off bi sürü iş desene cnmmm. sıcakta halt mı varmış az daha beklese ölür mü!!!
Bu arada ben de asta oldum yaa elektrikler gitti geldi kurstayken, terledik elektrik geldi klimayı açtık çarpıldık heralde bütün öğretmenler hastaboğazım acıo amaaaaaaaaa
inş bu defa çok kalmaz hastanede, çabucak geçer :/boynunda her gün serum alması için takılan sabit bi şey var katater diyorlar ordan bi şekilde enfeksiyon kapıyor sanırım cnm. vücununun fazla direnci de olmadığı için kolay hasta oluyor.
maşallah bugün tarifler havada uçuşmuş ama ne yalan söyleyeyim hiçbirini okuyamadım yoksa yetiştiremicektim geçmişi :))) nası olsa bi gün bana da lazım olur garanti :) o zaman döner okurum artık.
ayşeciğim geçmiş olsun babana işallah kısa zamanda sağlına kavuşur ve hastaneden çıkar.
yarenim mekan değişikliği çok zor allah kolaylık versin .
elfim netten bak hormon bozukluğu nasıl belli olur nasıl çıkar yada ssmear testinde belli olurmu diye korma ilaçla tedavisi vardır ama başka bir hastaneye git
Ayşam, geçmiş olsun babana.. Allah acil şifalar verir inş, böyle sık sık enfeksiyon kapmasının sebebi neymiş canım yaa :26: napmak gerekiyomuş?
Yarenim, çok yorulacaksınız :/ inş temizliğe felan götürmeye kalkmaz sizi2-3 kişi tutup temizletir herhalde 1 günde
zuzuşun böreğini merak ettim, bu arada bendeki tarif şöyle..zuzumgerçi sen yaptın artık ama :)
Sebzeli Strudel (6 kişilik)
Malzeme: 2 patlıcan, 2 kabak, 2 kırmızı dolmalık biber, 1 su bardağı kaşar rendesi,
4 hazır yufka, 3 kaşık zeytinyağı, 1 kaşık tereyağı, tuz, karabiber
Dolmalık biberleri ve patlıcanı 10-15 dk kadar közleyin ve kabuklarını soyun.
Kabakları üzerine hafif zeytinyağı gezdirip tavada 5-6 dk kadar soteleyin.
İç sebzelerin tümüne tuz ve karabiber ekleyip bir kenara bırakın ve önceden yağladığınız (yahut yağlı kağıt serdiğiniz)
fırın tepsisinin üzerine ilk yufka hamurunu yayın. Erittiğimiz tereyağını bir fırça yardımıyla ilk kata sürün,
ardından üzerine diğer yufkaları da tek tek koyup aynı işlemi tekrarlayın.
Sonunda sebzeleri üzerine yayarak ekleyin. Kaşar peyniri rendesini de üzerine yayın ve yufkaları rulo şeklinde sararak kapatın.
Üzerine zeytinyağını yine fırça yardımıyla sürdükten sonra, önceden 200 C ısıttığınız fırında 30 dk pişirin.
Srvis Önerisi: Sıcak olarak servis yapacağınız sebzeli strudel'e dilediğiniz sebzeleri katabilirsiniz. Ispanak, tere, patates ve havuç da bu lezzetin sevdiği tatlardır.
Dün annem ile erkek kardeşim geldi çaya.
Tahlil sonuçlarımı getirmiş mantar var bende ilaç tedavisi görücem.
ama tahlilleri yanımda getirecektim tıp terimlerine netten bakacaktım unuttum ya
amin canım aminn o maneviyatı hissedememek kötüydü cidden bide yasin okuyabilirsem çok mutlu olucamFundacım allah kabul etsin pazar yada pazartesi bende başlıyorum oruca.
nektar rulo yapıp yuvarlıyon dimmi tepsiye....bitane koccaman rulo oluyo dimmi...
hormon bozk. nerden çıktı ozamn:26:
günaydın buarada, böreğin tadı güzeldi ama ,cıvık oldu galiba1 dilimi yemek için 10 parmağımıda kullandım..tutmak için ,dağılıyo çünkü içi :44:
amin canım aminn o maneviyatı hissedememek kötüydü cidden bide yasin okuyabilirsem çok mutlu olucam
ilk sefer yaptığın için zuzum olsun ilk seferde olur tadı nasıldı peki
bende bu akşam okucam inşallah...
tadı güzeldi canım, sevdim :) bide ne sorcam yaa : yufkayla börek yapınca yumuşasın diye napıyonuz, fırından çıkınca
inşallah canım akşam okuyalımafiyet olsun canım ben kurumasın diye fırından çıkarırım üzerine bişey örterim çok mu serttiki:26:kaç dereceye verdin canım fırın kurutmuş olabilir
Zeynepcim smear testimin sonucu temiz
Ama kültür testinde bilmem ne görüldü yazıyordu işte o bilmem neyi araştıracaktım da yanıma almayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?