2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayşam, geçmiş olsun babana.. Allah acil şifalar verir inş, böyle sık sık enfeksiyon kapmasının sebebi neymiş canım yaa :26: napmak gerekiyomuş?

Yarenim, çok yorulacaksınız :/ inş temizliğe felan götürmeye kalkmaz sizi 2-3 kişi tutup temizletir herhalde 1 günde

zuzuşun böreğini merak ettim, bu arada bendeki tarif şöyle..zuzum gerçi sen yaptın artık ama :)

Sebzeli Strudel (6 kişilik)
Malzeme: 2 patlıcan, 2 kabak, 2 kırmızı dolmalık biber, 1 su bardağı kaşar rendesi,
4 hazır yufka, 3 kaşık zeytinyağı, 1 kaşık tereyağı, tuz, karabiber

Dolmalık biberleri ve patlıcanı 10-15 dk kadar közleyin ve kabuklarını soyun.
Kabakları üzerine hafif zeytinyağı gezdirip tavada 5-6 dk kadar soteleyin.
İç sebzelerin tümüne tuz ve karabiber ekleyip bir kenara bırakın ve önceden yağladığınız (yahut yağlı kağıt serdiğiniz)
fırın tepsisinin üzerine ilk yufka hamurunu yayın. Erittiğimiz tereyağını bir fırça yardımıyla ilk kata sürün,
ardından üzerine diğer yufkaları da tek tek koyup aynı işlemi tekrarlayın.
Sonunda sebzeleri üzerine yayarak ekleyin. Kaşar peyniri rendesini de üzerine yayın ve yufkaları rulo şeklinde sararak kapatın.
Üzerine zeytinyağını yine fırça yardımıyla sürdükten sonra, önceden 200 C ısıttığınız fırında 30 dk pişirin.

Srvis Önerisi: Sıcak olarak servis yapacağınız sebzeli strudel'e dilediğiniz sebzeleri katabilirsiniz. Ispanak, tere, patates ve havuç da bu lezzetin sevdiği tatlardır.

boynunda her gün serum alması için takılan sabit bi şey var katater diyorlar ordan bi şekilde enfeksiyon kapıyor sanırım cnm. vücununun fazla direnci de olmadığı için kolay hasta oluyor.

maşallah bugün tarifler havada uçuşmuş ama ne yalan söyleyeyim hiçbirini okuyamadım yoksa yetiştiremicektim geçmişi :))) nası olsa bi gün bana da lazım olur garanti :) o zaman döner okurum artık.

inş bu defa çok kalmaz hastanede, çabucak geçer :/
sana da geçmiş olsun hem, dikkat etmek lazım klimalara :26:
ben gidip yatim, iyi geceler Ayşam

günaydın kızlar.

adaşımm geçmiş olsun sana

yeni dükkanın duvarları falan yıkılacak, elektrik tesisatı ayarlanacak. sanırım onlardan sonra kaba temizlik için birilerini bulur ama ince temizliği yine bize kalacak kesin. hepi topu 3 bayanız zaten biz burda. o kocaan yer nasıl temizlenir bakalım artık kaçış yok ne de olsa.:97::97:

günaydın kızlar ben bugün orucum inşallah allah derman verirde rahat bi şekilde tutarım orucumu alisha geçmiş olsun babana allah acil şifalar versin canım benimyarenay yeni bi yere geçmek çok zor canım inşallah temizliğini falan size yaptırmazlarallah kolaylık versin şimdidenzuzuş amanın börekte yaparmış eminim güzel olmuştur tatlım afiyet olsun

Günaydın Kızlar

Ayşecim baban için üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatır evine döner.

Ay yarenaycım taşınmak çok berbat bi iş ya o günleri düşünmek bile istemiyorum

Dün annem ile erkek kardeşim geldi çaya.
Tahlil sonuçlarımı getirmiş mantar var bende ilaç tedavisi görücem.
ama tahlilleri yanımda getirecektim tıp terimlerine netten bakacaktım unuttum ya

ayşeciğim geçmiş olsun babana işallah kısa zamanda sağlına kavuşur ve hastaneden çıkar.

yarenim mekan değişikliği çok zor allah kolaylık versin .

elfim netten bak hormon bozukluğu nasıl belli olur nasıl çıkar yada ssmear testinde belli olurmu diye korma ilaçla tedavisi vardır ama başka bir hastaneye git

Zeynepcim smear testimin sonucu temiz

Ama kültür testinde bilmem ne görüldü yazıyordu işte o bilmem neyi araştıracaktım da yanıma almayı unuttum

nektar rulo yapıp yuvarlıyon dimmi tepsiye....bitane koccaman rulo oluyo dimmi...

Dün annem ile erkek kardeşim geldi çaya.
Tahlil sonuçlarımı getirmiş mantar var bende ilaç tedavisi görücem.
ama tahlilleri yanımda getirecektim tıp terimlerine netten bakacaktım unuttum ya

hormon bozk. nerden çıktı ozamn:26:

günaydın buarada, böreğin tadı güzeldi ama ,cıvık oldu galiba 1 dilimi yemek için 10 parmağımıda kullandım..tutmak için ,dağılıyo çünkü içi :44:

Off benimde çok işim var bugün şehriye çorbası yapıcam dün taze fasulyeyi haşladım bugün sotelicem. Bulaşık makinemi boşaltmam lazım ama eve gidince hiç bişey yapasım kalmıyor. Kaynanam sağolsun dün sulu köfte ile bulgur pilavı getirmişti onları yedik bugünde karnıyarık getirebilir ama bu akşam fasulye ile çorbayı yapıcam mecburen

Fundacım allah kabul etsin pazar yada pazartesi bende başlıyorum oruca.
amin canım aminn o maneviyatı hissedememek kötüydü cidden bide yasin okuyabilirsem çok mutlu olucam

ilk sefer yaptığın için zuzum olsun ilk seferde olur tadı nasıldı peki

amin canım aminn o maneviyatı hissedememek kötüydü cidden bide yasin okuyabilirsem çok mutlu olucam

ilk sefer yaptığın için zuzum olsun ilk seferde olur tadı nasıldı peki

bende bu akşam okucam inşallah...

tadı güzeldi canım, sevdim :) bide ne sorcam yaa : yufkayla börek yapınca yumuşasın diye napıyonuz, fırından çıkınca

bende bu akşam okucam inşallah...

tadı güzeldi canım, sevdim :) bide ne sorcam yaa : yufkayla börek yapınca yumuşasın diye napıyonuz, fırından çıkınca

inşallah canım akşam okuyalımafiyet olsun canımben kurumasın diye fırından çıkarırım üzerine bişey örterim çok mu serttiki:26:kaç dereceye verdin canım fırın kurutmuş olabilir

k.valideme tepsiyi götürünce dedim " anne dehşet bişey yaptım, gözlerine inanamayacaksın" , " yaparsın kzım,yaparsın"diyo

k.validem hazır hiçbişeyi yemez, k.pederim götürdü böreği

inşallah canım akşam okuyalımafiyet olsun canımben kurumasın diye fırından çıkarırım üzerine bişey örterim çok mu serttiki:26:kaç dereceye verdin canım fırın kurutmuş olabilir

180-190 damıydı neydi :)))

çıkarınca üstüne gazete, onun üstüne de ıslak bez koydum :26: o çok yumuşattı heralde:26:

günaydın kızlar,

ayşecim çok geçmiş babana umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

ayy yarenim valla taşınma işleri zor işler inşallah temizlik size kalmaz yani..

fundacım allah kabul etsin:)

zuzuş böreği fırında yaptıysan neden çevirdinki anlamadım ben tavada yapsan çevirmen gerekir yani..

Zeynepcim smear testimin sonucu temiz

Ama kültür testinde bilmem ne görüldü yazıyordu işte o bilmem neyi araştıracaktım da yanıma almayı unuttum

smear testin temiz çıktıysa iyi canım kültür testinde ıkmış olabilir hormon bozukluğu onda bakıyolar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…