2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kendinize ödediğinizin faizi kaçtı, nekadar çekiniz kaç ay nekadar geri ödemesi

dosyasına bakmam lazım cnm.iş bankasından çektk ocak ayında.5 sene vadeli 5 tl ayda 117 ödüyoruz.
halkbankasından çektik o 1 sene oldu. 1 senesi var daha.onada 250 ödüyoruz.
kredi dosyasına bakıp sana söylerm değişim olmştur o zmndan buzmna.

kışın tekrar çekicez arabayı değiştirmk için.

Son düzenleme:
Kzılar çok mutluyum kesinti yapmamış patronumuzyıllık iznimizden düşülmüş 7 gün
ay ne güzel olmuş canım, afferim patronuna
yıllık izinden nasıl düşmüş orayı anlamadım..seneye 7 gün az mı kullanıcaksınız
günaydın diyo birde yaa nispet yapar gibii
eçmiş olsun ailecek ..
ya siz kayınvalidenle gayet samimisiniz, laf arasında imaa ediver "eşimle baş başa yemek yicez" felan.. gelsin kutlasın azcık oturup gitsinler yaa, geç saate kadar kalmasınlar zaten :26:

mezar uzak ama mezar manzaralı :)))

neden 4 , iyimiş canım
eşimle emniyete gitmemiz lazım, ben yabancı gelinim ya çift vatandaşım bazı belgeler götürmemiz lazımmış ben de tam bilmiyorum bakalım gidince öğrenicem ordan da eve geçerim :))

zuzum bence de eşin gayet mantıklı düşünüyor. hiç kaçırma derim ben. kimse o fiyata ev vermez zaten bu zamanda.

ebruşum geçmiş olsun hepinize

öyle mi diyosun yarenim...bakalım artık hayırlısı...

ay one kız....250 mi :)
valla merak ettim sana zahmet bakıp yazarmısın bana..ne kadar çektiğinizi, kaç ay ,geri ödemesi?

anlamaz o ne sölersen söle. evde tekim yemk cnm istemior tek başıma duygu sömürüsü hmn.eşimde npsn gell der

ohh iyi hadi

acıktım :78:

ay dişetimde sorun var...dün acıyodu orası, oynaya oynaya diş etimi kldırdım aynadan bi baktım anaammm kalkıyo ,oynayınca şimdi yer yaptı heralde bi tuhaf orası ,ağrımıyo da ama sanki gıdıklanıyo gibi bi his var :))) elleyesim geliyo :)

selam kızlar nasılsınız? Topiğe pek uğrayamıyorum uğrasam da yazamıyorum. ben acayip yoğunum artık dinlenmek istiyorum

arkadaşlar az önce farkettim funda beni hem facede hem de burda silmiş. Her iki tarafta da olduğuna göre yanşılıkla olan bir durum değil sanırım. Bunu kendisine sormak isterdim ama ulaşamadım topiğe yazmak zorunda kaldım. Kusura bakmayın lütfen...

funda senin için bir mahsuru yoksa nedenini açıklayabilirsen sevinirim...

okudum ama hiç cevap yazasım yok kızlar hiç halim yok hasta olan arkadaşlara allah acil şifa versin tek tek alıntı yapamıycamnigoş valal bilmiyorum düşsün sorun değil seneyebiz yine 12 gün kullanırız bencepatronumuz çok iyi

bi mahsuru yok tabi sen artık topiğe uğramıyodun muhabbetimiz kalmadı diye sildim bi sebebi yok yani sirkenkk daki arkadaş listemi baya temizledim tek seni silmedim

dikkat et kanatma, orucunu da yersin yutarsan yanlışlıka :26:

ayy fundacım ne güzel ya öpüp başına koyacan öyle patronu allah herkese nasip etsin öyle patron..

zuzuşum yemekteydim ya ev kredisi çekeceksin çekeceğin tutara ve vadeye göre değişiyor oranlar..
ebrucum geçmiş olsn bu arada..

çok iyi niyetli bi adam canım ben kayseride okadar yerde çalıştım ama böyle insan görmedimzor çalıştım özel sektör çok zor sırf o yüzden devlete girmeyi çok istemiştim ama atanamadım bi türlüsiz kaç saat çalışıyosunuz bol

bi mahsuru yok tabi sen artık topiğe uğramıyodun muhabbetimiz kalmadı diye sildim bi sebebi yok yani sirkenkk daki arkadaş listemi baya temizledim tek seni silmedim

teşekkürler Funda demek muhabbetimiz kalmadı diye düşündün bu da güzeldi Silerek de zaten kısıtlı olan muhabbetimizi bitirmek istedin sanırım. Sanalda tanıdığım bir çok insan oldu içlerinde en büyük farkı sen attın. Sana asla kızmıyorum üzülmüyorum da sadece şaşırıyorum. Demek bundan sonra sanal da olsa konuştuğum insanları dikkatli seçmem gerekiyormuş...

valla ne güzel özeniyo insan resmen dediğin gibi çok zor özel sektör annemle babama rtık diyoki gelip konuşalım müdürünle ne istiyo böyle ben bırakmıyorum:)sanki okul çocuğu gibi hissediyorm kendimi:) bende çok istiyorm memur oliyim diyede işte zor..
bizim giriş 9.00 çıkış belirsiz ama en erken 7 8 de olur 8.30da

nasıl istersen canım..istediğin şekilde düşünmekte serbestsin buda senin değerlendirme tarzın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…