benim için de üzül, yarın yine ağliycam 6 buçuk olmuyo diyeevettt:13:ayy keşke kızlarda bu saatlerd çıksavalla içime sinmiyo keşke onlarda erken çıksa diyorum
evet benziyozuzu yarenay nerdelerse
ay Elfişin ayakkap olayı da kaynadı, yazık olmuş hakkaten yaa :26: nasıl yüzsüzler kapının önünden çalmışlar
Funda size de mi oldu, ben hep bırakırım ayakkabımı bana hiç olmadı daha :26:
evet canım gerçekten çok kötü bi durumBizde ürktük valla eşim bugün laptopunu işyerine götürmek için yanına aldı evde kalmasın diye. giriş kapısının yayı bozulmuş kimse ilgilenmiyor bizde karışmıyoruz sonra yol geçen hanı oluyor
funda ne kötü bi durum dimi bide ev sahibinin halini düşün bence biz çok üzüldük ya
benimkiside 1 aylık:101: :101: pardon bol'cum :101: :101:
ama benimkisi 1 defalık, yoksa ben de sizdenim
benim için de üzül, yarın yine ağliycam 6 buçuk olmuyo diye
ahh biz bu bayanların alışveriş tutkusu yokmubendede ayakkabı hastalığı var sürekli ayakkabı bakarım az kalmış senin bi planın varsa bizde ekleme yapalım
vayyy kayınvalidem yemeğe davet etmiş hımm eşim aradı ...Ahh ne büyüük incelikNe yemek yapacakmış acaba kesin ettir et yapmazsa yemem zaten bilir uleyn benim gibi kaprisli gelini var allah yardım etsin ona...
Ya ben süslenmeyi unuttum birazcık allık sürüyorum saçımı bile taramıyorum topluyorum görülmüş şey değildir mutlaka saçlarımı yapardım ama içimden hiç bişey yapmak gelmiyor ya eskiden far sürerdim bol rimel kalemde çekerdim şimdi biraz allık azcık kalem çekiyorum gözüme çıkıyorum iyice paspal oldum ya
sıcaklarda insanın bişey yapası gelmiyoki cnm bende tepeden topluyom saçımı az kalemle far başka bişe yok:)bide koca göbiş olunca hiç uğraşamıyom yani..
netten finansbank a baktım faiz oranı %89...
10 yıl aylık 680 ödücez ama benm maaşa vermiyolar
elfi sıcakta fön durmazki terden
ay moralim bozuldu...krediyi maaşın %70 si oranında veriyolarmış ben asgari ücret olduğum için yetmiyorbaşkasının üzerine çeksek, kredi çekenin üstüne oluyomuş tapu
cnm eşininde yokmu maaş bordrosu birbirinize kefil oluyosunuz..
netten finansbank a baktım faiz oranı %89...
10 yıl aylık 680 ödücez ama benm maaşa vermiyolar
Ya ben süslenmeyi unuttum birazcık allık sürüyorum saçımı bile taramıyorum topluyorum görülmüş şey değildir mutlaka saçlarımı yapardım ama içimden hiç bişey yapmak gelmiyor ya eskiden far sürerdim bol rimel kalemde çekerdim şimdi biraz allık azcık kalem çekiyorum gözüme çıkıyorum iyice paspal oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?