2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Annem hep saçlarımı kısacık kestirirdi deli olurdum ben de bluzları kafama geçirir çıkarırmış gibi yapıp alnımda bırakırdım uzun saç yapardım onlardan, aynanın karşısına geçer elime mikrofon alır şarkı söylerdim hep

Benimde saçlarım belime kadar uzunmuş simsiyahh:82: babamnın küçükken saçlarımı öptünü hatrlıyorum zaten bi onu hatırlıyorum...Asla toka takamazmış kimse başıma öyle salına salına gezermişim saçlarımı sallamayı severmişim şimdi hala saçlarımla oynarım salıkken tik olmuş farkında olmadan elim gider hep saçlara iştee....Ama kızım olsun bende şöle uzattıracam saçlarını annem kesmezdi fazla bende aynını yapacam ...ayy annemi özledim biran kızlar benim annem güzel bir kadındır...Ahh annecim benim...:85::85::85:

Bende saçımdaki taçı ,gözlerime indirirdim, güneş gözlüğü gibi kullanırdım :82:

amiiinnnnn

Nektarcım ve bolcum yeni avatarlarınız pek cici
teşekkür ederim canımm

benim kızkardeşimde aynı seninki gibiydi şimdi öğretmen oldu küçüklüğünden beri kitap okumaya bayılıdı sessizdi hala öyle çok sakin sessiz hiç benzemeyiz

biz de hiç benzemeyiz
ay soyunurken yapardık biz de onu saçıma bak felan ehe ne güzeldik küçükken

saol cnm stressiz yaşamak mümkünmü acaba helede böle bir ortamda(
6. ayımızdayız canım:)

ltfn hayatım stressli ortamlardan arkadaşlardan uzak durrr kocişin stress yaparsa hiç oralı olma kendini hiç bişeye üzme hep bebişi düşün ozman sinirlenmezsin birşeye...İşyerinde bile takma dünyamı yıkılyo yıkılsın çatlasın de dön arkanı git...Ben belki stresstende düşük yapmış olabilirim çünkü düşük günü eşimle feci bir kavga etmiştik...sonra akşamı ağrılarım başladı her ne kadar o kabul etmesede...:85:

Ne güzel tam benim özendiğim gibi işte çocukken

Bende saçımdaki taçı ,gözlerime indirirdim, güneş gözlüğü gibi kullanırdım :82:

Ay zuzu çok komikk

teşekkür ederim canımm

biz de hiç benzemeyiz

evet yaaa evcilikler filan barbi bebekler

Canım yaa Evet kızlar stres yok no stress no panik

teşekkür ederim canımm

biz de hiç benzemeyiz

valla ya çocuk olmak vardı şimdi ne dert ne tasa nektar biliyomusn benim saçlarımda küçükken seninki kadardı bide düz uçları kıvır kıvır sapsarı:) sonra gitti o güzelim saçlar bende inşallah kızımın saçlarını uzatırım inşallah kızımda benim küçüklüğüm gibi güzel bir kız olur allahım inşallahhhhhhh:)

miraycım tabiki stres herşyin başı ama sen eşine öle söleyip üzme çünkü bebek sağlıklı olsaydı ne kadar kavga gürültü olsada düşmezdi böle şeyler düşünme hiç yani..

Eşimi aradım o da şaşırdı varmıydı daha önce böyle bişey dedi yok dedim. bi tahlil sonuçlarını alalımda olmazda başka bi doktora gösteririz dedi

başka bir doktorda daha görün bencede.çokda kötü bişi değl rabbim ne hastalıklar veriyor.

kızlar bu bebişli attığınız avatarlara özendim keşke hamiş olsaydım buarda bol hamilemisin??p

inş en kısa zmnda hamiş olursun cnm sende

canım annen ve baban sana çok uzakta mı, sık sık göremiyomusun :26:

küçüklüğün güzelmiş eminim, ama şuanki halin de fıstık gibi kızın da çok güzel olucak eminim

hamişlik çok guzel ama sonrası :))) uykusuz her geceeeeee

:) ayy evt ya napalım her güzel şeyin kötü bi yanı oluyo mutlaka bakalım çalışınca daha da zorlanacam ben bide sabah anneme bırakacam akşam alacam falan bakalım baya bir koşturmaca bekliyo bizi:)

canım annen ve baban sana çok uzakta mı, sık sık göremiyomusun :26:

küçüklüğün güzelmiş eminim, ama şuanki halin de fıstık gibi kızın da çok güzel olucak eminim

sağol cnm benim evet küçüklüğümde herkese öptürürmüşüm kendimi sende öpsene diye puahhahah...Keşke kzım olsa allahtan en büyük isteğim tabiii oğlumda olacak inş..Babamla annem ayrılar 20 senedir görmedim az hatrlarım onu...Annem iskenderunda-(hatay) onunla büyüdüm...Antalyaya gelin geldımm yalnızım burda bir kedim var bide kocam işte...Üniv.arkdaşlarım var 3 tane diğerleri okudu gitti...Kayınvalideler burda ama sık gelmezler kedi var diye bende az giderim yüzgöz olmayalım die....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…