2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tatlım yüzde 70 dedikleri ne? maaşının 70 katı mı oluyor anlamadım?

hımm tek bordro olayı kötü tabi peki senin maaşını yüksek göstermezmi müdürün?

canım senin paspal halin nerdeyse benim en bakımlı halim ben normalde sabah yüzümü yıkar saçımı toplar çıkarım. sadece hafta sonları eşimle çıkarken süslenirim o kadar. onda da biraz ruj, rimel ve kalem çekerim o kadar. allık falan kullanmam genelde. yeni aldım şimdi bir hevesle kullancam diye bakalım artık ne zamana nasip olacak

bende allıksız çıkmam hiç:)hiçbişe sürmesemde allık sürerim mutlaka renk veriyo insanın yüzüne kullanmaya başla bence cnm:)

zuzum patronun a4 kağıda maaşını yüksek yazıp verse yetmez mi ya? sigorta kaydına bakacak halleri yok ya.:44::44::44:

Canım seninde her halin güzel. Yeni allık aldın ve hiç kullanmadın mı ay ben olsam çoktan sürmüştüm :)))

bende allıksız çıkmam hiç:)hiçbişe sürmesemde allık sürerim mutlaka renk veriyo insanın yüzüne kullanmaya başla bence cnm:)

Bolcum beyaz tenliyiz diye seviyoruz galiba allığı. Ben kendimi allıksız ruh gibi görüyorum haftasonları evde bile olsam allık sürüyorum ya :))

heralde canım çok soluk hissederim kendimi allık sürmeyince:)

Zuzum maaş yazısı versen yada sen kendin orda muh. programına bi el at maaşını yüksek olarak çıkar ben öyle yaptım ücret bordrosuna girdim maaşımı 2.000 tl yaptım götürdüm verdim sonra aradılar teyit ettiler

Luxxor hepimiz birbirimizi gördük ama bi seni göremedik :))

canım ben de yüklerim bi kaç fotomu akşam albüme koyarım. Aslında beni görenler de var da işte hemen kaldırdığım için eşim kızıyor yoksaşu an saçlarım kahverengi ama uçları sarı, ombre saç deniyormuş buna önceki saçım platin sarıydı, elimde o sarı saçlı hallerim var bikaç foto koyarım

bu yaşıma kadar hiç kullanmadım ben allık ve fondöten, bir tek düğün zamanlarında falan işte. ama bu aralar meraklıyım, hafta içi yine kullanmam da hafta sonları kullancam

Akşam koyarsan hemen silme yarın öğleden sonra silersin. Çünkü akşamları çoğumuz girmiyoruz nete. Sabahtan hepimiz burda oluyoruz

bu yaşıma kadar hiç kullanmadım ben allık ve fondöten, bir tek düğün zamanlarında falan işte. ama bu aralar meraklıyım, hafta içi yine kullanmam da hafta sonları kullancam

Bu aralar sivilcelerim coştuğu için ben fond. kullanmak zorunda kalıyorum kapatmak için ama yazın iyi olmuyor sıcakta

Akşam koyarsan hemen silme yarın öğleden sonra silersin. Çünkü akşamları çoğumuz girmiyoruz nete. Sabahtan hepimiz burda oluyoruz

Tamam canım hatta lensli fotom da var onu da annem aldı ark.ın nikahında çekilmişti ondan çalayım da işyerimde taratıp koyarım

afferin kız ii etmişin genelde öyle yapıyolar zaten..

ben gördüm luxxoru..

bol, eos, zuzu_88+, yarenay arkıdişlerim şu saat itibari ile topicte bulunan canlarım iyi akşamlar hepinize ben kaçtım

tatlım yüzde 70 dedikleri ne? maaşının 70 katı mı oluyor anlamadım?

canım çekeceğin kredi miktarının geri ödemesi, aldığın maaşın en az % 70 kadar olmalı....

zuzum patronun a4 kağıda maaşını yüksek yazıp verse yetmez mi ya? sigorta kaydına bakacak halleri yok ya.:44::44::44:

ediyolar canım..bildiğim kadarıyla...

öyle mi diyosun yarenim...bakalım artık hayırlısı...

ay one kız....250 mi :)
valla merak ettim sana zahmet bakıp yazarmısın bana..ne kadar çektiğinizi, kaç ay ,geri ödemesi?

tatlım kusura bakma hastaneye gidicektm çıktım iş bankasından çektiğimiz son kredi kağıtlarını buldum cnm.

60 ay vadeli 5tl çekmişiz.60 ayada1.639.28 faizi toplam
fon + vergi : 327.92
YIL.ML.YT.ORN: %11.6400
ebruuuu senin kızının adı neydii???
Azra Aleyna. kimlikde aleyna yazıyor sadece canım

ebrucum geçmiş olsn bu arada..
bol'cum sağol tatlım

bol, eos, zuzu_88+, yarenay arkıdişlerim şu saat itibari ile topicte bulunan canlarım iyi akşamlar hepinize ben kaçtım

luxxor iyi akşamlar canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…