elfi sıcakta fön durmazki terden
ay moralim bozuldu...krediyi maaşın %70 si oranında veriyolarmış ben asgari ücret olduğum için yetmiyorbaşkasının üzerine çeksek, kredi çekenin üstüne oluyomuş tapu
yok
onunda olunca ikimizn toplam maaşın %70 oluyomuş...
tek bordro olduğu için % 70 yetmiyo bana....
..
bakalım tektek dolaşıp sormadım ama % 70 olay her bankada aynıymış, zaten 1 küsürden aşağı faiz yok
Ya ben süslenmeyi unuttum birazcık allık sürüyorum saçımı bile taramıyorum topluyorum görülmüş şey değildir mutlaka saçlarımı yapardım ama içimden hiç bişey yapmak gelmiyor ya eskiden far sürerdim bol rimel kalemde çekerdim şimdi biraz allık azcık kalem çekiyorum gözüme çıkıyorum iyice paspal oldum ya
canım senin paspal halin nerdeyse benim en bakımlı halimben normalde sabah yüzümü yıkar saçımı toplar çıkarım. sadece hafta sonları eşimle çıkarken süslenirim o kadar. onda da biraz ruj, rimel ve kalem çekerim o kadar. allık falan kullanmam genelde. yeni aldım şimdi bir hevesle kullancam diye bakalım artık ne zamana nasip olacak
canım senin paspal halin nerdeyse benim en bakımlı halimben normalde sabah yüzümü yıkar saçımı toplar çıkarım. sadece hafta sonları eşimle çıkarken süslenirim o kadar. onda da biraz ruj, rimel ve kalem çekerim o kadar. allık falan kullanmam genelde. yeni aldım şimdi bir hevesle kullancam diye bakalım artık ne zamana nasip olacak
bende allıksız çıkmam hiç:)hiçbişe sürmesemde allık sürerim mutlaka renk veriyo insanın yüzüne kullanmaya başla bence cnm:)
bende allıksız çıkmam hiç:)hiçbişe sürmesemde allık sürerim mutlaka renk veriyo insanın yüzüne kullanmaya başla bence cnm:)
Canım seninde her halin güzel. Yeni allık aldın ve hiç kullanmadın mı ay ben olsam çoktan sürmüştüm :)))
Bolcum beyaz tenliyiz diye seviyoruz galiba allığı. Ben kendimi allıksız ruh gibi görüyorum haftasonları evde bile olsam allık sürüyorum ya :))
benim de olmazsa olmaz makyaj malzemem rimelimdirbolca rimel bitiririm ve de ruj
Luxxor hepimiz birbirimizi gördük ama bi seni göremedik :))
Canım seninde her halin güzel. Yeni allık aldın ve hiç kullanmadın mı ay ben olsam çoktan sürmüştüm :)))
Bolcum beyaz tenliyiz diye seviyoruz galiba allığı. Ben kendimi allıksız ruh gibi görüyorum haftasonları evde bile olsam allık sürüyorum ya :))
canım ben de yüklerim bi kaç fotomu akşam albüme koyarım. Aslında beni görenler de var da işte hemen kaldırdığım için eşim kızıyor yoksaşu an saçlarım kahverengi ama uçları sarı, ombre saç deniyormuş buna önceki saçım platin sarıydı, elimde o sarı saçlı hallerim var bikaç foto koyarım
bu yaşıma kadar hiç kullanmadım ben allık ve fondöten, bir tek düğün zamanlarında falan işte. ama bu aralar meraklıyım, hafta içi yine kullanmam da hafta sonları kullancam
Akşam koyarsan hemen silme yarın öğleden sonra silersin. Çünkü akşamları çoğumuz girmiyoruz nete. Sabahtan hepimiz burda oluyoruz
Zuzum maaş yazısı versen yada sen kendin orda muh. programına bi el at maaşını yüksek olarak çıkar ben öyle yaptım ücret bordrosuna girdim maaşımı 2.000 tl yaptım götürdüm verdim sonra aradılar teyit ettiler
canım ben de yüklerim bi kaç fotomu akşam albüme koyarım. Aslında beni görenler de var da işte hemen kaldırdığım için eşim kızıyor yoksaşu an saçlarım kahverengi ama uçları sarı, ombre saç deniyormuş buna önceki saçım platin sarıydı, elimde o sarı saçlı hallerim var bikaç foto koyarım
afferin kız ii etmişin genelde öyle yapıyolar zaten..
ben gördüm luxxoru..
tatlım yüzde 70 dedikleri ne? maaşının 70 katı mı oluyor anlamadım?
zuzum patronun a4 kağıda maaşını yüksek yazıp verse yetmez mi ya? sigorta kaydına bakacak halleri yok ya.:44::44::44:
öyle mi diyosun yarenim...bakalım artık hayırlısı...
ay one kız....250 mi :)
valla merak ettim sana zahmet bakıp yazarmısın bana..ne kadar çektiğinizi, kaç ay ,geri ödemesi?
Azra Aleyna. kimlikde aleyna yazıyor sadece canımebruuuu senin kızının adı neydii???
bol'cum sağol tatlımebrucum geçmiş olsn bu arada..
bol, eos, zuzu_88+, yarenay arkıdişlerim şu saat itibari ile topicte bulunan canlarım iyi akşamlar hepinize ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?