kızlar bu bebişli attığınız avatarlara özendim keşke hamiş olsaydım buarda bol hamilemisin??p
ben de onu çok seviyorum, avatar klasörümde kayıtlı var o..çok şekerbende bu kırmızı ayakkabılı kızı beğendimkendi çocukluğum aklıma geldi topuklu ayakkabı giyerdim
bende bu kırmızı ayakkabılı kızı beğendimkendi çocukluğum aklıma geldi topuklu ayakkabı giyerdim
ben de onu çok seviyorum, avatar klasörümde kayıtlı var o..çok şeker
bende bu kırmızı ayakkabılı kızı beğendimkendi çocukluğum aklıma geldi topuklu ayakkabı giyerdim
evet ne severdik tıkır tıkır giyip gezmeyi benim bitane minik beyaz topuklu terliğim vardıevt ya çok şeker o gerçekten:) ne severdik topukluları giyp gezmeyi
o zamanlar başlamış sende topuklu hastalığı demek ki kokuşmmm
:13::13:bencede çok şeker bide bunu beğendimEki Görüntüle 234132
evt ya çok şeker o gerçekten:) ne severdik topukluları giyp gezmeyi
hımm adam güzelmiş güçlüde baksana hepsini sarmışş bende beğendim cnm
tam aileyi temsil ediyo dimine güzel bi foto özendim
cnm sende bir ailesin yakında bir bebişin olur eksiğin kalmaz arkada eşin bebişin böle foto çektir ben öyle yapıcam boyyy boyy ahhhh düşüncesi bile güzel.
benim kızkardeşim de aynı böyleydievet ne severdik tıkır tıkır giyip gezmeyi benim bitane minik beyaz topuklu terliğim vardı
seviyorum yarenim ojeli rujlu fotolarım var görseniz gülmekten ölürsünüz
evet ya bende bu aralar acayip bi bebek isteği var evet bende çektiriyim hoşuma gitti inşallah allah hepimize hayırlı bebek verir
benim kızkardeşim de aynı böyleydi
sürekli makyajlı, sürekli annemin topuklularını giyerdi, klipsli küpelerini takardı, çantalarına düğüm atıp kendi boyuna ayarlardı
ben hep kitap okurdum, daha 4 yaşından beri elime ne geçse okuyodum..sessiz bi çocuktum ya resim çizer ya okurdum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?