hasanpaşa köftesi yapben galiba onu yapıcam kayınvalidemlere
ben de her gün sürüyodum elime ayağıma, eşimin sağı solu belli olmadığı için :89: sürekli asetonla gezmekten sıkıldımbende herzaman süremiyorum kociş yüzünden:89:
Amin canım cümlemizin
8 kişilikbakım nsl bişi kız o
süslüüüüüüüüü seniiii..ayy hiç oje sürme alışkanlığım yok benimde valla çok üşenirim:)
allah kabul etsin zuzuşumm..
şu kabaklı salatayı yapıcam, birde biber kızartırım böyle..masa şenlensin
Eki Görüntüle 234272 Eki Görüntüle 234271
ay bugün tüm gün tarif okuyorum, eve gitsem artıık
yeter çok bilenefis görünüyorlar.
hasanpaşayı ekledm menüme :)
süzme mercimek çor.
hasanpaşa köfte
zyağlı sarma
paçanga böreği
meze ve salata arıyorum ve tatlı bu kdr yetermi sizce
yeter çok bile
hasanpaşa köftesi hem kolay hem pattis var garnitür olarak
1 tane de meze yap yeter Ebruşum, ben barbunya pilaki yapcam
pilav yap evet, doyurucu olur canım..belki köfte yetmez felanköftenin yanına pilav yapsammı cnm ya meze arıyorum bende
pilav yap evet, doyurucu olur canım..belki köfte yetmez felan
börek de olabilir
Funda afiyet olsun canım
canım adaşımmmm özledim seni yababana çok üzüldüm tatlım, Allah acil şifalar versin. inan her duamda aklımdasınız babanla. şu mübarek Ramazan ayında dualarımız kabul olur, baban şifa bulur inşallah.
bizim patronun kafasında sürekli tilkiler dolaşıyor canım, biz ona akıl erdiremiyoruz artık. şuan olduğumuz yerde bazı problemler vardı. mesela elektrik sayacı ortaktı, kiracılardan biri vermeyince her ay elektriğimizi kesiyorlardı. bir de buraya girerken su sayaçları ayrılcak diye 2500 sterlin vermiş patron dükkan sahibine. ama 3 yıl oldu hala ayırmadılar falan. o yüzden yer değiştirecekmişiz. şimdiye kadar biz olmaz diyorduk ama bugün gidip yeri gördük, yıkılması gereken yerleri ayarladık falan. kesin taşınıyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?