Ayy canım kötü olmuş cidden eğer biraz birikiminiz de varsa aslında en güzeli ev almak bilio musun, o 200-300 lira da düşününce zaten ivir zivira gidiyor fark etmiyoruz bile hiç değilse kendi evinizi almış olursunuz erkenden
çok iyi oldu bunu öğrendiğim nektar:82:benim sancılarım beter oluyor var ya ya apranaks ya majezik geçiriyor ilk gün ağrı kesici almazsam ölüyorum. Allahtan benim adetlerim kısa sürüyor 4 gün
canım majezik de kısırlığa neden oluyomuş :26: öyle demişti arkadaşımçok iyi oldu bunu öğrendiğim nektar:82:benim sancılarım beter oluyor var ya ya apranaks ya majezik geçiriyor ilk gün ağrı kesici almazsam ölüyorum. Allahtan benim adetlerim kısa sürüyor 4 gün
evet canım baya iyi oldu ilk günüm ya zor olurdu yemeğimde yoktuohh hadi gözün aydın fundam ne güzel olmuşBen de allah kısmet ederse haftasonu niyetleneceğim yine. Cmt çalışıyorum yarım gün
canım sevindim mutlu olmana umarım hamileliğin için de bir sorun olmaz valla avrupada nerdeyse her evde kedi köpek varmış ama kadınları patır patır hamile kalıo yani, neticede hayvanın aşılarını düzenli yaptırdıktan sonra sorun olmaz miraycım belki de:44:
Aa nektarcım şekerli su iyi mi geliyor ilk defa duyuyorum?
bende bilmiyodum ilkkez duydum bende sürekli majezik içerim sadece bu ay sancım olmadı tatil güneş iyi geldi sanırım canım:26:4 gün mü ne kadar kısaymış benimki 6 gün sürerayy canım kötü olmuş cidden eğer biraz birikiminiz de varsa aslında en güzeli ev almak bilio musun, o 200-300 lira da düşününce zaten ivir zivira gidiyor fark etmiyoruz bile hiç değilse kendi evinizi almış olursunuz erkenden
çok iyi oldu bunu öğrendiğim nektar:82:benim sancılarım beter oluyor var ya ya apranaks ya majezik geçiriyor ilk gün ağrı kesici almazsam ölüyorum. Allahtan benim adetlerim kısa sürüyor 4 gün
biz bu iki günü çok yoğun geçiririz sanırım kızlar. Geçmişi okuya okuya geliyorum ama çok yazacak vaktim olmuyor.
Yeni katılan arkadaşımız hoşgeldin. Eşine çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. Bebişinizi de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım. Bize biraz kendini tanıtırsan seviniriz. Bir de foto isteriss mümkünse:78::78:
Zeynepcim eğer peşinat verecek kadar birikmişiniz varsa bence biran önce ev almaya bakın. Sonuçta ileride çocuk falan olunca daha zorlaşacak ev almanız. Ikiniz de hazır çalışırken ne kadar yapabilirseniz kardır canım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Zuzum harikasın ya, seviyorum seni
Fundam allah güç ve sabır versin ilk oruçlu gününde. Keşke bende de cesaret olsaydı
biz bu iki günü çok yoğun geçiririz sanırım kızlar. geçmişi okuya okuya geliyorum ama çok yazacak vaktim olmuyor.
yeni katılan arkadaşımız hoşgeldin. eşine çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. bebişinizi de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım. bize biraz kendini tanıtırsan seviniriz. bir de foto isteriss mümkünse:78::78:
zeynepcim eğer peşinat verecek kadar birikmişiniz varsa bence biran önce ev almaya bakın. sonuçta ileride çocuk falan olunca daha zorlaşacak ev almanız. ikiniz de hazır çalışırken ne kadar yapabilirseniz kardır canım. hakkınızda hayırlısı olsun.
zuzum harikasın ya, seviyorum seni
fundam Allah güç ve sabır versin ilk oruçlu gününde. keşke bende de cesaret olsaydı
düğün takıları falan var onları toplayıp verebiliriz evet çocuk düşünüyoruz hamile kalınca daha zor olucak o halde bişe yapılmaz ben işten çıkmak zorunda kalıcam galiba en hayırlııs ev almak güzel bir ev bulup hayırlııs olur işallah
düğün takıları falan var onları toplayıp verebiliriz evet çocuk düşünüyoruz hamile kalınca daha zor olucak o halde bişe yapılmaz ben işten çıkmak zorunda kalıcam galiba en hayırlııs ev almak güzel bir ev bulup hayırlııs olur işallah
evet çok kötü oldu okadar emek var o evde düğünden sonraki ilk ev çok fazla yok ama kredi çekip 100-110 m,lyarlık bişe alabiliriz bide 750-800 verince yılda 9bin para yapıyo yazık yani bizim semtteki evler küçük ve eski eşim diyor 2+1olsun biizm olsun daha sonra onu satar daha iyisini alıırz diyor karar veremiyoruz bakalım hayırlısı
biz bu iki günü çok yoğun geçiririz sanırım kızlar. geçmişi okuya okuya geliyorum ama çok yazacak vaktim olmuyor.
yeni katılan arkadaşımız hoşgeldin. eşine çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. bebişinizi de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım. bize biraz kendini tanıtırsan seviniriz. bir de foto isteriss mümkünse:78::78:
zeynepcim eğer peşinat verecek kadar birikmişiniz varsa bence biran önce ev almaya bakın. sonuçta ileride çocuk falan olunca daha zorlaşacak ev almanız. ikiniz de hazır çalışırken ne kadar yapabilirseniz kardır canım. hakkınızda hayırlısı olsun.
zuzum harikasın ya, seviyorum seni
fundam Allah güç ve sabır versin ilk oruçlu gününde. keşke bende de cesaret olsaydı
Mrh. Bence eşin haklı benim eltim 5 yıldır evli sanırım 7 ev değişti ya kendi yada ev sahibinden dolayı nakliyeler kiralar zamlar en başta kredi geçip ev alsalardı şimdi kredi biterdi kendi evlerine kavuşurlardı. Şimdi öyle yapmayı düşünüyorlar ama geçen 5 yıl giden paralar taşınırken kırılıp dökülen eşyalar onca eziyet boşuna. Yinede nerden dönseler kar yani. Bence sizde hiç beklemeyin krediler artık daha düşük faizli zaten. Kira öder gibi kredi ödeyin. Bi arkadaşım nişanlıydı çocuğa ev aldırdı biraz nakitleri vardı tamamlayıp edip aldılar 1 yıl oluo 2 yıl sonra bitmiş olcak kredi ve kendi evleri olacak. Çok mantıklıca. Eşin haklı 800 kira verene kadar biraz daha sıkıntıyla 1000 1200 verin sonraki rahatınızı düşünün. Allah gönlünüze göre versin. İnşallah istediğiniz gibi bi ev bulup alırsınız.
zeynepcim üzülme biran evvel ave sahibi olmaya bakın madem takılarınız falan varmış şuan altında çok yüksek bence bozdurmak için tam zamanıbizde araba için bozdurucaz tam 4 000 tl karımız oluyo
bozdurduk canım biz ama yinede peşinat var beni taşınmak düşündürüyor evde herşey yapboz gibi yapıldı onlar tekrar sökülecek monte edilecek evin temizliği boyası monte edilmesi eşyaların yerleşmesi bu eve daha yeni düzeni oturtmuştuk ama hayırlısı artık en mantıklısı ev almak küçükde olsa istanbul gibi biyerde kira vermekten iyidir işallah allahım gönlümüze göre verir herkese nasip eder kendi evini
kızlar dün eşimle babanesine gittik, yazlıkta oturuyolar onlar...bizim evin yakınlarında da evleri var, kışın orda oturdular.. yeni almışlardı....
eşim diyo babane evi bana sat, onlarında niyeti var.... ev 5.katta çok da geniş salonu falan 3+1 1 banyo 1 wc var.... ama kışın mutfağı soğuk oluyor ve benm bindiğim durağa birazcık uzak...evin bi cephesi pazar meydanı bi cehpesi ana yol karşıda mezarlık :)
evi babanesi geçen sene 90 bine almış masrafda yapmıştı içine...bize 75 bin diyor..ama eşim 60 a bağlarım diyo....
kafam karışık, ben o evi istemiyom soru işaretlerim var( ben kendi evimi almak istiyorum yani şuan kiradakini..ama ev sahibimiz satmıyor ((
içine sinmiyosa, almak istemiyosan alma zuzum yaa, başka fırsat çıkar önünüze :26: yine de herşeyin hayırlısıkızlar dün eşimle babanesine gittik, yazlıkta oturuyolar onlar...bizim evin yakınlarında da evleri var, kışın orda oturdular.. yeni almışlardı....
eşim diyo babane evi bana sat, onlarında niyeti var.... ev 5.katta çok da geniş salonu falan 3+1 1 banyo 1 wc var.... ama kışın mutfağı soğuk oluyor ve benm bindiğim durağa birazcık uzak...evin bi cephesi pazar meydanı bi cehpesi ana yol karşıda mezarlık :)
evi babanesi geçen sene 90 bine almış masrafda yapmıştı içine...bize 75 bin diyor..ama eşim 60 a bağlarım diyo....
kafam karışık, ben o evi istemiyom soru işaretlerim var( ben kendi evimi almak istiyorum yani şuan kiradakini..ama ev sahibimiz satmıyor ((
zuzu hani sen o evin yerini beğenmiyodun60 çok iyi bence ya evde üyükmüş kaçırmayın bence ev sahibi olun ilerde satarsınız daha pahalıya
kızlar dün eşimle babanesine gittik, yazlıkta oturuyolar onlar...bizim evin yakınlarında da evleri var, kışın orda oturdular.. yeni almışlardı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?