iftara bizde olaymışız, oruçlu ne işi varmış sokakta :26:yavrum sende de ki " aşkım sana bişey dicem ama kızcan, ben x in eşiyle konuştum, önce dışarda olucaz sonra eve geçicez"
günaydın hanımlar, hayırlı cumalar
çok ayıp etmişler vallafundacım alıntı çok uzun oyüzden direk yazıyorum iltifat etti evet sayın kayınvalide sonrada ağzıma s...çt.Aldım dün boyumun ölçüsünü gidene kadar bişey konuşmadık oğluyla konuştu durdu görümce sıkıntı yaratmadı bende onla sohpet ettik sonrada eve geldim ben eşim cafeye gitti ama açtım teli eşimle tartıştım doldum çünki patladımmmm ona.
evet iftara da bizdeler
dedim ben evde oturmak istemiyorum, iftardan sonra çıkar taksime gideriz diyo
yok daha neler.. taksim bizim burdan tek otobüs tamam ama tam 1 saatte ordasın..
çok geç olur..olsun diyo
bakalım napıcaz.. bizim burda 22:30 da cumartesi keremcem konseri var, belki oraya geçeriz..
eşim de sevmez kendisini ama gelecek napim artık
Günaydın herkeseservisi kaçırdım ben
bencede evet iş ciddiye binsin olur ...sen vakıfı önce araştır ama...inşallah alırsınız.
iftara bizde olaymışız, oruçlu ne işi varmış sokakta :26:
Yalancı mantı yapıcam, en pratik en kolay hem de lezzetli
yanına ne gider bu yemeğin ya
yarın benimde annemler gelecek
yayla çorbası
pilav
börek
salata
ana yemek?
Tatlı?
Ne yemek yapsam ya
böreği kaynanam ben yaparım dedi önce bu akşam yapıp yarına pişiricektim sonra arabada ya ben yarın banyo yapacaktım dedi ben böreği yaparım dedim. Sanırım kızından korktuğu için yapmıyor. Hemen zaten bi bakış attı kızı. Dünde bizdeydi taze fasulye kavurması yaptım ya dedi bu yemek güzel olmamış yani olmuşta kavurma olmamış normal sulu yemek gibi olmuş. Bende dedim annemin tarif ettiği gibi yaptım bi tutturdu soğan koymuyorduk ki anne dedi. O da sen iyimisin hep soğan koyuyorduk yok öyle olmuş yok böyle olmuş . Dedim bu kavurmayı ilk kez sizde gördüm ilk yaptığımızda aynı böyleydi annem(k.validem) tarif etti bende yaptım dedim. Sonra kaynanam dedi hemen puan vericem dur dedi. Tadına baktı ımm 10 numara olmuş valla dedi.
Kıskanç ya hemen yemeğime laf soktu eşimde beğendi k.validemde beğendi bencede güzeldi
günaydın kızlar,
kızımda size bi yandan günaydın diyo teyzeleri bi tekme attı karnım bi yandan bi yana gitti resmen
Miraycım hakkaten sinir etmişler yani tamam sağlığınızı düşünüyolar ama o şekilde konuşmaları yanlış olmuş..
Nektarım döktürmüşsün sende yine bende gıcık olurum sormadan eve misafir çağırılmasına arada yapıyolar işte napalım:)
elfim hasanpaşa köftesi yapsana, ben kayınvalidemlere onu yapıcam..anneme de dedim bu nasıl olur, süper dedi..hem kolay hem lezzetli..onu yap kesin dedi :)) tatlıyı da hazır alınYarın benimde annemler gelecek
Yayla çorbası
Pilav
Börek
Salata
Ana yemek?
Tatlı?
Ne yemek yapsam ya
Böreği kaynanam ben yaparım dedi önce bu akşam yapıp yarına pişiricektim sonra arabada ya ben yarın banyo yapacaktım dedi ben böreği yaparım dedim. Sanırım kızından korktuğu için yapmıyor. Hemen zaten bi bakış attı kızı. Dünde bizdeydi taze fasulye kavurması yaptım ya dedi bu yemek güzel olmamış yani olmuşta kavurma olmamış normal sulu yemek gibi olmuş. Bende dedim annemin tarif ettiği gibi yaptım bi tutturdu soğan koymuyorduk ki anne dedi. O da sen iyimisin hep soğan koyuyorduk yok öyle olmuş yok böyle olmuş . Dedim bu kavurmayı ilk kez sizde gördüm ilk yaptığımızda aynı böyleydi annem(k.validem) tarif etti bende yaptım dedim. Sonra kaynanam dedi hemen puan vericem dur dedi. Tadına baktı ımm 10 numara olmuş valla dedi.
Kıskanç ya hemen yemeğime laf soktu eşimde beğendi k.validemde beğendi bencede güzeldi
yesin teyzeleri onuugünaydın kızlar,
kızımda size bi yandan günaydın diyo teyzeleri bi tekme attı karnım bi yandan bi yana gitti resmen
miraycım hakkaten sinir etmişler yani tamam sağlığınızı düşünüyolar ama o şekilde konuşmaları yanlış olmuş..
nektarım döktürmüşsün sende yine bende gıcık olurum sormadan eve misafir çağırılmasına arada yapıyolar işte napalım:)
13.08 de Gökhan Tepe, 20.08 de Mustafa Ceceli, 27.08 de Emre Aydın var ay biz konserlere niye gitmiyomuşuz yaa :26: pazar günü de güzel konserler var ama pazar akşamı eşim evde yok o yüzden cumartesi gidebiliriz sadece bizbiraz emrivaki olmuş ben hiç sevmem öyle şeyleri ne yapacaksın şimdi iftara canım:26:keşke iftardan sonra buluşsaydınızbenim eşim çok severe keremcemi konsere gidin bencede
kolay gelsin canımgünaydın millet, geçmişi okudum ama yazamaya vakit ancak bulabildim. çok yoğunuz. hepinizi öpüyorum
çorba yapılmalı evet, iftara :26: ama hep mercimek yapıyorum yaa değişik bişi yapmam lazım :/Nektarcım mercimek çorbası yap yalancı mantı salata yeter
daha ne olsun ki
ben de üçünü de severim,mustafa ceceli gökhan tepe emre aydın süperrrrrrrrrrrrbence hepsinede gidin:13:
kızlar kredi için bütün bankaların oranlarını,geri ödeme tutarını ve masrafları mutlaka ayrı ayrı öğrenin biri düşükse biri yüksek oluyo bi taraftan kazıklıyolar geri ödeme tutarı çok önemli iyce araştırın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?