2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Off çok yoğunum geçmişi okudum bir sürü şey kaçırdım yine

Zeynepcim inş. gönlünüze göre bi ev bulabilirsiniz. bizde merkezde çok istedik ama olmayınca uzaklardan aldık mecburen ama dün bi kez daha iyi ki siteden ev almışız dedik. Dün annemler geldi ya benle eşim uzanmıştık kapıyı k.validem açtı annemler direk içeri girince ayakkabıları almayı unutmuş normalde kapıda ayakkabı bırakmayız annemler giderken bi baktık kardeşimin ayakkabısı yok bide annem onu yeni almış 115 tl ye adidastan. Gitti ayakkabı şok olduk sonra terlik verdik kardeşime öylece gitti ama hem üzüldük hem korktuk kapımızın önüne kadar gelmişler ya

zuzum bence o evi alın bi süre oturursunuz hem çocuk olunca işten çıkıp en az 1 sene senin bakma imkanın da olur ihtiyaç kredisimi çekeceksiniz. Evin üzerinden çekseniz daha iyi gibi ama faiz oranları arttı bol faizler düşünce haber versin sana :) Bir an önce alın o evi

Nektar hadi iyisin bugün inş. işlerinizide halledersiniz

Fundaya sorulmuş ama bir-kaç cümle yazmadan geçemiycem, Funda da kızmaz umuyorum
muhabbet kalmadı olayına takıldım.. bizle muhabbeti kalmayan sensin :26: "zuzu ile keyfi alemde"sin
yani illa ki başka topiklere de yazıcaksın, buna kim karışabilir?
ama gelip sabahtan beri orda muhabbet edip, orda durgunluk olunca, kimseler kalmayınca; buraya selam vermen bizi çok üzdü..
oraya yazıyorsun 10 dk kimse bişi yazmıyor, buraya geliyorsun..bunu özellikle fark ettik, kaç kez oldu..
biz de buna üzüldük )

canım sizin müdür bi değişseydi rahat edeceksinizayy yazık ya büyükler hiç dayanamıyoben hamile kalsam bizim müdür nasıl bi tepki verir acaba

bütün bu dediklerinizi nasıl takip edebiliyosunuz :)))) ordaki durguluk değildi sebebi. Bir takım şeyler gördüm kendimi biraz çektim. işimin işleyişini de bilmiyorsunuz sanırım..neyse bir şeyleri anlatmama gerek yok. kimseyle polemiğe de girmek istemiyorum.

Son düzenleme:
yok canım niye kızıyım demek istediklerime tercuman olmuşun ama ben kimseyi kırmak istemiyorum şaka yaparım ama hiçbirzaman kimseyi ciddi anlamda rencide etmek üzmek istemem bunun içinde bişey yazmak istemedim

gördüğün şeyler neler açık ol sirken ..

anacım bu ne dikkat böyle:)
ayy bende arada kasım annelerine gidiyom ama çokta yazdığım söylenemz arada yazıyorum ,okuyorum:))

canım sizin müdür bi değişseydi rahat edeceksinizayy yazık ya büyükler hiç dayanamıyoben hamile kalsam bizim müdür nasıl bi tepki verir acaba

evt cnm aynen öyle:)sizinki melek gibi baksana cnm ne tepkisi versin adam sevinir bile..

ne takım şeyler? :44:

anacım bu ne dikkat böyle:)
ayy bende arada kasım annelerine gidiyom ama çokta yazdığım söylenemz arada yazıyorum ,okuyorum:))
çok dikkatliyizdir
isteyen istediği topike yazar canım, ben de yazıyorum başka başlıklara
benim anlatmak istediğim farklı bişeydi :44:

ne takım şeyler? :44:

çok dikkatliyizdir
isteyen istediği topike yazar canım, ben de yazıyorum başka başlıklara
benim anlatmak istediğim farklı bişeydi :44:

kork bizden bolllcidden dikkatliyiz amatabiki isteyen istediği yere yazabilir ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım nigarım çünkü aynı şeyleri bende düşünüyorum

Kıızlar benim cnm hiç çalışmak istemiyor ............eşimle öğlen arası iyi geldi offf mağzaların bol olduğu yere gittik akmerkez gibi burdada özdilek var bende yapıştım hemen vitriineeeeeeeeee ahh ne güzel şeler var bizimkisi çekiştiryo dolabın kapanmıyo kıyafetten hala kıyafet bakıosun diyo eee hepsi farklı aala ala...Buarada 8 ağustos eşimin doğum günü neyapsam...Önerisi olan...

elfiim aynı şey benimde eşimin başına gelmişti annesigile gittiğimizde pumaları çalınmıştıbidaha kapı önüne ayakkabı koymadık ondan sonra

ay Elfişin ayakkap olayı da kaynadı, yazık olmuş hakkaten yaa :26: nasıl yüzsüzler kapının önünden çalmışlar
Funda size de mi oldu, ben hep bırakırım ayakkabımı bana hiç olmadı daha :26:

ahh biz bu bayanların alışveriş tutkusu yokmu bendede ayakkabı hastalığı var sürekli ayakkabı bakarımaz kalmış senin bi planın varsa bizde ekleme yapalım

avatarını çok beğendim söyleyecem unutuyorum çok pozitifevet canım malesef allahtan çok yeni değildi ama insan yinede üzülüyo şok olmuştuk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…