2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

içine sinmiyosa, almak istemiyosan alma zuzum yaa, başka fırsat çıkar önünüze :26: yine de herşeyin hayırlısı

nigarım eşim mantıklı düşünüyor ama benim pek içime sinmiyor ev....

bencede zuzum ev büyük 60milyarda iyi bitirirsin kredini sen daha fazla satarsın istediğin gibi ev alırsın

eşimde öle düşünüyo ... babanesi bide kalorifer döşetti evine, satmasının nedeni asansör söz verildiği halde yapılmaması...dizlerinden rahatdsız çıkamıyor 5 kat...

aslında güzel yola bakması, pazarın yakın olması..ama mezarlık işi cıks :18:

kızlar ben bugün 4 te çıkıyorum ay nasıl seviniyorum yaa
annemer gelicek iftara, off regl olucam olamıyorum bi belli olsa da yine oruç tutmayı denesem :26:

Ben bugün bu müdürle kavga edersem hiç şaşmayın ben işime dönüyorum yaws eşimde gelyomuş yemeğe çıkarmaya haydaa çıkmam dedim çıkarsın dedi çok işim var diyorum niye bu erkekler böyle yaa çıkayım bari..Bitmezz zatenn ...biara açarım yine siz yazın bakam paka....

Ben bugün bu müdürle kavga edersem hiç şaşmayın ben işime dönüyorum yaws eşimde gelyomuş yemeğe çıkarmaya haydaa çıkmam dedim çıkarsın dedi çok işim var diyorum niye bu erkekler böyle yaa çıkayım bari..Bitmezz zatenn ...biara açarım yine siz yazın bakam paka....

zuzum içine sinmeyince insanın zor oluyor ama kira vermekte zor oluyor her ay kaç sene o evde kalacağın belli değil ben şuana kadar 10bin para vermişim kiraya kendi evimde oturup ona ödeseydim daha güzel olurdu biizm baktığımız semtte evler çok eski ve küçük eşimi ikna edemiyorumordan başka yere gitmiyor diyorum benim olsunda gerisini boşver benim annemler 20sene kirada kaldılar artık ordan oraya gitmek zor geliyordu 7sene önce fala ev yaptırabildiler oda arsa satıp 20yıl kiraya verdiği paraya kenara koysaydı ne kadar olurdu bilmiyorum hakkımızda hayırlı olsun

ay ne güzel gelmiş işte, çıkamam diyo birde yaa sonra hiç gelmeye kalkmaz, kıymetini bil böyle jestlerin aşkınla yemek yiceksin öğlen ne güzel iştee

bu 3 tane gönderyoo yawsss konuyu nasıl silcem ???
oluyo o bazen, bırak kalsınlar

bi ara çıkıp şu ev kredisi faizleri falan araştırayım...

ben şimdi ihtiyaç kredisimi çekicem , bolll nirdesin ...elfi sizde kredi çektiniz az bilgi verin bana

burdayım canım şuan oranlar yüksek genelde sen neden ihtiyaç kredsi çekeceksin ev almayı düşünüyosanız zor olur cnm eşinin düşündüğü mantıklı bencede sonrada daha fazla miktara satabilirsiniz evi.

inş size temizletmez canım ya. ramazanda zor oluor temizlik falan

ay şuan böreğim fırında, inşallah bişeye benzetebilmişimdir benmki et obur olduğundan burun kıvırabilir:18:

ne böreği yaptn cnm ?

tatlım babana geçmiş olsun acil şifalar diliyorum en kısa zmnda iyileşir inş. Allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun alishia.

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın iyiyz sen nasılsın :)

eşine geçmiş olsun cnm. şifalar dilerim. bebeğinde hayırlı olsun bereketi huzuru ile gelsin yuvanıza.

herkese günaydın

canlarım...........

günaydın can :)

günaydın herkeseeeeee
çok hastayım doktora gidicm öğleden sona kızımıda ptesi götürcm doktoru izinde. ikimizde hasta olduk. eşimde gece hasta olmş istifra etmiş ben uyuduktan sona ailecek hastayız ya.
yrn eşimde olck iftarda. 3 akşamdır kaynanam gelior görümcemin oğlu ile. demiyor senin çocuğun var sen gel diye. bide soruyor ne yemek yaptın surat yapıyprum gene anlamıyor dun gece nasıl hastayuım zor yemek yedm bekliorum gitse yatıcm bende 11 e kdr oturdu !! yrn akşamda gelcek kesin. yrn akşam bnm doğum günüm eşimle olmk istiyorum.başbaşa yemek yemek oturmak pastamı üflemekk kaynanasız bir hayat diliyorum kendime

mezar uzak ama mezar manzaralı :)))

neden 4 , iyimiş canım

inşallah hayırlısı olsun ikimiz içinde....

evet canm ev alıcaz... 50 bin çekicez, ne kredisi çekicem anlamam kredi mevzusundan

ebru sebzeli tava böreği, dün yazdık ya tarifini buraay o :)

geçmiş olsun ailecek canım, yarın bebişi kaynanana bırakıp dışarı kaçsanız, iftardan sonra da olur....hem kaynanasız geçirirsin d.gününü:)

biz bakıyoruz hangi kredinin faizi az onu çekiyoruz eşimle tanıştıpımdan beri kredi ödüyor ailesinin bitti şimdi bizim krediyi ödüyoruz.

kendinize ödediğinizin faizi kaçtı, nekadar çekiniz kaç ay nekadar geri ödemesi

ben dün uğrayamadım cnm çok bide hastaydm ya.
kaynanam her fırsatta hasta olduğunu söylüyor birde görümcemin oğluna bakıyor. 4yaşında çok yaramaz yanyana getirmk istemiyorum çocuğun üstüne abanıyor geçen kafa attı çocuğa üstüne abanırken

zuzum bence de eşin gayet mantıklı düşünüyor. hiç kaçırma derim ben. kimse o fiyata ev vermez zaten bu zamanda.

ebruşum geçmiş olsun hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…