2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bizde ürktük valla eşim bugün laptopunu işyerine götürmek için yanına aldı evde kalmasın diye. giriş kapısının yayı bozulmuş kimse ilgilenmiyor bizde karışmıyoruz sonra yol geçen hanı oluyor

funda ne kötü bi durum dimi bide ev sahibinin halini düşün bence biz çok üzüldük ya

evet canım gerçekten çok kötü bi duruminsan korkuyo iyi yapmış eşin bence hergün getirsin laptopuu sende evde altın para bulundurma canım ama çok da korkma pekimi
:101: :101: pardon bol'cum :101: :101:
ama benimkisi 1 defalık, yoksa ben de sizdenim
benimkiside 1 aylık
benim için de üzül, yarın yine ağliycam 6 buçuk olmuyo diye

ben arada evden katılırım size

ahh biz bu bayanların alışveriş tutkusu yokmu bendede ayakkabı hastalığı var sürekli ayakkabı bakarımaz kalmış senin bi planın varsa bizde ekleme yapalım

Funda valla pasta alıp işyerine gitcem sıradanmı olurki?? bide hediye bakayım ne alayım onuda bilmiyorum???

vayyy kayınvalidem yemeğe davet etmiş hımm eşim aradı ...Ahh ne büyüük incelik Ne yemek yapacakmış acaba kesin ettir et yapmazsa yemem zaten bilir uleyn benim gibi kaprisli gelini var allah yardım etsin ona...

vayyy kayınvalidem yemeğe davet etmiş hımm eşim aradı ...Ahh ne büyüük incelik Ne yemek yapacakmış acaba kesin ettir et yapmazsa yemem zaten bilir uleyn benim gibi kaprisli gelini var allah yardım etsin ona...

İşlerde kaldı artık yarın devam ederim...kayınvalidem için süsleneyim negüzel olmuşsun bugün demesi bile hoşş...

Ya ben süslenmeyi unuttum birazcık allık sürüyorum saçımı bile taramıyorum topluyorum görülmüş şey değildir mutlaka saçlarımı yapardım ama içimden hiç bişey yapmak gelmiyor ya eskiden far sürerdim bol rimel kalemde çekerdim şimdi biraz allık azcık kalem çekiyorum gözüme çıkıyorum iyice paspal oldum ya

sıcaklarda insanın bişey yapası gelmiyoki cnm bende tepeden topluyom saçımı az kalemle far başka bişe yok:)bide koca göbiş olunca hiç uğraşamıyom yani..

sıcaklarda insanın bişey yapası gelmiyoki cnm bende tepeden topluyom saçımı az kalemle far başka bişe yok:)bide koca göbiş olunca hiç uğraşamıyom yani..

Her akşam diyorum yarın saçımı düzleştireyim sabah zor kalkıyorum şimdi sahurada kalktığım için zor oluyor dün sağolsun eşim kalktı tost yaptı sonra bende kalktım çay yaptım şimdilik tutamıyorum ama yinede sahura kalkıyorum k. validemde dün regl olmuş ikimizde tutamıyoruz :))

elfi sıcakta fön durmazki terden

ay moralim bozuldu...krediyi maaşın %70 si oranında veriyolarmış ben asgari ücret olduğum için yetmiyor başkasının üzerine çeksek, kredi çekenin üstüne oluyomuş tapu

netten finansbank a baktım faiz oranı %89...

10 yıl aylık 680 ödücez ama benm maaşa vermiyolar

Eşininb maaşı yüksekse onun üzerine çek...?sonra zaten tapu 2 kişi üzerine olmuyoki???

cnm eşininde yokmu maaş bordrosu birbirinize kefil oluyosunuz..

yok

onunda olunca ikimizn toplam maaşın %70 oluyomuş...

tek bordro olduğu için % 70 yetmiyo bana....

..

bakalım tektek dolaşıp sormadım ama % 70 olay her bankada aynıymış, zaten 1 küsürden aşağı faiz yok

netten finansbank a baktım faiz oranı %89...

10 yıl aylık 680 ödücez ama benm maaşa vermiyolar

delimisin sen yaa finanstan kredi felan çekmek delilik bak vakıfbak ziraat gibi bankaları araştır onların biraz daha düşük olur yapıkrediyede bak haa denizbank onada bak???Finans garanti hscb gibi zottiri bankalardan uzak dur demedi deme....Faizdi avan hesabıydı yoluyorlar insanı...

gel ben seni süslerim fıstık yaparım burda olsaydın .....Sen süslen yinede iyidir bakım herdaim iyidir kalemin allığın rimelini yanında tut bide ruj yeter çokta boyanmaya gerek yok fön çektirmekte çok demode oldu haifif saçların uçlarını dalgalı yappp üstler düz ımmm fıstık gibi olursun...

gel ben seni süslerim fıstık yaparım burda olsaydın .....Sen süslen yinede iyidir bakım herdaim iyidir kalemin allığın rimelini yanında tut bide ruj yeter çokta boyanmaya gerek yok fön çektirmekte çok demode oldu haifif saçların uçlarını dalgalı yappp üstler düz ımmm fıstık gibi olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…