Zuzum maaş yazısı versen yada sen kendin orda muh. programına bi el at maaşını yüksek olarak çıkar ben öyle yaptım ücret bordrosuna girdim maaşımı 2.000 tl yaptım götürdüm verdim sonra aradılar teyit ettiler
hoşgeldn alis :)ben geldimmmm. hemen selam verip geçmişe uçuyorum
hoşgeldn alis :)
bende mutfağa gidiorum toparlamayaa
1500-2000 arası yetiyo....
ama yaparmı patroncum bilmiyom, onunla birlikte hesapladık zatii...ben eşimi sıkıştırcam sigorta yapsınlar yaa, söle söle tüy bitti yapmıyolar
diyorum bak yapmazlarsa şikayet edicem, kalkmış bana "sakın öle bişey yapma" diyo
eşnin kendi işi diye hatırlıyordum ben zuzum yanlış hatırlıyormuşum demek ki. acaba patronuyla konuşsa kredi çekicez o yüzden sigortamı başlatsan artık falan dese olmaz mı ki?:44:
naber luxxor ?
nasılsın nevar ne yok ?
zuzum patronun a4 kağıda maaşını yüksek yazıp verse yetmez mi ya? sigorta kaydına bakacak halleri yok ya.:44::44::44:
mirayyyyy
kimsecikler kalamamış topikte iki laflayalım diye girdimm kayınvaldem moralimi çok bozdu valla kızlar şu kedi meselesine taktılar resmen yaa sümbül niye gitmedi dedi bi sinirlendi coştu sofrada hani miray şöle demiştin hani göndercem demiştin hastalanında görün görümce yok sizin sağlınız önemli...TEK LAF ETMEDİM KAFAIMI EĞDİM YEMEK YEDİMM Eşim kızın üstüne gitmeyin dedi ben söledim gitmicek bu kedi okadar dedi ..anneside ne b...k yerseniz yiyin demezmi ne sal..k kadın yaa hastalanında görün çocunuz olmazsa görürsünüz ne ufak beyinli bunlar kedinin aşıları var diyorum amannnn miray sende kızım gönder diyorum bizde gelemiyoruz cart curt görümce karışyyo ben kardeşimin evinde kalamıcam bilmem nee aman görsen ikisi laf yarıştıryoooo eşim karışmayın yeter gitmicek mirayda test yapcak dedi...kediyede kendinede ...çıkana kadar kayın valde soğuk davrandı o kedi varya kızlar onlardan bin kat iyi...Ben bu ramazanda allahın bana emanet ettiği kediyi nasıl verinm allah biliyor kedi gitmeyi haketmiyor yeter yaa bu ne bukadar büyütecek testte yapıcam görecekler bi halt çıkmıcak kedide.offffffffffffffff:84::84::84::84:
slmmm cnm nasılsın napıosun bu sıcaklarda evden çıkamıyo dimi insan...Antalya kavrulyo resmen...buarda babn nasıl??
anlamıyorum walla bu insanları yaaa!!! zaten bütün aşılarını yaptırmışsın çocuğun gibi bakmışsın ben inanmıyorum bu kadar temiz bakımlı bi kediden böyle hastalıklar bulaşabileceğini. biçok kişinin evinde kedi köpek var ben şimdiye kadar hiç duymadım hastalık kapan falan. walla kim ne derse desin ben de olsam ben de atamazdım evden cnm eşin de seni savunmuş en iyisini yapmış kusura bakmasın da kayınvalidene halt yemek düşer tamam o da iyiliğinizi istiyor ama bu kadar da karışmasın ben de çok istiyorum bi kedim olsun diye ama belki ilerde. şimdiye kadar annemlerin evinde bahçede çok kedi besledim büyüttüm ölecek yavruları kurtardım vs. kedi hastalığı bende de var ilerde mutlaka alıcam ben de bahçeye ya da eve hiç farketmez
kayınvaliden de hem yemeğe çağırıyo hem yemeği insanın boğazına diziyokimsecikler kalamamış topikte iki laflayalım diye girdimm kayınvaldem moralimi çok bozdu valla kızlar şu kedi meselesine taktılar resmen yaa sümbül niye gitmedi dedi bi sinirlendi coştu sofrada hani miray şöle demiştin hani göndercem demiştin hastalanında görün görümce yok sizin sağlınız önemli...TEK LAF ETMEDİM KAFAIMI EĞDİM YEMEK YEDİMM Eşim kızın üstüne gitmeyin dedi ben söledim gitmicek bu kedi okadar dedi ..anneside ne b...k yerseniz yiyin demezmi ne sal..k kadın yaa hastalanında görün çocunuz olmazsa görürsünüz ne ufak beyinli bunlar kedinin aşıları var diyorum amannnn miray sende kızım gönder diyorum bizde gelemiyoruz cart curt görümce karışyyo ben kardeşimin evinde kalamıcam bilmem nee aman görsen ikisi laf yarıştıryoooo eşim karışmayın yeter gitmicek mirayda test yapcak dedi...kediyede kendinede ...çıkana kadar kayın valde soğuk davrandı o kedi varya kızlar onlardan bin kat iyi...Ben bu ramazanda allahın bana emanet ettiği kediyi nasıl verinm allah biliyor kedi gitmeyi haketmiyor yeter yaa bu ne bukadar büyütecek testte yapıcam görecekler bi halt çıkmıcak kedide.offffffffffffffff:84::84::84::84:
Ayşaa bebişin adını ne koydular merak ettim, 2. ismini decnm sorma yaa sabah akşam klima altındayız valla 200 tl fatura gelcekgerçi doru dürüst evde de durmuoz bebiş olduğundan beri her akşam eltimlerdeyiz :)))) babam daha iyi dün ve bugün ateş titreme olmamıış sanırım hafif atlatacak bu sefer. nerede oturuyorsunuz konyaaltı die hatırlıorum. ben de oralarda çalışıyorum
cnm sorma yaa sabah akşam klima altındayız valla 200 tl fatura gelcekgerçi doru dürüst evde de durmuoz bebiş olduğundan beri her akşam eltimlerdeyiz :)))) babam daha iyi dün ve bugün ateş titreme olmamıış sanırım hafif atlatacak bu sefer. nerede oturuyorsunuz konyaaltı die hatırlıorum. ben de oralarda çalışıyorum
kayınvaliden de hem yemeğe çağırıyo hem yemeği insanın boğazına diziyo
ne o edepsiz laflar felan öyle
ay bu kedi bukadar işe yarıyomuymuş yaaaa, görümce gelemiyo k.valide gelemiyo
ben de bi kedi alsammı napsam ahahahh
bence onlar senin evine istedikleri gibi girip çıkamadıkları için ifrit olmuşlar kediye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?