2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende herzaman süremiyorum kociş yüzünden:89:

Amin canım cümlemizin
ben de her gün sürüyodum elime ayağıma, eşimin sağı solu belli olmadığı için :89: sürekli asetonla gezmekten sıkıldım
artık (2 haftadır ) sürmüyorum, tırnaklarımı da kestim

zaten tam yatıyoruz, yanaşıyo "ayyy dur yaa daha yeni sürdüm ojelerimi, banyo yapamam" dememe sinirr oluyodu..dedim olmiycak şimdi rahatız

bakım nsl bişi kız o
8 kişilik
malzemeler:
1. köfte malzemeleri:
750g kıyma
1 baş kuru soğan
2 yumurta
2 dilim bayat ekmek içi
tuz
karabiber
2. püre malzemeleri:
5-6 patates
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yumurta
yarım su bardağı süt
tuz
3. salçalı su
1 yemek kaşığı domates salçası
1 su bardağı su
hazırlanması:
1. püre için patatesleri soyup, haşlayın. püre makinesinden geçirin. tencerede tereyağını eritin. patatesleri ekleiyn. yumurtayı ilave edip karıştırın. sütü karıştıra karıştıra ekleyin. en son tuzunu koyup püre yapın.
2. köfte malzemelerini karıştırın. harçtan cevizden büyük parçalar koparıp ortası çukur köfteler yapın. köfteleri yağlanmış fırın tepsisine dizip üzerine 2 yemek kaşığı sıvıyağ gezdirin. 200C fırında 15-20 dakika pişirin. (çok pişirirseniz kuru olur)
3. fırından çıkarıp çukurlara 2 tatlı kaşığı püre yerleştirin. 1 yemek kaşığı salçayı suda ezip köftelerin üzerine gezdirin. tekrar fırına koyup pembeleşene kadar pişirin.

süslüüüüüüüüü seniiii..ayy hiç oje sürme alışkanlığım yok benimde valla çok üşenirim:)

allah kabul etsin zuzuşumm..

canım benim herzaman süremiyorum genelde regl olduğumda sürerimsürekli çıkarmaktan bıktığım için::89:akşama umarım çıkarmak zorunda kalmambekarken ne güzeldi ya fön çekerdik oje sürerdik rahat rahat kullanırdık şimdi saçımı düzleştiricem umarım yarında kullanabilirim rahat bırakırsa

şu kabaklı salatayı yapıcam, birde biber kızartırım böyle..masa şenlensin

ay bugün tüm gün tarif okuyorum, eve gitsem artıık

nefis görünüyorlar.
hasanpaşayı ekledm menüme :)

süzme mercimek çor.
hasanpaşa köfte
zyağlı sarma
paçanga böreği

meze ve salata arıyorum ve tatlı bu kdr yetermi sizce
yeter çok bile
hasanpaşa köftesi hem kolay hem pattis var garnitür olarak
1 tane de meze yap yeter Ebruşum, ben barbunya pilaki yapcam

kızlar ben öğleden sonra taşınacağımız binayı görmeye gittim patronla. 2 ayda ancak taşınırız biz oraya. offf çok yorulcaz ya. şimdi bizim patron bizi oralara götürür temizliğe, ortalığı düzenlemeye falan. odalar ayarlancak, atölye bölümü ayarlancak, mutfak baştan yapılacak... offff.... çok da büyük bir yere gidiyoruz, daha önce tekstil fabrikasıymış, mutfağı o kadar büyük ki 80 personel aynı anda yemek yiyormuş. şuanda olduğumuz yere tam anlamıyla yeni oturtmuştuk düzeni. şimdi sil baştan olacak yine. herkes senelik izin mi kullansak demeye başladı. ama bizim patron çakaldır, vermez ki kimseye izin.

kociş bu akşam da geç gelicekmiş büyük ihtimalle. yemeğimiz de yok... offf ay sonu olsa da İzmirime gitsek artık. çok özledim çoookkkk.....

ay şuan böreğim fırında, inşallah bişeye benzetebilmişimdir benmki et obur olduğundan burun kıvırabilir:18:

ya tersini çevirmek nekadar zormuş....
azdaha parçalıyodum, aşkım yetişti o çevirdi

kuzummm eminim çok güzel olmuştur. kayınvalidene sörprayysss mı yapcan?

herkese selammmm. dün tam yazıyordum acil çıkmak zorunda kaldım kızlar iki gündür geçmişi okuyorum bitmek bilmedi. Babam yine hastanede sanırım yine enfeksiyon ((( geçen gece acile gittik ordan geri gönderdiler bi iki ilaç yapıp ama bu gece yattı artık hastaneye antibiyotik tedavisine başlancak. OF kızlar bazen çok canım sıkılıyor bitmeyecek mi bu hastane işi hiç diyorum...

bugün işte boş vaktim vardı 3-4 saat, girerim nete diyordum elektrikler gitti 9dan 5e kadar işkence gibiydi mahvolduk hepimiz (

özledim sizi yaaa üf bi türlü doğru dürüst giremiyorum hep yarım yamalak anlamsız saatlerde giriyorummmmmm

miray hoşgeldin cnm inş. bi gün ikimizin de online olduğu an denk gelirse konuşuruz nerede yaşıyorsun neler yapıyorsun bi de çevirmenlik yapıyorum demişsin işini de merak ettim hepsini sorcam :))) bebişini kaybetmişsin cnm allah inş. en kısa zamanda bi daha verir. bu arada benim albümdeki bebik eltimin cnm, bizde henüz bi şey yok :))
kızlar kaçtım ben zaten kimsecikler yok beni unutmayınnn

canım adaşımmmm özledim seni ya babana çok üzüldüm tatlım, Allah acil şifalar versin. inan her duamda aklımdasınız babanla. şu mübarek Ramazan ayında dualarımız kabul olur, baban şifa bulur inşallah.

çok teşekkür ederim tatlım yaaa dualarınızı eksik etmeyinnn

sen neler yapıosun işyeri taşınıomuş o da nerden çıktı durup dururken?

bizim patronun kafasında sürekli tilkiler dolaşıyor canım, biz ona akıl erdiremiyoruz artık. şuan olduğumuz yerde bazı problemler vardı. mesela elektrik sayacı ortaktı, kiracılardan biri vermeyince her ay elektriğimizi kesiyorlardı. bir de buraya girerken su sayaçları ayrılcak diye 2500 sterlin vermiş patron dükkan sahibine. ama 3 yıl oldu hala ayırmadılar falan. o yüzden yer değiştirecekmişiz. şimdiye kadar biz olmaz diyorduk ama bugün gidip yeri gördük, yıkılması gereken yerleri ayarladık falan. kesin taşınıyoruz yani

off bi sürü iş desene cnmmm. sıcakta halt mı varmış az daha beklese ölür mü!!!

Bu arada ben de asta oldum yaa elektrikler gitti geldi kurstayken, terledik elektrik geldi klimayı açtık çarpıldık heralde bütün öğretmenler hasta boğazım acıo amaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…