zuzum orayı ben de hayal edemedim, ama tepsiye yayıyosun yufkayı yağlıyosun sonra bi yufka daha, bi yufka daah :26: Nasıl rulo olcakki, ben normal kenardaki yufkayla üstünü kapatırım öyle rulo yapmiycam..
Niye cıvık oldu senin böreğin acaba, sebzeleri kızartırken çok mu yağladın, 2-3 kaşık yağ ile soteliycektin sadece :26:
Kız fırın böreği çevrilir mi
Funda allah kabul etsin :))
elfim, geçmiş olsun canım..
kızlar ya geçen gün ev sahibine gittim kirayı vermeye kadın demesinmiki ben evi satmaya karar verdim diye 130milyara almak isterseniz düşünün eşinle konuş ama o para verilmez o eve dedim konuşurum olumsuz olursa bizde ev bulur çıkarız dedim yok diyo hemen çıkmayın düşünüyoruz kimsenin haberi yok daha diyor bahara doğru ancak diyor şimdi yeniden ev derdine düş
kızlarrr size bişe anlatıyımda gülün biraz gece uyuyorum çok şık bir geceliğim var onu giydim yattım bizimki gelince görsün die neyse aşkım gelmiş yatak odasındaydı gece ışık açıktı bende popumu bişe ısırıyor o sandım aşkım ısırma dedim ben değil kedi ısırıyor demezmiiiii koptummm yaaagüleyimmi ağlayayımmı bizimkisi umrunda olmamış ben hadi yaaa kedimi demişim pohahahhaahha Baktım aynen kedi popomun dibinde uzanmış ısırıyor hafif hafifff kedide sapık oldu puhehehe sinir oldum yattım nasıl o kahkaha ile gülyodu onada sinir oldummmm
canım zaten böreğin harcı yumuşak ya keşke üstünü örtmeseydin ondan olmuştur belki? Beğenmenize sevindim. Bir de domatesini çok mu kaçırdın acaba?
Kızlarrr size bişe anlatıyımda gülün biraz gece uyuyorum çok şık bir geceliğim var onu giydim yattım bizimki gelince görsün die neyse aşkım gelmiş yatak odasındaydı gece ışık açıktı bende popumu bişe ısırıyor o sandım aşkım ısırma dedim ben değil kedi ısırıyor demezmiiiii koptummm yaaagüleyimmi ağlayayımmı bizimkisi umrunda olmamış ben hadi yaaa kedimi demişim pohahahhaahha baktım aynen kedi popomun dibinde uzanmış ısırıyor hafif hafifff kedide sapık oldu puhehehe sinir oldum yattım nasıl o kahkaha ile gülyodu onada sinir oldummmm
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim. Amin canım. sağlığımızın kıymetini bilelim.hoşgeldin canım eşine geçmiş olsun allah şifasını versin gözünüz aydın erken gelip size sürpriz yapmış
heşgeldin delicious, ben de hatırlıyorum seni bizim eski topikten "eylül ve ekim gelinleri" ama sen beni hatırlamıyosun sanırım
geçmiş olsun eşine, Allah bir daha yaşatmasın.. bebişiniz de hayırlı olsun
hoşbuldum canım seni de hatırlıyorum tabiki :)) yazmamışım adını kusura bakma. teşekkür ederim.
tava böreği kuru olur, yani daha doğrusu kabuğu kırıt olur rahat çevrilirdimmi rulo ypmayalım :)
ay napim çevirdim gitti :) hoş unuda beceremedim, parçalıyodum :)))
ay Allahım yaa
bu arada kedişi napıyosunuz, vermekten vazgeçtiniz mi? gördüm ben facede s
evet Haysev de gördüm, bakıyorum ben sık sık o sayfayaNerde gördün cnm sen bende ekli deilsin hayvan severler derneğinde mi gördün??*Evet ilan çıktı dün inanmıcaksınız 100 kişiden fazla aradı teli kapadım sinirden kocişim mesaj atmış hayatım O KEDİ GİTMEYECEK diye sevinçten öldümm öldüümmm ahhh allahım görmenizi isterim çok eğitimli ben emek ettim ona başkasına nasıl vereyim...Kocişimi öptüm de öptümm eve gittim o enerjile evi temizledim kocam şok (normalde kadın gelyo 2 haftada bir)...Neyse güllaç yaptım ona götürdüm cafeye oda beni beklemiş yapıştım kocama bolbol teşekkür ettim beni üzmeyim die göndermedi kediyi valla allah razı olsun ne diyim...nektar sende istanbuldansın dimi buarada?
görüşürüz canım, yine gelşekerler ben çıkıyorum. biraz işlerim var. sizi burda gördüğüme çok sevindim.
görüşmek üzere
günaydın canım
herkese günaydın
canlarım...........
Kızlar bugün hiç halim yok akşama ne yapıyım diye kara kara düşünürken iş yerinden arkadaşımız iftara davet ettieşi demiş bize gelsinler iftara demiş yemekten bugünde yırttım :13:
Nerde gördün cnm sen bende ekli deilsin hayvan severler derneğinde mi gördün??*Evet ilan çıktı dün inanmıcaksınız 100 kişiden fazla aradı teli kapadım sinirden kocişim mesaj atmış hayatım O KEDİ GİTMEYECEK diye sevinçten öldümm öldüümmm ahhh allahım görmenizi isterim çok eğitimli ben emek ettim ona başkasına nasıl vereyim...Kocişimi öptüm de öptümm eve gittim o enerjile evi temizledim kocam şok (normalde kadın gelyo 2 haftada bir)...Neyse güllaç yaptım ona götürdüm cafeye oda beni beklemiş yapıştım kocama bolbol teşekkür ettim beni üzmeyim die göndermedi kediyi valla allah razı olsun ne diyim...nektar sende istanbuldansın dimi buarada?
görüşürüz canım, yine gel
uff karnım ağrıyo, regl sancısışekerli su da içemem..
dün annemlerle emınönüne gııttık ordan kumkapıya balık yedık sonra sahılden yürüye yürüye emınönüne geldık baya bır yorulduk ama cok güzel gectı.
havada cok sıcak degıldı.
aaa, kötü olmuş canım yaa :26: ama uygun bi ev bulursanız çıkın, ev sahibinin keyfini mi bekliyceksiniz.. alıcı bulunca mı çıkartacakmış sizi
heşgeldin delicious, ben de hatırlıyorum seni bizim eski topikten "eylül ve ekim gelinleri" ama sen beni hatırlamıyosun sanırım
geçmiş olsun eşine, Allah bir daha yaşatmasın.. bebişiniz de hayırlı olsun
evet ılık bol şekerli su karın ağsınını dindiriyor luxxorcumAa nektarcım şekerli su iyi mi geliyor ilk defa duyuyorum?
evet bide öle demezmi sinir etti biizmi deniyo napıyo tamda düzeni kurmuştuk okadar tamir yapmıştık eve ev yapboz gibi evlerde pahalı eşimde şimdi merkezden istiyor 750-800tl evler diyoruz okadar vereceğiz madem 200-300daha verip kredimi ödesek evmi satın alsak 110milyara falan kaldık arada
evet ılık bol şekerli su karın ağsınını dindiriyor luxxorcum
dimmi rulo ypmayalım :)
ay napim çevirdim gitti :) hoş unuda beceremedim, parçalıyodum :)))
bence yavaştan ev bakın, kadın bahara doğru diyo ama, tutki bi kısmeti çıktı evin, hemen çıkın dicekler size,
puhahahah
evet dediğin gibi oldu galiba, bende öle düşündüm...ama tadını güzeldi evet,teşekkürler tekrardan
..
Kızlar bende kaçtım işim çok
Ohh hadi gözün aydın fundam ne güzel olmuşBen de Allah kısmet ederse haftasonu niyetleneceğim yine. Cmt çalışıyorum yarım gün
Canım sevindim mutlu olmana umarım hamileliğin için de bir sorun olmaz valla avrupada nerdeyse her evde kedi köpek varmış ama kadınları patır patır hamile kalıo yani, neticede hayvanın aşılarını düzenli yaptırdıktan sonra sorun olmaz miraycım belki de:44:
Aa nektarcım şekerli su iyi mi geliyor ilk defa duyuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?