:) ayy evt ya napalım her güzel şeyin kötü bi yanı oluyo mutlaka bakalım çalışınca daha da zorlanacam ben bide sabah anneme bırakacam akşam alacam falan bakalım baya bir koşturmaca bekliyo bizi:)
Katlanırım......buarada kızlar mesai bitti eve gidyorum ben öpüyorum kızlar mucuxxxx
Eve giderim evden girerim siz yazın bakam....Pakaaaaaaaaaa
ay geçmiş olsun canım...
evden bağlanıyorum canımacele telaş çıktım bi bakıyım dedim kızlar ne kaynatmış duramıyorum sizsiz
ana yemek lazım bu menüye, çorba da olmasa 4 çayı gibi oluyo :26:ptesi ilk misafirlerimi alıcm evlendiğimden beri iftara kimseyi alamadım
menümde bi kaç sey belirledim sizde fikir verin sizede fikir olmş olur
süzme mercimek çorbası
paçanga böreği
z.yağlı sarma
kız ne ojesioje sürüyorumyazamıyorum
kız ne ojesibu akşam banyo yapmiycan mı, reglin bitmiyo mu
kız ne ojesibu akşam banyo yapmiycan mı, reglin bitmiyo mu
ay havanı yesinler
Ne renk
pembiş flormar 127zuzum sen bugün oruçmuydun
akşam yemeğe gidicez ya nigarım süsleniyomeve gelince yine banyo yaptım bakalım artık gerekirse yine yapıcam :18:
evet canım..ben bitek p.ertesi yani ilk gün tutmadım..
2 gündür tutuyorum, devamını getircem inş.
daha reglin biteli 2 gün oluyo canım belki onun etkileridir hala, yada klima etkiliyo seniKaç gündür sanki regl olucakmışım gibi kasıklarımda yada belimde ağrı oluyo zaman zman..hafif ince bi ağrı:26:
Ben bu üşütmeyi atlatamadım mı neadetimde ağrılı olmuştu bu ay
evet canım..ben bitek p.ertesi yani ilk gün tutmadım..
2 gündür tutuyorum, devamını getircem inş.
son 1 saat
ana yemek lazım bu menüye, çorba da olmasa 4 çayı gibi oluyo :26:
süslüüüüüüüüü seniiii..ayy hiç oje sürme alışkanlığım yok benimde valla çok üşenirim:)
allah kabul etsin zuzuşumm..
hasanpaşa köftesi yapkız bunlar belirlediklerim :) daha eklicem tabi ana yemek olck bide pilavmı patates püresimi bişiler yapıcm en sonda söle yaz tatlısı düşünyorm yemek bulamadım daha arayış içindeymhe bide salata var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?