nerde çalışyosun hayatım merak ettim konyaaltı boğaçay köprü geçince cnm buarada konuşalım kaynaşalım zmanla buluşur bi kahve içeriz cnm..
ay ben çok yorgunum yaa
annemler yarım saati geçiyo gittiler
bulaşıklar var hala yıkanacak
hünkarbeğendimi yetiştirdim
kremalı pattisimi yaptım ama resmen öldüm hızlı hızlı yapıcam diye
annemler gelene kadar duş bile aldım
bulaşık mak. çalıştırdım da daha elde yıkanacak tencere-tavalar varyatmadan eldivenlerimi geçirip yıkayım şunları
eşime de sinir oldummmmmm
bana sormadan arkadaşını ve eşini çağırmış bize
ya ben evde tıkılıp kalmak istemiyorum
4ümüz dışarı çıksaydık ya((
uyuz yaaaa sırf playstation oyniycaklar ya, nektar da habire çay demlesin servis yapsın artık
ufffffff
kayınvalidemlere de haftaya gelin demiş galiba telefonda bişiler diyodu ama sinirlendim ben kapattım
aramadı da hala
ay kediye takmışlar başka işleri yok, boşver canım yüzgöz olma..eşin gereken cevabı vermiş afferim onaaynen cnm işe yarıyor malesef görsen bi laflar ama oğlu baş etti ben değil ben cvp veremezmiydim verirdim ama gelinsin işte seni hep suçlu bulurlar...neyse konuştular boş kedim iki seksen yatıyor çokta umrumda değil zaten söledikleri...yemeği yedirtti hazmettrmeye çalıştı cnm stress yaptı bende sinirden uyuyamıyorum saygıslık başka bişi değil gerçekten saygısızlık yaaa.:84::84:
sorma canım yaaa, kaç defa bu konu tartışıldı evde yine yaptı bak :84:maşallah cnm yine iyi yetişrimişsin.
ayyy o sormama huyları yok mu adamı katil ederler belki biz istemiyoruz bi bize sor bi sor yaaaaaaaa
ay kediye takmışlar başka işleri yok, boşver canım yüzgöz olma..eşin gereken cevabı vermiş afferim ona
sorma canım yaaa, kaç defa bu konu tartışıldı evde yine yaptı bak :84:
bir de diyo telefonda ben sana sormadan bişi yaptım ama kızma sakın, x leri bize davet ettim cumartesi
diycem söylesin dışarıda buluşalım, sonra çaya bize gelirizkesin kabul etmicek playstation içinnn!
oraya gelmeden garanti bankası var ya orda İngiliz Kültür var odayım cnm yakınmışız baya beklerim ara sıra uğra geçerkens3en nerdesin ve de işin çok hoşuma gitti yaa hem devlet dairesi hem de tercüme 10 numara işe benziyor bana göre. tabi zorlukları vardır illa ki sana sorcak olursk
var cnm olmazmı tanışırız seninle benim yazdığım yazılar yüksek mercilerere avrupa genel sekreterlerine gidiyor yanlış olmaması lazım yaniii yanlış bir cümlenin bedeli çok ağır olur çünkü devlet dairesiyiz meclisten kararla gidiyor yazılar yani yüksek yerlere gidiyo kısacası dikenin üstündesin...havası varsada ben atmıyorum ...zor çünkü işin esası...işyerinde kimsele muhattap olmuorum en güzeli kendimin patronuyum sadece idari müdür var o işi getiri ben yaparım :
yemez Ayşam, kendini haklı görüyobi de suçunu da biliyoooooobizimki de alıştı artık genellikle soruyor bana özellikle bi yere gideceğimiz zaman gidelim mi edelim mi diye...
de ki seni ancak şöyle affederim dışarı çıkalım sonra eve çaya geliriz de belki yer
:92:Kızlaaarrr merak eden görmedim duymadım diyenler için albümüme foto ekledim yarın akşama kadar dursun kaldırıcam bilginize
İyilik sinemcim birazdan yatacam da yatmadan foto yükledim albümüme yoğun istek üzerinesen nasılsın canım?
sigorta kağıdına bakıyolar cnm ne zaman işe girmişsin die e-devletten bakıolar şifren yoka direk ssk döküm istiyolar malesef bakıolar maaaşa yüksek gösteremez zaten işe 6 aydan az sa başlama süresi krediyi vermiyorlar...yani 6 ayı geçmeside lazım..
günaydın kızlar,
Luxxorcum kırmayıp eklediğin için teşekkür ederim çok güzel hepsi çok beğendim:)
Bizdende e -devlet şifresini istemişlerdi bende döküm götürdüm dedik ki bizim maaşımız bu kadar ama işyerimiz bizi asgari ücretten gösteriyor. tamam dediler kabul ettiler.
Miraycım kedi ne kadar büyük sorun olmuş ya bırak verme kedini eşinde savunmuş zaten hiç sinirlenmeye değmez.
yok canım ya niye sıradan olsunki almayı çok istediği bişey varsa onu al mutlu olur sürpriz olurFunda valla pasta alıp işyerine gitcem sıradanmı olurki?? bide hediye bakayım ne alayım onuda bilmiyorum???
dermi ne güzel benimki hayatta iltifat etmezİşlerde kaldı artık yarın devam ederim...kayınvalidem için süsleneyim negüzel olmuşsun bugün demesi bile hoşş...
kullan canımbu yaşıma kadar hiç kullanmadım ben allık ve fondöten, bir tek düğün zamanlarında falan işte. ama bu aralar meraklıyım, hafta içi yine kullanmam da hafta sonları kullancam
al canım alkayınvaliden de hem yemeğe çağırıyo hem yemeği insanın boğazına diziyo
ne o edepsiz laflar felan öyle
ay bu kedi bukadar işe yarıyomuymuş yaaaa, görümce gelemiyo k.valide gelemiyo
ben de bi kedi alsammı napsam ahahahh
bence onlar senin evine istedikleri gibi girip çıkamadıkları için ifrit olmuşlar kediye
bende sinir olurum habersiz misafir çağırmasına iftaradamı sizdeler:26:cumartesimi gelecekler canımay ben çok yorgunum yaa
annemler yarım saati geçiyo gittiler
bulaşıklar var hala yıkanacak
hünkarbeğendimi yetiştirdim
kremalı pattisimi yaptım ama resmen öldüm hızlı hızlı yapıcam diye
annemler gelene kadar duş bile aldım
bulaşık mak. çalıştırdım da daha elde yıkanacak tencere-tavalar varyatmadan eldivenlerimi geçirip yıkayım şunları
eşime de sinir oldummmmmm
bana sormadan arkadaşını ve eşini çağırmış bize
ya ben evde tıkılıp kalmak istemiyorum
4ümüz dışarı çıksaydık ya((
uyuz yaaaa sırf playstation oyniycaklar ya, nektar da habire çay demlesin servis yapsın artık
ufffffff
kayınvalidemlere de haftaya gelin demiş galiba telefonda bişiler diyodu ama sinirlendim ben kapattım
aramadı da hala
ay kediye takmışlar başka işleri yok, boşver canım yüzgöz olma..eşin gereken cevabı vermiş afferim ona
sorma canım yaaa, kaç defa bu konu tartışıldı evde yine yaptı bak :84:
bir de diyo telefonda ben sana sormadan bişi yaptım ama kızma sakın, x leri bize davet ettim cumartesi
diycem söylesin dışarıda buluşalım, sonra çaya bize gelirizkesin kabul etmicek playstation içinnn!
zuzu kredi işini ne yaptın inetrenetten araştır bak dediğim bankaları ara krediye bağlan aç konuş bankaya gitmene bile gerek yok hepsini öğren ona göre hazırlıklı evraklarla gidersin ama vakıfı bir araştır derim o verir gibi gelio bana..
evet iftara da bizdelerbende sinir olurum habersiz misafir çağırmasına iftaradamı sizdeler:26:cumartesimi gelecekler canım
ne çok yazmışınız oku oku yoruldumgünaydınnnnnnnnnnn
patronumunda vakıfdan kredisi, o da vakıfı öneriyo.....
eşim bi babanesiyle kesin konuşsun, anlaşırlarsa fiyatta ozaman dediğin gibi yaparım.....o kadar koşturmaya bide anlaşamazlarsa, hepten sinir olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?