2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfiş geçmiş olsun, bi arkimde de vardı, ilaç tedavisi görüyodu...tabi sen git birebir doktorla konuş...

Boll avucunda patik olan güzel

nasıl olmuş:)

elficim valla anlamadım ben smearla mantar testinden hormon bozukluğu nasıl çıkmış benim bildiğim kanda belli olur bence sen hemen içme hapları kanda baktır öle iç..

nasıl olmuş:)

elficim valla anlamadım ben smearla mantar testinden hormon bozukluğu nasıl çıkmış benim bildiğim kanda belli olur bence sen hemen içme hapları kanda baktır öle iç..
çok tatlı olmuş, çizelgenle uyumlu pembiş
en son şunları da eklim içimde kalmasın, tüm başlığa baktım

Son düzenleme:
evt ya çok şeker o gerçekten:) ne severdik topukluları giyp gezmeyi
evet ne severdik tıkır tıkır giyip gezmeyi benim bitane minik beyaz topuklu terliğim vardı
o zamanlar başlamış sende topuklu hastalığı demek ki kokuşmmm

seviyorum yarenimojeli rujlu fotolarım var görseniz gülmekten ölürsünüz

cnm sende bir ailesin yakında bir bebişin olur eksiğin kalmaz arkada eşin bebişin böle foto çektir ben öyle yapıcam boyyy boyy ahhhh düşüncesi bile güzel.

evet ya bende bu aralar acayip bi bebek isteği var evet bende çektiriyim hoşuma gitti inşallah allah hepimize hayırlı bebek verir

evet ne severdik tıkır tıkır giyip gezmeyi benim bitane minik beyaz topuklu terliğim vardı

seviyorum yarenimojeli rujlu fotolarım var görseniz gülmekten ölürsünüz
benim kızkardeşim de aynı böyleydi
sürekli makyajlı, sürekli annemin topuklularını giyerdi, klipsli küpelerini takardı, çantalarına düğüm atıp kendi boyuna ayarlardı
ben hep kitap okurdum, daha 4 yaşından beri elime ne geçse okuyodum..sessiz bi çocuktum ya resim çizer ya okurdum öyle

benim kızkardeşimde aynı seninki gibiydi şimdi öğretmen oldu küçüklüğünden beri kitap okumaya bayılıdı sessizdi hala öyle çok sakin sessiz hiç benzemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…