2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

k.valideme tepsiyi götürünce dedim " anne dehşet bişey yaptım, gözlerine inanamayacaksın" , " yaparsın kzım,yaparsın"diyo

k.validem hazır hiçbişeyi yemez, k.pederim götürdü böreği

cnm paçanga böreği yaptınn galibaa yanlış okumadıysam fırında yapma dağılıyor ben tavada yaptım kayınvaldeme hiç dağılmıyo az yağda kızart spatula ilede çevir...kayınvalde bana sen bunu kesin dışardan aldın dedi şok oldu tabii kadın ben yemek bilmem ama bi yaparım nefis olur....

ya baktım üstü kızardı , altı bembeyaz....bide sıkıldım beklemekten çevirdim bende:101:

cnm baban için geçmiş olsun ..Ben burdayım dahada kovsalar gitmem konuşur tanışırız...Bebiş senin sandım kusrabakma çok tatlı allah bağışlasın..evet çalışyorum cnm ...bebiş için beklemedeyim regli olmadım hala bi olsam kocişin tepesinden inmicem

cidden o fırında yapmıştı niye çevirmişkiayy dikkat sıfır uyuyorum resmen:18:

niye kovalım canım

fundam allah kabul etsin canım işallah allahım herkese derman verirde herkes orucunu tutar bende oruçluyum bugün ama hiç dermanım yok birde mide bulantısı var neden anlamadım

zuzum orayı ben de hayal edemedim, ama tepsiye yayıyosun yufkayı yağlıyosun sonra bi yufka daha, bi yufka daah :26: nasıl rulo olcakki, ben normal kenardaki yufkayla üstünü kapatırım öyle rulo yapmiycam..
niye cıvık oldu senin böreğin acaba, sebzeleri kızartırken çok mu yağladın, 2-3 kaşık yağ ile soteliycektin sadece :26:

ya baktım üstü kızardı , altı bembeyaz....bide sıkıldım beklemekten çevirdim bende:101:
kız fırın böreği çevrilir mi

Funda Allah kabul etsin :))
Elfim, geçmiş olsun canım..

Piknikten vazgeçtik eve alıcaz annemleri hala bir menüm yok ne yapacağımı düşünmek istiyorum bi yandan işler var acil

En iyisi ben bi süre olmayayım işlerimi bitireyim bi kaç saate gelirim

İyi sohbetler şekerler

Günaydın bir de

benim bugün regl günüm ayın 4ü

ay yiyecek hiç bişi almadım yanıma, sadece azcık hurma var onlarla idare ederim artık bir de eşim minik meyve sularından almış bana, onlardan aldım 2 tane.. acıkmam inş :26:

kızlar ya geçen gün ev sahibine gittim kirayı vermeye kadın demesinmiki ben evi satmaya karar verdim diye 130milyara almak isterseniz düşünün eşinle konuş ama o para verilmez o eve dedim konuşurum olumsuz olursa bizde ev bulur çıkarız dedim yok diyo hemen çıkmayın düşünüyoruz kimsenin haberi yok daha diyor bahara doğru ancak diyor şimdi yeniden ev derdine düş

günaydın arkadaşlar bu bölümü daha bugün keşfettim :))
ben de 2010 da evlendim. eylül ayında. zaman o kadar hızlı geçti ki. ilk 6 ay sonunda eşim ağır bir rahatsızlık geçirdi. hala da ilaç kullanmya devam ediyor. o dönem bizi birbirimize daha da bağladı. sağlığımızın - birbirimizin değerini çok iyi anladık. ve tam 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. bebek sahibi olmayı düşünüyordum ama bu ay değildi. çok güzel ve büyük bir sürpriz oldu bizim için. belki hamile olanlar da vardır yazılanları okuma fırsatım olmadı . yanlış hatırlamıyorsam luxxor ve bol + sanırım aynı anda evlendik.

fundam allah kabul etsin canım işallah allahım herkese derman verirde herkes orucunu tutar bende oruçluyum bugün ama hiç dermanım yok birde mide bulantısı var neden anlamadım
amin canım sağol alah hepimizin orucunu kabul etsin bize güç versin
amin canımzuzu bu çevirir karışmayın
inşallah canım hurma kan şekerini düzenler bende gece pek bişey yemedim

hoş geldin canımeşine çok geçmiş olsun acil şifalarbebek içinde gözünüz aydın ne güzel sürpriz yapmış size

hoşgeldin tatlım doğru hatırlıyosun geçmiş olsun öncelikle allah sağlık versin ve buarada gözünaydın tatlım bende hamişim bizimkide beklemediğimiz bir zamanda geldi 6 aylık şuanda hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin allahım:)

zeynepcim valla taşınmak çok zor ya siz yinede fırsat buldukça bakının ev derlerse çıkın diye birdenortada kalırsınz zor olur yani..

Kızlarrr size bişe anlatıyımda gülün biraz gece uyuyorum çok şık bir geceliğim var onu giydim yattım bizimki gelince görsün die neyse aşkım gelmiş yatak odasındaydı gece ışık açıktı bende popumu bişe ısırıyor o sandım aşkım ısırma dedim ben değil kedi ısırıyor demezmiiiii koptummm yaaa güleyimmi ağlayayımmı bizimkisi umrunda olmamış ben hadi yaaa kedimi demişim pohahahhaahha baktım aynen kedi popomun dibinde uzanmış ısırıyor hafif hafifff kedide sapık oldu puhehehe sinir oldum yattım nasıl o kahkaha ile gülyodu onada sinir oldummmm

hoş geldin canımeşine çok geçmiş olsun acil şifalarbebek içinde gözünüz aydın ne güzel sürpriz yapmış size

hoş buldum canım. teşekkür ederim. çok güzel bir sürpriz oldu. darısı isteyenlerin başına inşallah.

evet canım birden çık derse zor olur çokta alem hemen çıkmayın diyor bahara satıcas diyor belli mi olur biri gelir bakmak isityorum der ben evdeken göstermem müsade etmem böyle şeyi en azında bebek falan olmadan halletmek lazım

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah

Yarenaycım kolay gelsin canım ilk aşamada zorlansanız da belki ortam değişikliği iyi gelir? Uzak mı peki evine taşınacağınız yer?

Dün annem ile erkek kardeşim geldi çaya.
Tahlil sonuçlarımı getirmiş mantar var bende ilaç tedavisi görücem.
ama tahlilleri yanımda getirecektim tıp terimlerine netten bakacaktım unuttum ya

Canım geçmiş olsun rahim ağzında mı mantar varmış?

bende bu akşam okucam inşallah...

tadı güzeldi canım, sevdim :) bide ne sorcam yaa : yufkayla börek yapınca yumuşasın diye napıyonuz, fırından çıkınca

Canım zaten böreğin harcı yumuşak ya keşke üstünü örtmeseydin ondan olmuştur belki? Beğenmenize sevindim. Bir de domatesini çok mu kaçırdın acaba?

Günaydın canımcım hoşgeldinGeçmiş olsun eşinin başına ne geldi bilmiyordum?:44: Bebek içinse çok tebrik ediyorum tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben halen istiyorum olmadı henüzama bolcum hamile evet

hoşgeldin canım eşine geçmiş olsun allah şifasını versin gözünüz aydın erken gelip size sürpriz yapmış

aaa, kötü olmuş canım yaa :26: ama uygun bi ev bulursanız çıkın, ev sahibinin keyfini mi bekliyceksiniz.. alıcı bulunca mı çıkartacakmış sizi

heşgeldin delicious, ben de hatırlıyorum seni bizim eski topikten "eylül ve ekim gelinleri" ama sen beni hatırlamıyosun sanırım
geçmiş olsun eşine, Allah bir daha yaşatmasın.. bebişiniz de hayırlı olsun

amin canımzuzu bu çevirir karışmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…