benim kızkardeşim de aynı böyleydi
sürekli makyajlı, sürekli annemin topuklularını giyerdi, klipsli küpelerini takardı, çantalarına düğüm atıp kendi boyuna ayarlardı
ben hep kitap okurdum, daha 4 yaşından beri elime ne geçse okuyodum..sessiz bi çocuktum ya resim çizer ya okurdum öyle
çok sevindim cnm kendine dikkat et bol bol dinlen ye iç stresss yok kaç aylık?
Annem hep saçlarımı kısacık kestirirdi deli olurdum ben de bluzları kafama geçirir çıkarırmış gibi yapıp alnımda bırakırdım uzun saç yapardım onlardan, aynanın karşısına geçer elime mikrofon alır şarkı söylerdim hep
teşekkür ederim canımmamiiinnnnn
Nektarcım ve bolcum yeni avatarlarınız pek cici
benim kızkardeşimde aynı seninki gibiydi şimdi öğretmen oldu küçüklüğünden beri kitap okumaya bayılıdı sessizdi hala öyle çok sakin sessiz hiç benzemeyiz
ay soyunurken yapardık biz de onuAnnem hep saçlarımı kısacık kestirirdi deli olurdum ben de bluzları kafama geçirir çıkarırmış gibi yapıp alnımda bırakırdım uzun saç yapardım onlardan, aynanın karşısına geçer elime mikrofon alır şarkı söylerdim hep
saol cnm stressiz yaşamak mümkünmü acaba helede böle bir ortamda(
6. ayımızdayız canım:)
Benimde saçlarım belime kadar uzunmuş simsiyahh:82: babamnın küçükken saçlarımı öptünü hatrlıyorum zaten bi onu hatırlıyorum...Asla toka takamazmış kimse başıma öyle salına salına gezermişim saçlarımı sallamayı severmişim şimdi hala saçlarımla oynarım salıkken tik olmuş farkında olmadan elim gider hep saçlara iştee....Ama kızım olsun bende şöle uzattıracam saçlarını annem kesmezdi fazla bende aynını yapacam ...ayy annemi özledim biran kızlar benim annem güzel bir kadındır...Ahh annecim benim...:85::85::85:
Bende saçımdaki taçı ,gözlerime indirirdim, güneş gözlüğü gibi kullanırdım :82:
teşekkür ederim canımm
biz de hiç benzemeyiz
ay soyunurken yapardık biz de onusaçıma bak felan ehe ne güzeldik küçükken
Canım yaaltfn hayatım stressli ortamlardan arkadaşlardan uzak durrr kocişin stress yaparsa hiç oralı olma kendini hiç bişeye üzme hep bebişi düşün ozman sinirlenmezsin birşeye...İşyerinde bile takma dünyamı yıkılyo yıkılsın çatlasın de dön arkanı git...Ben belki stresstende düşük yapmış olabilirim çünkü düşük günü eşimle feci bir kavga etmiştik...sonra akşamı ağrılarım başladı her ne kadar o kabul etmesede...:85:
teşekkür ederim canımm
biz de hiç benzemeyiz
teşekkür ederim canımm
biz de hiç benzemeyiz
Eşimi aradım o da şaşırdı varmıydı daha önce böyle bişey dedi yok dedim. bi tahlil sonuçlarını alalımda olmazda başka bi doktora gösteririz dedi
kızlar bu bebişli attığınız avatarlara özendim keşke hamiş olsaydım buarda bol hamilemisin??p
canım annen ve baban sana çok uzakta mı, sık sık göremiyomusun :26:Benimde saçlarım belime kadar uzunmuş simsiyahh:82: babamnın küçükken saçlarımı öptünü hatrlıyorum zaten bi onu hatırlıyorum...Asla toka takamazmış kimse başıma öyle salına salına gezermişim saçlarımı sallamayı severmişim şimdi hala saçlarımla oynarım salıkken tik olmuş farkında olmadan elim gider hep saçlara iştee....Ama kızım olsun bende şöle uzattıracam saçlarını annem kesmezdi fazla bende aynını yapacam ...ayy annemi özledim biran kızlar benim annem güzel bir kadındır...Ahh annecim benim...:85::85::85:
küçüklüğün güzelmiş eminim, ama şuanki halin de fıstık gibivalla ya çocuk olmak vardı şimdi ne dert ne tasa nektar biliyomusn benim saçlarımda küçükken seninki kadardı bide düz uçları kıvır kıvır sapsarı:) sonra gitti o güzelim saçlar bende inşallah kızımın saçlarını uzatırım inşallah kızımda benim küçüklüğüm gibi güzel bir kız olur allahım inşallahhhhhhh:)
miraycım tabiki stres herşyin başı ama sen eşine öle söleyip üzme çünkü bebek sağlıklı olsaydı ne kadar kavga gürültü olsada düşmezdi böle şeyler düşünme hiç yani..
canım annen ve baban sana çok uzakta mı, sık sık göremiyomusun :26:
küçüklüğün güzelmiş eminim, ama şuanki halin de fıstık gibikızın da çok güzel olucak eminim
inşallah cnm öyle istiyorum ki...
hamişlik çok guzel ama sonrası :))) uykusuz her geceeeeee
canım annen ve baban sana çok uzakta mı, sık sık göremiyomusun :26:
küçüklüğün güzelmiş eminim, ama şuanki halin de fıstık gibikızın da çok güzel olucak eminim
hamişlik çok guzel ama sonrası :))) uykusuz her geceeeeee
kızımla salya sümüğüzBirbirimize hastalık geçirdik sanırım
katlanırım......Buarada kızlar mesai bitti eve gidyorum ben öpüyorum kızlar mucuxxxx
Eve giderim evden girerim siz yazın bakam....pakaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?