içine sinmiyosa, almak istemiyosan alma zuzum yaa, başka fırsat çıkar önünüze :26: yine de herşeyin hayırlısı
bencede zuzum ev büyük 60milyarda iyi bitirirsin kredini sen daha fazla satarsın istediğin gibi ev alırsın
aslında güzel yola bakması, pazarın yakın olması..ama mezarlık işi cıks :18:nigarım eşim mantıklı düşünüyor ama benim pek içime sinmiyor ev....
eşimde öle düşünüyo ... babanesi bide kalorifer döşetti evine, satmasının nedeni asansör söz verildiği halde yapılmaması...dizlerinden rahatdsız çıkamıyor 5 kat...
nigarım eşim mantıklı düşünüyor ama benim pek içime sinmiyor ev....
eşimde öle düşünüyo ... babanesi bide kalorifer döşetti evine, satmasının nedeni asansör söz verildiği halde yapılmaması...dizlerinden rahatdsız çıkamıyor 5 kat...
ay ne güzel gelmiş işte, çıkamam diyo birde yaaBen bugün bu müdürle kavga edersem hiç şaşmayın ben işime dönüyorumyaws eşimde gelyomuş yemeğe çıkarmaya haydaa çıkmam dedim çıkarsın dedi çok işim var diyorum niye bu erkekler böyle yaa çıkayım bari..Bitmezz zatenn ...biara açarım yine siz yazın bakam paka....
oluyo o bazen, bırak kalsınlarbu 3 tane gönderyoo yawsss konuyu nasıl silcem ???
bi ara çıkıp şu ev kredisi faizleri falan araştırayım...
ben şimdi ihtiyaç kredisimi çekicem , bolll nirdesin...elfi sizde kredi çektiniz az bilgi verin bana
Kzılar çok mutluyum kesinti yapmamış patronumuzyıllık iznimizden düşülmüş 7 gün
hadi canım gözünüz aydın çok iyi gelmiştir size
inş size temizletmez canım ya. ramazanda zor oluor temizlik falankızlar ben öğleden sonra taşınacağımız binayı görmeye gittim patronla. 2 ayda ancak taşınırız biz oraya. offf çok yorulcaz ya. şimdi bizim patron bizi oralara götürür temizliğe, ortalığı düzenlemeye falan. odalar ayarlancak, atölye bölümü ayarlancak, mutfak baştan yapılacak... offff.... çok da büyük bir yere gidiyoruz, daha önce tekstil fabrikasıymış, mutfağı o kadar büyük ki 80 personel aynı anda yemek yiyormuş. şuanda olduğumuz yere tam anlamıyla yeni oturtmuştuk düzeni. şimdi sil baştan olacak yine. herkes senelik izin mi kullansak demeye başladı. ama bizim patron çakaldır, vermez ki kimseye izin.
kociş bu akşam da geç gelicekmiş büyük ihtimalle. yemeğimiz de yok... offf ay sonu olsa da İzmirime gitsek artık. çok özledim çoookkkk.....
ay şuan böreğim fırında, inşallah bişeye benzetebilmişimdirbenmki et obur olduğundan burun kıvırabilir:18:
herkese selammmm. dün tam yazıyordum acil çıkmak zorunda kaldım kızlar iki gündür geçmişi okuyorum bitmek bilmedi. Babam yine hastanede sanırım yine enfeksiyon((( geçen gece acile gittik ordan geri gönderdiler bi iki ilaç yapıp ama bu gece yattı artık hastaneye antibiyotik tedavisine başlancak. OF kızlar bazen çok canım sıkılıyor bitmeyecek mi bu hastane işi hiç diyorum...
bugün işte boş vaktim vardı 3-4 saat, girerim nete diyordum elektrikler gitti 9dan 5e kadar işkence gibiydi mahvolduk hepimiz(
özledim sizi yaaa üf bi türlü doğru dürüst giremiyorum hep yarım yamalak anlamsız saatlerde giriyorummmmmm
miray hoşgeldin cnm inş. bi gün ikimizin de online olduğu an denk gelirse konuşuruz nerede yaşıyorsun neler yapıyorsun bi de çevirmenlik yapıyorum demişsin işini de merak ettim hepsini sorcam :))) bebişini kaybetmişsin cnm allah inş. en kısa zamanda bi daha verir. bu arada benim albümdeki bebik eltimin cnm, bizde henüz bi şey yok :))
kızlar kaçtım ben zaten kimsecikler yok beni unutmayınnn
geçmiş olsun alishia.off bi sürü iş desene cnmmm. sıcakta halt mı varmış az daha beklese ölür mü!!!
Bu arada ben de asta oldum yaa elektrikler gitti geldi kurstayken, terledik elektrik geldi klimayı açtık çarpıldık heralde bütün öğretmenler hastaboğazım acıo amaaaaaaaaa
günaydın iyiyz sen nasılsın :)günaydın kızlar nasılsınız
eşine geçmiş olsun cnm. şifalar dilerim. bebeğinde hayırlı olsun bereketi huzuru ile gelsin yuvanıza.günaydın arkadaşlar bu bölümü daha bugün keşfettim :))
ben de 2010 da evlendim. eylül ayında. zaman o kadar hızlı geçti ki. ilk 6 ay sonunda eşim ağır bir rahatsızlık geçirdi. hala da ilaç kullanmya devam ediyor. o dönem bizi birbirimize daha da bağladı. sağlığımızın - birbirimizin değerini çok iyi anladık. ve tam 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. bebek sahibi olmayı düşünüyordum ama bu ay değildi. çok güzel ve büyük bir sürpriz oldu bizim için.belki hamile olanlar da vardır yazılanları okuma fırsatım olmadı . yanlış hatırlamıyorsam luxxor ve bol + sanırım aynı anda evlendik.
günaydın can :)
herkese günaydın
canlarım...........
aslında güzel yola bakması, pazarın yakın olması..ama mezarlık işi cıks :18:
kızlar ben bugün 4 te çıkıyorumay nasıl seviniyorum yaa
annemer gelicek iftara, off regl olucam olamıyorum bi belli olsa da yine oruç tutmayı denesem :26:
zuzum içine sinmeyince insanın zor oluyor ama kira vermekte zor oluyor her ay kaç sene o evde kalacağın belli değil ben şuana kadar 10bin para vermişim kiraya kendi evimde oturup ona ödeseydim daha güzel olurdu biizm baktığımız semtte evler çok eski ve küçük eşimi ikna edemiyorumordan başka yere gitmiyor diyorum benim olsunda gerisini boşver benim annemler 20sene kirada kaldılar artık ordan oraya gitmek zor geliyordu 7sene önce fala ev yaptırabildiler oda arsa satıp 20yıl kiraya verdiği paraya kenara koysaydı ne kadar olurdu bilmiyorum hakkımızda hayırlı olsun
burdayım canım şuan oranlar yüksek genelde sen neden ihtiyaç kredsi çekeceksin ev almayı düşünüyosanız zor olur cnm eşinin düşündüğü mantıklı bencede sonrada daha fazla miktara satabilirsiniz evi.
evet canm ev alıcaz... 50 bin çekicez, ne kredisi çekicem anlamam kredi mevzusundan
biz bakıyoruz hangi kredinin faizi az onu çekiyoruzeşimle tanıştıpımdan beri kredi ödüyor ailesinin bitti şimdi bizim krediyi ödüyoruz.
ebru sebzeli tava böreği, dün yazdık ya tarifini buraay o :)
geçmiş olsun ailecek canım, yarın bebişi kaynanana bırakıp dışarı kaçsanız, iftardan sonra da olur....hem kaynanasız geçirirsin d.gününü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?