlarını alalımda olmazda başka bi doktora gösteririz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…