2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dimmi rulo ypmayalım :)

ay napim çevirdim gitti :) hoş unuda beceremedim, parçalıyodum :)))

bence yavaştan ev bakın, kadın bahara doğru diyo ama, tutki bi kısmeti çıktı evin, hemen çıkın dicekler size,

puhahahah

canım zaten böreğin harcı yumuşak ya keşke üstünü örtmeseydin ondan olmuştur belki? Beğenmenize sevindim. Bir de domatesini çok mu kaçırdın acaba?

evet dediğin gibi oldu galiba, bende öle düşündüm...ama tadını güzeldi evet,teşekkürler tekrardan

..

Kızlar bende kaçtım işim çok

ay Allahım yaa
bu arada kedişi napıyosunuz, vermekten vazgeçtiniz mi? gördüm ben facede sizin "ev arıyorum şeysini"

Son düzenleme:
Kızlar bugün hiç halim yok akşama ne yapıyım diye kara kara düşünürken iş yerinden arkadaşımız iftara davet ettieşi demiş bize gelsinler iftara demişyemekten bugünde yırttım:13:

dimmi rulo ypmayalım :)

ay napim çevirdim gitti :) hoş unuda beceremedim, parçalıyodum :)))
tava böreği kuru olur, yani daha doğrusu kabuğu kırıt olur rahat çevrilir
fırın diye çevirememişsindir canım sen..
tavada yapsan zorlanmazdın
ben yaparım belki hafta sonu çekerim fotosunu, rulo yapmayalım evet :82:

ay Allahım yaa
bu arada kedişi napıyosunuz, vermekten vazgeçtiniz mi? gördüm ben facede s

Nerde gördün cnm sen bende ekli deilsin hayvan severler derneğinde mi gördün??*Evet ilan çıktı dün inanmıcaksınız 100 kişiden fazla aradı teli kapadım sinirden kocişim mesaj atmış hayatım O KEDİ GİTMEYECEK diye sevinçten öldümm öldüümmm ahhh allahım görmenizi isterim çok eğitimli ben emek ettim ona başkasına nasıl vereyim...Kocişimi öptüm de öptümm eve gittim o enerjile evi temizledim kocam şok (normalde kadın gelyo 2 haftada bir)...Neyse güllaç yaptım ona götürdüm cafeye oda beni beklemiş yapıştım kocama bolbol teşekkür ettim beni üzmeyim die göndermedi kediyi valla allah razı olsun ne diyim...nektar sende istanbuldansın dimi buarada?

evet Haysev de gördüm, bakıyorum ben sık sık o sayfaya
hamiş kalınca kediyi geçici olarak birine verirsiniz artık canım, madem bukadar çok bağlısın temelli verme evet :26:
İstanbuldayımm

dün annemlerle emınönüne gııttık ordan kumkapıya balık yedık sonra sahılden yürüye yürüye emınönüne geldık baya bır yorulduk ama cok güzel gectı.

havada cok sıcak degıldı.

Kızlar bugün hiç halim yok akşama ne yapıyım diye kara kara düşünürken iş yerinden arkadaşımız iftara davet ettieşi demiş bize gelsinler iftara demişyemekten bugünde yırttım:13:

Ohh hadi gözün aydın fundam ne güzel olmuş Ben de Allah kısmet ederse haftasonu niyetleneceğim yine. Cmt çalışıyorum yarım gün

Canım sevindim mutlu olmana umarım hamileliğin için de bir sorun olmaz valla avrupada nerdeyse her evde kedi köpek varmış ama kadınları patır patır hamile kalıo yani, neticede hayvanın aşılarını düzenli yaptırdıktan sonra sorun olmaz miraycım belki de:44:

görüşürüz canım, yine gel

uff karnım ağrıyo, regl sancısı şekerli su da içemem..

Aa nektarcım şekerli su iyi mi geliyor ilk defa duyuyorum?

evet bide öle demezmi sinir etti biizmi deniyo napıyo tamda düzeni kurmuştuk okadar tamir yapmıştık eve ev yapboz gibi evlerde pahalı eşimde şimdi merkezden istiyor 750-800tl evler diyoruz okadar vereceğiz madem 200-300daha verip kredimi ödesek evmi satın alsak 110milyara falan kaldık arada

Ayy canım kötü olmuş cidden eğer biraz birikiminiz de varsa aslında en güzeli ev almak bilio musun, o 200-300 lira da düşününce zaten ivir zivira gidiyor fark etmiyoruz bile hiç değilse kendi evinizi almış olursunuz erkenden

evet ılık bol şekerli su karın ağsınını dindiriyor luxxorcum

çok iyi oldu bunu öğrendiğim nektar:82:benim sancılarım beter oluyor var ya ya apranaks ya majezik geçiriyor ilk gün ağrı kesici almazsam ölüyorum. Allahtan benim adetlerim kısa sürüyor 4 gün

evet canım orası öle çıkın derse çıkıcaz ev yapboz gibi okadar emek var herşeyi kendimiz yapmıştık eşimde diyor merkeze gidelim ordada evler 750-800 her bu parayı ver acaba 200-300fazla verip kredimi ödesek diyor bizim o semtteki evlerde küçük ve eski biizm olur boşver diyor sonra daha iyi biyer alırız diyor satıp kararsız kaldık

Aynen cnm avrupada herkeste kedi köpek var bişi olmuyor...Benim kedişin tüm aşıları var iyi bakıyorum ona hamiş kalırsam ilk aylar olmazsa geçici aile bulrum ona...Bir hamiş kalsam allahım başka bişi istemiyorum piskopata bağladımm bebişte bebiş kızlar burda plajda yabancıların bir bebişleri var hepsini mıncık ediom valla mavişler esmerler çok datlular....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…