k.valideme tepsiyi götürünce dedim " anne dehşet bişey yaptım, gözlerine inanamayacaksın", " yaparsın kzım,yaparsın"diyo
k.validem hazır hiçbişeyi yemez, k.pederim götürdü böreği
günaydın kızlar,
ayşecim çok geçmiş babana umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Ayy yarenim valla taşınma işleri zor işler inşallah temizlik size kalmaz yani..
Fundacım allah kabul etsin:)
zuzuş böreği fırında yaptıysan neden çevirdinki anlamadım ben tavada yapsan çevirmen gerekir yani..
herkese selammmm. dün tam yazıyordum acil çıkmak zorunda kaldım kızlar iki gündür geçmişi okuyorum bitmek bilmedi. Babam yine hastanede sanırım yine enfeksiyon((( geçen gece acile gittik ordan geri gönderdiler bi iki ilaç yapıp ama bu gece yattı artık hastaneye antibiyotik tedavisine başlancak. OF kızlar bazen çok canım sıkılıyor bitmeyecek mi bu hastane işi hiç diyorum...
bugün işte boş vaktim vardı 3-4 saat, girerim nete diyordum elektrikler gitti 9dan 5e kadar işkence gibiydi mahvolduk hepimiz(
özledim sizi yaaa üf bi türlü doğru dürüst giremiyorum hep yarım yamalak anlamsız saatlerde giriyorummmmmm
miray hoşgeldin cnm inş. bi gün ikimizin de online olduğu an denk gelirse konuşuruz nerede yaşıyorsun neler yapıyorsun bi de çevirmenlik yapıyorum demişsin işini de merak ettim hepsini sorcam :))) bebişini kaybetmişsin cnm allah inş. en kısa zamanda bi daha verir. bu arada benim albümdeki bebik eltimin cnm, bizde henüz bi şey yok :))
kızlar kaçtım ben zaten kimsecikler yok beni unutmayınnn
cidden o fırında yapmıştı niye çevirmişkigünaydın kızlar,
ayşecim çok geçmiş babana umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
ayy yarenim valla taşınma işleri zor işler inşallah temizlik size kalmaz yani..
fundacım allah kabul etsin:)
zuzuş böreği fırında yaptıysan neden çevirdinki anlamadım ben tavada yapsan çevirmen gerekir yani..
cnm baban için geçmiş olsun ..Ben burdayım dahada kovsalar gitmemkonuşur tanışırız...Bebiş senin sandım kusrabakma çok tatlı allah bağışlasın..evet çalışyorum cnm ...bebiş için beklemedeyim regli olmadım hala bi olsam kocişin tepesinden inmicem
cnm baban için geçmiş olsun ..Ben burdayım dahada kovsalar gitmemkonuşur tanışırız...Bebiş senin sandım kusrabakma çok tatlı allah bağışlasın..evet çalışyorum cnm ...bebiş için beklemedeyim regli olmadım hala bi olsam kocişin tepesinden inmicem
nektar rulo yapıp yuvarlıyon dimmi tepsiye....bitane koccaman rulo oluyo dimmi...
hormon bozk. nerden çıktı ozamn:26:
günaydın buarada, böreğin tadı güzeldi ama ,cıvık oldu galiba1 dilimi yemek için 10 parmağımıda kullandım..tutmak için ,dağılıyo çünkü içi :44:
kız fırın böreği çevrilir miya baktım üstü kızardı , altı bembeyaz....bide sıkıldım beklemekten çevirdim bende:101:
amin canım sağol alah hepimizin orucunu kabul etsin bize güç versinfundam allah kabul etsin canım işallah allahım herkese derman verirde herkes orucunu tutar bende oruçluyum bugün ama hiç dermanım yok birde mide bulantısı var neden anlamadım
amin canımzuzum orayı ben de hayal edemedim, ama tepsiye yayıyosun yufkayı yağlıyosun sonra bi yufka daha, bi yufka daah :26: nasıl rulo olcakki, ben normal kenardaki yufkayla üstünü kapatırım öyle rulo yapmiycam..
niye cıvık oldu senin böreğin acaba, sebzeleri kızartırken çok mu yağladın, 2-3 kaşık yağ ile soteliycektin sadece :26:
kız fırın böreği çevrilir mi
Funda Allah kabul etsin :))
Elfim, geçmiş olsun canım..
inşallah canım hurma kan şekerini düzenler bende gece pek bişey yemedimGünaydın bir de
benim bugün regl günüm ayın 4ü
ay yiyecek hiç bişi almadım yanıma, sadece azcık hurma var onlarla idare ederim artıkbir de eşim minik meyve sularından almış bana, onlardan aldım 2 tane.. acıkmam inş :26:
günaydın arkadaşlar bu bölümü daha bugün keşfettim :))
ben de 2010 da evlendim. eylül ayında. zaman o kadar hızlı geçti ki. ilk 6 ay sonunda eşim ağır bir rahatsızlık geçirdi. hala da ilaç kullanmya devam ediyor. o dönem bizi birbirimize daha da bağladı. sağlığımızın - birbirimizin değerini çok iyi anladık. ve tam 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. bebek sahibi olmayı düşünüyordum ama bu ay değildi. çok güzel ve büyük bir sürpriz oldu bizim için.belki hamile olanlar da vardır yazılanları okuma fırsatım olmadı . yanlış hatırlamıyorsam luxxor ve bol + sanırım aynı anda evlendik.
ben de 2010 da evlendim. eylül ayında. zaman o kadar hızlı geçti ki. ilk 6 ay sonunda eşim ağır bir rahatsızlık geçirdi. hala da ilaç kullanmya devam ediyor. o dönem bizi birbirimize daha da bağladı. sağlığımızın - birbirimizin değerini çok iyi anladık. ve tam 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. bebek sahibi olmayı düşünüyordum ama bu ay değildi. çok güzel ve büyük bir sürpriz oldu bizim için.belki hamile olanlar da vardır yazılanları okuma fırsatım olmadı . yanlış hatırlamıyorsam luxxor ve bol + sanırım aynı anda evlendik.
hoş geldin canımeşine çok geçmiş olsun acil şifalar bebek içinde gözünüz aydın ne güzel sürpriz yapmış size
hoşgeldin tatlım doğru hatırlıyosun geçmiş olsun öncelikle allah sağlık versin ve buarada gözünaydın tatlım bende hamişim bizimkide beklemediğimiz bir zamanda geldi 6 aylık şuanda hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin allahım:)
teşekkür ederim canım. senin de gözün aydın. senin bebiş kocaman olmuş maşallah :))
Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde bize bağışlar meleklerimizi.ben daha şaşkınlık içindeyim alışmaya çalışıyorum.
hoşgeldin tatlım doğru hatırlıyosun geçmiş olsun öncelikle allah sağlık versin ve buarada gözünaydın tatlım bende hamişim bizimkide beklemediğimiz bir zamanda geldi 6 aylık şuanda hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin allahım:)
zeynepcim valla taşınmak çok zor ya siz yinede fırsat buldukça bakının ev derlerse çıkın diye birdenortada kalırsınz zor olur yani..
herkese selammmm. dün tam yazıyordum acil çıkmak zorunda kaldım kızlar iki gündür geçmişi okuyorum bitmek bilmedi. Babam yine hastanede sanırım yine enfeksiyon((( geçen gece acile gittik ordan geri gönderdiler bi iki ilaç yapıp ama bu gece yattı artık hastaneye antibiyotik tedavisine başlancak. OF kızlar bazen çok canım sıkılıyor bitmeyecek mi bu hastane işi hiç diyorum...
bugün işte boş vaktim vardı 3-4 saat, girerim nete diyordum elektrikler gitti 9dan 5e kadar işkence gibiydi mahvolduk hepimiz(
özledim sizi yaaa üf bi türlü doğru dürüst giremiyorum hep yarım yamalak anlamsız saatlerde giriyorummmmmm
miray hoşgeldin cnm inş. bi gün ikimizin de online olduğu an denk gelirse konuşuruz nerede yaşıyorsun neler yapıyorsun bi de çevirmenlik yapıyorum demişsin işini de merak ettim hepsini sorcam :))) bebişini kaybetmişsin cnm allah inş. en kısa zamanda bi daha verir. bu arada benim albümdeki bebik eltimin cnm, bizde henüz bi şey yok :))
kızlar kaçtım ben zaten kimsecikler yok beni unutmayınnn
bizim patronun kafasında sürekli tilkiler dolaşıyor canım, biz ona akıl erdiremiyoruz artık. şuan olduğumuz yerde bazı problemler vardı. mesela elektrik sayacı ortaktı, kiracılardan biri vermeyince her ay elektriğimizi kesiyorlardı. bir de buraya girerken su sayaçları ayrılcak diye 2500 sterlin vermiş patron dükkan sahibine. ama 3 yıl oldu hala ayırmadılar falan. o yüzden yer değiştirecekmişiz. şimdiye kadar biz olmaz diyorduk ama bugün gidip yeri gördük, yıkılması gereken yerleri ayarladık falan. kesin taşınıyoruz yani
Dün annem ile erkek kardeşim geldi çaya.
Tahlil sonuçlarımı getirmiş mantar var bende ilaç tedavisi görücem.
ama tahlilleri yanımda getirecektim tıp terimlerine netten bakacaktım unuttum ya
nektar rulo yapıp yuvarlıyon dimmi tepsiye....bitane koccaman rulo oluyo dimmi...
hormon bozk. nerden çıktı ozamn:26:
günaydın buarada, böreğin tadı güzeldi ama ,cıvık oldu galiba1 dilimi yemek için 10 parmağımıda kullandım..tutmak için ,dağılıyo çünkü içi :44:
bende bu akşam okucam inşallah...
tadı güzeldi canım, sevdim :) bide ne sorcam yaa : yufkayla börek yapınca yumuşasın diye napıyonuz, fırından çıkınca
aaa, kötü olmuş canım yaa :26: ama uygun bi ev bulursanız çıkın, ev sahibinin keyfini mi bekliyceksiniz.. alıcı bulunca mı çıkartacakmış sizikızlar ya geçen gün ev sahibine gittim kirayı vermeye kadın demesinmiki ben evi satmaya karar verdim diye 130milyara almak isterseniz düşünün eşinle konuş ama o para verilmez o eve dedim konuşurum olumsuz olursa bizde ev bulur çıkarız dedim yok diyo hemen çıkmayın düşünüyoruz kimsenin haberi yok daha diyor bahara doğru ancak diyor şimdi yeniden ev derdine düş
heşgeldin delicious, ben de hatırlıyorum seni bizim eski topikten "eylül ve ekim gelinleri" ama sen beni hatırlamıyosun sanırımgünaydın arkadaşlar bu bölümü daha bugün keşfettim :))
amin canımzuzu bu çevirir karışmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?