2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yavrum sende de ki " aşkım sana bişey dicem ama kızcan, ben x in eşiyle konuştum, önce dışarda olucaz sonra eve geçicez"

günaydın hanımlar, hayırlı cumalar
iftara bizde olaymışız, oruçlu ne işi varmış sokakta :26:

yalancı mantı yapıcam, en pratik en kolay hem de lezzetli
yanına ne gider bu yemeğin ya

Yarın benimde annemler gelecek

Yayla çorbası
Pilav
Börek
Salata
Ana yemek?
Tatlı?

Ne yemek yapsam ya

Böreği kaynanam ben yaparım dedi önce bu akşam yapıp yarına pişiricektim sonra arabada ya ben yarın banyo yapacaktım dedi ben böreği yaparım dedim. Sanırım kızından korktuğu için yapmıyor. Hemen zaten bi bakış attı kızı. Dünde bizdeydi taze fasulye kavurması yaptım ya dedi bu yemek güzel olmamış yani olmuşta kavurma olmamış normal sulu yemek gibi olmuş. Bende dedim annemin tarif ettiği gibi yaptım bi tutturdu soğan koymuyorduk ki anne dedi. O da sen iyimisin hep soğan koyuyorduk yok öyle olmuş yok böyle olmuş . Dedim bu kavurmayı ilk kez sizde gördüm ilk yaptığımızda aynı böyleydi annem(k.validem) tarif etti bende yaptım dedim. Sonra kaynanam dedi hemen puan vericem dur dedi. Tadına baktı ımm 10 numara olmuş valla dedi.

Kıskanç ya hemen yemeğime laf soktu eşimde beğendi k.validemde beğendi bencede güzeldi

günaydın kızlar,
kızımda size bi yandan günaydın diyo teyzeleri bi tekme attı karnım bi yandan bi yana gitti resmen

miraycım hakkaten sinir etmişler yani tamam sağlığınızı düşünüyolar ama o şekilde konuşmaları yanlış olmuş..

nektarım döktürmüşsün sende yine bende gıcık olurum sormadan eve misafir çağırılmasına arada yapıyolar işte napalım:)

çok ayıp etmişler vallaevine misafirliğe çağırmışın öylemi davranılırhem zaten sinirlerimizi eşlerimizden çıkarırızo seni desteklemiş ama keşke ona patlamasydın:26:

biraz emrivaki olmuş ben hiç sevmem öyle şeyleri ne yapacaksın şimdi iftara canım:26:keşke iftardan sonra buluşsaydınızbenim eşim çok severe keremcemikonsere gidin bencede

günaydın millet, geçmişi okudum ama yazamaya vakit ancak bulabildim. çok yoğunuz. hepinizi öpüyorum

Kızlar günaydın foto yorumlarınız için çok teşekkür ederim topluca miraycım seni de ark.ım olarak ekledim canım bakabilirsin:13:

Bu arada k.validenlerin tavırlarını hiç takma aslında eşin senin yanınıda durmuş keşke ona patlamasaydın

Sizleri öpüom fıstıklar iyi sohbetler bugün biraz işlerim var girmeye çalışırım

bencede evet iş ciddiye binsin olur ...sen vakıfı önce araştır ama...inşallah alırsınız.

inşallah canım

iftara bizde olaymışız, oruçlu ne işi varmış sokakta :26:

Yalancı mantı yapıcam, en pratik en kolay hem de lezzetli
yanına ne gider bu yemeğin ya

ay o mantının yanına hiç yemek uyduramam

hay allam :))
tatlıyı k.paşa yap hem kolay hem lezzetli

yerim ben onun topacık ayaklarını, allah ım bi damladır o ayaklar

elfim hasanpaşa köftesi yapsana, ben kayınvalidemlere onu yapıcam..anneme de dedim bu nasıl olur, süper dedi..hem kolay hem lezzetli..onu yap kesin dedi :)) tatlıyı da hazır alın
görümcen mi beğenmedi yemeği, ben anlamadım? :26: iftara mı geldiler?

yesin teyzeleri onuu
senin sormadan misafir çağırma olayını hatırrlıyorum canım, daha taze sayılır evet maalesef yapıyolar

biraz emrivaki olmuş ben hiç sevmem öyle şeyleri ne yapacaksın şimdi iftara canım:26:keşke iftardan sonra buluşsaydınızbenim eşim çok severe keremcemikonsere gidin bencede
13.08 de Gökhan Tepe, 20.08 de Mustafa Ceceli, 27.08 de Emre Aydın var ay biz konserlere niye gitmiyomuşuz yaa :26: pazar günü de güzel konserler var ama pazar akşamı eşim evde yok o yüzden cumartesi gidebiliriz sadece biz

günaydın millet, geçmişi okudum ama yazamaya vakit ancak bulabildim. çok yoğunuz. hepinizi öpüyorum
kolay gelsin canım
Nektarcım mercimek çorbası yap yalancı mantı salata yeter
daha ne olsun ki
çorba yapılmalı evet, iftara :26: ama hep mercimek yapıyorum yaa değişik bişi yapmam lazım :/

kızlar kredi için bütün bankaların oranlarını,geri ödeme tutarını ve masrafları mutlaka ayrı ayrı öğrenin biri düşükse biri yüksek oluyo bi taraftan kazıklıyolar geri ödeme tutarı çok önemli iyce araştırın derim..

denizbank nasıl canım 50.000 çeksem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…