- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Fundaya sorulmuş ama bir-kaç cümle yazmadan geçemiycem, Funda da kızmaz umuyorumteşekkürler Funda demek muhabbetimiz kalmadı diye düşündün bu da güzeldiSilerek de zaten kısıtlı olan muhabbetimizi bitirmek istedin sanırım. Sanalda tanıdığım bir çok insan oldu içlerinde en büyük farkı sen attın. Sana asla kızmıyorum üzülmüyorum da sadece şaşırıyorum. Demek bundan sonra sanal da olsa konuştuğum insanları dikkatli seçmem gerekiyormuş...
selam süperselam kızlar..
nasılsınız oruç nasıl gidiyor
valla ne güzel özeniyo insan resmen dediğin gibi çok zor özel sektör annemle babama rtık diyoki gelip konuşalım müdürünle ne istiyo böyle ben bırakmıyorum:)sanki okul çocuğu gibi hissediyorm kendimi:) bende çok istiyorm memur oliyim diyede işte zor..
bizim giriş 9.00 çıkış belirsiz ama en erken 78 de olur 8.30da
Fundaya sorulmuş ama bir-kaç cümle yazmadan geçemiycem, Funda da kızmaz umuyorum
muhabbet kalmadı olayına takıldım.. bizle muhabbeti kalmayan sensin :26: "zuzu ile keyfi alemde"sin
yani illa ki başka topiklere de yazıcaksın, buna kim karışabilir?
ama gelip sabahtan beri orda muhabbet edip, orda durgunluk olunca, kimseler kalmayınca; buraya selam vermen bizi çok üzdü..
oraya yazıyorsun 10 dk kimse bişi yazmıyor, buraya geliyorsun..bunu özellikle fark ettik, kaç kez oldu..
biz de buna üzüldük)
yok canım niye kızıyım demek istediklerime tercuman olmuşun ama ben kimseyi kırmak istemiyorum şaka yaparım ama hiçbirzaman kimseyi ciddi anlamda rencide etmek üzmek istemem bunun içinde bişey yazmak istemedimFundaya sorulmuş ama bir-kaç cümle yazmadan geçemiycem, Funda da kızmaz umuyorum
muhabbet kalmadı olayına takıldım.. bizle muhabbeti kalmayan sensin :26: "zuzu ile keyfi alemde"sin
ama gelip sabahtan beri orda muhabbet edip, orda durgunluk olunca, kimseler kalmayınca; buraya selam vermen bizi çok üzdü..
oraya yazıyorsun 10 dk kimse bişi yazmıyor, buraya geliyorsun..bunu özellikle fark ettik, kaç kez oldu..
biz de buna üzüldük)
bütün bu dediklerinizi nasıl takip edebiliyosunuz :)))) ordaki durguluk değildi sebebi. Bir takım şeyler gördüm kendimi biraz çektim. işimin işleyişini de bilmiyorsunuz sanırım..neyse bir şeyleri anlatmama gerek yok.
Fundaya sorulmuş ama bir-kaç cümle yazmadan geçemiycem, Funda da kızmaz umuyorum
biz de buna üzüldük)
canım sizin müdür bi değişseydi rahat edeceksinizayy yazık ya büyükler hiç dayanamıyo ben hamile kalsam bizim müdür nasıl bi tepki verir acaba
ne takım şeyler? :44:bütün bu dediklerinizi nasıl takip edebiliyosunuz :)))) ordaki durguluk değildi sebebi. Bir takım şeyler gördüm kendimi biraz çektim. işimin işleyişini de bilmiyorsunuz sanırım..neyse bir şeyleri anlatmama gerek yok. kimseyle polemiğe de girmek istemiyorum.
çok dikkatliyizdiranacım bu ne dikkat böyle:)
ayy bende arada kasım annelerine gidiyom ama çokta yazdığım söylenemz arada yazıyorum ,okuyorum:))
ne takım şeyler? :44:
çok dikkatliyizdir
isteyen istediği topike yazar canım, ben de yazıyorum başka başlıklara
benim anlatmak istediğim farklı bişeydi :44:
ne takım şeyler? :44:
çok dikkatliyizdir
isteyen istediği topike yazar canım, ben de yazıyorum başka başlıklara
benim anlatmak istediğim farklı bişeydi :44:
Kıızlar benim cnm hiç çalışmak istemiyor ............eşimle öğlen arası iyi geldi offf mağzaların bol olduğu yere gittik akmerkez gibi burdada özdilek var bende yapıştım hemen vitriineeeeeeeeee ahh ne güzel şeler var bizimkisi çekiştiryo dolabın kapanmıyo kıyafetten hala kıyafet bakıosun diyo eee hepsi farklı aala ala...Buarada 8 ağustos eşimin doğum günü neyapsam...Önerisi olan...
ay Elfişin ayakkap olayı da kaynadı, yazık olmuş hakkaten yaa :26: nasıl yüzsüzler kapının önünden çalmışlar
Funda size de mi oldu, ben hep bırakırım ayakkabımı bana hiç olmadı daha :26:
mersi canımavatarını çok beğendim söyleyecem unutuyorum çok pozitifevet canım malesef allahtan çok yeni değildi ama insan yinede üzülüyo şok olmuştuk biz
evettt:13:ayy keşke kızlarda bu saatlerd çıksaFundaaaaaaaaaam bu akşam birlikte çıkıyoruz yawrum
meri canımsenle benziyo avatarlarımız
Fundaaaaaaaaaam bu akşam birlikte çıkıyoruz yawrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?