2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:) ayy evt ya napalım her güzel şeyin kötü bi yanı oluyo mutlaka bakalım çalışınca daha da zorlanacam ben bide sabah anneme bırakacam akşam alacam falan bakalım baya bir koşturmaca bekliyo bizi:)

allah yardımcın olsun tatlım..

Katlanırım...... buarada kızlar mesai bitti eve gidyorum ben öpüyorum kızlar mucuxxxx

Eve giderim evden girerim siz yazın bakam....Pakaaaaaaaaaa

bebeğin olsunda görürüm ben seni :) çok uyuklarsın o masanda :)))

ay geçmiş olsun canım...

sağol cnm.

ptesi ilk misafirlerimi alıcm evlendiğimden beri iftara kimseyi alamadım

menümde bi kaç sey belirledim sizde fikir verin sizede fikir olmş olur

süzme mercimek çorbası
paçanga böreği
z.yağlı sarma

evden bağlanıyorum canımacele telaş çıktım bi bakıyım dedim kızlar ne kaynatmışduramıyorum sizsiz

son 1 saat

ptesi ilk misafirlerimi alıcm evlendiğimden beri iftara kimseyi alamadım

menümde bi kaç sey belirledim sizde fikir verin sizede fikir olmş olur

süzme mercimek çorbası
paçanga böreği
z.yağlı sarma
ana yemek lazım bu menüye, çorba da olmasa 4 çayı gibi oluyo :26:

Kaç gündür sanki regl olucakmışım gibi kasıklarımda yada belimde ağrı oluyo zaman zman..hafif ince bi ağrı:26:
Ben bu üşütmeyi atlatamadım mı ne adetimde ağrılı olmuştu bu ay

akşam yemeğe gidicez ya nigarım süsleniyomeve gelince yine banyo yaptım bakalım artık gerekirse yine yapıcam:18:

süslüüüüüüüüü seniiii..ayy hiç oje sürme alışkanlığım yok benimde valla çok üşenirim:)

evet canım..ben bitek p.ertesi yani ilk gün tutmadım..
2 gündür tutuyorum, devamını getircem inş.

allah kabul etsin zuzuşumm..

Kaç gündür sanki regl olucakmışım gibi kasıklarımda yada belimde ağrı oluyo zaman zman..hafif ince bi ağrı:26:
Ben bu üşütmeyi atlatamadım mı ne adetimde ağrılı olmuştu bu ay
daha reglin biteli 2 gün oluyo canım belki onun etkileridir hala, yada klima etkiliyo seni

son 1 saat

ana yemek lazım bu menüye, çorba da olmasa 4 çayı gibi oluyo :26:

kız bunlar belirlediklerim :) daha eklicem tabi ana yemek olck bide pilavmı patates püresimi bişiler yapıcm en sonda söle yaz tatlısı düşünyorm yemek bulamadım daha arayış içindeym he bide salata var

kız bunlar belirlediklerim :) daha eklicem tabi ana yemek olck bide pilavmı patates püresimi bişiler yapıcm en sonda söle yaz tatlısı düşünyorm yemek bulamadım daha arayış içindeym he bide salata var
hasanpaşa köftesi yap ben galiba onu yapıcam kayınvalidemlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…